Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kαλημέρα κορίτσια μου!

Αννούλα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερή, δυνατή και τυχερή!!!Πολύ καλά και τα νέα των εξετάσεων!!

Περάσαμε ένα συμπαθητικό οικογενειακό σαββατοκύριακο και τώρα ετοιμαζόμαστε για την εκδρομούλα μας στο Βαλτεσινίκο. Πάλι όλο το σπίτι θα κουβαλήσω!!! :-)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή μου δεν είσαι αγεωγράφητη...που να το ξέρεις?? Είναι ένα χωριό στην ορεινή αρκαδία κοντά στη βυτίνα, δημητσάνα κλπ, αλλά όχι τόσο τουριστικό (ακόμη τουλάχιστον). Πρώτη φορά θα πάμε, ελπίζω να είναι καλά!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Κορίτσια, δοκίμασα ν' ανοίξω νέα θέμα, μπας και βγάλουμε άκρη με τον επεξεργαστή κειμένου, αλλά δε μου το επιτρέπει..

Τέλοσπάντων, πήρα τηλ, την παιδίατρό μας, γιατί μου έκανε εντύπωση που δε μας ανέφερε τίποτα για κρεμούλες και μου είπε ότι, κανονικά, αρχίζουμε 5,5-6 μηνών, για να έχει ωριμάσει το ενετεράκι του παιδιού και να γλιτώσουμε αλλεργίες. Ήταν, μάλιστα κάθετη σ' αυτό. Εν τω μεταξύ, πριν λίγο άλλαξα το μπέμπη και βρήκα βλέννες στα κακάκια του.. :-((

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γειααααα!!!!!

Όλα καλα Αννούλα ε? Μπράβο.

Άσχετο...αποστείρωση κάνετε ακόμα? Ρωτάω για όσες έχετε ξεκινήσει κρέμα. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος ε τι λέτε? Αφήστε που εμείς ότι βρούμε το βάζουμε στο στόμα λόγω δοντιών, άρα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Φατσάκι αποστειρώνω μόνο τα μπιμπερό στα οποία βάζω αντλημένο γάλα που διατηρείται στο ψυγείο, αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος. Όποτε της έχω δώσει συμπλήρωμα, δεν έχω χρησιμοποιήσει αποστειρωμένο μπιμπερό.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

POLA και ομως επρεπε να το ξερω, πρωτον γιατι απο εκεινα τα μερη καταγεται η οικογενεια του πατερα μου και δευτερον γιατι εχω παει στα χωρια εκει...

Ειναι πολυ ωραια η περιοχη ολη.

ΦΑΤΣΑΚΙ εμεις δεν εχουμε αρχισει στερεα τροφη, αποστειρωνω καθε μερα τα μπιμπερο με τα οποια πινει το γαλα στις 12 που λειπω αλλα ολα τα αλλα που βαζει στο στομα ειναι χωρις αποστειρωση και πολλες φορες και χωρις καν πλυσιμο, αφου δεν τον προλαβαινω...

Η δεσποινα εχει καταλαβει μεν οτι δε δινουμε στον μπεμπη φαγητο και μικρα πραγματακια, αλλα πιανει και του δινει ολα τα βιβλια της και τις κουδουνιστρες.

Εχω δε ψοφησει στο γελιο γιατι της τραβαει τα μαλλια.

Χτες που της επιανε το μαλλι, του εδειχνα πως κανουμε οοοο τα μαλλακια της αδελφης μας και προσπαθουσε κι αυτος να κανει το ιδιο.

Εχω ψοφησει στη δουλεια κοριτσια.

Τωρα φευγω γιατι ερχεται ο μπαμπας μου στο σπιτι και μας φερνει το καινοργιο μας αυτοκινητο. Τελειως οικογενειακο, πολυμορφικο με τεραστιο πορτ μπαγκαζ και 7 καθισματα.

Δεν το πηραμε βεβαια για τα εξτρα καθισματα. Αυτα μαζευονται τελειως και μενει παρα πολυς χωρος για πραγματα.

Οποια εχει 2 ξερει πως για να πας μια απλη εκδρομη κουβαλας ενα σπιτι ολοκληρο.

Αμα μαθαινα και να οδηγω, καλα θα ηταν.

Δεν ξερω βεβαια ποσο καλα θα ηταν για τους αλλους...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα !!!!!!

αννουλα μπραβο!!ολα καλα!!!!ευχομαι και τα τελιωτικα αποτελεσματα να ειναι ετσι σουπερ!!!

καποιο απο τα 2 ονοματα ειναι τησ μητερασ σου ή απλα εσυ το επελεξεσ?φανταζομαι σκηνικο με την πεθερα.....δηλαδη τι φανταζομαι αφου καρμπον τα ιδια περασα κ ακομα χειροτερα...

Ειρήνη....Ζωή είναι η μαμά μου κ Χρυσή η μαμά της μαμάς μου.....Η πλάκα είναι ότι είχαν λυσάξει όλοι κ μας λέγανε τι όμορφο όνομα και φυσικά θα λύσαγε κ η πεθερά....αλλά τι να κάνω που δεν μου αρέσει το δικό της το Ιωάννα? Αφού ποτέ στη ζωή μου δεν τα πήγα καλά με κάποια με αυτό το όνομα! Τυχαίο να είναι? Ασε που θέλει να την φωνάζουν όλοι Άννα κ μου λέγανε στις αρχές το σόι της κ εσένα Ιωάννα σε λένε?? Κ άντε να τους εξηγώ συνέχεια....τι κακό αυτό να αλλάζει τα ονόματα του ο κόσμος!Κ αυτός είναι άλλος ένας λόγος που δεν ήθελα το όνομά της γιατί δεν παίζει να την φωνάζανε Ιωάννα κ μετά πάλι θα με ρώταγε ο κόσμος....το όνομα σου της έδωσες????!!!!!

Kassiani καλές βόλτες με το όχημα!!!

Κασσιανή μου δεν είσαι αγεωγράφητη...που να το ξέρεις?? Είναι ένα χωριό στην ορεινή αρκαδία κοντά στη βυτίνα, δημητσάνα κλπ, αλλά όχι τόσο τουριστικό (ακόμη τουλάχιστον). Πρώτη φορά θα πάμε, ελπίζω να είναι καλά!!

Είναι πάρα πολύ ωραία τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας κ έχει κ πολύ ωραία κοψιδάκια!!! Αχ είναι κ μια ταβέρνα σε ένα χωριο από αυτά που λες δίπλα σε ένα ποτάμι κ είναι τέλεια με το τζάκι κ τα σχετικά πω πω καλά να περάσετε!!!!

Belladona,μπιζελάκι,Pola,fatsaki κ δεν ξέρω αν ξεχνάω καμμιά άλλη σας ευχαριστώ κ με το καλό κ εσείς να βαπτίσετε τα μωράκια σας!Μαριάννα κ σενα σ'ευχαριστώ αλλά επειδή εσύ ήδη την βάπτισες θα σου ευχηθώ με το καλό να σαι γερή να την καμαρώσεις κ νύφη!

Μαρί-Σοφία αχαχαχα αυτό το χιούμορ σου! Ζωή την φωνάζουμε προς το παρόν την μπέμπα κ αργότερα μόλις μεγαλώσει λίγο αν θέλει θα την φωνάζουμε κ με τα 2 εκτός κ αν θέλει να κρατήσει το Χρυσή....ότι θέλει η μπουκίτσα θα κάνουμε! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κασσιανή καλοτάξιδο να ειναι, και βάλε μπρος να βγάλεις διπλωμα. Ειναι απαραιτητο.

Καλά κανατε και επιλέξατε τέτοιο αυτοκίνητο. Εμεις στις διακοπες παίρνουμε το επαγγελματικο του Φώτη γιατι ειναι μεγάλο, και φετος δεσαμε τα καροτσια στην οροφη, γιατι δε χωρουσαν αλλου!

age.png age.png

Κασσιανή καλοτάξιδο το αυτοκίνητο!!!!

Εμείς και πριν κάνουμε παιδί όταν πηγαίναμε διακοπές ίσα που χωρούσαν τα πράγματα... (πάντα κουβαλάμε όλη μας την προίκα πανάθεμά μας)!!! Οπότε κι εμάς λογικά σε λίγο καιρό μας βλέπω να το αλλάζουμε, αλλά δεν θέλω να αποχωριστώ το swiftaki μου!!!!! :(

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Αλήθεια κορίτσια, έχει ασχοληθεί καμιά σας με scrapbooking??? Τα χαζεύω εδώ και θέλω να φτιάξω κι εγώ ένα άλμπουμ στον μπέμπη!

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα μανούλες!!! Σήμερα έκατσα εκτάκτως μέχρι τις 5 στο γραφείο και πολύ σπάστηκα που γύρισα σπίτι στις 5 ομολογώ... Τι να κάνουμε ήταν κάτι έκτακτο οπότε έπρεπε να γίνει.

Από αποστείρωση κι εμείς μόνο το μπιμπερό που τρώει το γάλα που βγάζω και της αφήνω όταν είμαι γραφείο και κατά τα άλλα κρέμα και ότι άλλο μπαίνει στο στόμα (δηλαδή τα πάντα) είναι χωρίς αποστείρωση.

Κασσιανή καλοτάξιδο το αμάξι και γρήγορα κι εσύ με δίπλωμα!!!!

Κι εμείς θα εκδράμουμε το ΣΚ (καιρό είχαμε άλλωστε - χιχιιχχιιχι!!!) αλλά κοντά αυτή τη φορά, θα πάμε μέχρι Ανάβυσσο στο εξοχικό ενός φίλου.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...