Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ναι ρε παιδια που ειναι η Ειρηνη σημερα???Κατι ειχε παει για Πεμπτη οτι μπορει να εμπαινε και σημερα η κανω λαθος?

Χθες θα πήγαινε στο γιατρό για υπέρυχο...σήμερα πάντως φαίνεται να χει κάνει log in οπότε μάλλον δεν γέννησε ακόμα! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για πιο δήμο βάζει???? Αν κατέβουν οι γονείς μου να τους βάλω να τον ψηφίσουν να έχουμε κανα μέσο!;););););)(θέλουμε να γκρεμίσουμε το μισογκερεμισμένο ήδη πατρικό του πατέρα μου για να αδειάσει το οικόπεδο κ να ξεκινήσουμε να χτίσουμε τίποτα κ θέλει ο δήμος ένα σκασμό λεφτά μόνο για να ρθει η μπουλντόζα να το ρίξει) :P:p:p:p:p

QUOTE]

Ξερω γω????Νομιζω Μουριων

Για πιο δήμο βάζει???? Αν κατέβουν οι γονείς μου να τους βάλω να τον ψηφίσουν να έχουμε κανα μέσο!;););););)(θέλουμε να γκρεμίσουμε το μισογκερεμισμένο ήδη πατρικό του πατέρα μου για να αδειάσει το οικόπεδο κ να ξεκινήσουμε να χτίσουμε τίποτα κ θέλει ο δήμος ένα σκασμό λεφτά μόνο για να ρθει η μπουλντόζα να το ρίξει) :P:p:p:p:p

QUOTE]

xaxaxaxa

μου θυμησες τον Μαυρογιαλουρο (Κωνστανταρα) και τις Ανω Μουριες!!!!

4-27-thumb-large.jpg

7hWqp3.png

QUOTE]

Κ τι ξέρεις μαρή κυρία σύζυγε γιου αντιδημάρχου????:tongue::tongue::tongue: Εμείς ανοίκουμε πολυκάστρου μάλλον δεν θα μας κάτσει το βύσμα!:P:p:p:p:p

Γκόρτσος!!!

Λίζα υποτίθεται θα με ενημερώσει η χιώτισα αν γεννήσει για να σας το μεταφέρω .... τώρα βέβαια μέχρι να συνέλθει από τη χαρά της κ να με ενημερώσει θα αργήσουμε λίγο μάλλον να το μάθουμε! :P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

χρόνια πολλά στις σοφούλες μας!

θα κοιτάξω και στο parents μήπως βρω καμιά κοπέλα.

και η μαμά μου φαγώθηκε να κρατάει τον μικρό αλλά είναι γεγονός πλέον οτι δε μπορεί πολλές ώρες!τώρα που είχε την ίωση ο μικρός και έπρεπε να τρέχω και με τα μαθήματα πάλι μπαλάκι με έκανε! κάθε μισή ώρα τηλέφωνο!<<πού είσαι? τί ώρα είπες οτι τελειώνεις? έρχεσαι?>>

το άλλο το ούφο, η πεθερά, όταν έμαθε για τον παιδικό το μόνο που ρώτησε ήταν αν θα πρέπει να πληρώνουμε όλο το ποσό αφού θα τον αφήνουμε μόνο τέσσερις ώρες!στην καρακοσμάρα της!ο γιος της την ρωτούσε πότε θα μπορεί να τον κραταει και βράδυ κι αυτή έκανε οτι δεν άκουγε και απαντούσε<<όταν ο γιαννάκης θα μεγαλώσει θα παίρνει το λεωφορείο και θα έρχεται να με βλέπει>>. από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

HZBPp3.png

Κ τι ξέρεις μαρή κυρία σύζυγε γιου αντιδημάρχου????:tongue::tongue::tongue: Εμείς ανοίκουμε πολυκάστρου μάλλον δεν θα μας κάτσει το βύσμα!:P:p:p:p:p

τι λες????η γυναικα του αντιδημαρχου και πεθερα μου ομως ειναι απο το πολυκαστρο!!!

γεια σας κοριτσαρες......!!!!

(χριστινακι αυτη την φορα το εγραψα σωστα ε !!!!)

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!

και περαστικα στα αρρωστουλια μας!!!

Μαριλουυυυυ να μην αγχωνεσαι!!!!!!!! το γοργονιδιο σου να ειναι καλα και ολα τα αλλα γινονται!!!

δε βλεπεις εμενα!!! λιγη αναισθησια και μουρη φραπα!!!8-)8-)8-):cool:

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Διαφημίσεις

Κατερινακι υπομονη κι ο δικος μου που τρωει πλεον γιαουρτακι και μοσχαρακι και ντοματουλα και τα παντα ομως το γαλα ειναι υποαλλεργικο...

υπομονη λεει η παιδιατρος θα αλλαξει κι αυτο!!

σημερα πηγα στο νοσοκομειιο για να παρω γνωματευση για τα γαλατα του μικρου

και τι μου λεει η διευθυντρια?

δεν μπορω σημερα εχω ρεπο ελα την δευτερα

μα δεν με λυπηθηκε που εσερνα και το μωρο μαζι μου? 10 λεπτα δουλεια ειναι ρε μαμωτο...ελεος!! λιγη ανθρωπια!!!

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γελασα με την αννα που ειπε οτι μαρεσει να με ψαχνετε...:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

απλα χτεσ ηταν πολλη πολλη γεματη η μερα ...αργησαν πολυ μα παρα πολυ στον υπερηχο-ντοπλερ,εχασα το ραντεβου με το ντοντορι εξαιτιασ του υπερηχου και αναγκαστηκα πηγα ξανα χτεσ το απογευμα... τελικα γυρισαμε 11.30 το βραδυ!!!!!ξεσαλωσαμε!!!!

λοιπον η μπουμπουκα μου ειναι 2950!!!νταρντανα!!χι χι!!!μα και η αγγελικουλα 2500 γεννηθηκε!!

ο γιατροσ δεν περιμενε να εχω τοσο καλεσ αναλυσεισ και υπερηχο!!για μια φορα ενθουσιαστηκε!!!και τα νεα μασ...............................

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΝΑΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα παω δευτερα να κανω τισ απαραιτητεσ εξετασεισ και τριτη πρωι η καισαρικη!!!!!

απλα μπηκα και το πρωι να σασ τα γραψω για να μην με ψαχνετε αλλα ασ οψετε η αγγελιξ!!!!:tongue:μετα πλακωσα τα μαγειρεμματα (ειχα να μαγειρεψω και για τα αδελφια μου)και παει η μερα!!!

εν τω μεταξυ σημερα το μεσημερι βγηκε και ο πατερουλησ μου!!!!!!!!ολα καλα!!!δοξα τω θεω!!ετσι και τωρα να με πιασουν οι πονοι,εχω το ελευθερο να γεννησω....:tongue::tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

τι λες????η γυναικα του αντιδημαρχου και πεθερα μου ομως ειναι απο το πολυκαστρο!!!

Μαρή δεν τα χουμε ξαναπεί??? Αξιοχώρι δήμου Πολυκάστρου είναι η καταγωγή του πατέρα μου....

Ειρήνη με το καλό κοριτσάκι μου!!! Όλα καλά θα πάνε κ περιμένω εναγωνίως τη φωτό της δεύτερης κούκλας που ελπίζουμε να μοιάζει λίγο παραπάνω στη μαμά!:tongue: Σιδερένιος κ ο μπαμπάκας σου!;)

Ναι ναι γελάτε μαζί μου ευτυχώς δεν χάνω το χιούμορ μου με όσα έχω στο κεφάλι μου...αυτό με σώνει από τη κατάθλιψη!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μη στεναχωριέσαι πάντως για την πεθ. Αν την αποκλείσεις γενικώς ως βοήθεια, τουλάχιστον θα το έχεις πάρει απόφαση και θα κοιτάς να τα βολεύεις αλλιώς.

χα χα!!!αυτο που εχω κανει και εφαρμοσει κι εγω!!!!!!!!!!απλα δεν υπολογιζω στην βοηθεια τησ...

Πριν 3 εβδομαδες αν μου το ελεγες αυτο, θα ελεγα σιγα μην προλαβουμε τη βαπτιση, αλλα τα προλαβαμε.

Θα εχει και καλο καιρο το σαββατο ευτυχως, νομιζω οτι θα περασουμε πολυ ωραια.

με το καλο η βαπτισουλα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι να χαιρεσαι την σοφουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αχ αννακι μου σευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο για να μοιαζει η δευυτερη...χλωμο το βλεπω!!!!το ντοπλερ που ειχα κανει αθηνα και ειχα 4d εικονα προσωπου ηταν απολυτωσ ολοιδια του πατερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν ξεφυγε λιγο η αγγελικη σε καμια λεπτωμερεια λεμε τωρα ,θα την παρει τουτη!!!!!!!

μου ειπε χτεσ το ντοκτορι οτι την τριτη θα μου πει (που θα δει και τα εσω μου...)κατα ποσο θα αντεξω για αλλο νινακι!!!!!ειναι οπωσ μου ειπε κοπελεσ που απο την δευτερη κιολασ καισαρικη εχουν προβληματα και ειναι απαγορευτικοσ αλλοσ τοκετοσ...σε μενα θα δειξει!!ειναι και η τριτη...

περσυ ο παλιοσ γιατροσ μου ειχε πει για 6-7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χε χε!!!!μαλιστα μου ειχε αφαιρεσει ηδη το ενα(το πρωτο μου)και μου ειχε πει αντε αν θεσ μπορεισ να κανεισ 5-6!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...