Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Δοξα τω Θεω Μαριαννα... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!! :)

Σε λιγο αρχιζει η απογευματινη μου... βαρδια!

Ερχονται οι μεγαλοι απο το σχολειο, αντε να φανε, αντε να κανουν μαθηματα (οπου μπορω βοηθαω), αντε φροντιστηρια...

και μετα τις 10 αρχιζει η νυχτερινη ... με τα σιδερωματα....:evil:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια οταν κανετε δουλειες πχ σιδερωμα πως γινεται με τα μωρα ξυπνια??

εχει τυχει να το κανω αλλα ... εφτυσα αιμα!!!΄

ή θα ηταν κρεμασμενος στο ποδι μου, ή που θα ετρεχε περα δωθε και καθε λιγο σταματουσα και ετρεχα πισω του!

μερικες φορες του δινω κατι και απασχολειτε μεσα στο παρκο αλλα το πολυ για κανα τεταρτο!!!

οποτε...δουλειες κανω πιο πολυ το πρωι μεχρι να ξυπνησει ή το βραδυ που θα εχει κοιμηθει!!!

αλλες φορες τους διωχνω ολους απο το σπιτι... βαζω δυνατα τη μουσικουλα μου και οργιαζω με τη σκουπα, και τη σφουγγαριστρα... :?

7hWqp3.png

Εκανα την καταγγελια.(τελεία)ημερομηνια συζητησης 19/10.

Να δουμε που θα βγαλει.....

Κατα τα αλλα σημερα εχω ραντεβου να δω μπομπονιερες..

Μαριαννα ευτυχως δε ειναι τιποτα της μμαμας σου ολα καλα.

Χθθες πηγαμε κολυμβητηριο τον μεγαλο... ο οποιος ενω τα πηγε καλα του κατσε να μην ξαναπαει.. γιατι δεν ειναι λεει το κολυμβητηριο του Ολυμπιακου!! (ειχαμε παει και σε αυτο Παπαστρατειο και ειχαν ομαδες ολυμπιακος εθνικος ) κλειστο ηταν, ομως τωρα τον γραψαμε στο ανοιχτο στα βοτσαλακια στον πειραια που ειναι και ποιο καλο... του ειπα οτι και αυτο του Ολυμπιακου ειναι αλλα δε το λενε.. δε το φαγε ομως....

Ευτυχως που παει και ενας φιλος του εκει...

Επισης στο αυτοκινητο οταν γυρνουσαμε ηταν και μια φιλη μου μαζι και μιλουσαμε για σπιτια σε περιοχες και κοστος αγορας... και τις λεει ο ηλιας παρε ενα μεγαλο στην ταδε περιοχη με λιγοτερα χρηματα... να κανεις και πολλα παιιδια να εχεις να τα βαλεισ....

και γυρναει ο Κωνσταντινος και του λεει: ναι ναι κανε πολλα παιδια στο μεγαλο σπιτι, αλλα τα παιδια θελουν και να ΤΡΩΝΕ, θελουν και τα κολυμβητηρια τους.....

................................................

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

ΞΥΠΝΙΑ???:shock: Με τίποτα , δεν αφήνει το πόδι μου, πετάει τα ρούχα δεξια-αριστερά... Μόνο όταν κοιμάται ή όταν είναι εκεί ο άντρας μου! Για αυτό μου μαζεύονται τα ρούχα, δεν βρίσκω πάντα αυτη την ιδανική κατάσταση

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τι σου ειπα οτι βγαζει η πεθερα μου?Ε, αυτο ειναι.δεν ειναι τιποτα, θα κανει καποια θεραπεια?

Χρειαζεται θεραπεια? Δεν εχω ιδεα. Θα τη δει μαστολογος και θα της πει.

Δεν υπαρχει περιπτωση. Κι επειδη τα δικα μου παιδια ξυπνουν νωρις και κοιμουνται αργα, ή αφηνω τη Μαριαλενα στη μαμα μου για να σιδερωσω (μαζευω τουλαχιστον 4-5 πλυντηρια), ή σηκωνομαι 6,30 το πρωι.

age.png age.png

Εκανα την καταγγελια.(τελεία)ημερομηνια συζητησης 19/10.

Να δουμε που θα βγαλει.....

Ευχομαι να δικαιωθεις Ειρηνουλα!

Χθθες πηγαμε κολυμβητηριο τον μεγαλο... ο οποιος ενω τα πηγε καλα του κατσε να μην ξαναπαει.. γιατι δεν ειναι λεει το κολυμβητηριο του Ολυμπιακου!! (ειχαμε παει και σε αυτο Παπαστρατειο και ειχαν ομαδες ολυμπιακος εθνικος ) κλειστο ηταν, ομως τωρα τον γραψαμε στο ανοιχτο στα βοτσαλακια στον πειραια που ειναι και ποιο καλο... του ειπα οτι και αυτο του Ολυμπιακου ειναι αλλα δε το λενε.. δε το φαγε ομως....

Ευτυχως που παει και ενας φιλος του εκει...

Οι ανοιχτες πισινες ειναι και οι πιο υγιεινες.

Επισης στο αυτοκινητο οταν γυρνουσαμε ηταν και μια φιλη μου μαζι και μιλουσαμε για σπιτια σε περιοχες και κοστος αγορας... και τις λεει ο ηλιας παρε ενα μεγαλο στην ταδε περιοχη με λιγοτερα χρηματα... να κανεις και πολλα παιιδια να εχεις να τα βαλεισ....

και γυρναει ο Κωνσταντινος και του λεει: ναι ναι κανε πολλα παιδια στο μεγαλο σπιτι, αλλα τα παιδια θελουν και να ΤΡΩΝΕ, θελουν και τα κολυμβητηρια τους.....

................................................

Δικιο εχει...!!!

age.png age.png

αφηνω τη Μαριαλενα στη μαμα μου για να σιδερωσω (μαζευω τουλαχιστον 4-5 πλυντηρια), ή σηκωνομαι 6,30 το πρωι.

[/color][/size][/font]

Χαχαχα...εγω δλδ πρεπει να σηκωθω απο τις 4....6:30 ξυπναει η μικρη ετσι κι αλλιως

Χαχαχα...εγω δλδ πρεπει να σηκωθω απο τις 4....6:30 ξυπναει η μικρη ετσι κι αλλιως

Η δικια μου ξυπναει 7,30-8. Κοιμαται ομως μετα τις 11 τη νυχτα. Και ο Αντωνης μετα τις 12...:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν αντεχω και βασικα ουτε αυτη μεχρι τις 11.πτωμα ειμαι απο τις 9 και 10:15 αντε και μιση την κοιμιζω.Αλλα εχω παρατηρησει οτι τωρα πια οσο αργοτερα κοιμαται τοσο νωριτερα ξυπναει το πρωι.Ενταξει δεν μπορω να πω, καλα κοιμαται, τωρα αν την ξυπνησει κατι τη νυχτα ή θελει κακα αλλο αυτο.Προχθες απο τις 10 το βραδυ την ξυπνησα εγω στις 7 το πρωι!!!

Σκέφτομαι μήπως μας βοηθήσει και λίγο ο καιρός ο χειμερινός από εδώ και πέρα και κοιμούνται λίγο παραπάνω. Ξέρετε το πάπλωμα το Χειμώνα είναι λίγο βαρύ, ειδικά τα πρωινά...:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Σκέφτομαι μήπως μας βοηθήσει και λίγο ο καιρός ο χειμερινός από εδώ και πέρα και κοιμούνται λίγο παραπάνω. Ξέρετε το πάπλωμα το Χειμώνα είναι λίγο βαρύ, ειδικά τα πρωινά...:mrgreen:

Εσυ εισαι μεσα στο μυαλο μου τελικα!!!Και κουβερτα απο πανω αν χρειαστει!

Εσυ εισαι μεσα στο μυαλο μου τελικα!!!Και κουβερτα απο πανω αν χρειαστει!

Εεε εγώ, εσύ ...α και η Χριστίνα είμαστε οι πιο πονεμένες στο θέμα του ύπνου! Μάλλον γι'αυτό. Για την κουβέρτα συμφωνώ :tongue::mrgreen::mrgreen::lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...