Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!Τωρα σκεφτομαι να της παρω παντοφλακια για το χειμωνα.Εχετε δει πουθενα σ'αυτα τα νουμερα?Ειδα κανα δυο σχεδια στο croccodilino αλλα δεν ειναι ετσι γουτσουνιαρικα με ζωακια κλπ...

Μπραβο ταρου μου, πολυ καλα αποτελεσματα.

εγω οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου στον υπνο ειναι τζετ. πεφτει στις 8 και ξυπναει γυρω στις 8 αν δεν εχει να παει παιδικο. ξερω ξερω, με ζηλευετε, αλλα τι να κανω που το παιδι εμοιασε στους γονεις του, υπναραδες και οι δυο.

εμεις βγαινουμε αρκετα συχνα μονος ο καθενας, μετα το παιδι, αλλα οποτε και να θελουμε να την αφησουμε παντα υπαρχουν εθελοντες. Εκτος απο το καλοκαιρι που λακιζουν ολοι για τα εξοχικα, και εκει ψαχνουμε και δεν βρισκουμε. Και το καλοκαιρι ειναι που σου κανει και περισσοτερο κεφι για να βγεις ρε γμτ.

Κοριτσια πηγα χτες στο mothercare για αλλαγες, ειχα 7 δωρα νομιζω. μου λεει υπολοιπο 245 ευρω. και τι να παρω που δεν μου αρεσουν τα ρουχα του mothercare? Το μονο που ψωνιζω απο Mothercare ειναι εσωρουχακια και μπιτζαμακια γιατι μου αρεσει η ποιοτητα τους.

πηρα λοιπον, φανελακια για ολη τη χρονια φετος και του χρονου (αυτα τα πακετακια των 7), 3 μπιτζαμες για φετος και για 3 για του χρονου, υπνοσακο για φετος και για του χρονου, κατι καλσονακια για του χρονου. Μια χαρα...

και με ολες τις αλλαγες που εχω κανει που τα παιρνω ολα για μεγαλυτερες ηλικιες, αφου εχω ηδη καλυφθει για φετος (τουλαχιστον σε χειμερινα) εχω κανει καλες καβατζες και για 2 και για 3 και λιγο για 4 χρονων

4Rnfp3.png

Α!Τωρα σκεφτομαι να της παρω παντοφλακια για το χειμωνα.Εχετε δει πουθενα σ'αυτα τα νουμερα?Ειδα κανα δυο σχεδια στο croccodilino αλλα δεν ειναι ετσι γουτσουνιαρικα με ζωακια κλπ...

εγω της πηρα απο το μουγερ, που ειναι ορθοπαιδικες σαν παπουτσακι αλλα γουνινες, ροζ με γκρι, με κατι ωραια σχεδιακια πανω, χαρμα ειναι

4Rnfp3.png

Χρειαζεται θεραπεια? Δεν εχω ιδεα. Θα τη δει μαστολογος και θα της πει.

αντε ευτυχως ολα καλα , μην ανυσηχεις το ειχε και η μαμα μου και μαλιστα της ειχε βρει και υπολοιματα ασβεστιου απο τοτε που θηλαζε αν θυμαμαι καλα της ειχε δωσει χαπια

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Μουγιερ έχεις πάει? Εχει ωραίες!

Μπραβο ταρου μου, πολυ καλα αποτελεσματα.

εγω οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου στον υπνο ειναι τζετ. πεφτει στις 8 και ξυπναει γυρω στις 8 αν δεν εχει να παει παιδικο. ξερω ξερω, με ζηλευετε, αλλα τι να κανω που το παιδι εμοιασε στους γονεις του, υπναραδες και οι δυο.

εμεις βγαινουμε αρκετα συχνα μονος ο καθενας, μετα το παιδι, αλλα οποτε και να θελουμε να την αφησουμε παντα υπαρχουν εθελοντες. Εκτος απο το καλοκαιρι που λακιζουν ολοι για τα εξοχικα, και εκει ψαχνουμε και δεν βρισκουμε. Και το καλοκαιρι ειναι που σου κανει και περισσοτερο κεφι για να βγεις ρε γμτ.

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες! :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

εγω της πηρα απο το μουγερ, που ειναι ορθοπαιδικες σαν παπουτσακι αλλα γουνινες, ροζ με γκρι, με κατι ωραια σχεδιακια πανω, χαρμα ειναι

εγω παλι θελω να του παρω τα crocs με γουνακι ...λετε να με κραξει ο συζηξ?:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Η πεθερα μου τα βγαζει επειδη δεν θηλασε.Τελευταια φορα τη ρωτουσε ο γιατρος 'δεν θηλασες,ετσι?γι'αυτο μαζευεις υγρο.Η μητερα μου εχει κανει αφαιρεση φυλοειδους ογκου με στοιχεια κακοηθους.Ευτυχως απο τοτε ολα καλα.

Γιωτα ποσο τα πηρες?Θυμασαι?

Κι εγω απ΄το Μουγερ τους παιρνω παντοφλακια και παπουτσια.

age.png age.png

Κοριτσια ευχαριστω!Εχει οντως πολυ ωραια και ειναι και πελατες μας στη δουλεια.Και τα lapin εχουμε τα οποια να ξερετε ραβονται αλβανια...θα παω στα κεντρικα τους να δω!

Διαφημίσεις

Γιώτα και Μαριάννα πολύ καλά τα νέα σας!!! Μπράβο, πολύ χάρηκα. Έχοντας χάσει και τους 2 γονείς μου, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες, καταλαβαίνω οτι οι στιγμές που ακούς καλά νέα είναι παράγματι ανεκτίμητες!!!

Λυσσάξατε όλες με τα ταξίδια, και μετά λέτε για μένα...:tongue::tongue::tongue: Γιώτα, να πας στο παρίσι...θα το μετανοιώσεις αν δεν το κάνεις!!!

Κορίτσια, συμφωνώ με Μαριάννα. Οσες μπορείτε, να βγαίνετε...Είναι αμαρτία να έχετε βοήθεια και να κάθεστε μέσα. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν και οι μανούλες σας αυτό και θα κρατήσουν με χαρά τα μικρά.

Εδώ και κάποιες μέρες πονάω αρκετά. Λέτε να είναι φυσιολογικό?? Τα έχω ξεχάσει όλα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κι εγω θυμαμαι ειχα πονακια, αλλωστε μεγαλωνει η μητρα, μετατοπιζονται τα οργανα, ανοιγουν τα οστα της λεκανης... Καλυτερα ομως να συμβουλευτεις τον γιατρο σου.

age.png age.png

Πολα... και εγω ειχα πονακια και απ΄οτι θυμαμαι στην τριτη εγκυμοσυνη τα ενιωθα περισσοτερο απ΄οτι στις 2 προηγουμενες!!

Αλλα δεν ηταν εντονα... απλως ενοχλητικα...

Μιλα με το γιατρο σου καλυτερα...

Αντε κοντευεις και εσυ στην 11η εβδομαδα, θα ετοιμαζεσαι για αυχενικη και papp-a ....

:)

7hWqp3.png

Τhanks κορίτσια!! Μήπως έχει να κάνει και με το βάρος που σηκώνω??? Αυτό το πάνω κάτω στις σκάλες με την Κάρολ αγκαλιά με έχει πεθάνει...Αύριο λέω να πάω για το κατεβατό των εξετάσεων (δεν τις έχω κάνει ακόμη...εξάλλου τα ξέρω πάνω κάτω τ' αποτελέσματα) :rolleyes::rolleyes:

Κατερίνα, δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη...βέβαια ένα κιλό το έχω τσιμπήσει (+ αυτά που πήρα στις διακοπές...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...