Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστινα αν σε βολευει να με παρεις κι εμενα.Πλακα πλακα δεν ξερω που μενεις.καπου κοντα παντως..
Ν.Φιλαδέλφεια μένω. Θα μιλήσουμε το Σάββατο γιατί δεν ξέρω αν θα έχω αυτοκίνητο (αν πάει στην πεθερά ο άντρας με το παιδί θα είμαι άνευ).
Εεε εγώ, εσύ ...α και η Χριστίνα είμαστε οι πιο πονεμένες στο θέμα του ύπνου! Μάλλον γι'αυτό. Για την κουβέρτα συμφωνώ :tongue::mrgreen::mrgreen::lol:
Εσύ πιστεύεις τώρα ότι θα κάτσουν σκεπασμένα όμορφα όμορφα όλο το βράδυ και θα κοιμηθούν και παραπάνω ε; :twisted:

Μαριμάρ όλα καλά!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες! :tongue:

:tongue: στα μουτρα σου. Ναι αλλα εμενα το παιδι πηγαινει παιδικο, δεν το κραταει καμια γιαγια και ας ειναι συνταξιουχος η μια, οποτε σιγα που θα λεγανε και οχι

Λυσσάξατε όλες με τα ταξίδια, και μετά λέτε για μένα...:tongue::tongue::tongue: Γιώτα, να πας στο παρίσι...θα το μετανοιώσεις αν δεν το κάνεις!!!

Μωρε, πηγαινουμε καθε χρονο Παρισι τέτοια εποχή λογω της δουλειας του Νικου (εκτος απο περσι που ηταν λιγο μικρη η μικρη και δεν ηθελε νικος να την αφησω ακομα, ενω εγω πεταγα τη σκουφια μου).

Ακομα και εγκυος ειχα παει προπερσυ.

Αλλα φετος NO MONEY no honey!!! Και τωρα να στριμωχτω κι αλλο, για να ξαναπαω στο Παρισι για 2,5 μερες ουσιαστικά που εχω ξαναπαει τοσες φορες. Βλακεια. Να μου λεγε κανα Λονδινο, καμια Ιταλια να τρεξω, να δανειστω κι απο τους γονεις μου ακομα, αλλα τωρα σιγα. Το μονο που μου κακοφαινεται ειναι οτι στα γενεθλεια του θα ειναι εκει κι εγω εδω

4Rnfp3.png

εμενα κοριτσια ο μικρος (μη με λιθοβολισετε) κοιματε το πολυ στις 10 το βραδυ και ξυπναει 9 και μιση με δεκα το πρωι... :)

απο πριν σαραντισει καιμαται σερι ολο το βραδυ!

εχω που εχω ολη την κουραση και τα τρεχαματα, αν ειχα και θεμα με τον υπνο, τωρα θα ημουν σιγουρα στο ΔΑΦΝΙ!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Εδώ και κάποιες μέρες πονάω αρκετά. Λέτε να είναι φυσιολογικό?? Τα έχω ξεχάσει όλα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Εγώ πάλι θυμήθηκα τους έντονους πόνους στο εξωτερικό των μηρών χτες βράδυ (λόγω μέσης πονάει και το πόδι). Μιλάμε, 7μιση μήνες έγκυος, ένα βράδυ δεν είχα κοιμηθεί βολικά, είχα και την παλλινδρόμηση... τέλεια πέρασα!

WN6Op3.png

ααααχ!!!!

και ο δικος μου αντρας λογω δουλειας ταξιδευει πολυ!

λογω των παιδιων εγω φυσικα δεν μπορουσα σχεδον ποτε να ακολουθησω...

και τωρα, αρχες Οκτωβριου θα φυγει για Μιλανο... :evil::evil::evil:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι θυμήθηκα τους έντονους πόνους στο εξωτερικό των μηρών χτες βράδυ (λόγω μέσης πονάει και το πόδι). Μιλάμε, 7μιση μήνες έγκυος, ένα βράδυ δεν είχα κοιμηθεί βολικά, είχα και την παλλινδρόμηση... τέλεια πέρασα!

Ελα γκρινιαρα! Εγω τι να πω δηλαδη για τις εγκυμοσυνες που ειχα?

ααααχ!!!!

και ο δικος μου αντρας λογω δουλειας ταξιδευει πολυ!

λογω των παιδιων εγω φυσικα δεν μπορουσα σχεδον ποτε να ακολουθησω...

και τωρα, αρχες Οκτωβριου θα φυγει για Μιλανο... :evil::evil::evil:

Δε μου κανει αισθηση το Μιλανο, καθως δεν ενδιαφερομαι για μοδα!

age.png age.png

Εμενα παει Γαλλια κυριως λογω mirage...τους στελνουν σε σεμιναρια κλπ..οταν πηγα παρισι ηρθε απο το Brest καπου 5 ωρες απο Παρισι.Παντως ολη τη γαλλια, μονακο,καννες εχει γυρισει ο κυριος κι εγω δουλευω...

Διαφημίσεις

:tongue: στα μουτρα σου. Ναι αλλα εμενα το παιδι πηγαινει παιδικο, δεν το κραταει καμια γιαγια και ας ειναι συνταξιουχος η μια, οποτε σιγα που θα λεγανε και οχι

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Εσύ πιστεύεις τώρα ότι θα κάτσουν σκεπασμένα όμορφα όμορφα όλο το βράδυ και θα κοιμηθούν και παραπάνω ε; :twisted:

Πωωωω με ξενέρωσες μιλάμε:?...άσε να ελπίζουμε και σε τίποτα, αμα βγάλουμε έτσι και το Χειμώνα καήκαμε!!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Απαπαπα πολυλογούδες!!!

Μαριάννα όλα καλά ευτυχώς!:D

Κατερίνα μετά τις 10 θα βγω με τον σύζυξ γιατί αν θυμάσαι νωρίτερα έχω γάμο-βάπτιση-παιδικό πάρτυ γενεθλίων! Αν μας έχει μείνει κουράγιο θα πάμε για κανα ποτακι....αλλά κ σπίτι το έπινα το ποτάκι(γυμνή) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξανά Κατερίνα....το μοσχάρι κ εγώ το σιχάθηκα στην εγκυμοσύνη κ με τα φασολάκια είχα κάνει εμετό....κ τα 2 τα μαγείρεψα ξανά πριν λίγο καιρό με το κοκκινοστό ήμαστε οκ....τα φασολάκια ακόμα εμετό μου φέρνουν!:twisted:

Δουλειες κάνω τις 2-2,5 ώρες που κοιμάται η κόρη μου το μεσημέρι(συμπεριλαμβανομένου κ του οργώματος φάρμας) κ το βράδυ μετά τθς 9 που κοιμάται.....ξεπάτωμα κοινώς μπας κ έχω λίγο ελευθερα τα σουκου να χαλαρώνω κ να ασχολούμε με αποτριχὠσεις,φρύδια,άντρα κτλ...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οκ, Γιώτα, πάω πάσο...δεν ήξερα ότι πηγαίνετε κάθε χρόνο!!!!:rolleyes:

Χάλια είναι το Μιλάνο, δε μου αρέσει καθόλου. Μονο οι λίμνες αξίζουν!!!

εκει θα παει...

καπου εξω απο το Μιλανο κοντα σε μια λιμνη...

εκει ειναι οι προμηθευτες μας!!!!

εγω Μιλανο, δεν εχω παει ποτε... δεν εχω αποψη...

σε λγιους μηνες θα παει Κινα... δεν μ΄ενθουσιαζει βεβαια μιας και τρεμω το αεροπλανο ειδικα αν ειναι τοσες ωρες... :rolleyes:

7hWqp3.png

Εγω για να πω την αληθεια δεν ημουν τοσο τρελαμενη με τα ταξιδια.Ο Κωστας με τραβαει κι εγω του λεω συνεχεια οτι χαλαμε λεφτα κλπ....δε θελω να αφηνω και τη μικρη.Γιάυτο λεω του χρονου να την παω στη disneyland!!!Και της λεμε συνεχεια:και του χρονουουουου, θα παμεεεεεεε στη Disneylanddddd!!!!Να δουμεεεεε το Μικυυυυυυ και τη Μινιιιιιι!Ζητω!!!!Και γελαει το χαζο σαν να το καταλαβαινει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...