Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Τι παιδί είναι αυτό? Εν τω μεταξύ να ρωτήσω κάτι? Όταν νευριάζει πολύ, ρίχνει χαστούκια στον εαυτό της, αυτοχαστουκίζετε! :confused: Το κάνουν κι εσάς αυτό?
Βαράει τα μούτρα του και το κεφάλι του, εκτός από το να βαράει βάρβαρα εμένα...
Τι να κανω ρε παιδια, πειτε καμια γνωμη, αξιζει να την παω, θα τη δει αραγε ή απλα για συζητηση θα παμε?ουφ...τα ειπα να ξελαφρωσω...
Αμα είναι να σου φύγει η ιδέα και δεν ταλαιπωρηθεί και το παιδί, πήγαινε

Καλημέρα από την ανάπηρη λέιντι γιάγια (θα σας σκίσω μαντινοπη και ταρα). Είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, θαυματουργά αυτά τα χάπια!!!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια και λεμε τετοια...

Ηρθε για καποιες μερες στο σπιτι ο αδελφος μου με την υποψηφια νυφη, με την οποια εχουν χρονια σχεση και τωρα θα μετακομισουν και οι δυο εδω και θα μεινουν μαζι.

Ρε παιδια, δεν εχω την απαιτηση ο καλεσμενος μου να κανει το παραμικρο στο σπιτι, αλλα εδω δε μιλαμε για καλεσμενο.

Να με βλεπει με δυο παιδια κατακοπη απο τη δουλεια να βουρλιζομαι, να μας βλεπει με τον αντρα μου να μαγειρευουμε, να στρωνουμε τραπεζι, να το μαζευουμε, να πλενουμε πιατα κλπ και να μην σηκωνει το χερακι της να κανει το πα-ρα-μι-κρο!!

Ωραιο σπιτι θα ανοιξουνε, νοικοκυροκοριτσο:rolleyes:

yey2p2.png BN4cp2.png

Κορίτσια μου έστειλε η Ειρήνη φωτό ..... είναι ένα πανέμορφο πολύ ροζ μωρό(φτου σκόρδα,κρεμμύδια κ απ'όλα) ήσυχο απ'ότι λέει κ η Ειρηνη λάμπει από ευτυχία....:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Και στο τελος μου ειπε κιολας να μην παιρνω τη γυναικα να μου κραταει τα παιδια οταν θελω να βγω, να παιρνω εκεινη.

Επι πληρωμη φυσικα...

Και αντε να σε παρω και να σε πληρωσω, προκειμενου να δινω τα λεφτα στην ξενη, πως να σε εμπιστευτω, μου λες?

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έστειλε η Ειρήνη φωτό ..... είναι ένα πανέμορφο πολύ ροζ μωρό(φτου σκόρδα,κρεμμύδια κ απ'όλα) ήσυχο απ'ότι λέει κ η Ειρηνη λάμπει από ευτυχία....:-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αντε ρε, μπραβο!!!!Θα σου ελεγα να τη βγαλεις να τη δουμε αλλα...

Ελπιζω να μην ειναι σαν τη δικια μου που στο μαιευτηριο δεν ειχε βγαλει κιχ και μετα.....μαλλον δεν της αρεσε το σπιτι!

Και στο τελος μου ειπε κιολας να μην παιρνω τη γυναικα να μου κραταει τα παιδια οταν θελω να βγω, να παιρνω εκεινη.

Επι πληρωμη φυσικα...

Και αντε να σε παρω και να σε πληρωσω, προκειμενου να δινω τα λεφτα στην ξενη, πως να σε εμπιστευτω, μου λες?

ποια να πληρωνεις?την υποψηφια νυφη????

Αχ μπράβο το Ειρηνομωράκι.τέλεια.

ρε κορίτσια όταν ακούω τέτοια(μόνο τότε βεβαια)ζηλεύω και θέλω και εγώ..μήπως να πάω για 2ο;;:rolleyes:τώρα που είμαι ζεστή;γιατί μετα θα το ξεχάσω πάλι...

Α είμαι στην δουλεια δυστηχώς:tongue:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Α!Δε σας ειπα το νεο μου προβλημα, ή μηπως το ειπα???Ερχεται η πεθερα μου την Παρασκευη....εχουμε να πουμε το σαββατο!!!
Κάτι είπα για κιοφτέδες εγώ!
Να με βλεπει με δυο παιδια κατακοπη απο τη δουλεια να βουρλιζομαι, να μας βλεπει με τον αντρα μου να μαγειρευουμε, να στρωνουμε τραπεζι, να το μαζευουμε, να πλενουμε πιατα κλπ και να μην σηκωνει το χερακι της να κανει το πα-ρα-μι-κρο!!

Ωραιο σπιτι θα ανοιξουνε, νοικοκυροκοριτσο:rolleyes:

Γαϊδουριά, όχι που είναι νύφη, κι άσχετη να ήταν, δεν ένιωσε άβολα να τρέχετε για όλα και να μην σηκώσει ένα ποτήρι να βοηθήσει;
Σου επιτρέπει να μας την βάλεις στο γκρουπ;

Επι πληρωμη φυσικα...

ΝΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΓΚ!!!

WN6Op3.png

Ax μωρέ η μπεμπούλα, πολύ θα ήθελα να τη δω!

Κασσιανή και αναίσθητη και θρασύτατη! Και τι θα κάνει με τα παιδιά...σκαμπάζει τίποτα? Σιγά μη ρισκάρεις να διώξεις τη γυναίκα που εμπιστεύεσαι για να πάρει αυτή τα λεφτά!

Κατερίνα από τη μία θα είσαι άνετη να βγεις το Σαββατο, από την άλλη...άσε δεν λέω τίποτα άλλο :tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Ολο και λιγοτερος ελευθερος χρονος μου μενει, αλλα τουλαχιστον προλαβα να σας διαβασω...

Ζουμπουλια... να σας ζησει η Εβιτα σας!!! Παρα τα ... αποοπτα που ειχε η δικη σας βαπτιση... τελος καλο, ολα καλα!!! :)

Κασσιανη... τι να πω? Πραγματικα και εγω θα επεφτα απο το συννεφα αν ακουγα για το γυναικολογο μου κατι τετοιο!!!

Ποσο μαλλον αν ειχε και το χαρακτηρα και το ηθος του δικου σου (απο τις περιγραφες που μας εκανες παλια)

Κατερινα... αν θυμαμαι καλα... εγραφες οτι ερχεται καθε μηνα για 10 μερες ???? :eek:

Καλα εγω θα ειχα φαει φρρρρικη!!!!

Μερικες φορες λεω δοξω τω Θεω που τους εχω ολους τοσο μακρια!!!!

Σε μενα συμβαινει το εξης κουλο!!!

Οταν ερχονται... δεν ξερω για πιο λογο... αλλα τα περιμενουν ολα ετοιμα απο μενα!!!!!!!

Αφου ρε κοριτσια μια φορα... τα πηρα στο κρανιο τοσο πολυ που τους αφησα ολους μεσα στο σπιτι πηρα τα κλειδια, και εφυγα!!!

Με βλεπανε απο το πρωι να μαγειρευω, να ξεσκατιζω να ταιζω, να κοιμιζω... και περιμενανε να στρωσω το τραπεζι να τους φωναξω να φανε!!!

Λεω και εγω αει σιχτιρ... τους παρατησα και εφυγα... περπατουσα για κανα διωρο στις βιτρινες!!

Οταν τους λεω καμια φορα οτι κουραζομαι... η απαντηση ειναι...

"αααα δε σε φοβαμαι εσενα... εσυ εισαι θηριο" !!!!!!!!! :mad::mad:

μωρε πότε θα γινω στ΄αληθεια θηριο και θα τους ορμηξω δεν ξερω... αλλα κοντευει η ωρα τους!!!! :lol:

7hWqp3.png

καμια φορά μετανοιώνω που δεν έκανα αίτηση σε ορφανοτροφείο να βρώ άντρα:rolleyes:

και εμένα η δικιά μου η κουνιαδούλα στον κόσμο της..καφε τσιγάρο και απο κει παν και οι άλλοι..όταν πάμε στην πεθερά μου μόνο που δεν την ταϊζουν στο στόμα. ξεπατ@ν@μαι στις δουλειές να μαγειρέψω να στρώσω τραπέζι να πλύνω τα πιάτα και η κουνιάδα τρεις λαλουν και 2 χορεύουν..τα πήρα πάλι.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Ρε Μαρια γιατι μου το κανεις αυτο τωρα????Δεν παιζει,θα στειλω τη μανα μου να κρατησει τη μικρη.Ρε γμτ τη φοβαμαι την πεθερα μου οσον αφορα το θεμα του φαγητου και την καθαριοτητα του μωρου...

Ρε Μαρια γιατι μου το κανεις αυτο τωρα????Δεν παιζει,θα στειλω τη μανα μου να κρατησει τη μικρη.Ρε γμτ τη φοβαμαι την πεθερα μου οσον αφορα το θεμα του φαγητου και την καθαριοτητα του μωρου...

Κατάλαβα...ε τότε κακώς κάθεται τόσες μέρες? Πάλι η μαμά σου θα τα τραβήξει. Οπότε ας έρθει να κάτσει 2-3 μερούλες και μετά σπιτάκι της.

Ωραία τα λέω ε?:tongue: Μακάρι να γινόταν κιόλας.

Ο αντρούλης σου φαντάζομαι ότι χαίρεται ο καημένος που θα δει τη μαμάκα του ε? Τι να του πεις τώρα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

καμια φορά μετανοιώνω που δεν έκανα αίτηση σε ορφανοτροφείο να βρώ άντρα:rolleyes:

και εμένα η δικιά μου η κουνιαδούλα στον κόσμο της..καφε τσιγάρο και απο κει παν και οι άλλοι..όταν πάμε στην πεθερά μου μόνο που δεν την ταϊζουν στο στόμα. ξεπατ@ν@μαι στις δουλειές να μαγειρέψω να στρώσω τραπέζι να πλύνω τα πιάτα και η κουνιάδα τρεις λαλουν και 2 χορεύουν..τα πήρα πάλι.

Ετσι βλεπω τη μανα μου με τις νυφες τις.Δυστυχως καθε Πασχα στο χωριο ξεπατωνεται να μαγειρεψει, φτιαχνει τζατζικια,σαλατες,κοκορετσια κλπ αλλα και καθε φορα, αν δεν ειναι η μανα μου στο χωριο οι κυριες δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ και μαλιστα η μια μενει και σπιτι της αλλα ερχεται και τρωει στη γιαγια μου που ειναι σακατεμενη απο ωστεοπορωση και 80 χρονων...και της στελνουν και τα παιδια μονα τους ολο το καλοκαιρι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...