Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!!

Παει και αυτη η κυριακη!!!!!!

Αννα Να σου ζησει η μικρουλα σου και να εχει Ζωη Χρυση οποσ και το ονομα τησ!!

Ξεκουρασου οσο μπορεις και ασ σου ριξουν κανενα ξεματιασμα!!!

Επεξεργάστηκαν by βαλι

39of8ui0nbjggujl.png

xyb70dpwmhuny9fg.png

t5yc62letjb8zu3x.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα ...επιτελους αναρρωσαμε.

Αννουλα να σου ζησει η μπουκιτσα .Να εχει πραγματικα μια Ζωη Χρυση.......

(να κανεις ευχελαιο στο σπιτι..τι γρουζουζια ηταν αυτη αυτες τις μερες)?

Κοριτσια παλι περασατε καλα ειδα και τη φωτο.....

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! Η πλάκα είναι ότι όλοι λέγανε τι τέλειο όνομα είναι αυτό που της δώσατε κ φαντάζομαι θα έχει λυσάξει η πεθερά μου!!!!

Από σήμερα νομίζω ότι αρχίζει να φευγει το κακό από πάνω μας....η καλλιέργεια ούρων της μικρής είναι καθαρή κ η καλλιέργεια κοπράνων δείχνει καθαρή μέχρι στιγμής αλλά μου είπε η μικροβιολόγος να της αφήσω άλλη μια μέρα για να μου δώσει τελικό αποτέλεσμα....τα έχω πάει από Πέμπτη πρωί...Μαριάννα πες μου τη γνώμη σου μιας κ το κατέχεις το θέμα!Ελπίζω λοιπόν να είναι αλλεργία στο γάλα ή ακόμα καλύτερα να ναι από τα δόντια η διάροια η οποία συνεχίζεται αφού κ με ρυζόνερο τόσες μέρες κάνει αρκετά αραιά κακάκια 3-4 φορές τη μέρα!Εχουν μειωθεί κάπως βέβαια οι βλέννες....μακάρι να πάνε όλα από δω κ πέρα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Kαλημέρα κουριτσια,

μπραβο ανουλα ολα καλα θα πανε...

το στηθος μου θα εκραγει απ τον βηχα...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

καλημερα !!!!!!

αννουλα μπραβο!!ολα καλα!!!!ευχομαι και τα τελιωτικα αποτελεσματα να ειναι ετσι σουπερ!!!

καποιο απο τα 2 ονοματα ειναι τησ μητερασ σου ή απλα εσυ το επελεξεσ?φανταζομαι σκηνικο με την πεθερα.....δηλαδη τι φανταζομαι αφου καρμπον τα ιδια περασα κ ακομα χειροτερα...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια......!!!!

Αννούλα, να σου ζήσει η Ζωή-Χρυσή, τέλεια ονοματάκια και τα 2.....!!!!

Άσε την πεθερά να πιει λίγο ξυδάκι, να στανιάρει.....!!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Ωραια ηταν η συναντηση, αλλα δεν ερχονται πολλες.

Ντρεπεστε καλε????

Όταν κανονιστεί συνάντηση με μωρά εμένα βάλτε με στη λίστα από τις πρώτες! :)

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! Η πλάκα είναι ότι όλοι λέγανε τι τέλειο όνομα είναι αυτό που της δώσατε κ φαντάζομαι θα έχει λυσάξει η πεθερά μου!!!!

Από σήμερα νομίζω ότι αρχίζει να φευγει το κακό από πάνω μας....η καλλιέργεια ούρων της μικρής είναι καθαρή κ η καλλιέργεια κοπράνων δείχνει καθαρή μέχρι στιγμής αλλά μου είπε η μικροβιολόγος να της αφήσω άλλη μια μέρα για να μου δώσει τελικό αποτέλεσμα....τα έχω πάει από Πέμπτη πρωί...Μαριάννα πες μου τη γνώμη σου μιας κ το κατέχεις το θέμα!Ελπίζω λοιπόν να είναι αλλεργία στο γάλα ή ακόμα καλύτερα να ναι από τα δόντια η διάροια η οποία συνεχίζεται αφού κ με ρυζόνερο τόσες μέρες κάνει αρκετά αραιά κακάκια 3-4 φορές τη μέρα!Εχουν μειωθεί κάπως βέβαια οι βλέννες....μακάρι να πάνε όλα από δω κ πέρα!

Μπράβο Αννούλα όλα καλά λοιπόν!

Αλήθεια, πως θα την φωνάζετε την μικρή? Και με τα δυο ονόματα?

Έχω ένα ανιψάκι που τη βγάλανε Μαρία-Σοφία και τη φωνάζουν Μαρισόφη. Καμιά φορά εμείς την φωνάζουμε Μαρή Σόφη... Αχαχαχαχαχαχαχ...

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλημέρα!!

Αννούλα να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!

Είχαμε κι εμείς ανησυχίες το σαββ/ριακο...η μπουμπού έκανε 3 φορές μέσα σε μια μέρα κακά (ενώ κάνει μέρα παρά μέρα) και την τελευταία φορά ήταν πράσινα...την επόμενη μέρα σφιγγόταν πάρα πολύ και έβγαζε ελάχιστα με λίγο αιματάκι μέσα...το αίμα δεν με ανησύχησε γιατί κατάλαβα ότι ήταν από το σφίξιμο αλλά μετά έκανε πάλι πράσινα κακούλια...έχω 2 μέρες να φάω γαλακτοκομικά ελπίζοντας να υποχωρήσει αλλιώς θα μιλήσω με την παιδίατρο...

Σήμερα γιορτάζει ο πεθερός μου κι ο ανηψιός του άντρα μου..το απόγευμα έχουμε να πάμε επίσκεψη..

staxioforina,κι εμείς με την μπέμπα εδώ και 2 μήνες μαζί κοιμόμαστε ακριβώς για τους ίδιους λόγους μ'εσάς...υπομονή!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αννα μου να σας ζησει η νεοφωτιστη, να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

Ειναι γεγονός οτι η καλλιεργεια κοπρανων στα παιδιά χρειαζεται περισσότερο χρονο απ΄ότι η καλλιεργεια ουρων, εγώ γνωριζω 3-4 ημερες. Ευτυχώς βγηκε καθαρη η ουρων, οποτε υπομονη ως αυριο.

Εγω εχω τη Μαριαλενα πολυ συναχωμενη και δε μπορουσε να κοιμηθει το βραδυ η καημενούλα. Ανασηκωσα το στρωμα, βαζαμε ορο και καναμε αναρροφηση, αλλα υπεφερε πολυ. Χθες ξεκινησαμε φρουτο, σημερα δεν καταφερα να της το δωσω, ειναι μες στη γκρινια και κλαιει. Ετσι, της εφτιαξα γαλα.

Εριξα κι έναν τρικούβερτο καυγά στο ΙΚΑ το πρωι και ηρθα στα ισα μου!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...