Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

πεσ τα πεσ τα mana bono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σου στειλω την χαστουκιστρα μασ την τσιπουρα(ειναι του αλλου καφε.....)να ελθει για ενα εξπρεσ χαστουκακι!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να τησ το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ με αγχώσατε τώρα!!! :rolleyes::rolleyes: Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη :(:(

Καλέ τι χαζομαρούλες είναι αυτές? όλα θα πάνε μια χαρά:D

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος τρελάθηκε στις βόλτες στα μαγαζιά σήμερα...και το βράδυ είμαστε καλεσμένοι σε τραπέζι.

Φιλιά σε όλες:D

πεσ τα πεσ τα mana bono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σου στειλω την χαστουκιστρα μασ την τσιπουρα(ειναι του αλλου καφε.....)να ελθει για ενα εξπρεσ χαστουκακι!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να τησ το πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΡΘΑ Η ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pola κοπέλα μου δεν με ξέρεις αλλά εγώ ξέρω ότι το μόνο που σου χρειάζεται είναι μία Σκορδοβροχή !!!!!!

Γιατί κοπέλα μου να μην πάνε καλά τα πράγματα; Δεν υπάρχουν προαισθήματα σε αυτά τα πράγματα (εγώ ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και όλα πήγαν θκατά κι απόθκατα...... )

θετική ενέργεια, υπομονή και προσευχή!

Να σκέφτεσαι το καλύτερο και όλα καλά θα πάνε με την βοήθεια του Θεου!!!!!!

Προς το παρόν δεν σε χαστουκίζω σου δίνω τις ευχές μου μέσα από την καρδιά μου να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!!!!!!!

και δεν με λένε Γουρόψαρο για πλάκα........ πες Ειρήνη!

Θα ελέγχω όμως και θα έρχομαι ... Χαστουκίστρα :rolleyes:

Χαιρετώ όλες τις κοπέλες φίλες της Φίλης μου Ειρήνης, δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τί άνθρωπος είναι η Ειρήνη αλλά μπορώ να σας πω ότι στάθηκε αδερφή μου στη δοκιμασία που πέρασα! Το καλό που μου έκανε εύχομαι να το δει στις πριγκίπισσες της !!!!!!!!!!! Ειρήνη μου να σου ευχηθώ με το καλό κι από εδω, είσαι μία πραγματική φίλη και το ξέρεις (πάλι κλάμα... φιλί)

Γεια σου Smouts! τώρα είδα ότι είσαι κι εσύ εδώ, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και πάλι για τις πληροφορίες! :) με το καλό η βάπτιση!!!!!!!!!!

καλησπερα μανουλες...

Ξανθη μου... ευχομαι ολοψυχα να ζησετε και να σας ζησει και ο νεοφωτιστος Γιαννακης σας!!!

τωρα η Ξανθουλα μας θα ειναι ντυμενη νυφουλα και θα χορευει του καλου καιρου!!!!!! :tongue:

Smoutsaki... να σας ζησει και σας η νεοφωτιστη!!!!!

Δε θυμαμαι τι ονομα μας ειπες... :rolleyes:

Πολα... τι σ΄επιασε???

Γιατι αυτες οι απαισιοδοξες σκεψεις??? Ολα μια χαρα θα πανε...

εγω ειμαι πτωμα!

ειχαμε τραπεζι σημερα στους κουμπαρους για τη γιορτη του μικρου... και μαγειρεψα εγω για ενα λοχο (ως συνηθως)

στο μεταξυ, ειχα πολυ πονοκεφαλο το απογευμα, εβαλα νερο να ριξω μεσα ενα αναβραζον ντεπον, ήπια το νερο και πριν απο λιγο ειδα οτι το ντεπον δεν το ειχα ριξει μεσα!!! ηταν ακομα επανω στο τραπεζι!!!!!!!

απορουσα και εγω γιατι δεν μου περασε ουτε στο ελαχιστο ο πονοκεφαλο!!!!!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!:lol::lol::lol:

ευτυχως κοιμηθηκε ο μικρος πριν απο λιγο...

παω να κανω ενα ντους και βουρρρρρρρ για νανι!!!!!!!

φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

ξανθουλα να ζησετεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτς να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!!!!!!!

πολινακι θετικη σκεψη μονο!τι ειναι αυτα?θα σε μαλωσουμε!αααα!

ειρηνακι με το καλο να ερθει η κουκλα σας! πολυ γελιο η χαστουκιστρα!:D:D:D

λιζα να'σαι καλα μ'εκανες και γελασα!ηπιες το νερακι σου και περιμενες να σου περασει ο πονος!:D:lol::lol:

χριστινακι τωρα σου απανταω.δεν τρωει γαλακτοκομικα η μικρη.εγω τωρα αρχισα.

Γεια σας κοριτσια. Ειμαι η μαμα της Ιλιανας, και επισημως πια.

Ολα στη βαφτιση πηγαν καλα, η μικρη δεν εκλαψε σχεδον καθολου, παρα μονο στη χαιρετουρα, απο τη ζεστη μαλλον πια, ο καιρος ηταν πολυ καλος, ο παπας (μιας και ητανε και δικος μας, θειος του αντρα μου) εξαιρετικος, κοσμος ηρθε πολυς, ακουσα πολυ καλα λογια απ' ολους, τα βαφτιστικα ηταν παρα πολυ ωραια (σημερα τα ειδα), οι νονοι πολυ καλοι, και εμεις με τον αντρα μου χαλαροι και χαρουμενοι.

Τωρα εχω ενα δωματιο γεματο δωρα τα οποια δεν εχω ανοιξει ακομα, αυριο θα το κανω, και ενα μωρο λαδωμενο, αυριο θα το κάνω κι αυτο.

Αυτο μπηκα να σας πω, φωτο δεν εχω να βαλω, ουτε εχω δει κι εγω καμια.

Ευχαριστω για τις ευχες σας.

Φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!

σημερα με ξυπνησε πρωι πρωι ο κανακαρης μου....

δεν πειραζει να ετοιμαστω και με την ησυχια μου για μια βαπτιση που εχουμε να παμε!!

οι γονεις του μωρου σημερα κλεινουν ενα χρονο γαμου και βαπτιζουν το κοριτσακι τους!!! δεν ειναι πολυ ρομαντικο?

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

smouts να σας ζησει η Ηλιαννα καλοφωτιστη γερη και ευτυχισμενη κι εσεις να ειστε καλα να καμαρωνετε το κοριτσακι σας

αντε...και συντομα να του χαρισετε ενα αδερφακι!!!

Ρανια χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις!!!

να χαιρεσαι το αγορακι σου!!!

ξανθουλα να ζησετεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

σμουτς να σας ζησει το κοριτσακι σας!!!!!!!!!!

πολινακι θετικη σκεψη μονο!τι ειναι αυτα?θα σε μαλωσουμε!αααα!

ειρηνακι με το καλο να ερθει η κουκλα σας! πολυ γελιο η χαστουκιστρα!:D:D:D

λιζα να'σαι καλα μ'εκανες και γελασα!ηπιες το νερακι σου και περιμενες να σου περασει ο πονος!:D:lol::lol:

χριστινακι τωρα σου απανταω.δεν τρωει γαλακτοκομικα η μικρη.εγω τωρα αρχισα.

credo μου τι κανεις!!!!

δεν βρεθηκαμε τελικα στην περαμο....δεν πειραζει του χρονου!!!

να μεγαλωσουν λιγο και τα βλασταρια μας γιατι φετος μονο κυνηγουσα...

εμεις με την αλλεργια εχουμε σχεδον τελειωσει!!! τρωμε μοσχαρι και γιαουρτι χωρις προβλημα

σε λιγο θα μας αλλαξει και το γαλα

εσειες πως τα πατε?

δοκιμασατε κατι "απαγορευμενο?"

Διαφημίσεις

1502763qerascqxjt.gif

Γιωτα, χαιρομαι που ολα ηταν τελεια! Να σας ζησει η Ηλιαννα!:D

Δεσποινα, να δεις του χρονου ποσο θα τρεχεις με τον Νικολα! Και για τα επομενα 4 χρονια τουλαχιστον...!

Εμεις ετοιμαζομαστε για παραλια. Με τοση ζεστη, ειναι ευκαιρια να κανουμε αλλο ενα μπανακι!

age.png age.png

ΗΡΘΑ Η ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσεξε γιατι θα σε χαστουκισω εγω που εξαφανιστηκες απο τους ροκαδες!:lol:

Μια χαρα της τα ειπες της Πωλινας μας ομως! Κι εχω να προσθεσω οτι χειροτερο προαισθημα απο αυτο που ειχα εγω στις υψηλου κινδυνου εγκυμοσυνες μου δεν υπηρχε, και ομως ολα πηγαν καλα!;)

age.png age.png

Αχ βαααααχ η μεσούλα μουυυυυυυυ! Με γυρόφερνε το θεματάκι από την βάφτιση... Χτες έκανα να αλλάξω σεντόνια στο κρεββάτι κι έμεινα εκεί. Μετά από λίγο συνήλθα και το έπαιξα ήρωας, συνέχισα δουλειές... Βασικά Παναγιωταρά το έπαιξα, τα έκανα όλα :cool:

Και σήμερα που λέγαμε να πάμε στο Αττικό Πάρκο, εγώ τέζα, πονάω αφόρητα :-( Με τι καρδιά να τους κλείσω μέσα σήμερα μαμώτο!

Σκέφτομαι να πάμε και να περπατάω λίγο, να κάνω στάση και ξανά λίγο. Ε δεν χρειάζεται να το δούμε κι όλο σήμερα.

Γιωτούλα να σας ζήσει η νεοφώτιστη. Έλεγα κι εγώ τι γλιτσερό θα είναι το μωρό μου με τα λάδια, αλλά ήταν τόοοοοοοοσο νοστιμούλι!!! Γιατί είναι Ιλιάννα με γιώτα (όχι εσένα, το γράμμα); Συνδυασμός ονομάτων;

Manti όλο έξω είναι ο Φίλιπ! Που θα πάει σήμερα ο μορφονιός;

Χιώτισσα τελείες; Φτάνει πια το σύνδρομο, ξεκουράσου, σε 3 μέρες θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά με τον μπαμπά!

Ευχαριστούμε και για την τΖιπούρα-χαστουκίστρα, της χρειαζόταν της ξανθιάς!

Ράνια χρόνια πολλά κι από δω! Ξανθούλα εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα!

Αχ βαχ (για να κλείσω με το ίδιο στυλ) τι θα κάνω η δόλια μάνα με τη μέση! Θέλω να μείνω ξάπλα μονάχη μου όλη μέρα σήμερα :-(

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ευχαριστω και παλι για τις ευχες. Βλεποντας σας να γραφετε το ονομα της μικρης συνειδητοποιω ποσο θα της σπαει τα νευρα που ολοι θα γραφουν αλλιως γι αλλιως το ονομα της. Εχει και περιεργο επιθετο... Μηπως της καναμε τη ζωη δυσκολη?

Πωλακι, προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα.

Εγω παντως, χωρις να θελω να πω κατι για την Πωλα, πιστευω πολυ στο προαισθημα της μαμας για την εγκυμοσυνη.

4Rnfp3.png

Καλημερα χριστινα.

Το ονομα ειναι Ιλιανα, με ενα ν, δεν ειναι συνδιασμος. Ειναι το ονομα Ιλιανα, δεν γιορταζει του προφητη Ηλια, αλλα στις 9 Μαρτίου.

Το ονομα ξεκινησε σαν σκεψη απο το ονομα του μπαμπα μου, Ηλιας - Ηλιανα, αλλα επειδη η μικρη ειναι γεννημενη στις 23/7 και του προφητη Ηλια εναι στις 20/7, λεμε θα χανει τη μια γιορτη και δεν μας αρεσε. Τυχαια, ψαχνοντας στο εορτολογιο, βλεπουμε οτι το Ηλιανα - Ιλιανα, γιορταζει και στις 9 Μαρτιου (μικρη γιορτη, ουτε η μανα της δεν την ξερει που λενε, αλλα δεν μας πειραζε, ο κύκλος της θα το ξερει). Και επειδη δεν γιορταζει λοιπον του προφητη Ηλια, δεν μας δεσμευε κατι να γραφεται με Η απαραιτητα, και σαν πρωτο γραμμα το Η δεν μας αρεσει, και στα αγγλικα θα γραφεται πολυ ωραιοτερα το Ιλιανα με Ι, ετσι καταληξαμεεεεε.

Ολοκληρη επιστημη...

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...