Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Κρίμα Κατερίνα κι εμένα τώρα το μυαλό μου ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς! Αλλά μόνο το μυαλό! Αχ πόσο θέλω ένα ταξιδάκι 3ημερο, όχι τίποτα φοβερό! Γμτ !:mad:

Σκεφτόμουν προχθές ότι αν είχα την οικονομική άνεση, θα πήγαινα αεροπορικώς όποιο ΣΚ ήθελα στο χωριό μου τουλάχιστον να δω την αδερφή μου. Μιλάμε μόνο για 1 ώρα ρε παιδιά, αλλά το εισητήριο είναι φωτιά. Θέλω 200 € πήγαινε - έλα:shock: Μεγάλη αδικία!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόσα χρόνια περιμένουμε αυτό το δρόμο. Ήμουνα νιά και γέρασα!:lol:

Πήρα πριν λίγο να δω τι κάνει η μικρή. Πάλι έχει γκρίνια. Ωραίο απόγευμα θα περάσω πάλι! Θέλει πολύ υπομονή και δεν την έχω πάντα:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασε μη μου μιλας για υπομονη...Αυτα τα μπιμπερο της chicco τα γυαλινα τι αντοχη εχουν ρε παιδι μου,προχθες παλι απο τα νευρα μου το πεταξα στο νεροχυτη ουτε γρατσουνια δεν εκανε!!!!

Ασε μη μου μιλας για υπομονη...Αυτα τα μπιμπερο της chicco τα γυαλινα τι αντοχη εχουν ρε παιδι μου,προχθες παλι απο τα νευρα μου το πεταξα στο νεροχυτη ουτε γρατσουνια δεν εκανε!!!!
Αυτό μας δείχνει ότι δεν έχεις και τόσα νεύρα! Εγώ τα έχω κάνει όλα χίλια κομματάκια προ πολλού!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Αααχ αυτά είναι τα άσχημα! Πείτε ρε τίποτα να γελάσουμε, δεν την παλεύω σήμερα με τίποτα. Τι μαυρίλα είναι αυτή?:-(

Να πουμε για το σαββατο τι καλα θα περασουμε???

Δεν έχω κάνα καλό ρε γμτ, όλο μαυρίλες... Στην άκρη έμειναν πλέον μόνο 300 ευρώ και δεν ξέρω τι να πρωτοπληρώσω... 300 είναι και η ΔΕΗ, 80αρι ο ΟΤΕ, έχω απλήρωτες δόσεις σε κάρτα, έχω το ΤΕΒΕ μέχρι τέλος μήνα 480 ευρώ... Τώρα κοιτάω αγγελίες στο skywalker... Ρε παιδιά με το που σκάνε λεφτά στα χέρια μου δεν φτουράνε, εξαφανίζονται αμέσως και οι λογαριασμοί μένουν απλήρωτοι. Τουλάχιστον να τα έτρωγα σε beaute να ήμουν μεν ταπί αλλά γκόμενα, όχι γαλότσα!

Χτες πήγαμε λίγο στου Βεϊκου. Την ώρα που βγάζαμε το καρότσι, μια οικογένεια ακριβώς δίπλα μας, με 3 παιδάκια, ξεφόρτωνε επίσης. Σε μια φάση λέει η μαμά "έλα Αλέξανδρε" κι ο δικός μου κίνησε προς το μέρος τους ενώ εγώ αναρωτιόμουν που ξέρει το όνομα του παιδιού μου :lol:

Εννοείται ότι ήταν ο ένας τους γιος συνονόματος :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Να πουμε για το σαββατο τι καλα θα περασουμε???

Οκ αλλά είναι μακριά ακόμα ρε γμτ. Δεν με παρηγορεί από τώρα! Είναι να μη με πιάσει η μαυρίλα μου, άμα με πιάσει...

Την Κυριακή έχω και βάφτιση στην Ηλιούπολη. Βαφτίζει το γιό της η καλύτερή μου φίλη! Όλα καλά και ωραία αλλά 12 το μεσημέρι είναι λίγο βαρύ. Πάει όλη η Κυριακή!

n8m8p2.png

X9drp2.png

. Τουλάχιστον να τα έτρωγα σε beaute να ήμουν μεν ταπί αλλά γκόμενα, όχι γαλότσα!

:lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά το χιούμορ είναι έμφυτο ταλέντο! Η το έχεις ή δεν το έχεις! Να σαι καλά το είχα ανάγκη

n8m8p2.png

X9drp2.png

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμψύχωση και ιδίως την Ειρηνούλα και την τσιπουρίτσα!!! Οσο για τις αρνητικές σκέψεις μου, μάλλον οφείλονται από τη μία στο χαρακτήρα μου και από την άλλη στο ότι είμαι 40 χρονών, θα είναι η 3η καισαρική κλπ κλπ...

Γιώτα να σας ζήσει η μικρή κουκλίτσα...Πάντα τυχερή και ευτυχισμένη στη ζωή της!!!:D:D

Μαριάννα τί έγινε με τον άντρα σου και το νερό???:rolleyes::rolleyes:

Μαντινόπη, ελπίζω και εύχομαι να μην έχει απολύτως τίποτα ο κούκλος σου...

Αννούλα περαστικά - και η μαμά μου είχε XAΠ.

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά το χιούμορ είναι έμφυτο ταλέντο! Η το έχεις ή δεν το έχεις! Να σαι καλά το είχα ανάγκη
Θ'αρχίσω να το πουλάω καλέ! Ευχαριστώ για την ιδέα :lol:
Οσο για τις αρνητικές σκέψεις μου, μάλλον οφείλονται από τη μία στο χαρακτήρα μου και από την άλλη στο ότι είμαι 40 χρονών, θα είναι η 3η καισαρική κλπ κλπ...
Ωχ η Πολίνα, μη λέτε για ταξίδια τώρα, σσσσσσσουτ! :lol:

Πολ και της Ειρήνης 3η καισαρική θα είναι. Ολα καλά θα πάνε ρε συ! Μέχρι κι εγώ ψήθηκα για δεύτερο μόλις δούμε φως στην άκρη του τούνελ, μη μασάς! (κανονίστε τώρα να μου το κοπανάτε συνέχεια! μια που το είπα και μια που το ξεχάσατε, νταααααξ; )

WN6Op3.png

Οκ αλλά είναι μακριά ακόμα ρε γμτ. Δεν με παρηγορεί από τώρα! Είναι να μη με πιάσει η μαυρίλα μου, άμα με πιάσει...

Την Κυριακή έχω και βάφτιση στην Ηλιούπολη. Βαφτίζει το γιό της η καλύτερή μου φίλη! Όλα καλά και ωραία αλλά 12 το μεσημέρι είναι λίγο βαρύ. Πάει όλη η Κυριακή!

Δεν πειράζει βρε Μαράκι...Μια Κυριακή είναι, θα περάσετε πολύ όμορφα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...