Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Μέχρι κι εγώ ψήθηκα για δεύτερο μόλις δούμε φως στην άκρη του τούνελ, μη μασάς! (κανονίστε τώρα να μου το κοπανάτε συνέχεια! μια που το είπα και μια που το ξεχάσατε, νταααααξ; )

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τι ειπες τωρα ρε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!Τι ειπες τωρα ρε????
Είπαμε, μια που το είπα και μια που το ξεχάσατε!

Ας όψεται μια ταινία που μας έκανε να σκεφτούμε σοβαρά πως αν φύγουμε το μωρό μας θα μείνει μόνο του. Μόνο γι'αυτό το σκεφτόμαστε!

WN6Op3.png

Θ'αρχίσω να το πουλάω καλέ! Ευχαριστώ για την ιδέα :lol:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σίγουρα θα βγάλεις πολλά!!!

Ωχ η Πολίνα, μη λέτε για ταξίδια τώρα, σσσσσσσουτ! :lol:

Πολ και της Ειρήνης 3η καισαρική θα είναι. Ολα καλά θα πάνε ρε συ! Μέχρι κι εγώ ψήθηκα για δεύτερο μόλις δούμε φως στην άκρη του τούνελ, μη μασάς! (κανονίστε τώρα να μου το κοπανάτε συνέχεια! μια που το είπα και μια που το ξεχάσατε, νταααααξ; )

Και γιατί παρακαλώ να μη λέτε για ταξίδια????:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δανεικά θα σου ζητήσω για να πάω??? (Διόλου απίθανο βέβαια...:tongue:) Α, και φυσικά θα στο κοπανάμε...ΣΥΝΕΧΕΙΑ όμως!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ας όψεται μια ταινία που μας έκανε να σκεφτούμε σοβαρά πως αν φύγουμε το μωρό μας θα μείνει μόνο του. Μόνο γι'αυτό το σκεφτόμαστε!

Τις ιδιες βλακειες λεει και ο αντρας μου....

Πες το ψέμματα κι εγώ έτσι σκέφτομαι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καθόλου κορίτσια! Το πιστεύω γιατί το έχω ζήσει με πολύ φιλικό πρόσωπο. Ο κακομοίρης μόνος του έτρεχε σατ νοσοκομεία όταν αρρώστησε η μαμά του από καρκίνο και αφού πέθανε μετά έκανε 3 απόπειρες αυτοκτονίας ο μπαμπάς του! όλα αυτά τα πέρασε μόνος του. Δεν υπήρχαν αδέρφια να το μοιραστούν! Αφήστε τα, πείτε κάτι άλλο τώρα...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Δεν πειράζει βρε Μαράκι...Μια Κυριακή είναι, θα περάσετε πολύ όμορφα!!!

Λες ε? Να μου πεις και στο σπίτι την Αλεξάνδρα θα κυνηγάω και εκεί πάλι την Αλεξάνδρα θα κηνυγάω! Ενα και το ίδιο. Τουλάχιστον δεν θα έχω και μαγείρεμα!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καθόλου κορίτσια! Το πιστεύω γιατί το έχω ζήσει με πολύ φιλικό πρόσωπο. Ο κακομοίρης μόνος του έτρεχε σατ νοσοκομεία όταν αρρώστησε η μαμά του από καρκίνο και αφού πέθανε μετά έκανε 3 απόπειρες αυτοκτονίας ο μπαμπάς του! όλα αυτά τα πέρασε μόνος του. Δεν υπήρχαν αδέρφια να το μοιραστούν! Αφήστε τα, πείτε κάτι άλλο τώρα...

Και εγώ μοναχοπαίδι είμαι...η μαμά μου μπαινοβγαινε στο νοσοκομείο χρόνια, μετά ήταν 3 χρόνια κατάκοιτη στο κρεββάτι και της είχα μια κοπέλα μόνιμα...υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι θα ηταν καλά να είχα κάποιον αλλά από την άλλη τα αντιμετώπισα όλα μόνη μου, έμαθα, έγινα πιο δυνατή. Θα ήταν χειρότερα αν είχα έναν αδιάφορο αδερφό/ή - δυστυχώς δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι, ακόμη και αν μεγαλώσουν στην ίδια οικογένεια....

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Παντως επειδη κι εγω τα εχω ζησει, πχ στο παππου και τη γιαγια μου δεν ετρεχε κανεις αλλος εκτος απο τη μητερα και τον πατερα μου.Ο αδερφος του πεεεεερα βρεχει!

Καλα τα'χω παρει αγρια με το αφεντικο μου, εβγαλα απο περιεργεια ενα συνολο που εχει πληρωσει για φαγητο απ'εξω που παραγγελνει εδω στη δουλεια και ο ανθρωπος εχει πληρωσει απο τον Ιουνιο τουλαχιστον 250 ευρω....αρα μαλλον μου δινει 50 ευρω λιγοτερα το μηνα για να φαει ο κακομοιρης....να τον λυπηθω!

Διαφημίσεις

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά σκέφτεσαι μόνο την μια πλευρά. Δεν είναι αναγκαίο να είναι αδιάφορος ο αδερφός/η. Μη μου πεις ότι δεν ένιωσες ποτέ μόνη σου, στα παιδικά σου χρόνια. Εγώ έχω μια αδερφή κατά 6 χρόνια μεγαλύτερη και η οποία παντρεύτηκε μικρή. Εγώ ήμουν 11 χρονών στο γάμο της...σκέψου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο μόνη ένιωθα όταν έφυγε από το σπίτι.

Τελοσπάντων, εγώ καταλήγω στο ότι καλό είναι να υπάχει και αδερφάκι στην οικογένεια. Να παίζουν, να μιλάνε, να είναι σύμμαχοι στα δύσκολα και στα εύκολα...Αυτές είναι δικιές μου απόψεις βέβαια!;) Ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τις ιδιες βλακειες λεει και ο αντρας μου....
:rolleyes:
Mακακίες λες!!!
Γιατί ρε, μεγάλες είμαστε, δεν θα ζήσουμε ενδεχομένως μέχρι τα 30+ τους!
Να, γι'αυτό το σκέφτηκα. Είναι μια παρηγοριά ένας δικός σου άνθρωπος. Σαφώς και υπάρχουν αδέρφια που δεν έχουν σχέσεις, σαφώς και μοναχοπαίδια ανταπεξέρχονται μια χαρά μόνα τους. Αλλά αν κρίνω από δικές μου εμπειρίες, επειδή το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε και μάνα και πατέρα, όσο δικός μου κι αν είναι ο άντρας, υπολόγιζα και στην αδερφή μου. Ίσως επειδή η δική μας σχέση, παρότι έχει περάσει πολλά στάδια, είναι δυνατή, να κρίνω ότι αξίζει το παιδί να έχει μια τέτοια.

Και φυσικά δεν είπα πως ντε και σώνει θα το κάνουμε. Είπαμε, βρήκαμε ΕΝΑΝ λόγο (ίσως και μοναδικό) για να υπάρχει η πιθανότητα να το σκεφτούμε. Κι αυτό με προϋποθέσεις. Δεν γίνεται να είναι ο ένας άνεργος, ο άλλος να βαράει μύγες στο ελ.επάγγελμα και λεφτά να μη μπαίνουν κι εμείς να σκεφτόμαστε παιδιά. Αν και όποτε (κι αν αντέχω τότε, ο παράγοντας αντοχή είναι μεγάλο μείον)...

WN6Op3.png

Ναι ρε εννοειται αλλωστε το εχω πει οτι θα κανω δευτερο παιδι μονο και μονο για την παναγιωτα, να μη μεγαλωσει σαν εμενα που οα δερφος μου ειναι 9 χρονια μεγαλυτερος δεν εμενε σπιτι και ημουν παντα μονη

Χρυσό μου κορίτσι Χριστίνα, έτσι ναι, αλλά εσύ έγραψες "το μωρό μας" γι' αυτό και η ένσταση...Για το 30+ συμφωνώ απόλυτα...Ασε που σκεφτόμουν χθες το βράδυ, ότι θα είναι 10 χρονών τα παιδιά μου και εγώ 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x Εφριξα!!!!!!!!!!! Ευτυχώς που υπάρχει και ο βαγγς!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Χρυσό μου κορίτσι Χριστίνα, έτσι ναι, αλλά εσύ έγραψες "το μωρό μας" γι' αυτό και η ένσταση...Για το 30+ συμφωνώ απόλυτα...Ασε που σκεφτόμουν χθες το βράδυ, ότι θα είναι 10 χρονών τα παιδιά μου και εγώ 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::-x:-x:-x:-x:-x Εφριξα!!!!!!!!!!! Ευτυχώς που υπάρχει και ο βαγγς!!!!

Κι εγω χθες αυτο σκεφτομουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...