Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ειρηνη τι εγινε με τη δουλεια?Γυρισες?Τα λεφτα?

Tipota αυριο θα παω στην επιθεωρηση στην Καλλιθεα και οτι βρεξει ας κατεβασει...

λεω προσπαθω να κανω το προσκλητηριο βαπτισης και δε βρισκω κατι που θελω και με εχουν σφιξειιιιιι τα νευρα μου...

* kai η μικρη ορμηξε στα δειγματολογια χαρτιων και μου τα εκανε οπως λεει και καποια αλλη (συμπεθερα) κωλο...ρτα

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπη μου τον Μαριο εχω γιο μεχρι και χιονι θα φερει σπιτι:tongue:
Μωρέ λες;;;.... Χμμμ κάνε έρευνα αγοράς για δωμάτιο με κουζίνα!
αμα θες χιονι πηγαινε κιλκις στην πεθερουλα μου!χιχιχιχιχι (δρακουμελ)
Θα πάω, να της πάω και μια τούρτα δώρο εκ μέρους σου; (ξέρεις, αλά ΘουΒου, που την πετάει στα μούτρα) :cool:
Εγω Ελβετια θα πηγαινα για ξε-σκι:tongue::tongue:
Καλά, γι'αυτό έχω πάει και παραπέρα μουχαχαχαχαχαχαχα
Αχ, μη μου βάζετε ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ταξίδια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Κι είπα, δεν θα πεταχτεί η γκας; :tongue:
Για να δούμε, με όλα αυτά τα τυριά που τρώω, θα παραμείνω έγκυος???:tongue::tongue:
Φέρτε αυτή την τσιπούρα να ξανασφαλιαρίσει ρε παιδιά!!!

WN6Op3.png

Φέρτε αυτή την τσιπούρα να ξανασφαλιαρίσει ρε παιδιά!!!

Καλά, δε με λυπάσαι έγκυο γυναίκα??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Α, επίσης, για να δεις πόσο καλή είμαι μπορώ να περάσω να σε πάρω το σάββατο!!! Σοβαρά τώρα, που σκέφτεσαι να πάς Χριστούγεννα???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κοριτσάκι τι κάνετε;;;;μου λείψατε..αχ σας έχασα και δεν ξέρω που παν τα τέσσερα...χάρηκα πολύ με την Ειρήνη μας..από βδομάδα παίρνω άδεια 2 εβδομάδες..θα πάω Θεσσαλονίκη στην μαμά μου με την μικρή...σήμερα πρώτη φορά άφησα την μικρή με την πεθερά..μέχρι να πάει ο άντρας μου στο σπίτι το στομάχι από το άγχος έγινε τι να πωωωωωω..όλα καλά πάντως...

Πωλινάκι άνοιξε η όρεξη για τυριά;;;

σας φιλώ

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Καλά, δε με λυπάσαι έγκυο γυναίκα??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Α, επίσης, για να δεις πόσο καλή είμαι μπορώ να περάσω να σε πάρω το σάββατο!!! Σοβαρά τώρα, που σκέφτεσαι να πάς Χριστούγεννα???
Κάτσε να απολυθεί ο άντρας με το "καλό", να πάρουμε αποζημίωση στα χέρια και βλέπουμε... Της τελευταίας στιγμής είμαι. Θα μου άρεσε Μόναχο (γιατί έχουμε σπίτι για φιλοξενία κι έχω ξαναπάει Χριστούγεννα) αν βρίσκαμε πολύυυυ φτηνά εισιτήρια για άντρα (εγώ και παιδί πάμε τσάμπα). Αλλά οπουδήποτε είναι καλά, αρκεί να έχουμε ένα ωραίο δωμάτιο με τζάκι και να έχει αρχίσει να κοιμάται μόνος του ο μικρός και σερί όλο το βράδυ! Αν και για να πω την αλήθεια... θα ήθελα να μείνουμε σπίτι μας, να χαλαρώσουμε στο δικό μας τζάκι. Αλλά έτσι και μείνω εδώ θα μου κουβαληθούν...

Όσο για το πήγαινέλα τουγκέδερ, θα σου πω, αν δεν έχω τουτού θα σου σφυρίξω, αν και δεν θέλω να σε ταλαιπωρώ γκας γυναίκα, παίρνω και το τρόλεϋ καλέ!

WN6Op3.png

Ωραίο ακούγεται το τζάκι στο Μόναχο!!!!;);););)
Α, το Μόναχο δεν έχει τζάκι χαχα. Αλλά έχει κοντά μας σταθμό μετρό και θα ήταν φανταστικά μια βόλτα στις άλπεις! Θα θα θα θα θαααααα....

WN6Op3.png

Α, το Μόναχο δεν έχει τζάκι χαχα. Αλλά έχει κοντά μας σταθμό μετρό και θα ήταν φανταστικά μια βόλτα στις άλπεις! Θα θα θα θα θαααααα....

Χαχαχαχα! Ιδέες για garmicsh μου βάζεις!!!!!;);););)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

κοριτσιααααααααααααααα

τελικα ο μπαμπας μου εχει ενα μικρο πολυποδακι στο λαιμο του (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ) και την Παρασκευή θα μπει να του το αφαιρεσουν.

Αυτο πιστευμα μεσα μου, δεν ξερω αν θυμαστε που το ελεγα, αλλα ειναι αλλιως να το επιβεβαιώνει και ο γιατρος. Παρολα αυτα θα το στειλουν για βιοψια, οπως συνιθιζεται αλλωστε, αλλα μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα! Ιδέες για garmicsh μου βάζεις!!!!!;);););)
Μπααααα partenkirchen καλύτερα :tongue:
κοριτσιααααααααααααααα

τελικα ο μπαμπας μου εχει ενα μικρο πολυποδακι στο λαιμο του (ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ) και την Παρασκευή θα μπει να του το αφαιρεσουν.

Αυτο πιστευμα μεσα μου, δεν ξερω αν θυμαστε που το ελεγα, αλλα ειναι αλλιως να το επιβεβαιώνει και ο γιατρος. Παρολα αυτα θα το στειλουν για βιοψια, οπως συνιθιζεται αλλωστε, αλλα μας ειπε οτι δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας.

Μπράβο, ακούσαμε κι ένα καλό σήμερα!

WN6Op3.png

καλημέρα! τί κάνετε κορίτσια? εμείς καλά. πέρασε ο μικρός την γαστρεντερίδα, μετά ο σύζυγος και τώρα καθαρίζουμε το καινούργιο σπίτι. προς το παρών δεν στέλνω τον γιαννάκη παιδικό γιατί, πράγματι, αν είναι να κρατάει τελικά η μητέρα μου ένα αρρωστο παιδί συνεχώς είναι δώρο άδωρον. δεν με κάλεσαν και σε κανένα σχολείο ακόμη κι ούτε το βλέπω οπότε προς το παρόν.......

γέννησε το ειρηνάκι ε?αχ τι καλά!να μας ζήσει! να μας ζήσει!

xanthi όλα καλά με τον γάμο? έχω χάσει συνέχειες!

HZBPp3.png

2664492pg9ls5s7ef.gif

κοριτσιααααααααααααααα

Mπραβο βρε Γιωτα μου, ολα καλα!

Η μαμα μου σημερα θα κανει υπερηχογραφημα μαστου, γιατι κατι βρεθηκε στη μαστογραφια. Με εχει φαει η αγωνια, ειδικα επειδη διαπιστωσα οτι εχει χασει κιλα τον τελευταιο καιρο. Η μονη μου ελπιδα ειναι οτι ειχε ξαναβγαλει στο παρελθον καλοηθη οζιδια, και μαλιστα τα ειχε αφαιρεσει, οποτε ισως ειναι το ιδιο.

Εχω και τα δυο τα παιδια αρρωστα τελικα. Κολλησε και η Μαριαλενα χθες, η οποια ξυπνησε 8 το πρωι, κοιμηθηκε μονο 1 ωρα ολη την ημερα, και το βραδυ που αρχισε η καταρροη και το μπουκωμα, ψευτοκοιμηθηκε γυρω στα μεσανυχτα, και ξυπνουσε συνεχεια με κλαμματα. Τα΄παιξα ολη μερα να την κυνηγαω απο πισω, να την κατεβαζω συνεχεια απο καρεκλες, εφαγε και μια τουμπα οταν τεντωθηκε πανω στην καρεκλα να πιασει κατι απο τη βιβλιοθηκη... Περιμενω πως και πως τη συναντηση να ξελαμπικαρω λιγο!

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Γιώτα πολύ ευχάριστα τα νέα σου....περαστικά στον μπαμπάκα!:)

Χθες η κόρη μου γλίστρησε κ έπεσε με το σαγόνι χθες μάτωσε δόντια,χείλη το πηγούνι της έκανε κοκκινίλα....αλλά μέσα σε όλη την ατυχία ευτυχώς έπεσε πάνω σε ένα χαλάκι γιατί υποθέτω ότι αν έπεφτε απευθείας πάνω στο πλακάκι μπορεί να τρέχαμε στα νοσοκομεία!....Μου φεύγει κάθε φορά κ ένας χρόνος από τη ζωή μου με αυτά τα χτυπήματα!:rolleyes:

Αύριο θα πάω κ εγώ κομμωτήριο να σουλουπωθώ κ το περιμένω πως κ πως....:oops::oops::oops:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα έχετε ιστορικό??? Κ η μαμά μου έχει οζίδια αλλά υποχώρησαν κατά ένα βαθμό κ της είπαν να μην τα βγάλει...αλλά εγώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί έχουμε ιστορικό με τη μαμά της κ θα ήθελα να έκανε την επέμβαση για να τα έβγαζε γιατί δεν ξέρω μήπως εξελιχθούν άσχημα στο μέλλον! :rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...