Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Δηλαδή βιοψία και μικροβιομα είναι διαφορετικα;;Με αυτόν που έχω κλείσει το χειρουργείο είναι ο διευθυντής της μαιευτικής ..Έτσι είχα κάνει και το εξωμητριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

σε λγιους μηνες θα παει Κινα... δεν μ΄ενθουσιαζει βεβαια μιας και τρεμω το αεροπλανο ειδικα αν ειναι τοσες ωρες... :rolleyes:

Πλλλακα με κανεις?Τρεχοντας θα πηγαινα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Απο χθες χτυπαει το τηλ εδω στη δουλεια το σηκωνω και ακουω ενα sms φωνητικο απο τον οτε (η φωνη ομως ειναι του τηλεφωνητη)που το εχει στειλει πχ σημερα η γυναικα του αφεντικου.Ειναι απο το δικο της κινητο αλλα λεει κατι κουλα του στυλ, ερχομαι σε λιγο ή εφαγα κλωτσια στο καλαμι και ποναω και κατι τετοια.Σας εχει τυχει?

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι?Απο χθες χτυπαει το τηλ εδω στη δουλεια το σηκωνω και ακουω ενα sms φωνητικο απο τον οτε (η φωνη ομως ειναι του τηλεφωνητη)που το εχει στειλει πχ σημερα η γυναικα του αφεντικου.Ειναι απο το δικο της κινητο αλλα λεει κατι κουλα του στυλ, ερχομαι σε λιγο ή εφαγα κλωτσια στο καλαμι και ποναω και κατι τετοια.Σας εχει τυχει?
Να έχουμε μήνυμα; Να είναι η φωνή του αφεντικού σου; Να είναι από κινητό; Να έχουμε φάει κλωτσιά στο καλάμι; Τι απ'όλα να μας έχει τύχει; :tongue:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια:D

Από την Ειρήνη έχουμε κάποιο νέο? πότε βγαίνει από την κλινική?

TARA πολύ καλά τα νέα της μαμάς σου, περαστικά.

Πόλα εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη είχα πόνους, ιδιαίτερα στο πρώτο τρίμηνο. Προφανώς είναι από αυτό που έγραψε η TARA.

Μιλάνο είναι ΤΕΛΕΙΑ...ειδικά η γαλαρία με τα μαγαζιά στο πλάι της πλατείας Ντουόμο το κάτι άλλο. Αν πάτε εκεί μην ξεχάστε να πατήστε τα τσουτσουνάκια του ταύρου στο ψηφιδωτό πάτωμα κάτω από τον θόλο (έχω φωτό στο φατσοβιβλίο που τα πατάω):tongue:

Ακόμα χαζεύω τα ασημένια μαχαιροπήρουνα που είχα αγοράσει στο μαγαζί πίσω από τον ταύρο:D αν ξαναπήγαινα πάλι ασημικά και ρούχα θα ψώνιζα:oops:

Εμένα δεν μου έρεσε καθόλου η Φλωρεντία...αλλιώς την περίμενα:shock:

H Φλωρεντία μ' αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!

Πληρώθηκε και ο φόρος κληρονομιάς του μπαμπά μου και έτσι μπορώ να πουλήσω κάτι...όχι πως θα βρεθεί αγοραστής, αλλά λέμε τώρα...;););) Πάντως, πρέπει να βάλω σε τάξη τα οικονομικά μου, τα έχω κάνει Σ%$#Α!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

καλησπερα κοριτσια...

εμενα γενικοτερα η Ιταλια, ειναι απο τις χωρες που δεν μπορω να πω αν μ΄αρεσει ή οχι...

αλλα μου αρεσαν και αλλα οχι...

Μιλανο δεν εχω παει αλλα Ρωμη, Βενετια, Φλωρεντια ηταν μια ντε μι κατασταση...

κατα τ΄αλλα... πονανε τα ποδια μου παααααααρα πολυ...

ετρεχα σαν το βλαμμενο απο δω και απο εκει το απογευμα να βρω φορεμα για τη γαμο-βαπτιση που εχω την Κυριακη... και οοοολα τα ραφια και οι κρεμαστρες ειναι αδεια, γιατι λογω της απεργιας των φορτηγων δεν εχουν κανει παραλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κοιταξτε τι βρήκα:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TARA viewpost.gif

Αντε, ωρα να γινεις τριτεκνη!!!:tongue:

Εμεις βγαλαμε και το 3ο δοντακι!

1. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ τέτοια περίπτωση!!!:tongue::tongue::tongue:

2. Να τα εκατοστήσετε :-), εμείς πάλι ούτε ένα!!:tongue:

Διάλογος μεταξύ Ταρας και Πώλας. Κοιταξτε τι απανταει η Πώλα για το 3ο παιδι. Πεθανα στο γελιο οταν το ειδα. Μην ρωτατε πως το βρηκα, βαριομουν και εκανα μια αναδρομή στο παρελθον του τοπικ

4Rnfp3.png

Γιωτα ασχετο αλλα ο γιος μου εχει εναν συμαθητη στο προνηπιο που η μαμα του ειναι συναδερφος σου.... Συλβια την λένε

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Λοιπόν κοιταξτε τι βρήκα:

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TARA viewpost.gif

Αντε, ωρα να γινεις τριτεκνη!!!:tongue:

Εμεις βγαλαμε και το 3ο δοντακι!

1. Δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ τέτοια περίπτωση!!!:tongue::tongue::tongue:

2. Να τα εκατοστήσετε :-), εμείς πάλι ούτε ένα!!:tongue:

Διάλογος μεταξύ Ταρας και Πώλας. Κοιταξτε τι απανταει η Πώλα για το 3ο παιδι. Πεθανα στο γελιο οταν το ειδα. Μην ρωτατε πως το βρηκα, βαριομουν και εκανα μια αναδρομή στο παρελθον του τοπικ

Χαχαχαχαχαχα!!! Εχουμε ενα συνάδερφο στο γραφείο που μεταξύ μας τον φωνάζουμε Αρτέμη (Γρηγόρη τον λένε!!!) χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!Πάντως και εγώ γέλασα...κι' ας έχω τις μαύρες μου!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...