Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα.

Κασιανη, οντως πολυ μεγαλο σοκ. Κι εγω θα σοκαριζομουν πολυ αν μαθαινα κατι τετοιο για το γιατρο μου.

Μαριλου, σε καταλαβαινω απολυτα με την πιεση της δουλειας. Κι εγω εχω τρελλή δουλεια που σε διαφορετικες συνθηκες θα καθομουν κανα 2ωρο παραπανω καθημερινα, ενω τωρα φευγω και στις 5 ακριβως για να παρω τη μικρη απο τον παιδικο και δουλευω και 4 μερες την εβδομαδα. Οποτε προσπαθω να συμπιεσω περιπου 50 ωρες δουλειας σε μολις 32.

Και επειδη κι εμεις διοργανωνουμε συνεδρια στην εταιρεια μου και βοηθαω πολυ, ξερω τι δουλεια και τι τρεξιμο εχει μια προετοιμασια συνεδριου.

Ο μπαμπας μου κοριτσια την παρασκευη θα κανει χειρουργιο.

Εχει μια μονιμη βραχναδα τον τελευταιο χρονο και πηγε χτες στον ΩΡΥΛΑ και του ειπε οτι κατι βλεπει, και τον κανονισε να χειρουργηθει την Παρασκευή για να αφαιρεσει οτι ειναι και να σταλει για βιοψια. Παρακαλαω το θεο να μην ειναι αυτή η κωλοαρρωστια (αν και μεσα μου πιστευω οτι μαλλον πολυποδακι θα ειναι και θα αφαιρεθει).

Αυτα, επιστρεφω στη δουλεια, πηζωωωωωω λεμε...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!

Ειρηνακι ελπιζω αυτη τη στιγμη ολα να πηγαινουν καλα και συντομα να κρατησεις το υγιεστατο και πανεμορφο μωρακι σου αγκαλια!!!!

Mantinop ακομα 26 λες να μαι?26 ημουν οταν γραφτηκα στο forum...

Να ερθω στα δικα μας, η χθεσινη μαγιερ κοπρανων βγηκε αρνητικη, πηρα την αλλεργιολογο ολο χαρα και μπυ ειπε οτι αυτο δε λεει τιποτα εφοσον εχουμε και θετικη.Παντως αν θελω να παω τις επομενες 3 μερες κι αλλα δειγματα για εξεταση και βλεπουμε..Στο μεταξυ, σκεφτομαι γιατι δεν κανουμε παλι εξετασεις εφοσον μετα το πρωτο ετος κατα τα λεγομενα των γιατρων σιγουρα δειχνουν αν υπαρχει αλλεργια?Επισης, γιατι ακουσα το γιατρο μας και δεν πηγα εγω το ζωον το παιδι 4 μηνων να το ξαναδει η γαστρεντερολογος του παιδων αφου ετσι μας ειχε πει? Τελος παντων, εγω θα το ψαξω και την Παρασκευη που εχουμε εμβολιο θα τα συζητησω ολα με το γιατρο.Και θα κανω καθε μερα αν χρειαζεται μαγιερ κοπρανων παρα την ταλαιπωρια και το κοστος!

Επισης, λεω το απογευμα να πεταχτω στον παθολογο του ΙΚΑ γιατι ο λαιμος μου ειναι χαλια και φοβαμαι μην κολλησω και τη μικρη.Α!Αννα θες υποστηριξη?Να κοψουμε μαζι το τσιγαρο??

Εχει μια μονιμη βραχναδα τον τελευταιο χρονο και πηγε χτες στον ΩΡΥΛΑ και του ειπε οτι κατι βλεπει, και τον κανονισε να χειρουργηθει την Παρασκευή για να αφαιρεσει οτι ειναι και να σταλει για βιοψια. Παρακαλαω το θεο να μην ειναι αυτή η κωλοαρρωστια (αν και μεσα μου πιστευω οτι μαλλον πολυποδακι θα ειναι και θα αφαιρεθει).QUOTE]

Ελα τωρα, τιποτα δε θα ειναι!Ολα καλα θα πανε!

Αντε ελα κι εσυ το σαββατο να ξεσκασεις λιγο!

Ρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση?Το βραδυ πεφτετε κι εσεις τοοοοοοσο ξερες οσο κι εγω?Ποναω ολοκληρη καθε βραδυ και κοιμαμαι μεσα σε 5 λεπτα...καλα τον κωστα τον κακομοιρη σημασια...

Διαφημίσεις

Κατερίνα μέχρι πριν λίγο καιρό κι εγώ έτσι ήμουν και ο Βασίλης ξενυχτούσε μόνος του (εκτός από τις Πέμπτες φυσικά που βγαίνουμε:P:p:p:p:p:p). Τώρα τελευταία, που μάλλον με την τσίτα της δουλειάς και τα σχετικά έχω μπει στην πρίζα και μένω ξύπνια, πήζει ο Βασίλης στο γραφείο και κοιμάται εκείνος πρώτα.... Σαν το τραγούδι του Μηλιώκα έχουμε καταντήσει "Δε μπορεί δε μπορεί κάπου θα συναντηθούμε, δε μπορεί δε μπορεί, στο ίδιο σπίτι ζούμε:tongue::tongue::tongue:"

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κατερίνα μέχρι πριν λίγο καιρό κι εγώ έτσι ήμουν και ο Βασίλης ξενυχτούσε μόνος του (εκτός από τις Πέμπτες φυσικά που βγαίνουμε:P:p:p:p:p:p). Τώρα τελευταία, που μάλλον με την τσίτα της δουλειάς και τα σχετικά έχω μπει στην πρίζα και μένω ξύπνια, πήζει ο Βασίλης στο γραφείο και κοιμάται εκείνος πρώτα.... Σαν το τραγούδι του Μηλιώκα έχουμε καταντήσει "Δε μπορεί δε μπορεί κάπου θα συναντηθούμε, δε μπορεί δε μπορεί, στο ίδιο σπίτι ζούμε:tongue::tongue::tongue:"

Τουλαχιστον ο δικος σου ξενυχταει που και που, εμενα τιποτα.Αλλα σηκωνεται για τη δουλεια στις 5 οποτε δεν εχω τετοια απαιτηση..Οσο για το τραγουδι φοβαμαι μην αρχισουμε να τραγουδαμε το "ρουχα μαζι που πλυθηκαν κι εχουνε γινει ροοοοοζ".χιχιχι

Ενα ταξιδακι ρε γμτ 2-3 μερουλες χωρις το μωρο θα ηταν οτι καλυτερο.

Απο περιεργεια, οταν λειπεις για συνεδριο ποιος προσεχει τη μικρη?

Καλημερα κοριτσακια!!!!

συννεφια σημερα και λιγο κρυο....

ειρηνακι μου!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!! ολα να πανε καλα και να εχεις στην αγκαλιτσα σου μια γερη μπεμπουλα!!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

smoutsaki!!!!! ΟΛΑ θα πανε καλα με τον πατερα σου θα δεις!!!

να σας πω τι κανει το δικο μου θηριακη?

βαζει τα δαχτυλα του στο στομα τοσο βαθια που γουρλωνει για εμετο και μετα γελαει....του αρεσει

εχθες δεν τον προλαβα και ξερασε λιγακι

τι να τον κανω?????

Τουλαχιστον ο δικος σου ξενυχταει που και που, εμενα τιποτα.Αλλα σηκωνεται για τη δουλεια στις 5 οποτε δεν εχω τετοια απαιτηση..Οσο για το τραγουδι φοβαμαι μην αρχισουμε να τραγουδαμε το "ρουχα μαζι που πλυθηκαν κι εχουνε γινει ροοοοοζ".χιχιχι

Ενα ταξιδακι ρε γμτ 2-3 μερουλες χωρις το μωρο θα ηταν οτι καλυτερο.

Απο περιεργεια, οταν λειπεις για συνεδριο ποιος προσεχει τη μικρη?

Τα πρωινά η κοπέλα που την προσέχει και όταν είμαι στο γραφείο και τα απογεύματα, ο Βασίλης μόλις γυρίσει από τη δουλειά και η μαμά μου (μένουμε δίπλα δίπλα). Τα βράδια που λείπω κοιμάται δίπλα γιατί ο Βασίλης φεύγει για δουλειά 1 ώρα πριν έρθει η κοπέλα. Μια χαρά τα περνάνε πατέρας και κόρη όταν λείπω, εγώ μαραζώνω μακρυά τους:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω?

με αφορμη που ειπε η Ειρηνη για τα νυχια της

οσες κανατε καισαρικη ειχατε βαμμενα νυχια?

νομιζω δεν επιτρεπεται...

η νυφη μου που ειχε προγραμματισμενη καισαρικη και ειχε βαμμενα τα νυχια των ποδιων της της ειπαν να τα ξεβαψει

εμενα που πηγα για επειγουσα καισαρικη δεν μου ειπαν τιποτα

βεβαια ενα απλο γαλικο τα ειχα....

το ποδι τουμπανο πρησμενο αλλα το πεντικουρ.....

Ειρηνούλα μου είσαι λίγο στην τσίτα ή μου φαίνεται?????;););)

Δηλαδή τώρα μπορεί και να έχεις γεννήσει?:D

Το "Βύρωνας" είναι αδιαπραγμάτευτο, για το άλλο δε με απασχολεί και πολύ!!!! Το Μassimo μου αρέσει πολύ, το Benito καθόλου (σόρρυ εεε!!)

Πωλινάκι το Βύρωνας έτσι κι έτσι, το Ουρανία όχι και το Άννα πολύ καλό. Χριστίνα το Μassimo πολύ καλό. Δηλαδή εσύ κορίτσι δεν θα κάνεις? Είναι σίγουρο?:tongue:Πάντως εγώ σκέφτομαι να φέρω τρουφάκια από το Fresh, που τρώγονται και ευκολα!!!

Πωωωω ναι, να φέρεις να φέρεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

κοριτσια να ρωτησω?

με αφορμη που ειπε η Ειρηνη για τα νυχια της

οσες κανατε καισαρικη ειχατε βαμμενα νυχια?

νομιζω δεν επιτρεπεται...

η νυφη μου που ειχε προγραμματισμενη καισαρικη και ειχε βαμμενα τα νυχια των ποδιων της της ειπαν να τα ξεβαψει

εμενα που πηγα για επειγουσα καισαρικη δεν μου ειπαν τιποτα

βεβαια ενα απλο γαλικο τα ειχα....

το ποδι τουμπανο πρησμενο αλλα το πεντικουρ.....

:lol: :lol: :lol:Κι εγώ με γαλλικό είχα πάει, τρομάρα μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πήγαινα με άβαφο νύχι!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Πωωωω ΟΧΙ!!!!!

Αυτο το τρωγονται ευκολα τα τρουφακια απο το fresh πολυ μου αρεσε...απο αλλου θα δυσκολευτω να τα φαω!

Καλά μετά τις διακοπές χάνω και παίρνω κιλά συνέχεια! Η ζυγαριά τα έχει παίξει. Τρώω τρώω και όταν δω ότι παχαίνω κάνω κράτει! Τα χάνω και μετά πάλι από την αρχή! Δεν μπορώ μου αρέσει το φαίιιιιι λέμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...