Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Με τοσες σκεψεις που κανετε θα με βαλετε να κανω τριτο εδω και τωρα και μετα ενω θα εχω μεγαλη οικογενεια με πολλα παιδια θα ψαχνω τον Ηλια που θα εχει παει για τσιγαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια ευχαριστώ ! Ελπίζω να μην είναι μόνιμη η κατάσταση γιατί δεν ξέρω πως να κόψω το τσιγάρο! Προς το παρόν προσπαθώ να μην καπνίζω πολύ ώστε να δρα όσο καλύτερα γίνεται η θεραπεία! Να δούμε....μου τόνισε να προσέχω να μην κρυώσω σε αυτή τη φάση αλλά με αυτόν το σκατόκαιρο μια ζέσταινομαι κ ιδρώνω κ μια φυσάει δροσερό αεράκι δεν ξέρω πως θα την σκαπουλάρω!:mad:

Εγώ θα το είχα κάνει ηδη το παιδί αν ήμασταν καλά οικονομικά αλλά προς το παρόν είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα κ αν δεν σταθεροποιηθεί το μέλλον της δουλειάς του άντρας μου δεν το διακινδυνεύω! :-(

Μη λέτε για τις ηλικιές σας ρε κορίτσια...δεν έχει σημασία....σκοπός είναι να μεγαλώσουν σωστά κ ευτυχισμένα...:-D

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ασχετο δειτε τι βρηκα για να φυγουν τα μυρμηγκια:-Βάλε μερικά μυρμήγκια στα κάρβουνα θύμιασε το σπίτι να φύγουν τα υπόλοιπα.

-Πάρε του κέδρου το θυμίαμα ανάλυσε το, άλειψε τις τρύπες των μυρμηγκιών και εξαφανίζονται.

-Κοπάνισε τους με τις ρίζες της αγριαγγουριάς να φύγουν.

-Τα μυρμήγκια δεν πειράζουν τα δέντρα αν αλείψουμε τους κορμούς με κοπανισμένα πικρά λούπινα μαζί με μούργα ή με κατράμι λιωμένο ή βρασμένο με λάδι .

-Τα μυρμήγκια εμποδίζονται αν ανακατέψουμε χολή από ταύρο και πίσσα με μούργα και αλείψουμε τους κορμούς των δέντρων. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει και το κοκκινόχωμα αν το ανακατέψουμε με πίσσα και αλείψουμε τους κορμούς.

Σύγχρονη οικολογική λύση για τα μυρμήγκια

Ο βόρακας (βορικό οξύ) είναι 100% φυσικό υλικό και δουλεύει πολύ καλά στην εξολόθρευση μυρμηγκιών και κατσαρίδων.Τον βρίσκετε στα φαρμακεία. Ανακατέψτε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό με 1 / 2 φλιτζάνι ζάχαρη και 2 κουταλιές βόρακα. Διαποτίζετε μπάλες από βαμβάκι στο μείγμα του βόρακα και τοποθετήστε τα κοντά σε ίχνη μυρμηγκιών στο σπίτι σας. Εάν χρησιμοποιείται εκτός σπιτιού για τα μυρμήγκια των λόφων, αναμείξτε 1 / 2 φλιτζάνι ζάχαρη σε σκόνη, 2 κουταλιές βόρακα και προσθέστε αρκετό νερό για να κάνετε μία πάστα. Τοποθετήστε μια κουταλιά πάστα σε κάθε τρύπα η μέρος όπου υπάρχουν μυρμήγκια. Ο βόρακας μπορεί να είναι φυσικό υλικό δεν παύει όμως να είναι δηλητήριο, για αυτό πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Μια άλλη λύση οικολογική λύση για τα μυρμήγκια είναι να ρίξετε τριμμένο καυτερό κόκκινο πιπέρι στην είσοδο της φωλιάς τους.

Τα μυρμήγκια είναι μέρος του οικοσυστήματος. Δεν συνιστώ να τα καταπολεμάτε στο βιολογικό περιβόλι γιατί είναι ωφέλιμα

ΥΓ: Εχω και για κουνουπια,ψειρες,ποντικια....

Βλεπω για καινουργια μωρα λετε...

Κι εγω αν ο αντρας μου ηταν μικροτερος, θα πηγαινα ολοταχως για τριτο.

Κι ας μου εχει βγαλει την ψυχη το δευτερο:P

Τελικως επανηλθα.

Παραιτηθηκα, γιναμε μαλλια κουβαρια, αλλα τα ξαναβρηκαμε και συνεχιζουμε.

Για να δουμε...

Το σοκ σημερα ειναι πολυ μεγαλο για μενα.

Σοκαριστηκα πολυ χθες οταν ακουσα για το γιατρο που υπεβαλε πορνες σε ορμονοθεραπεια και τους επαιρνε με το ζορι τα ωαρια, αλλα....

το να μαθω οτι ειναι ο γιατρος μου, που επινα νερο στο ονομα του, που τον θεωρουσα τον πλεον ηθικο...

ΣΟΚ

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά σκέφτεσαι μόνο την μια πλευρά. Δεν είναι αναγκαίο να είναι αδιάφορος ο αδερφός/η. Μη μου πεις ότι δεν ένιωσες ποτέ μόνη σου, στα παιδικά σου χρόνια. Εγώ έχω μια αδερφή κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη και η οποία παντρεύτηκε μικρή. Εγώ ήμουν 11 χρονών στο γάμο της...σκέψου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο μόνη ένιωθα όταν έφυγε από το σπίτι.

Τελοσπάντων, εγώ καταλήγω στο ότι καλό είναι να υπάχει και αδερφάκι στην οικογένεια. Να παίζουν, να μιλάνε, να είναι σύμμαχοι στα δύσκολα και στα εύκολα...Αυτές είναι δικιές μου απόψεις βέβαια!;) Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά

Τωρα που βλεπω πως ειναι τα παιδια μου μαζι, ποσο αγαπιουνται και πως παιζουν και υποστηριζουν ο ενας τον αλλον, τωρα λεω ευτυχως που δεν σταματησα στο ενα.

Και φανταστειτε οτι ειναι ακομη πολυ μικρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Τελικως επανηλθα.

Παραιτηθηκα, γιναμε μαλλια κουβαρια, αλλα τα ξαναβρηκαμε και συνεχιζουμε.

Για να δουμε...

Το σοκ σημερα ειναι πολυ μεγαλο για μενα.

Σοκαριστηκα πολυ χθες οταν ακουσα για το γιατρο που υπεβαλε πορνες σε ορμονοθεραπεια και τους επαιρνε με το ζορι τα ωαρια, αλλα....

το να μαθω οτι ειναι ο γιατρος μου, που επινα νερο στο ονομα του, που τον θεωρουσα τον πλεον ηθικο...

ΣΟΚ

Μα τι λες τώρα?????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μα τι λες τώρα?????

Τι λεω μαρηηηηη

Δεν εχετε παρει χαμπαρι απο τις ειδησεις?

Και πρεπει να βρω και γυναικολογο πια, γιατι περαν του οτι δε θελω ουτε τα μουτρα του να ξαναδω, θα μπει και φυλακη αυριο σιγουρα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Kas :shock::shock::shock::shock: Τι λες τώρααααα???? Καλά εγώ δεν βλέπω ειδήσεις δεν έχω πάρει χαμπάρι αλλαά πραγματικά αν ήμουν στη θέση σου θα είχα φρικάρει εντελώς...είναι ο άνθρωπός μας στη πιο σημαντική μας στιγμή κ να αποδειχτεί τόσο καθίκι?????:mad::mad::mad::mad:

Καλά για τον κουμπάρο τι να πεις???Καλή υπομονή!:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τι λεω μαρηηηηη

Και πρεπει να βρω και γυναικολογο πια, γιατι περαν του οτι δε θελω ουτε τα μουτρα του να ξαναδω, θα μπει και φυλακη αυριο σιγουρα.

TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???????????????????????

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Τι ειπες τωρα ρε Κασσιανη???Και δεν εμπαινες νωριτερα να μας το πεις που δεν ειχαμε τι να συζητησουμε απο το πρωι...Εγω sorry αλλα τηλεοραση δε βλεπω καθολου.Θα ψαξω στο ινετρνετ να δω ποιος γιατρος ηταν γιατι μαλλον ονομα δε μπορεις να πεις.

Οσο για τον κουμπαρο και την παραιτηση τι να πω, ειναι και κουμπαρος ρε γμτ, επρεπε να γινει ετσι??

Τι λεω μαρηηηηη

Ναι, ρε συ, φυσικά και το άκουσα, αλλά που να ξέρω ότι είναι ο γυναικολόγος σου????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Απίστευτο πάντως!!! Ασε που πιστεύω ότι υπάρχουν κι' άλλοι από πίσω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τι ειπες τωρα ρε Κασσιανη???Και δεν εμπαινες νωριτερα να μας το πεις που δεν ειχαμε τι να συζητησουμε απο το πρωι...Εγω sorry αλλα τηλεοραση δε βλεπω καθολου.Θα ψαξω στο ινετρνετ να δω ποιος γιατρος ηταν γιατι μαλλον ονομα δε μπορεις να πεις.

Οσο για τον κουμπαρο και την παραιτηση τι να πω, ειναι και κουμπαρος ρε γμτ, επρεπε να γινει ετσι??

Μπα μια χαρα ειμαστε τωρα.

Τι να πω ονομα, το γραφουν παντου.

ixnos.blogspot.com για παραδειγμα.

Εχουμε παθει σοκ πεντε φιλες που τον ειχαμε γιατρο.

Και ελεγα πιο ηθικος δεν υπαρχει.

20 ωρες με περιμενε την πρωτη φορα για να μη μου κανει αδικως καισαρικη.

Στο διπλανο δωματιο κοιμηθηκε.

Και ποσα ακομη ειχα να πω καλα γι αυτον.

Και να αποδειχθει τετοιο τερας.

Γιατι ακομη και η βουλγαρα που του πηγαινε τα θυματα στο ιατρειο, εχει περισσοτερα ελαφρυντικα απο αυτον.

Αυτη πες οτι δεν ειχε στον ηλιο μοιρα και το εκανε.

Αυτος?

Μεγαλογιατρος, εγγονος και γιος γιατρων, μεγαλομετοχος του ιασω, με δικη του κλινικη με, με ,με...

Τοσο ξεφτιλα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Μαριλου σκεψου την ομοιπαθητικη γιατι θα μουρλαθεις στην κορτιζονη και θεραπεια δε θα δεις, μονο υφεση.

Κατερινα στις αλλεργιες ειμαι αρχηγος:P

Φατσακι αυτο το ζελε το βαζουν οι εταιρειες απολυμανσης σε ολο το σπιτι και κοστιζει 50 ευρω, αλλα αξιζει πολυ.

Ελενη θα σου ζητησω και ιδιαιτερως συγγνωμη για τη γαιδουρια μου να μη σας παρω για τη γιορτη της Σοφιας, αλλα το κανω και δημοσιως:oops:

Κοριτσια θελω να μη με παρεξηγειτε, αλλα μου ειναι δυσκολο να θυμηθω τις γιορτες και τα γενεθλια ακομα και των πιο συγγενικων μου προσωπων.

Τι να σας πω τωρα.

Οτι ρωταω τον αντρα μου ποσες μερες εχει ο Οκτωβριος, 30 η 31, ενω στις 31 εχει γενεθλια????:confused:

Για να θυμηθω ημερομηνια γαμου, κοιταω τη βερα:tongue:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...