Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αχ βαααααχ η μεσούλα μουυυυυυυυ! Με γυρόφερνε το θεματάκι από την βάφτιση... Χτες έκανα να αλλάξω σεντόνια στο κρεββάτι κι έμεινα εκεί. Μετά από λίγο συνήλθα και το έπαιξα ήρωας, συνέχισα δουλειές... Βασικά Παναγιωταρά το έπαιξα, τα έκανα όλα :cool:

Και σήμερα που λέγαμε να πάμε στο Αττικό Πάρκο, εγώ τέζα, πονάω αφόρητα :-( Με τι καρδιά να τους κλείσω μέσα σήμερα μαμώτο!

Σκέφτομαι να πάμε και να περπατάω λίγο, να κάνω στάση και ξανά λίγο. Ε δεν χρειάζεται να το δούμε κι όλο σήμερα.

Γριουλα μου θα γινεις χειροτερα. Το αττικο παρκο θελει τουλαχιστον 3 ωρες περπατημα... Δεν εισαι για τετοια πραγματα, η ηλικια, η μεση, τι να λεμε τωρα? Ας βγει ο Αλεξανδρος βολτουλα στη γειτονια σας με τον μπαμπα του, και κατσε αραξε εσυ αν θελεις να συνελθεις! Εκτος βεβαια, αν πας να αραξεις απεναντι στο Γι΄αλλου και να πινεις κοκταιηλ διπλα στην πισινα, και ασε μπαμπα και γιο να αλωνιζουν στο αττικο παρκο!:cool:

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες. Βλεποντας σας να γραφετε το ονομα της μικρης συνειδητοποιω ποσο θα της σπαει τα νευρα που ολοι θα γραφουν αλλιως γι αλλιως το ονομα της. Εχει και περιεργο επιθετο... Μηπως της καναμε τη ζωη δυσκολη?

Λαθος το γραψαμε? Απο ποια ονοματα ειναι συνδυασμος δηλαδη?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξανθη, πολλες ευχες για το γαμο σας και τη βαπτιση σας. Ελπιζω ολα να πηγαν οπως τα ειχες σχεδιασει.

Νομιζω χτες βαφτιζε και η Ζουμπουλια, αν δεν κανω λαθος.

Ζουμπη, να σας ζησει το παιδακι σας.

4Rnfp3.png

Ταρου, το εγραψα ακριβως πανω απο το δικο σου σχολιο.

Παντως η μικρη ηταν ολα τα λεφτα χτες, χαρουμενη, δεν εκλαιγε, κοιταζε γυρω γυρω, ψυχραιμη κι αυτη αρα ψυχραιμη κι εγω...

μ αρεσε πολυ παιδια, αν και ειχα μια εννοια μην ταλαιπωρηθει η μικρη, αλλα ο παππας ηταν θειος του αντρα μου, αυτος μας ειχε παντρεψει κιολας, και ειναι πολυ γλυκος και ειναι πολυ υψηλοβαθμος (ειναι ο ηγουμενος της μονης πεντελης) και εκανε πολυ ωραιο μυστηριο και ηταν πολυ γλυκος με το παιδι

4Rnfp3.png

Καλημερα χριστινα.

Το ονομα ειναι Ιλιανα, με ενα ν, δεν ειναι συνδιασμος. Ειναι το ονομα Ιλιανα, δεν γιορταζει του προφητη Ηλια, αλλα στις 9 Μαρτίου.

Το ονομα ξεκινησε σαν σκεψη απο το ονομα του μπαμπα μου, Ηλιας - Ηλιανα, αλλα επειδη η μικρη ειναι γεννημενη στις 23/7 και του προφητη Ηλια εναι στις 20/7, λεμε θα χανει τη μια γιορτη και δεν μας αρεσε. Τυχαια, ψαχνοντας στο εορτολογιο, βλεπουμε οτι το Ηλιανα - Ιλιανα, γιορταζει και στις 9 Μαρτιου (μικρη γιορτη, ουτε η μανα της δεν την ξερει που λενε, αλλα δεν μας πειραζε, ο κύκλος της θα το ξερει). Και επειδη δεν γιορταζει λοιπον του προφητη Ηλια, δεν μας δεσμευε κατι να γραφεται με Η απαραιτητα, και σαν πρωτο γραμμα το Η δεν μας αρεσει, και στα αγγλικα θα γραφεται πολυ ωραιοτερα το Ιλιανα με Ι, ετσι καταληξαμεεεεε.

Ολοκληρη επιστημη...

Πολυ ωραια ιδεα! Χθες το γνωριζετε οτι ηταν της αγιας Αριαδνης? Γιορταζε το κοριτσακι μιας γνωστης μου, πολυ ομορφο ονομα και με γιορτη.

age.png age.png

μ αρεσε πολυ παιδια, αν και ειχα μια εννοια μην ταλαιπωρηθει η μικρη, αλλα ο παππας ηταν θειος του αντρα μου, αυτος μας ειχε παντρεψει κιολας, και ειναι πολυ γλυκος και ειναι πολυ υψηλοβαθμος (ειναι ο ηγουμενος της μονης πεντελης) και εκανε πολυ ωραιο μυστηριο και ηταν πολυ γλυκος με το παιδι

Ειναι πολυ γλυκος ανθρωπος οντως! Τον συμπαθω πολυ!

age.png age.png

Διαφημίσεις

ααα τον ξερεις? Κι εγω ειναι τοσο γλυκος, και κανει πολυ ωραια μυστηρια και λειτουργιες. Θυμαμαι στο γαμο μας ολοι μας λεγανε, οτι ηταν πολυ ωραιο το μυστηριο, κι οτι ειχανε ευχαριστηθει γαμο ολοι (εννοωντας για την εκκλησια - οχι για το συνολο)

Και ειναι παραδοση, εχει παντρεψει και βαφτισει ολα τα παιδια της οικογενειας.

4Rnfp3.png

Ωραίο και το Αριάδνη, ωραίο και το Ιλιάνα!

Οντως Βλαχοπούλου μου, το αποκλείσαμε το πάρκο. Αν και αφού σηκώθηκα και τεντώθηκα νιώθω λίγο καλύτερα, εντούτοις έχω το γνωστό κάψιμο και δεν μπορώ πολλά πολλά. Έστειλα τον πατήρ, αφού τάισε φρουτόκρεμα, να ρίξει έναν υπνάκο μιας ώρας και μετά θα τον πάμε μέχρι το άλσος μας, να πιούμε έναν καφέ και να ξελυσσάξει λίγο κι ο μικρός, κρίμα είναι τέτοια μέρα να τον κλείσουμε μέσα...

WN6Op3.png

Καλημέρα κοριτσόπουλα!!!

Γιώτα να σου ζήσει η νεοφώτιστη...πολύ όμορφο όνομα! ;)

Ξανθή να ζήσετε κ να σας ζήσει ο νεοφώτιστος! Τα παρελκόμενα με το Μάριο σίγουρα θα είναι τα καλύτερα!:tongue:

Πολίνα ότι κ να σου πούμε αν εσύ νοιώθεις περίεργα δεν θα ηρεμήσεις....ελπίζω πάντως να πάνε όλα καλά κ να έχεις άλλο ένα κουκλακι στη οικογένεια!:D

Χριστίνα relax take it eaaaaasy! :wink:

Εγώ χαλαρώνω...μπαμπας κ κόρη νυσταζαν κ κοιμούνται....η κόρη μου σήμερα δεν ξέρω τι ώρα ξύπνησε δεν έκλαψε μόνο σε κάποια φάση άρχισε να φωνάζει μαμά-μπαμπά κ πάω κ βλέπω είχε ξεστρώσει το κρεβάτι της τα σεντόνια όλα κάτω,τα κουκλιά που της έχω κάτω....τι να πω??Μάλλον ήθελε να με αφήσει να κοιμηθώ εως τις 8:tongue:

Εμείς βόλτα θα πάμε το απόγευμα αν δεν έχουμε επισκέψεις γιατί είπε ο πεθερός μπορεί να ρθει να δει τη μικρή....η πεθερά σίγουρα δεν θα ρθει έχει να ρθει από τα γενέθλια της μικρής σπίτι μας(κ πριν επίσης δεν θυμάμαι πότε είχε ξανάρθει) μόνο σπίτι της θέλει να πηγαίνουμε!;)

Αυτάααα....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξανθουλα να ζησετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντα ευτυχισμενοι να ειστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε την ομορφη οικογενεια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ ζησει και ο μικροσ ιωαννησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτσακι να σασ ζησει η νεοφωτιστη Ιλιανα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!υγιεστατη και παντα χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαιρομαι που ολα πηγαν τελεια!!μπραβο σασ!!!!!!!!!!!

μπηκα κι εγω....διαβασα την γλυκητατη τσιπουρα μου και απο εκει που εσκασα στα γελια απο την εκπληξη μετα με εκανε να κλαιω απο συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ αμοιβαια τα αισθηματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι συντομα να κρατησει στην αγκαλιτσα τησ το θαυματακι τησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεξε γιατι θα σε χαστουκισω εγω που εξαφανιστηκες απο τους ροκαδες!:lol:

μαρη τσιπουρα γιατι δεν εισαι πλεον ροκου?θεσ χαστουκακι?θα αναλαβω εγω ταρα!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Μια χαρα της τα ειπες της Πωλινας μας ομως! Κι εχω να προσθεσω οτι χειροτερο προαισθημα απο αυτο που ειχα εγω στις υψηλου κινδυνου εγκυμοσυνες μου δεν υπηρχε, και ομως ολα πηγαν καλα!;)

αμ πωσ εγω???????????????????????????????????ειδικα βρε ταρονι αυτεσ τισ ημερεσ που ειναι και οι τελευταιεσ δεν ξερω αλλα μου χει κατσει...προσευχομαι και ελπιζω η παναγιτσα να με αξιωσει να πιασω στην αγκαλια μου ζωντανο και υγιεστατο και αυτο το παιδακι μου!!!!!!

έχω το γνωστό κάψιμο

μην σου πωτι διαβασα......και λεω <ωχ κοψιμο την επιασε?!!>:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και δεν μπορώ πολλά πολλά. Έστειλα τον πατήρ, αφού τάισε φρουτόκρεμα, να ρίξει έναν υπνάκο μιας ώρας και μετά θα τον πάμε μέχρι το άλσος μας, να πιούμε έναν καφέ και να ξελυσσάξει λίγο κι ο μικρός, κρίμα είναι τέτοια μέρα να τον κλείσουμε μέσα...

λοιπον πωσ δεν σασ παιρνει μαμα μπονο και μπονο ο αντρασ σου για μια εξορμηση με το αυτοκινητο και μετα να καθησετε καπου εξω για καφε ή φαγητο??????????????????με το αυτοκινητο μια χαρα θα εισαι!!!!!!!!!!

Εμείς βόλτα θα πάμε το απόγευμα αν δεν έχουμε επισκέψεις γιατί είπε ο πεθερός μπορεί να ρθει να δει τη μικρή....η πεθερά σίγουρα δεν θα ρθει έχει να ρθει από τα γενέθλια της μικρής σπίτι μας(κ πριν επίσης δεν θυμάμαι πότε είχε ξανάρθει) μόνο σπίτι της θέλει να πηγαίνουμε!;)

Αυτάααα....

αχ βρε αννα αυτο με τα δικα σου πεθερικα πολυ μου την σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την μια δεν εχουν και σε σενα μια μερα την μικρη να σε ξεκουραζουν που εισαι και εργαζομενη ,σου κατσικωνονται ή ο πεθεροσ ή και οι δυο τουσ καθε κυριακη και σου <τρωνε> την κυριακη κ παει χαμενη μετα η μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια μερα σασ μενει και εσασ σαν οικογενεια να την εκμεταλευτητε οπωσ θελετε και θα τον εχεισ παλι στο κεφαλι σου?βαλε τον στεφανο να του πει οτι θα λειπετε και παρε την οικογενεια σου και ορμα για καφεδακι!!!!!κριμα να παει χαμενη τοσο ωραια ημερα!!!!!;)

εμεισ παλι σημερα κλεισουρα...ο συζηγοσ δουλευει...πριν λιγο ηλθε αλλα θα πολεμαει κατι δουλειεσ που πρεπει να γινουν στην σκεπη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

λοιπον πωσ δεν σασ παιρνει μαμα μπονο και μπονο ο αντρασ σου για μια εξορμηση με το αυτοκινητο και μετα να καθησετε καπου εξω για καφε ή φαγητο??????????????????με το αυτοκινητο μια χαρα θα εισαι!!!!!!!!!!

αχ βρε αννα αυτο με τα δικα σου πεθερικα πολυ μου την σπαει!!!!!!!!!!!!!!!!!απο την μια δεν εχουν και σε σενα μια μερα την μικρη να σε ξεκουραζουν που εισαι και εργαζομενη ,σου κατσικωνονται ή ο πεθεροσ ή και οι δυο τουσ καθε κυριακη και σου <τρωνε> την κυριακη κ παει χαμενη μετα η μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια μερα σασ μενει και εσασ σαν οικογενεια να την εκμεταλευτητε οπωσ θελετε και θα τον εχεισ παλι στο κεφαλι σου?βαλε τον στεφανο να του πει οτι θα λειπετε και παρε την οικογενεια σου και ορμα για καφεδακι!!!!!κριμα να παει χαμενη τοσο ωραια ημερα!!!!!;)

Δεν είναι καιροί για φαγητά έξω. Άσε που ο μπόνο τελικά έχασε τη σειρά του σήμερα κι είναι μέσα στα νεύρα. Πήγαμε στο άλσος, νύσταζε αλλά δεν κοιμόταν. Τον βγάζω από το καρότσι, άρχισε να τρέχει σαν τρελλός. Αλλά το γρασίδι το φοβόταν :rolleyes:

Πάω να του δώσω βαζάκι φαί, ούτε να το φτύσει. Του δίνω μπανάνα, αυτός να ανοίγει το καπάκι από τον καφέ μου, να βουτάει χέρια μέσα και να γλύφει... Τελικά κοιμήθηκε 10 λεπτά στο αυτοκίνητο, όσο να γυρίσουμε σπίτι δηλαδή. Τον βάζω κρεββάτι, επί μιάμιση ώρα στριφογύρναγε. Τον σηκώνω, να μαγειρέψω και να του βάλω λίγη κρέμα και του ήρθε ο ύπνος :confused:

Α και μέσα σε όλα, θέλει να πάμε και στη διαδήλωση στο μέγαρο ο σύζυξ το βράδυ...

Φτου, κι είπα κοιμήθηκε, τσιρίζει, πάω...

ΥΓ Αννα, η μικρή έχει δίκιο πάντως!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πριν λίγο έχασα 10 χρόνια απ' την υπόλοιπη ζωή μου:-(

Κάναμε τον πιτσιποπάκο μπάνιο και μετά τον έβαλα όπως πάντα στο κρεβάτι μου για να τον ντύσω. Αφού του έβαλα την πάνα τεντώθηκα για να πιάσω το φορμάκι του....και αυτός είχε σηκωθεί όρθιος στο κρεβάτι...αρχίζει να γελάει...απλώνω τα χέρια να τον πιάσω και πέφτει με φόρα πίσω στο κενό:( χτύπησε το κεφαλάκι στην ντουλάπα και προσγειώθηκε στο πάτωμα. Από την ταραχή μου και την τρομάρα μου άρχισα να ουρλιάζω, ο άντρας μου στην άλλη άκρη του δωματίου έτρεξε και τον σήκωσε. Το τερατάκι δείχνει μια χαρά συνέχισε να γελάει και να χορεύει. Λίγο μετά ήπιε και ένα μπιμπερό γάλα και τώρα κοιμάται.

Ο άντρας μου δεν θέλει να τον πάμε στον γιατρό και εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου:( Εμετό δεν έκανε ούτε δείχνει να πονάει...αλλά φοβάμαι:(

Ξανθή να ζήστε. Αύριο θα γράψω περισσότερα...τώρα νιαουρίζει...πάω να τον δω.

Γεια σας κορίτσια.

mantinop για να είναι καλά το παιδάκι σο δεν θα χτύπησε πολύ διαφορετικά θα έκλαιγε και δεν θα σταματούσε.Εχει φάει κι'εμένα τούμπες........σήμερα μου έπεσε στις κούνιες απο το γύρω-γύρω που κάνουνε.Ενω κρατιότανε και το γύριζα εγώ κάποια στιγμή άφησε το χέρι της και πάρτην κάτω.Δεν χτύπησε πολύ όμως.Παρακολούθησε τον και αύριο να δεις πως θα είναι και αν δεις κάτι περίεργο ή δείχνει κάπου να πονάει τότε να τον πας στο γιατρό.

Εγώ έχω ενα άλλο πρόβλημα και δεν ξέρω που οφείλεται.Η μικρή εδώ και μια βδομάδα έχει αρχίσει και κάνει σαν τρελή μόλις με βλέπει να φεύγω και να πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο,το ίδιο και με τον πατέρα της όταν τον δει να βγαίνει απο την πόρτα.Φωνάζει μαμά και κλαίει ασταμάτητα και τρέμει σαν να φοβάται οτι θα την αφήσουμε.Ο άντρας μου λέει οτι αυτά δεν τα έκανε πριν και οτι είναι απο τον παιδικό και μου λέει να τον σταματήσουμε για κανα μήνα να δούμε την αντίδραση της.Εγώ βέβαια νομίζω πως αν το κάνουμε αυτό η μικρή δεν πρόκειται να ξαναπάει παιδικό και μετά δεν θα μπορεί να προσαρμοστεί καθόλου.Απο την αρχή όμως εγώ που ξέρω το παιδί μου δεν κάθησε ποτέ με κανέναν.Ούτε σε γιαγιά και παππού.Ο΄σες φόρες την είχαμε αφήσει πάντα έκλαιγε.Δεν ξέρω πότε θα απογαλακτιστεί αυτό το παιδί αλλά έχω πολύ άγχος.Απο την άλλη στον παιδικό μου λέει και η συνοδός που την παίρνει το πρωί οτι μετά ηρεμεί και κάνει έτσι μόνο οταν με βλέπει κάτι που είναι λογικό.Διάβασα και το βιβλίο της παιδιατρικής ακδημίας που έχω που λέει για την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σε αυτή την ηλικία και λέει ακριβώς οτι κάνει η κόρη μου και οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό.Σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα προσκολημένα στους γονείς.Αύριο είπαμε να ρωτήσουμε στον παιδικό πως πάει και να τους το πούμε και εκεί να δούμε τι θα μας πουν.

SI5Yp3.png

καλημερα και καλη μας εβδομαδα :)

Μαντι... φανταζομαι οτι σου παγωσε το αιμα εκεινη τη στιγμη!!

Αλλα τετοιου ειδους... αεροπλανικα, ειναι συνηθισμενα σ΄αυτες τις ηλικιες! Μην ανησυχεις... αν εκλαψε αμεσως και εφοσον ουτε ζαλιστηκε ουτε εμετο εκανε, μια χαρα θα ειναι!!!

Demy... ειναι φυσιολογικη η αντιδραση της μικρης!

Ναι μεν οταν την παιρνει το σχολικο μετα απο λιγο ησυχαζει αλλα και παλι σ΄αυτη την ηλικια σκεψου οτι πρεπει να μαθει να αντιμετωπιζει τον αποχωρισμο απο τους γονεις και το οικογενειακο περιβαλλον στο οποιο νιωθει ασφαλεια... λογικο ειναι να αντιδρα ετσι!

Σε λιγο καιρο... να δεις που θα της αρεσει!!!! (μονο μη σας βλεπει και σας αγχωμενους και ανησυχους γιατι το καταλαβαινει...)

Ειρηνηκι... ? Τι γινεται ??? Μια και σημερα ε ???

Αυριο με το καλο θα εχεις και τη δευτερη ζουζουνιτσα σου!!!!!!!!

Εγω κοριτσια ειμαι χαλια!

Αδιαθετησα χθες αλλα τοσο πονο εχω χρονια να νιωσω!!!!:-(

Αφου απο την ενταση του πονου εχω τασεις για εμετο!!!!!!

Ο φατσας ειναι μια χαρα... μονο που εφαγε τα μουτρα του στην παιδικη χαρα και εχει ενα ωωωωραιοτατο σημαδι στη μυτουλα του!!!

7hWqp3.png

Καλημερα κοριτσια!Καλη εβδομαδα!Που ειναι το φθινοπωρο οεο???

Εμεις πηγαμε στο γαμο στην Τριπολη το σαββατο, αυθμημερον-αυθηνυχτον γυρισαμε.Ευτυχως εμεινε η μανα μου σπιτι και ξυπνησα στις 10 την κυριακη και πηγαμε και μια βολτιτσα στο ζουμπερι -επρεπε να κανουμε και μπανιο γμτ-κι επειδη φυγαμε αρον αρον απο το σπιτι, ξεχασαμε και το καροτσι και κυνηγουσαμε την Παναγιωτα που μετακομιζε τις καρεκλες της καφετεριας...Εγω ειμαι χαλια, λαιμος,μυτη σκ...μαλλον κρυωσα.

Τα νεα της Παναγιωτας δεν ειναι καλα δυστυχως, η μαγιερ κοπρανων της Πεμπτης βγηκε ασθενως θετικη και της Παρασκευης θετικη.Αρα ξαναγυρναμε στο υποαλλεργικο γαλα για αλλους 6 μηνες...Θα παει 2 χρονων η καημενη χωρις να παιρνει το απαραιτητο ασβεστιο γμτ,ουτε γιουρτακι, ουτε τυρι...Αυτη ηταν η οδηγια της αλλεργιολογου, αλλα επειδη οταν την πηρα τηλ αλλα και τον παιδιατρο με ρωτησαν αν εκανα τις εξετασεις στη βιοιατρικη, πηγα κι ενα δειγμα σημερα το πρωι στη βιοιατρικη μπας και η βλαμμενη μικροβιολογος της γειτονιας μου -μου καταμπλαβισε το χερι για μια εξεταση αιματος,σαν πρεζονι μ'εκανε- εχει κανει λαθος...το ελπιζω!

DEMYKOU μην ανησυχεις,αυτα τα κανει και η Παναγιωτα, μολις φευγω απο το δωματιο τρεχει να με πιασει κλαψουριζοντας, μου κραταει το ποδι και δεν το αφηνει...

Μαμα bono επρεπε να περιμενεις, το αλλο σκ θα παμε κι εμεις αττικο αλσος.Επισης, αφου υπαρχει χαστουκιστρια στο φορουμ μηπως να διοριστεις κι εσυ μουντζίστρια????

Γιωτα να χαιρεσαι την Ιλιανα σου και γιορταζε τη και του προφητη Ηλια να παιρνει και διπλα δωρα!!!!

Ποια ειπε οτι ο αντρας της ειναι μονιμως κουρασμενος???Συγγενης του δικου μου θα ειναι!

Ξανθή να ζησετε ευτυχισμενοι!!!!

Αννα εντελως εγκυκλοπαιδικα, ο πεθερος μου για αντιδημαρχος Κιλκις βαζει.Ρωτησα κι εμαθα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...