Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γιωτα... ευτυχως ολα καλα με το μπαμπα σου!!!

Μονο που θα πρεπει μετα την επεμβαση να μεινει για μια εβδομαδα αμιλητος και αλλη μια, να μιλαει πολυ λιγο!

Ολα καλα θα πανε!!!

Μαριαννα... σημερα θα την εκανε η μαμα σου την εξεταση ?

Ευχομαι να εχετε καλα αποτελεσματα!!!

Περαστικα στα ζουζουνια σου...

Ολους κατι μας τρυγιριζει λιγο πολυ αυτη την εποχη! Εμενα αυτη τη στιγμη με τσουζει ο λαιμος και μυτη μου... :confused:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ζητησα προκαταβολή απο το μισθο μου γιατι ειχαμε 80 ευρω για να περασουμε μεχρι να πληρωθουμε (νομιζω οτι δεν το εχω ξανακανει 12 χρονια που δουλευω)

Αστα να πανε γιωτα, εμεις περναμε με τα δικα μου εδω και μια βδομαδα (ευτυχως πληρωνομαι καθε 15ημερο) γιατι του αντρα μου του εχουν τελειωσει.Ηταν να πληρωθει χθες αλλα δεν μπηκαν,ελπιζω να μην μας κανουν καμια λαχταρα και δεν τους πληρωσουν για 1 μηνα που ελεγαν...καλα να μη μιλησω για περικοπες.Σημερα παιρνει οσα επαιρνε πριν 8 χρονια...

Δεν παίρνετε κι εμένα μαζί τότε ρε κορίτσια...στο δρόμο σας είμαι :tongue:;)
Άμα έχω εγώ το όχημα θα σε πάρω. Και την Κατερίνα αν θέλει.
Περιμένω πως και πως να πάω κα΄που κι ας είναι και 2 μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο! Εδώ 1 φορά στο τόσο θέλουμε να βγούμε με τον άντρα μου και το σκεφτόμαστε μην αφήσουμε το παιδί! Και να πεις, μια χαρά περνάει με τη μαμά μου και την λατρεύει κιόλας! Δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι. Μήπως είμαι υπερβολική? Μήπως πρέπει να σκέφτομαι και λίγο εμάς (εμένα & τον άντρα μου εννοώ)? Γιατί αν έρθει και το 2ο κάποια στιγμή (ελπίζω), τότε είναι που δεν θα έχω καθόλου χρόνο.

Εγω ξερεις τι σκεφτομαι Μαρια?Οτι η μητερα μου την κραταει ολη τη βδομαδα και τουλαχιστον το σκ πρεπει να ξεκουραστει λιγο.Αυτη δεν παραπονιεται βεβαια και πολλες φορες ερχεται και σαββατοκυριακο μονη της για λιγο αλλα εγω το σκεφτομαι να της την αφησω παλι για να βγουμε κι ετσι δεν παμε πουθενα...
Αχ βαχ... κι εμείς για τον ίδιο λόγο δεν το κάνουμε, ΣΥΝ ότι έχει μαλώσει με τον ύπνο ο μικρός, έχει πολύ συγκεκριμένα κόλπα για να κοιμηθεί και αν δεν πιάσουν με τους δικούς μου θα τους πρήξει!

WN6Op3.png

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί νιώθω τύψεις όταν την αφήνω?:confused:

Επίσης μια φορά που βγήκαμε μόνοι μας την άφησα κατά τις 8 το βράδυ και το πρωί πήγα και την πήρα. Δηλαδή σχεδόν μόνο για ύπνο την άφησα! Πρέπει να το ξανασκεφτώ μάλλον!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μολις με πηρε η μανα μου. Αργησαν πολυ στην εξεταση, κακο αυτο, δεν της μιλησαν ξεκαθαρα, και πηγαινει να βρει τον φιλο μου ο οποιος ειναι πυρηνικος γιατρος, να μαθω κι εγω επιτελους τι συμβαινει. Ουφ! Θα σκασω!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Άμα έχω εγώ το όχημα θα σε πάρω. Και την Κατερίνα αν θέλει.

καντε και μια... "μικρη" παρακαμψη απο Κορωπι να παρετε και μενα!!!

πλακα κανω!!! :tongue:

να λετε παλι καλα που εστω και μικρες αποδρασεις μπορειτε να τις κανετε!!!

εγω ουτε ως το ψιλικατζιδικο δεν μπορω να πεταχτω (τροπος του λεγειν...)

7hWqp3.png

Όσες έχετε άνθρωπο να τα κρατάει τα μικρά να τα αφήνετε κ να βγαίνετε ακόμα κ κάθε Σάββατο γιατί έχουμε χρόνια μπροστά μας για να κλειστούμε μέσα!

Εγώ πάντως αυτό που λέει η Μαριάννα το νοιώθω πολύ έντονα αφού η μόνη μας ενασχόληση με τον άντρας μου είναι η μικρή....δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.....κ παρεπιπτόντως η συννυφάδα δεν θα κάνει γιορτή γιατί κλασικά δεν έχει λεφτά κ ενώ σκεφτόταν ο κουνιάδος μου να τα πληρώσει αυτός το μετάνοιωσε κ λέει άς μάζευε τα λεφτά της:tongue: Οπότε το Σάββατο το βράδυ που έχουμε κανονίσει να κρατήσει η μαμά μου τη μικρή είπε ο άντρας μου να μην της πούμε ότι δεν έχουμε γιορτή να πάμε κ να βγούμε τα 2 μας! :):):):)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μολις με πηρε η μανα μου. Αργησαν πολυ στην εξεταση, κακο αυτο, δεν της μιλησαν ξεκαθαρα, και πηγαινει να βρει τον φιλο μου ο οποιος ειναι πυρηνικος γιατρος, να μαθω κι εγω επιτελους τι συμβαινει. Ουφ! Θα σκασω!

Ελα ηρεμησε...

Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο!

Δεν μπορεις εσυ να παρεις το φιλο σας να μαθεις πριν τον δει η μαμα σου ?

Αλλα θα μου πεις... εκεινη εχει τα αποτελεσματα των εξετασεων...

Δεν σου ειπε τι περιπου της ειπαν ?

7hWqp3.png

Ωχ, δεν ξέρω τι να σου πω, ψυχραιμία προς το παρόν. Μπορεί να είναι και όλα καλά!:|Μη τρελένεσαι αμέσως, οι γιατροί τα έχουν αυτά τα ακαταλαβίστικα και μη συγκεκριμένα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διατεταμενος γαλακτοφορος πορος. Τιποτα ανησυχητικο δηλαδη! Αι σιχτιρ, εχασα δεκα χρονια απ΄τη ζωη μου!

Τι σου ειπα οτι βγαζει η πεθερα μου?Ε, αυτο ειναι.δεν ειναι τιποτα, θα κανει καποια θεραπεια?

Οπότε το Σάββατο το βράδυ που έχουμε κανονίσει να κρατήσει η μαμά μου τη μικρή είπε ο άντρας μου να μην της πούμε ότι δεν έχουμε γιορτή να πάμε κ να βγούμε τα 2 μας! :):):):)

Εχουμε συναντηση το σαββατο προδοτρια, θα βγεις με το συζυγο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...