Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρήνη να σου ζήσει μπεμπούλα σου όλα καλά να είναι πάντα καλά!!!!:D

Καλά έχω χάσει επεισόδια Pola με το καλό το ζουζουνάκι σου, χάρηκα πάρα πολύ!! Να προσέχεις πολύ!!!:lol::lol:

Ξανθή να είστε πάντα ευτυχισμένοι. :P

Εγώ Σάββατο κορίτσια σίγουρα θα έρθω!!! (σίγουρα λέμε) θέλω πολύ να σας δω ξανά!

Ζούμπι να χαίρεσαι την Εβίτα σου (πολύ ωραίο όνομα).;)

Χριστίνα μάλλον ξεκινάμε είναι δική σου!!! Και το Σάββατο καλώς εχόντων τον πραγμάτων θέλω να σε ρωτήσω!!!:cool:

an1cEXV0g410000MzAwNDlkfDY3MTY4MTQzZGF8VG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gif

an1cOLN0g410000MjAzZHw5MDIyOTVkYXwmIzkyNTsmIzk1MzsmIzk0NTsmIzk3MDsg.gif

Κασσιανή όντως ΣΟΚ! Και θυμάμαι με τι ωραία λόγια μας τον περιέγραφες :rolleyes: Ντροπή ρε παιδιά!

Δεν ξερω κοριτσια, πηγα και τον ειδα και μιλησα εκει και με τους συναδελφους που εκπροσωπουν και αυτον και τους αλλους και εχω πλεον σοβαρες αμφιβολιες για την ενοχη του.

Ειναι βρε κοριτσια και τοσα χρονια που τον ξερω που μου εχει αποδειξει επανειλημμενως τι ανθρωπος ειναι, που δεν μπορω να πιστεψω οτι ηξερε οτι η αλλη ειναι φυλακισμενη και της επαιρνε με τη βια ωαρια.

Αν τον ξερατε κι εσεις βε κοριτσια, δε θα μπορουσατε με τιποτα να το πιστεψετε.

Εν τω μεταξυ θα σας πω και κατι που μονο εδω μπορω να το πω, εννοω οχι στο αλλο φορουμ στο σχετικο θεμα.

Λογω της εμπειριας μου με τετοιες γυναικες - δηθεν θυματα, δεν τις πιστευω καθολου.

Εχω δει με τα ματια μου να καταγγελουν οτι ειναι δηθεν θυματα τραφικινγκ και φυλακισμενες για να εκβιασουν για χρηματα, για να παρουν αδεια διαμονης κλπ.

Δε λεω οτι δεν υπαρχει εμποριο και διακινηση ανθρωπων, αλλα λεω τι εχω δει με τα ματακια μου που κανενας δεν μπορει να μου το αμφισβητησει.

Τι να πω...

Ειμαι παντως ρε παιδια πολυ στενοχωρημενη. Λες και εχουν πιασει δικο μου ανθρωπο...

yey2p2.png BN4cp2.png

Ειρηνη συγχαρητηρια, να σου ζησει!!!

Ζουμπουλια να τη χαιρεσαι, ωραιο ονομα.

Ξανθη να ζησετε και να χαιρεστε και το νεοφωτιστο.

Για το Μαριο τι να πω... Ειναι φανταστικο το παιδι σου...

Και ενα ευχαριστο για τη χαζομαμα τωρα...

Εχθες πηγα την κορη μου πρωτη φορα στο μπαλετο.

Σε μια πολυ καλη σχολη που ασχολειται μονο με μπαλετο και που φανταστειτε την γνωριζα κι εγω τοτε που ημουν μπαλαρινα (τρομαρα μου:tongue:)

Ηταν πολυ γλυκια με τα ρουχα του μπαλετου και στο τελος μας φωναξαν μεσα να μας δειξουν τις πρωτες κινησεις που εμαθαν.

Βουρκωσα κοριτσια.

Μιλαμε για πολυ συγκινηση.

Αυριο θα ξαναπαμε, αφου μου ειπανε οτι η δεσποινουλα ακολουθει μια χαρα το μαθημα.

Μονο που αυριο βλεπω να με βλεπουν οι μαμαδες και να στριβουν γωνια.

Μιλαμε κοριτσια της επρηξα με την πολυλογια μου:confused:

Τι ελαττωμα ρε παιδια, τι να κανω...:oops:

Παντως δε νομιζω να την παω και κολυμβητηριο τωρα.

Λεω να την αφησω να παει τον Απριλιο με το σχολειο παλι και απο του χρονου το Σεπτεμβριο να τη γραψω κανονικα.

Θα την παω ομως για μουσικη στου νακα τον ιανουαριο.

1 ωρα την εβδομαδα ειναι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Tί να πω ρε Κας για τον άνθρωπο?? Μήπως είναι το εξιλαστήριο θύμα??? Πάντως σίγουρα υπάρχουν και άλλοι πίσω απ΄αυτό...

Μια χαρά η Δεσποινούλα!!! Μες την καρδιά μου την έχω, είναι απίστευτα καλό κοριτσάκι!!!:):):) Το κολυμβητήριο μου φαίνεται περιττό τώρα...δες πως θα της φανεί όταν πάει με το σχολείο και πράττεις ανάλογα. Η μουσική μου αρέσει!!!

Οσο για την πολυλογία, ουδείς τέλειος!! :rolleyes::rolleyes:Εμείς πάντως σ' αγαπάμε όπως και να' σαι!!!;););)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Κασσιανή.... συνήθως δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά....τι να πω μακάρι αν είναι αθώος κ να λάμψει η αλήθεια!;)

Ερωτήση: Έχει βγάλει καμία τα κάγκελα από το κρεβάτι??? Κάνει κάτι περίεργα ώρες ώρες η κόρη μου κ προσπαθεί να σκαρφαλώσει κ λέω να τα βγάλω κ να βάλω κάτι μισά που έχει(στο ύψος κ στο μήκος) για να μην πέφτει από το κρεβάτι....αλλά φοβάμαι μην ξυπνάει κ αλωνίζει το σπίτι το βράδυ!:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

2369129xejn6a0erq.gif

Κοριτσια καλημέρα είχα μέρες να μπώ γιατί έτρεχα με την βάπτιση και εγώ της μικρής,γίναμε και εμείς Χριστιανούλες επιτέλους...

Να σας ζησει η νεοφωτιστη!

Κάντε μου χώρο, θα έρθω με το αναπηρικό καροτσάκι μου φαίνεται!

Γραια με τα ολα της!!!:tongue:

Δεν ξερω κοριτσια, πηγα και τον ειδα και μιλησα εκει και με τους συναδελφους που εκπροσωπουν και αυτον και τους αλλους και εχω πλεον σοβαρες αμφιβολιες για την ενοχη του.

Ειναι βρε κοριτσια και τοσα χρονια που τον ξερω που μου εχει αποδειξει επανειλημμενως τι ανθρωπος ειναι, που δεν μπορω να πιστεψω οτι ηξερε οτι η αλλη ειναι φυλακισμενη και της επαιρνε με τη βια ωαρια.

Στις ειδησεις ειπαν οτι τους εδινε 2000 ευρω.

Λογω της εμπειριας μου με τετοιες γυναικες - δηθεν θυματα, δεν τις πιστευω καθολου.

Εχω δει με τα ματια μου να καταγγελουν οτι ειναι δηθεν θυματα τραφικινγκ και φυλακισμενες για να εκβιασουν για χρηματα, για να παρουν αδεια διαμονης κλπ.

Σιγουρα συμβαινουν πολλα.

Παντως δε νομιζω να την παω και κολυμβητηριο τωρα.

Λεω να την αφησω να παει τον Απριλιο με το σχολειο παλι και απο του χρονου το Σεπτεμβριο να τη γραψω κανονικα.

Εγω πηρα τηλεφωνο στο κολυμβητηριο και δεν ειναι σιγουρο οτι θα τον παρουν, γιατι εχουν πολλα παιδακια! Και δεν υπαρχει κοντα μας αλλη πισινα που να καθαριζει με οζον... Και τελικα ειναι μονο μιση ωρα την εβδομαδα.

Θα την παω ομως για μουσικη στου νακα τον ιανουαριο.

1 ωρα την εβδομαδα ειναι.

Πανακριβος ο Νακας. Εχει ριξει καθολου τις τιμες του σε σχεση με περσι?

age.png age.png

Ταρα ο νομος το λεει οτι πρεπει να δωσεις στη δοτρια αποζημιωση 1400-2500 ευρω για τις μερες δουλειας που χανει και την ταλαιπωρια της.

Ο νακας μου ειπε 50 ευρω το μηνα για μια φορα την εβδομαδα.

Δεν εχω να συγκρινω αλλα πραγματι ακριβο μου φαινεται.

Αλλα δυστυχως ειναι το μονο ωδειο κοντα μας που εχει τμημα για μικρα και η δεσποινα το θελει πολυ.

Απο τη μια λεω ειναι πολλα, απο την αλλη σκεφτομαι ποσο ευκολα χαλαμε το 50ρικο εμεις οι μεγαλοι για κατι που μας αρεσει, οποτε αν πρωτα ο Θεος το εχουμε, λεω να το χαλασω και για εκεινη.

yey2p2.png BN4cp2.png

κοριτσάκια ευχαριστώ για τιε ευχές..λοιπόν λίγα λόγια για την βάπτιση.ξεκινάμε απο το Σάββατο το πρωί.μας πέρνει τηλ.ο κύριος που θα έπαιζε μουσική και μας το ακυρωνεί .τρέξε να γράψεις cd..περιττό να σας πω ότι πληρώσαμε 2 cd 50€ και μόνο Ρουβά που δεν είχε:confused:ξενέρα..τα μπαλόνια έιχα ΄κανονήσει να τα φουσκώσω μόνη.είχα βρεί μαγαζί με ήλιον και όλα καλά μέχρι εκείνο το πρωί.πάει που λέτε ο άντρας μου και το μαγαζί κλειστό:confused:τώρα;;;;:rolleyes:άντε να βρέις συνθέσεις με μπαλόνια 5 ώρες πριν την βάπτιση.

Η ώρα 6 ετοιμαζόμαστε να φύγουμε(6:30 ήταν η βάπτιση)πέρνει ο άντρας μου τα καλάθια με τις μπομπονιέρες να τις βάλει στο αμάξι.δεν περνάει ένα λεπτό και ακούω έναν κρότο.. για 5 λεπτά σταμάτησα να αναπνέω....του είχαν πέσει οι μπομπονιέρες απο τις σκάλες..150 σε σύνολο(φαναράκια)πείτε μου τώρα αν δεν με βοήθησε ο θεός εκείνη την ώρα και σπάσαν μόνο 2;)

Η πεθερά στην εκλησσία ήταν όλο μούτρα γιατί πίστευε ότι θα κρατούσε αυτή το παιδί..μην χ@σ@ δεν φτάνει που άκουσε το όνομα στο 6 εγγόνι (όλα τα προηγούμενα κορίτσια να αναφέρω)....

η μικρή πλάνταξε στο κλάμα.

κατα τα άλλα μια χαρά:tongue::D:rolleyes::cool:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Διαφημίσεις

Αλλωστε πρεπει να σας πω οτι εχω βαλει ενα στοιχημα με τον εαυτο μου και ολοι καραδοκουν να δουν αν θα το τηρησω.

Υποσχεθηκα οτι δε θα ψωνισω τιποτα για εμενα απο την 1/9/10 μέχρι και την 31/8/1, εναν χρονο αποτοξινωση.

Να βαλω επιτελους κι αυτα που εχω, να κανω και λιγη οικονομια.

Το εχω παρακανει τοσα χρονια με τα ρουχα κλπ.

Αλλα και ο αντρας μου για φετος το χειμωνα δε χρειαζεται κατι να ψωνισει, οπως και τα παιδια ειναι φουλ.

Μονο ο μικρος ισως αργοτερα χρειαστει μπλουζακια και θα του παρω το πολυ 5 και οχι καμμια δεκαρια οπως θα εκανα παλιοτερα.

Το εχουμε ξεφτιλισει με την υπερκαταναλωση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ο νακας μου ειπε 50 ευρω το μηνα για μια φορα την εβδομαδα.

Δεν εχω να συγκρινω αλλα πραγματι ακριβο μου φαινεται.

Αλλα δυστυχως ειναι το μονο ωδειο κοντα μας που εχει τμημα για μικρα και η δεσποινα το θελει πολυ.

Απο τη μια λεω ειναι πολλα, απο την αλλη σκεφτομαι ποσο ευκολα χαλαμε το 50ρικο εμεις οι μεγαλοι για κατι που μας αρεσει, οποτε αν πρωτα ο Θεος το εχουμε, λεω να το χαλασω και για εκεινη.

Μαλλον τις εριξε τις τιμες, γιατι αν θυμαμαι καλα, περσι ηταν πανω απο 500 ευρω για ολη τη σαιζον, απο Οκτωβρη εως Μαη δηλαδη.

Καλα μη νομιζεις, και στο κολυμβητηριο μου ζητανε 40 ευρω το μηνα για μιση ωρα την εβδομαδα...:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα,

Αυτή τη στιγμή πίνω το καφεδάκι μου, καθ'ότι η δουλεια σήμερα φαίνεται πολύ χαλαρή. Εχθές είχαμε πάει golden hall. Mια χαρά ήταν, πήρα και ένα φορεματάκι μίνι παρακαλώ. Να δω που θα το φορέσω τρομάρα μου. Σίγουρα όχι όταν συνοδεύομαι από την Αλεξάνδρα :tongue: Μου άρεσε όμως ήταν πειρασμός!:wink:

Το βράδυ γυρίσαμε σπίτι ξεθεωμένοι αφού η Αλεξάνδρα μας ξεβίδωσε!!!Την έβαλε ο μπαμπάς της για ύπνο και τσουπ στις 12 όρθια η κυρία! Με το που την πήρα στο κρεβάτι ξεράθηκε στον ύπνο. Τώρα που έφυγα από το σπίτι ακόμα κοιμόταν :rolleyes: Τι παιδί είναι αυτό? Εν τω μεταξύ να ρωτήσω κάτι? Όταν νευριάζει πολύ, ρίχνει χαστούκια στον εαυτό της, αυτοχαστουκίζετε! :confused: Το κάνουν κι εσάς αυτό?

Κασσιανή μίλησες μαζί του εννοείς?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ζουμπουλια ολα τα μυστηρια εχουν τα απροοπτα τους:D

Αφου ολα πηγαν καλα, γελα τωρα.

Η πεθερα, ξιδι.

Βρε μια φορα να μην εχω δει πεθερα χαρουμενη σε γαμο και βαφτισι...

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα,

Αυτή τη στιγμή πίνω το καφεδάκι μου, καθ'ότι η δουλεια σήμερα φαίνεται πολύ χαλαρή. Εχθές είχαμε πάει golden hall. Mια χαρά ήταν, πήρα και ένα φορεματάκι μίνι παρακαλώ. Να δω που θα το φορέσω τρομάρα μου. Σίγουρα όχι όταν συνοδεύομαι από την Αλεξάνδρα :tongue: Μου άρεσε όμως ήταν πειρασμός!:wink:

Το βράδυ γυρίσαμε σπίτι ξεθεωμένοι αφού η Αλεξάνδρα μας ξεβίδωσε!!!Την έβαλε ο μπαμπάς της για ύπνο και τσουπ στις 12 όρθια η κυρία! Με το που την πήρα στο κρεβάτι ξεράθηκε στον ύπνο. Τώρα που έφυγα από το σπίτι ακόμα κοιμόταν :rolleyes: Τι παιδί είναι αυτό? Εν τω μεταξύ να ρωτήσω κάτι? Όταν νευριάζει πολύ, ρίχνει χαστούκια στον εαυτό της, αυτοχαστουκίζετε! :confused: Το κάνουν κι εσάς αυτό?

Κασσιανή μίλησες μαζί του εννοείς?

Συνηθως τα χαστουκια τα τρωω εγω:tongue:

Ναι, τον ειδα και του μιλησα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...