Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Πλακα πλακα εγω θελω Λονδινο τα Χριστουγεννα:rolleyes::rolleyes:
Δεν λέει πολύ, ειδικά 25 & 26/12, είναι όλα κλειστά. Καλά και Γερμανία ήταν, αλλά όχι τόσο χάλια. Άρα, θέλουμε το πακέτο εξωτερικό-κρύος καιρός-φωτάκια-ψώνια πριν τα χριστούγεννα και τις μέρες των γιορτών θέλουμε Ελλάδα με τζάκι και παρεϊτσα. Έλα ρε, τι ζητάμε; Ψίχουλα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι καλα εγω θα πω την αληθεια.Για πρωτοχρονια θελω ενα εξωτικο μερος με πολυυυυ ζεστη πχ μαυρικιο,σευχελλες κλπ να φορω το μαγιο μου και να βουταω και καθιστε εσεις αγκαλια με το τζακι!!!

Ναι καλα εγω θα πω την αληθεια.Για πρωτοχρονια θελω ενα εξωτικο μερος με πολυυυυ ζεστη πχ μαυρικιο,σευχελλες κλπ να φορω το μαγιο μου και να βουταω και καθιστε εσεις αγκαλια με το τζακι!!!

αχ το εχω κανει Χριστουγεννα στο Πουκετ με 30 βαθμους και εγω στη πισινα με mochitos

στο Λονδινο εχω πολλα ξαδελφια γιαυτο θελω να παω και φυσικα ειναι το παραπονο του Μαριου γιατι θελει να παει στο σπιτι της Λαρας:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

στο Λονδινο εχω πολλα ξαδελφια γιαυτο θελω να παω και φυσικα ειναι το παραπονο του Μαριου γιατι θελει να παει στο σπιτι της Λαρας:confused::confused:

Who is lara dear???

Παντως χωρις πλακα εκει που πραγματικα θελουμε να παμε αλλα θα μας γδαρουν στα εισητηρια ειναι αμερικη.εχω και μια ξαδερφη του πατερα μου στη μινεσοτα καπου συνορα με καναδα και πρεπει να ειναι τελεια,ειδικα οι χιονισμενες λιμνες τα χριστουγεννα θα ειναι ονειρο.Μακρινοοοοο ονειρο!!!

η αιωνια αγαπημενη του Μαριου η μοναδικη γυναικα που θελει να περασει το υπολοιπο της ζωης του μαζι της ακομα και να αφησει τη μανουλα και να παει να μεινει στο Λονδινο αλλα και να παρει και τον Γιαννη μαζι:tongue::tongue: και φυσικα μιλαμε για τη LARA CROFT απο το TOMB RAIDER:confused::confused::confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...

αααχ!!! μ΄ολα αυτα που γραφουμε για Χριστουγεννα και διακοπες... καθομουν το πρωι και χαζευα κατι υπεεεεροχα μερη και ξενοδοχεια... Ελβετια, Αυστρια, Γερμανια... αλλα οσες τιμες και να ειδα ηταν ακρως απαγορευτικες!!!!!!!!:(

αν ειναι να ερθει οντως ο πεθερος, θα την κανω σιγουρα για το χωριο!!! Και εκει βουνα και χιονια εχει (και τιποτα αλλο βεβαια:D ) τερμα Θεου στην Πινδο!!!

εχθες ημουν και εγω στα μαυρα μου τα χαλια μεχρι που το απογευμα εριξα ενα τρικουβερτο κλαμα και ηρθα στα ισα μου :rolleyes:

λετε να φταιει η σημερινη πανσεληνος που μας εχει παρει λιγο απο κατω και εχουμε τοσα νευρα ????

Κατερινα... γελασα με το ξυπνητηρι του αντρα σου!!!

Και ο δικος μου τα ιδια κανει!!! Εχει ενα κwλοηχο στο κινητο ο οποιος ξυπναει τους παντες εκτος απο τον ιδιο βεβαια :twisted::twisted:

7hWqp3.png

Και ο δικος μου τα ιδια κανει!!! Εχει ενα κwλοηχο στο κινητο ο οποιος ξυπναει τους παντες εκτος απο τον ιδιο βεβαια :twisted::twisted:

Κι εγω που νομιζα οτι μονο εγω εχω τετοια προβληματα.Ασε βρε Λιζα και να του λες κλειστο γρηγορα μην ξυπνησει το μωρο και να σου λεει δεν μπορω, εχω πλακωσει το χερι μου κι εχει μουδιασει...

Εμένα πάλι μου φωνάζει ο άντρας μου γιατί βάζω το ξυπνητήρι από τις 7 κ σηκώνομαι 7:30....του λέω για να προετοιμαστώ ψυχολογικά μισή ωρίτσα!:tongue::tongue::tongue:

Χριστινιώ σε καταλαβαίνω....πέρυσι ήρθα σημαιοστολισμένη με τα τακούνια μου περπατώντας ανάμεσα στα ζυμάρια κ πατώντας σουσάμια να ανοίξω τη χρήση ανήμερα πρωτοχρονιάς γιατί την επόμενη μέρα τα πρώτα τιμολόγιο κοβόντουσαν στις 5 τα ξημερώματα!:rolleyes:

Εγώ Γερμανία χρόνια θέλω να πάω στις γιορτές κ για χρόνια θα θέλω μάλλον εκτός κ αν βρω δουλειά να είναι νεκρή τις γιορτές! ;)

Φέτος δεν ξέρω τι να κάνουμε....θέλω να πάω κάπου έστω το διήμερο αλλά παντού θα είναι πανάκριβα από την άλλη λέω να κάνω ρεβεγιόν καλώντας μόνο φίλους κ οι γονείς μας σπίτια τους(γιατί δεν θέλω να φάω στη μούρη τα πεθερικά πάλι τέτοια μέρα) αλλά δεν ξέρω.....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κι εγω που νομιζα οτι μονο εγω εχω τετοια προβληματα.Ασε βρε Λιζα και να του λες κλειστο γρηγορα μην ξυπνησει το μωρο και να σου λεει δεν μπορω, εχω πλακωσει το χερι μου κι εχει μουδιασει...

xaxaxa!!! τα ιδια ακριβως!!!!!

και δε φτανει μονο αυτο... οταν επιτελους αξιωθει να το κλεισει, δε σηκωνεται αλλα το βαζει να χτυπησει ξανα σε 10 λεπτα ... και παει λεγοντας!!!

αποτελεσμα?

εχουμε ξυπνησει ολοι, παιδια μωρα... γειτονες, και εκεινος ειναι ακομα φαρδυς πλατυς κατω!!!

ε! παιρνεις ενα κουβα νερο και τον κανεις λουτσα ή δεν παιρνεις ????:twisted:

Εγω Γερμανια εχω σε πολλα μερη να παω αν θελω...

Νυρεμβεργη ειναι οι γονεις μου και ο αδερφος μου με την οικογενεια του

στο Ντυσσελντορφ ειναι ολη η οικογενεια του Χαρη... αλλα δε θελω να παω να κλειστω παλι σε σπιτι με συγγενεις και ο ενας επανω στον αλλο!!!!

Θελω να παω καπου χαλαρα... να εχω ησυχια.... :rolleyes:

7hWqp3.png

καλημερα κοριτσια...

αααχ!!! μ΄ολα αυτα που γραφουμε για Χριστουγεννα και διακοπες... καθομουν το πρωι και χαζευα κατι υπεεεεροχα μερη και ξενοδοχεια... Ελβετια, Αυστρια, Γερμανια... αλλα οσες τιμες και να ειδα ηταν ακρως απαγορευτικες!!!!!!!!:(

αν ειναι να ερθει οντως ο πεθερος, θα την κανω σιγουρα για το χωριο!!! Και εκει βουνα και χιονια εχει (και τιποτα αλλο βεβαια:D ) τερμα Θεου στην Πινδο!!!

Τι είπες τώρα! Εκεί θα πάμε (σ'ακολουθώ ακάλεστη όπως βλέπεις)!!! Οι άλπεις της Ελλάδας! Αααα και ζαγοροχώρια!!!

εχθες ημουν και εγω στα μαυρα μου τα χαλια μεχρι που το απογευμα εριξα ενα τρικουβερτο κλαμα και ηρθα στα ισα μου :rolleyes:

Μια από τα ίδια

λετε να φταιει η σημερινη πανσεληνος που μας εχει παρει λιγο απο κατω και εχουμε τοσα νευρα ????

Και μόλις με τα χίλια ζόρια είχε κοιμηθεί ο μικρός, πατάει κατά λάθος όχι ένα, αλλά δύο μουσικά παιχνίδια ο άντρας μου... Το κλάμμα μου ήρθε κατόπιν, αφού για μιάμιση ώρα δεν κοιμόταν αν έφευγα από το πλάι του :evil:

Φέτος δεν ξέρω τι να κάνουμε....θέλω να πάω κάπου έστω το διήμερο αλλά παντού θα είναι πανάκριβα από την άλλη λέω να κάνω ρεβεγιόν καλώντας μόνο φίλους κ οι γονείς μας σπίτια τους(γιατί δεν θέλω να φάω στη μούρη τα πεθερικά πάλι τέτοια μέρα) αλλά δεν ξέρω.....:confused:
Κάθε χρόνο αυτό έκανα. Χριστούγεννα μεσημέρι γονείς και πεθερικά, το βράδυ φίλοι, ποτά, μασουλήματα και επιτραπέζια μέχρι τις 5-6 το πρωί!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Δε με ταλαιπωρείς, απλώς θα πάω από άλλο δρόμο!!!!:tongue::tongue:

Δεν παίρνετε κι εμένα μαζί τότε ρε κορίτσια...στο δρόμο σας είμαι :tongue:;)

κοριτσιααααααααααααααα

τελικα ο μπαμπας μου εχει ενα μικρο πολυποδακι στο λαιμο του (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ) και την Παρασκευή θα μπει να του το αφαιρεσουν.

Αυτο πιστευμα μεσα μου, δεν ξερω αν θυμαστε που το ελεγα, αλλα ειναι αλλιως να το επιβεβαιώνει και ο γιατρος. Παρολα αυτα θα το στειλουν για βιοψια, οπως συνιθιζεται αλλωστε, αλλα μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Μπράβο πολύ χάρηκα! Το ίδιο είχε βγάλει και η θεία μου πριν μερικά χρόνια. όλα πήγαν μια χαρά, δεν είναι τίποτα! Περαστικά!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου! Είχες κάποιο νέο ή ακόμα? Και περαστικά στα μωρά σου!

Μη μας ξεσηκώνετε με τα ταξίδια ρε παιδιά. Όπου και να πάει κανείς όμορφα είναι! Περιμένω πως και πως να πάω κα΄που κι ας είναι και 2 μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο! Εδώ 1 φορά στο τόσο θέλουμε να βγούμε με τον άντρα μου και το σκεφτόμαστε μην αφήσουμε το παιδί! Και να πεις, μια χαρά περνάει με τη μαμά μου και την λατρεύει κιόλας! Δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι. Μήπως είμαι υπερβολική? Μήπως πρέπει να σκέφτομαι και λίγο εμάς (εμένα & τον άντρα μου εννοώ)? Γιατί αν έρθει και το 2ο κάποια στιγμή (ελπίζω), τότε είναι που δεν θα έχω καθόλου χρόνο.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαριάννα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου! Είχες κάποιο νέο ή ακόμα? Και περαστικά στα μωρά σου!

Μη μας ξεσηκώνετε με τα ταξίδια ρε παιδιά. Όπου και να πάει κανείς όμορφα είναι! Περιμένω πως και πως να πάω κα΄που κι ας είναι και 2 μέρες, αλλά είναι πολύ δύσκολο! Εδώ 1 φορά στο τόσο θέλουμε να βγούμε με τον άντρα μου και το σκεφτόμαστε μην αφήσουμε το παιδί! Και να πεις, μια χαρά περνάει με τη μαμά μου και την λατρεύει κιόλας! Δεν ξέρω γιατί νιώθω έτσι. Μήπως είμαι υπερβολική? Μήπως πρέπει να σκέφτομαι και λίγο εμάς (εμένα & τον άντρα μου εννοώ)? Γιατί αν έρθει και το 2ο κάποια στιγμή (ελπίζω), τότε είναι που δεν θα έχω καθόλου χρόνο.

Εγω ξερεις τι σκεφτομαι Μαρια?Οτι η μητερα μου την κραταει ολη τη βδομαδα και τουλαχιστον το σκ πρεπει να ξεκουραστει λιγο.Αυτη δεν παραπονιεται βεβαια και πολλες φορες ερχεται και σαββατοκυριακο μονη της για λιγο αλλα εγω το σκεφτομαι να της την αφησω παλι για να βγουμε κι ετσι δεν παμε πουθενα...

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

ευχαριστω για τις ευχες για το μπαμπακα μου και ευχομαι κι εγω στην Ταρα να εχει εξισου καλα αποτελεσματα. Εντωμεταξυ ο καημενος δεν εκλεινε ραντεβου να παει πριν τη βαφτιση στο γιατρο μην του πει τιποτα ασχημο και μας χαλασει τη διαθεση και δεν ευχαριστηθουμε τη βαφτιση.

Και εκανε ενα χαμογελο οταν ακουσε το ονομα της μικρης στην εκκλησια, αλλο πραγμα. Εννοειται πως το ηξερε βεβαια, και παρολο που ξερει οτι δεν θα τη γιορταζουμε στη γιορτη του, χαρηκε παρα πολυ εκεινη την ωρα. Ελαμψε το προσωπο του

τωρα που το λετε, κι εμενα στο βερολινο μενει η αδελφη του αντρα μου, μηπως να κανουμε στη γερμανια τη χριστουγεννιατικη συναντηση φετος?

Αχχ, εμενα ο νικος μου ειπε τωρα μεσα οκτωβριου που θα παει παρισι για δουλεια, να παω κι εγω για 3 μερες, που πεφτουν και τα γενεθλια του, αλλα κοριτσια μιλαμε για μεγαλο ξεφραγκιασμα αυτο τον καιρο.

Σημερα ζητησα προκαταβολή απο το μισθο μου γιατι ειχαμε 80 ευρω για να περασουμε μεχρι να πληρωθουμε (νομιζω οτι δεν το εχω ξανακανει 12 χρονια που δουλευω)

4Rnfp3.png

Δεν απανταει στο τηλεφωνο! Θα μιλησω σε λιγο μ΄εναν φιλο μου γιατρο, να παει να την ψαξει...

Κακως Μαρακι, πολυ κακως! Πρεπει να σκεφτεσαι πολυ εσενα και τον αντρα σου, και οχι απλως λιγο. Πως θα κρατηθει η σχεση σας αν δεν ξεφευγετε λιγο, να νιωσετε ζευγαρι? Οταν ερθει με το καλο το δευτερο παιδακι, τοτε θα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα.

Εγω ξερεις τι σκεφτομαι Μαρια?Οτι η μητερα μου την κραταει ολη τη βδομαδα και τουλαχιστον το σκ πρεπει να ξεκουραστει λιγο.Αυτη δεν παραπονιεται βεβαια και πολλες φορες ερχεται και σαββατοκυριακο μονη της για λιγο αλλα εγω το σκεφτομαι να της την αφησω παλι για να βγουμε κι ετσι δεν παμε πουθενα...

Οταν ειχα μονο τον Αντωνη και δουλευα, η μαμα μου τον κρατουσε, αλλα τον κρατουσε και Σαββατα για να βγουμε. Ετσι κι αλλιως ηταν καλοβολος στον υπνο του, τον πηγαιναμε αργα το βραδυ και τον παιρναμε το πρωι. Βγαιναμε πολυ συχνα.

Μην κλεινεστε μεσα ρε κοριτσια απο τη στιγμη που δεν εχετε προβλημα βοηθειας. Εμεις τωρα βγαινουμε μια στο τοσο και ειναι πραγματικα δυσκολο, γιατι η μαμα μου δεν τα φερνει βολτα και τα δυο...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...