Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

1891905u2b46y3ymu.gif

Τα νεα της Παναγιωτας δεν ειναι καλα δυστυχως, η μαγιερ κοπρανων της Πεμπτης βγηκε ασθενως θετικη και της Παρασκευης θετικη.Αρα ξαναγυρναμε στο υποαλλεργικο γαλα για αλλους 6 μηνες...Θα παει 2 χρονων η καημενη χωρις να παιρνει το απαραιτητο ασβεστιο γμτ,ουτε γιουρτακι, ουτε τυρι...Αυτη ηταν η οδηγια της αλλεργιολογου, αλλα επειδη οταν την πηρα τηλ αλλα και τον παιδιατρο με ρωτησαν αν εκανα τις εξετασεις στη βιοιατρικη, πηγα κι ενα δειγμα σημερα το πρωι στη βιοιατρικη μπας και η βλαμμενη μικροβιολογος της γειτονιας μου -μου καταμπλαβισε το χερι για μια εξεταση αιματος,σαν πρεζονι μ'εκανε- εχει κανει λαθος...το ελπιζω!

Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα δεν εχει καμια σημασια αν τα πηγες στο συγκεκριμμενο κεντρο ή αλλου. Οι λογοι που σου ειπαν οι γιατροι να πας εκει, ειναι καθαρα "εμπορικοι"...ελπιζω να καταλαβαινεις. Εργαζομουν εκει πολλα χρονια και γνωριζω πώς λειτουργει το συστημα... Φυσικα το ιδιο ισχυει για ολα τα διαγνωστικα και τις κλινικες...

Μαμα bono επρεπε να περιμενεις, το αλλο σκ θα παμε κι εμεις αττικο αλσος.

Δηλαδη την αλλη Κυριακη θα εχουμε ανεπισημη συναντηση στο Αττικο παρκο? Γιατι κι εμεις θα παμε!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Τελικά ο πιτσιποπάκος έκανε εμετό στην κούνια:( τηλεφωνήσαμε στον γιατρό και μας είπε αν ξανακάνει να τον πάμε στο Καραμανδάνειο. Ανά μία ώρα τον ξυπνούσαμε να δούμε αν είναι καλά και ο κακομοίρης νύσταζε και έκλαιγε...δεν ξύπναγε και τρόμαζε:(

Όπως καταλαβαίνετε σήμερα σέρνομαι από την νύστα...ο πιτσιποπάκος είναι στην πεθερά και ελπίζω να είναι καλά.

Δηλαδη την αλλη Κυριακη θα εχουμε ανεπισημη συναντηση στο Αττικο παρκο? Γιατι κι εμεις θα παμε!

Λες ε???Ο Κωστας ειπε για Σαββατο αλλα το σαββατο εχουμε τη συναντηση!!!

Ξερω πως λειτουργει το συστημα με τα διαγνωστικα αλλα ειπα να κανω αλλη μια προσπαθεια, λαθη γινονται κι εχω ακουσει πολλα κουφα.Τωρα θα μου πεις, για αιμα ψαχνεις αν υπαρχει φαινεται!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Demykoo η δικιά μου έρχεται κ γατζώνεται πάνω μας κ δεν πάει στο δωμάτιό της όταν κλαίει το σκυλί της από κάτω....νομίζω είναι φυσιολογικό να έχουν μια ανασφάλεια κ έναν φόβο στο άγνωστο τα παιδιά!;)

Ήρθα συγχυσμένη σήμερα στη δουλειά αφού είχα 8:20 ραντεβού στη πνευμονολόγο και ήρθε 9:20....είχα εντωμεταξύ τη Παρασκευή ραντεβού κ μου το ακύρωσαν για σήμερα γιατί είχε πάρει άδεια....φυσικά έστειλα e-mail στο νέο ίνκα να μου πουν πως κάνω καταγγελία...αυτό θα είναι το νέο μου χόμπι θα κάνω καταγγελίες σε όσους έχω το δικαίωμα εφόσον δεν φέρονται σωστά!:tongue: Τα νέα μου δεν είναι καλά.... για άλλον ένα μήνα θα πάρω αγωγή σπρέυ,θα πρέπει να κάνω το εμβόλιο της γρίπης κ ίσος παίρνω κ μόνιμα αγωγή αν μέσα στο εξάμηνο που θα με παρακολουθεί δεν συνέλθω τελείως πάντως με χαρακτηρίζει χαπ(χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια) κ έχω μειωμένη συμμετοχή στα φάρμακα!:-( Την επόμενη φορά θα πάω βέβαια σε αυτόν που πάω συνήθως το γιατρό να δω τι θα μου πει γιατί σε αυτήν πήγα επειδή με βόλεψε που ήταν απόγευμα κ τώρα την πήγαν αλλού κ είναι πρωί κ αυτή!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!

Ειρηνούλα,με το καλό να υποδεχτείς αύριο την μπουμπούκα σου!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Ξανθή,να ζήσετε,να ευτυχίσετε και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!

Γιώτα,να χαίρεστε την Ιλιάνα σας!!Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Πόλα,μην έχεις αρνητικές σκέψεις...όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θα αποκτήσεις ένα υπέροχο και υγιέσταττο μωράκι....

Κατερίνα...υπομονή!!Κι εμάς μέχρι τα 2 μας είπε ότι είναι πιθανό να το ξεπεράσει...Μέχρι τότε θα παίρνουν βιταμίνες και ασβέστιο από αλλού,μην αγχώνεσαι...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα μου έφτιαξες τη διάθεση μόλις είδα τη φωτο του prison break κ θυμήθηκα ότι την άφησα στη μέση αυτή τη σειρά!:rolleyes:

Μαντινοπ περαστικά!!! Έχει κάποιο εμφανές σημάδι-καρούμπαλο? Ο εμετός μπορεί να είναι κ από το φόβο του αλλά φυσικά πρέπει να τον παρακολουθείς για 48ώρες κ να τον ξυπνάς ανά δίωρο!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Με εμψυχώσατε πολύ μπορώ να πω για τη μικρή.Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό που θα περάσει και να μην αφήσει κάποιο παιδικό τραύμα όπως λέει ο άντρας μου απο τον παιδικό.Σε λίγο θα πάμε και απο εκεί να μιλήσουμε και με την υπέυθυνη του τμήματος ή και με τη δασκάλα της.

Αννα περαστικά.Δύσκολες αυτές οι αλλεργίες.Μακάρι να βρείς κάποιο φάρμακο να σου ταιριάζει και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι.

Ειρήνη καλή λευτεριά κοπέλα μου να έχεις.Σε λίγες ώρες θα κρατάς αγκαλίτσα τη 2η μπουμπουκίτσα.Τι ωραία!Με το καλό και πάλι.

SI5Yp3.png

Καλή εβδομάδα !

Να ευχηθώ με το καλό αύριο στην Ειρήνη μας!

Επίσης να ζήσει η Ιλιάνα σου, Γιώτα μου!

Πωλίνα όλα καλά θα πάνε, μάλλον ήσουν σε άσχημη φάση όταν έγραφες ε?

Αυτό το ΣΚ ήταν πολύ κουραστικό!Η μικρή μάλλον βγάζει κι άλλα δόντια και είναι μέσα στην γκρίνια. Δεν έφαγε καθόλου καλά και όλο κάτι της έφταιγε. Επίσης το βράδυ, ενώ τώρα τελευταία κοιμάται στο κρεβατάκι της, εχθές από της 12:30 ήρθε στο δικό μας και έχω φάει το ξύλο όλο το βράδυ!:-(:confused:Μπουνιές, κλωτσιές και επίσης δεν με άφηνε να αλλάξω πλεύρό. όταν γύρναγα από την άλλη σηκωνώταν και με το χεράκι της προσπαθούσε να με γυρισει προς εκείνη. Ήμαρτον πια!

Σήμερα από όταν θα πάω να την πάρω θα είμαστε μόνες μας ως το βράδυ. Ο μπαμπάς μας θα πάει να παίξει 5χ5. Επίσης σήμερα είναι η τελευταία μέρα που σχολάω 3:sad::-(:sad::-( Από αυριο και για 6 μήνες ακόμα θα σχολάω 4:-(

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα στις ομορφες μανουλες και τα ομορφοπαιδα τους!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε?

αλλο ενα σκ περασε....ομορφα!!! εχθες ειμασταν σε μια βαπτιση μια ομορφη μπουμπουκα που δεν εκλαψε καθολου!!!!

και μαλιστα η νεοφωτιστη ειναι ανιψια του Νικολα μου:tongue::tongue:

αφου ο αντρας μου και η γιαγια του μωρου ειναι πρωτα ξαδερφια....

απο μικρος εγινε θειος!!!!

το βραδυ πηγαμε για σουβλακια στα φημισμενα σουβλατζιδικα της πολης μας!!!! περασαμε πολυ ομορφα!!!

βεβαια τον μικρο τον ταλαιπωρησαμε...κοιμοταν στο καροτσι και κατα τις 12 που γυρισαμε τον σηκωσα απο το καροτσι να τον αλλαξω και ενω αλλες φορες επεφτε ξερος για υπνο στο κρεββατι του

εχθες ναι μεν ξαπλωσε αλλα κοιμηθηκε κατα τις 2.30......δεν τον επιανε υπνος και στριφογυριζε!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Μάλλον κι εμείς την Κυριακή, αν είμαι καλά με τη μέση. Προς το παρόν είμαι χάλιααααααα

Μαντινόπη ελπίζω να είναι καλύτερα το παιδί σήμερα και να μην έχετε άλλα τρεχάματα.

Αννα, χαπ έχει κι η αδερφή μου. Βλακωδώς είχε σταματήσει τα φάρμακα και ξαφνικά την έπιασε νέα κρίση. Ο γιατρός της είπε κακώς τα σταμάτησε, πιθανότατα θα τα παίρνει διαρκώς. Προς το παρόν έκοψε το τσιγάρο...

Κατερίνα, έστειλα κατά λάθος πμ με τα στοιχεία του ξενοδοχείου στην Μαρία, ελπίζω να τα κράτησε να στα κάνει forward :rolleyes:

Πολύ ασβέστιο παίρνει το παιδί από το μπρόκολο, βάζε του στο φαί όσο γίνεται. Και φυσικά κι από άλλες τροφές.

Δήμητρα, κι εμένα έχει τέτοια συμπτώματα, όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογική φάση και θα περάσει. Αναμένω :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κατερινακι εγω τωρα θα παω στο νοσοκομειο για την γνωματευση

φυσικα θα εχω και τον Νικολακη μαζι μου

θα τον δει και θα μας πει

ελπιζω να μην μου κανει ''μα μου'' για την γνωματευση...

μαντι περαστικα στον πιτσι!!!

καλα κι εμεις απο τουμπες αλλο τιποτα!!

ολο με βιταμ ειναι το κεφαλακι του

και τα ποδια???? μες την μελανια!!! αγριμακι...

Ax κοριτσια ευχαριστω πολυ για τα στοιχεια του ξενοδοχειου!Μαλλον ομως θα το αφησω προς το παρον αφου ουτε καρτα μου βγαλανε...γκρρρ, ο αντρας μου εχει ασκηση εκεινο το σκ και τωρα που ξαναρχιζουμε τα υποαλλεργικα θελουμε 280 ευρω το μηνα για γαλατα και κρεμες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...