Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

με το καλο Ειρηνη μου!!!

κανε εσυ και το δευτερο με το καλο... και αν μετα θελεις κι αλλα ζουζουνια ...βλεπεις!!! :D

παντως κοριτσια, δεν εχετε δει ακομα τιποτα οσον αφορα τα εξοδα για τα παιδια!!!!!!

οσο μεγαλωνουν, σχολεια, φροντιστηρια, βιβλια... εισαι μονιμως μ΄ενα χερι στην τσεπη!!!

απο χθες μεχρι σημερα μου φυγαν γυρω στα 640 Ευρω μονο για την εγγραφη αγγλικων, διδακτρα μηνα και βιβλια!!!!!!!!

ΔΩΡΕΑΝ παιδεια σου λεει μετα!!!!!!!!!!!!!:mad::x:x

που αν δεν το πας το παιδι φροντιστηριο ξενη γλωσσα, στο σχολειο δεν προκειτε να μαθει ΛΕΠΙ!!!!!!!!!!!!!!

συγκρινω με τα δικα μου μαθητικα χρονια στη Γερμανια, οπου στο σχολειο μαθαμε 3 ξενες γλωσσες φαρσι!!!!!!!!!

το κερατο τους μεσα γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια:D

Ελένη χρόνια πολλά στην μικρή Σοφία και καλή σχολική χρονια:D

Ειρήνη ξεκουράσου μέχρι την μεγάλη ώρα:D όσον αφορά τις καισαρικές αν περάσει λίγος καιρός μέχρι την επόμενη εγκυμοσύνη σου (πάρε και μια ανάσα βρε θηρίο:D) πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα.

Νατασσούλα μην νιώθεις τύψεις, πολλά μωράκια πάνε σε παιδικούς σταθμούς. Ιωσούλες όλα παθαίνουν και περνάνε:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρούλα, τώρα έχει πάει με τον μπαμπά του για να παίξουν μπάσκετ:D ελπίζω να κερδίσει:tongue:

Από σήμερα σκαρφαλώνουμε και σε καρέκλες...πάντως λογάκια δεν λέμε:rolleyes:...ακόμα.

Το πρωί είχε έρθει ένας υδραυλικός να φτιάξει κάτι ψιλομερεμέτια. Ένα από αυτά ήταν ένα καλοφιρέρ που έσταζε στο σαλόνι...έσπασε η βαλβίδα και πετάχτηκε μαύρο νερό σε όλους τους τοίχους:confused: τώρα χρειαζόμαστε ελαιοχρωματιστή:confused: μέχρι και ένας πολύ ωραίος πίνακας δίπλα στο τζάκι έγινε χάλια...ψάχνω για συντηρητή έργων τέχνης:confused:

καλημέρα, καλημέρα! τί κάνετε?

ειρηνούλα, πολύ συγκινήθηκα! άντε με το καλό! με έποιασε για σενα ένα μικρό άγχος...

από χθες με τον σύζυγο είμαστε στα μαχαίρια. από πού να ξεκινήσω? από το οτι δε μαζεύει ούτε χαρτοπετσέτα από κάτω γιατί είναι <<μονίμως κουρασμένος>>? από το οτι δεν θέλει να πάμε στις βαφτίσεις , ούτε να βγαίνουμε με φίλους γιατί είναι <<μονίμως κουρασμένος>>? κι όταν με τα χίλια ζόρια αποφασίζει να μου κάνει το χατήρι φοράει οτι βρει χωρίς να δέχεται κουβέντα κι έχει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. όταν γνωριστήκαμε δεν ήταν έτσι. ερχόταν πάντα περιποιημένος και ορεξάτος. τώρα όλα είναι αγγαρεία.χθες του έκλεισα εγώ ραντεβού για να κουρευτεί μετά από σχεδόν δυο μήνες και με αντιμετώπισε με ειρωνεία:<<πρέπει να με δει κουρεμένο το σοι σου την Κυριακή ε?>>.βλέπω και τους δικούς του και συφυλιάζομαι. ο πατέρας του, όπως και ο άντρας μου άλλωστε, φοράει το ίδιο πουκάμισο μια βδομάδα στην δουλειά γιατί <<είναι καθαρό>>, η πεθερά μου φοράει κάτι λουλουδάτες ρόμπες και μέσα και έξω από το σπίτι και δεν πηγαίνουν ούτε δέχονται ποτέ κόσμο. λέτε αυτό να είναι και το όνειρο του άντρα μου? θα φρικάρω.βγαίνουμε με παρέα μια φορά το δίμηνο. πολύ κλεισούρα λέμε.

HZBPp3.png

όσο για το σπίτι, τί μ.....κα υδραυλικό πετύχαμε? ο πατέρας μου έκανε το λάθος και του έδωσε όλα τα λεφτά στην αρχή (!) οπότε τα έκανε όλα όπως να'ναι και σηκώθηκε και έφυγε. μετά που είχαμε προβλήματα (μας έμεναν οι βρύσες στο χέρι, τρέχαν νερά από τους τοίχους) του τηλεφώνησε, εκείνος φυσικά έκανε την πάπια, βριστήκαν και τέλος. τώρα στο δικό μου σπίτι ανεβαίνουν δυο σωλήνες για κρύο νερό και καμία για ζεστό! ήρθαν δυο υδραυλικοί και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει γίνει. το χάος.

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

και ένα τελευταίο. χθες στα ΙΕΚ μετρούσαμε την προυπηρεσία μου στον ιδιωτικό τομέα και τώρα ανακάλυψα το χαζό οτι στα ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια οι περισσότεροι δεν μου κολλούσαν ένσημα με τον κωδικό της κατηγορίας μου, ως καθηγήτρια, αλλά ως κλητήρα! γιατί συμβαίνει αυτό? είναι πιο φθηνά?είναι συντάξιμα ε? μπορώ με κάποιο τρόπο να αποδείξω οτι εργαζόμουν εκεί ως καθηγήτρια? καλά πόσους κλητήρες μπορεί να έχει ένα ιδωτικό σχολείο????και όλα αυτά από το 2003, γιατί φυσικά στις αρχές δε μου κολλούσαν καν ένσημα. ξέρω, ξέρω , βρίστε με.

HZBPp3.png

Καλημέρα! Χτες κοιμήθηκα από τις 9μιση, μαζί με τον μικρό, ξύπνησα μια στις 6μιση (άγχος να πλύνω το μπιμπερό :confused:) και μια στις 8 για γάλα μικρού και τέλος στις 10 για τα καλά και κάθεται παναγίτσα και βλέπει τα τραγούδια στο Αλτερ. Εχω χαζέψει από τον πολύ ύπνο. ΟΚ όχι σερί, 3-4 φορές ξύπνησε με κλάμματα κι έκανε κάτι σπαστικά μέχρι να τον ξαναπάρει ο ύπνος. Αλλά έστω κι έτσι, σαν κοτόπουλο είμαι.. Άντε τον καφέ μου λέμεεεεεεεε!

Αμάν Νατάσσα.... από που να ξεκινήσω τώρα και τα είπες και πολλά και σοβαρά; Τα ένσημα συντάξιμα είναι, απλώς δεν σου δίνουν προϋπηρεσία στον δικό σου κλάδο. Τώρα τι σημαίνει αυτό, ρώτα λογιστή. Πχ για έναν βοηθό λογιστή, θέλει να τον έχουν προσλάβει ως τέτοιον κι όχι ως υπάλληλο γραφείου, για να μαζεύει προϋπηρεσία, μετά κάποια χρόνια έχουν δικαίωμα να υπογράφουν Β κατηγορίας; Τέσπα δεν θυμάμαι, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι φαντάζομαι. Ποιο το νόημα να αποδείξεις ότι ήσουν καθηγήτρια; Στην καρτέλλα πρόσληψης έλεγε τι είσαι, έπρεπε να το δεις.

Για τον υδραυλικό και τον μπαμπά τι να πω... μου θυμίζει λίγο και τον δικό μου, μερικές φορές φέρεται πολύ αγαθά κι οι άλλοι τους πατάνε εννοείται. Πες του υδραυλικού να έρθει να το φτιάξει γιατί θα φωνάξεις το σδοε :wink:

Για τον σύζυγο.... περνάνε γνωστές εικόνες από μπροστά μου, και από το παρελθόν. Κάντε μια σοβαρή κουβέντα γιατί δεν μου αρέσει όπως εξελίσσεται. Συγγνώμη κι όλας αλλά το "να με δει κουρεμένο το σόι σου" τι σημαίνει; Δηλαδή να είναι απεριποίητος στα δικά σου μάτια είναι οκ; Και μιλάμε για βασικά πράγματα, όπως το πουκάμισο...

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα για μια <καλημερα> κ για να μην με ψαχνετε!!!!!!!!πνιγομαι στισ δουλειεσ λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα προσ το παρον καθομαι...:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

ε ειπαμε να ελθει η μπεμπουλα μου και να βρει καθαρο το σπιτι μασ!!!!!!χε χε!!!

...ειναι και το συνδρομο τησ <φωλιασ>το θυμαστε?????

H αληθεια ειναι οτι θα θελαμε να το ξαναθυμηθουμε αλλα η αφραγκεια και η αυπνια δεν μας αφηνει!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

H αληθεια ειναι οτι θα θελαμε να το ξαναθυμηθουμε αλλα η αφραγκεια και η αυπνια δεν μας αφηνει!!!!!!!!!!

Aχ με αγχώσατε τώρα!!! :rolleyes::rolleyes: Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Aχ με αγχώσατε τώρα!!! :rolleyes::rolleyes: Πάντως έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη :(:(

αυτο να μην το ξαναπεισ πολινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποτε μα ποτε να μην το ξανα ακουσω ε?????????????????????

ολα θα πανε υπεροχα και θα εχεισ μια σουπερ εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ορμονοβλακείες είναι αυτές, αφού είσαι υγιής και δεν είχες ποτέ πρόβλημα, γιατί να σου κάτσει τώρα; Άντε κουνήσου από τη θέση σου, χαζή ξανθιά γκαστρού :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...