Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κατάλαβα...ε τότε κακώς κάθεται τόσες μέρες? Πάλι η μαμά σου θα τα τραβήξει. Οπότε ας έρθει να κάτσει 2-3 μερούλες και μετά σπιτάκι της.

Ωραία τα λέω ε?:tongue: Μακάρι να γινόταν κιόλας.

Ο αντρούλης σου φαντάζομαι ότι χαίρεται ο καημένος που θα δει τη μαμάκα του ε? Τι να του πεις τώρα?

Το κακο ειναι οτι ο αντρουλης μου οταν ειναι η μαμα του εκει ξαπλωνει στον καναπε με μεγαλυτερη ανεση (δλδ δεν κανει απολυτως τιποτα), οποτε διαφωνουμε βγαινω εγω η τρελη που φωναζω στο παιδακι της κλπ...Τες πα, ας κατσει με την Παναγιωτα να δει τη γλυκα και τη βλεπω να την κανει με ελαφρα!!!!χιχιχιχιχι......(δρακουμελ)

Τουλαχιστον τα σκ παει στον αλλο της γιο!Α!Τον πεθερο μου το μωρο δεν τον θελει καθολου γιατι απλα δεν τον θυμαται οποτε ερχεται...

Οσο για την καθαριοτητα εννοω οτι δεν μπορει να την κρατησει πολυ ωρα για να την πλυνει καλα απο τα κακα της (καλα, το κουφο?στη βαφτιση που ετρεχα να ντυθω και να ετοιμαστω, μου εφερε το παιδι στην εκκλησια με το αβγο στα μαγουλα) και επισης, η μικρη δεν τα τρωει ολα με ορεξη, θελει παιχνιδι και υπομονη που αυτη δεν εχει..Επισης, τη φιλανε συνεχεια στα μαγουλα και η μικρη απο την προηγουμενη φορα που ειχαν ερθει εχει μονιμως σπυρια στο προσωπο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τες πα, ας κατσει με την Παναγιωτα να δει τη γλυκα και τη βλεπω να την κανει με ελαφρα!!!!χιχιχιχιχι......(δρακουμελ)

Χε χε χε, θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε!!! (Χλαπάτσας :tongue::lol:)

(καλα, το κουφο?στη βαφτιση που ετρεχα να ντυθω και να ετοιμαστω, μου εφερε το παιδι στην εκκλησια με το αβγο στα μαγουλα) ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

n8m8p2.png

X9drp2.png

ρε κοριτσια... εγω με την πεθερα μου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα!

αλλα επειδη ειναι παντρεμενη με γερμανο ο οποιος δε θελει να ερχεται συχνα ελλαδα...δεν μπορει και εκεινη να ερχεται οσο συχνα θα ηθελε!

το προβλημα ειναι με τον πεθερο μου....

καθε φορα που ερχεται λες και κουβαλει μαζι του μια... αυρα απαισια και οσες μερες θα μεινει... ε! τοσες μερες θα τσακωνομαι με το Χαρη!!!!!!

και μιλαμε για ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ!!!!!!!

τωρα μας ειπε μηπως ερθει για Χριστουγεννα... αλλα αν γινει αυτο, εγω θα βουτηξω και τους τρεις γιους και θα παρω τα ορη και τ΄αγρια βουνα και θα παω στο χωριο μου!!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Κας πολύ γαιδούρα η νύφη - σόρρυ κιόλας!!! Καλά, δεν ντράπηκε να πει ότι θα σου κρατάει τα παιδιά επί πληρωμή??? :mad::mad::mad: Δε λέγεται αυτό ρε γμτ μεταξύ συγγενών. Αλλο να της πάρεις εσύ ένα δωράκι, σαν ευχαριστήριο...Δεν ξέρω, άδικο έχω???

Εφαγα πριν λίγο ένα τεράστιο κομμάτι ροκφόρ και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...τέλος πάντων, τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!;);)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω ρε παιδια, δε λεω οτι ειναι κακια η γυναικα, απλα ειναι αλλου...μια χαρα μου φαιρεται, δωρα φερνει αλλα δεν μπορω να της συγχωρησω οτι δε με βοηθησε καθολου στην εγκυμοσυνη και τους πρωτους μηνες, ενω στη φιλη της πηγαινε καθημερινα με λεωφορειο και μενει και σχεδον διπλα μου ενω σέμενα δε μπορουσε να ερθει και γενικα με το παιδι δε μ'αρεσει ο τροπος της.Αφηστε που μιλαει συνεχεια και το τρελαινει...

Εφαγα πριν λίγο ένα τεράστιο κομμάτι ροκφόρ και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο...τέλος πάντων, τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!!;);)

Εγω εφαγα μια ετοιμη μεξικανικη σαλατα και κοντευω να ξερασω....σορυ κιολας, εσυ πρεπει να προσεχεις Πολα!!!!

Και στο τελος μου ειπε κιολας να μην παιρνω τη γυναικα να μου κραταει τα παιδια οταν θελω να βγω, να παιρνω εκεινη.

Επι πληρωμη φυσικα...

Και αντε να σε παρω και να σε πληρωσω, προκειμενου να δινω τα λεφτα στην ξενη, πως να σε εμπιστευτω, μου λες?

Eλα ντε!!!:confused:

Σε μενα συμβαινει το εξης κουλο!!!

Οταν ερχονται... δεν ξερω για πιο λογο... αλλα τα περιμενουν ολα ετοιμα απο μενα!!!!!!!

Ναι...αυτο το διαπιστωσα κι εγω...:evil:

Το αγαπημενο μου τυρι!!! Λατρευω μουχλα λεμε!!! Δυστυχως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη.

Ευτυχως κοριτσια, εχω πεθερα, 3 κουνιαδες κι εναν κουνιαδο, ολοι τους ειναι μαλαμα. Και παρα το οτι η πεθερα μου ειναι 82 χρονων, ολο και καποιο φαγητο θα φτιαξει που και που να μας στειλει. Και μιλαμε για εξαιρετικη μαγειρισσα. Σουτζουκακια, λαχανοντολμαδες...ακομη και η πιτσα που φτιαχνει ειναι τελεια!!!

age.png age.png

Καλά εγώ από τυροκομικά, ούτε να τα δω στα μάτια μου!Ιδίως το ροκφόρ και η φέτα, μπλιαχ! Μόνο κανένα κίτρινο, αλλά και να μη φάω no problem!

Τώρα που είπες για πίτσα, είχα φτιάξει το Σάββατο 1η φορά. Super έγινε! Μάλλον θα το επαναλάβω το συντομότερο!:tongue:

Ρε Πωλίνα μου κι εσύ, ροκφόρ??? Τώρα ότι έγινε έγινε! Είχες ξεμάθει να είσαι έγκυος ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Eλα ντε!!!:confused:

Ναι...αυτο το διαπιστωσα κι εγω...:evil:

Το αγαπημενο μου τυρι!!! Λατρευω μουχλα λεμε!!! Δυστυχως απαγορευεται στην εγκυμοσυνη.

Ευτυχως κοριτσια, εχω πεθερα, 3 κουνιαδες κι εναν κουνιαδο, ολοι τους ειναι μαλαμα. Και παρα το οτι η πεθερα μου ειναι 82 χρονων, ολο και καποιο φαγητο θα φτιαξει που και που να μας στειλει. Και μιλαμε για εξαιρετικη μαγειρισσα. Σουτζουκακια, λαχανοντολμαδες...ακομη και η πιτσα που φτιαχνει ειναι τελεια!!!

ΤΑRA αυτα δεν μας τα εχεις πει χαχαχαχα!!

Λιζα για παν ενδεχόμενο, άρχισε να κανονίζεις τις διακοπές σου τα Χριστούγεννα!
Πλάκα πλάκα... λεφτά δεν έχουμε, αλλά εγώ δεν μένω εδώ Χριστούγεννα να αγχωνόμαστε και να κουραζόμαστε. Θα πάρω τα αγόρια μου και θα την κάνω για μέρη χιονισμένα! Κι ας μένουμε σε αντίσκοινο!
Το αγαπημενο μου τυρι!!! Λατρευω μουχλα λεμε!!!
:rolleyes:

WN6Op3.png

Πλάκα πλάκα... λεφτά δεν έχουμε, αλλά εγώ δεν μένω εδώ Χριστούγεννα να αγχωνόμαστε και να κουραζόμαστε. Θα πάρω τα αγόρια μου και θα την κάνω για μέρη χιονισμένα!

:rolleyes:

Λες να χτυπησω μια ελβετια για σκι κι εγω????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...