Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Ξέρετε που πουλλάνε αυτό το gel για τις κατσαρίδες? Είδε η μάνα μου σήμερα το πρωί στο σπίτι της και έχει φρικάρει. Σπιτι καινούριο φανταστείτε, αλλά δίπλα της υπάρχει ένα πανάρχαιο και μάλλον από εκεί κάνανε είσοδο οι σιχαμένες! Δεν έχουν μπέσα αυτές, είναι και ιπτάμενες!ΜΠΛΙΑΧ......

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koρίτσια καλησπέρα!!!

Νατάσσα περαστικά στο ζουζουνάκι σου...δυστυχώς ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος :(:(

Λιζάκι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνα!!!

Καλά, Χριστίνα, μ' έκανες και γέλασα πολύ πρωι-πρωι (που λεει ο λογος δηλ):tongue::tongue:

Πρεπει να παρω μια αποφαση και θέλω τη γνωμη σας...τελος σεπτεμβριου ληγει η ανευ αποδοχων αδεια μου και εχω 2 επιλογες:

1. Nα την ανανεωσω ή

2. Να "γυρίσω" θεωρητικά, αλλά να μην παω γραφείο - να παρω αδεια για επαπειλούμενη εγκυμοσυνη και να κατσω σπιτι μου.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα στο ταμειο μας και θελουν υπερηχο κλπ κλπ και απο την αλλη δε μου αρεσει να "κοροιδευω"... Εχω κυριολεκτικα μπερδευτει απιστευτα...:confused::confused::confused:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ρε κοριτσάκι μου κοίτα μη χάσεις τη θέση σου...δεν μπορείς να μάθεις από κάπου αν χρειάζεται υπέρηχος?

Mαράκι δύσκολο να χάσω τη θέση μου...δεν απολύουν εύκολα στην τράπεζα και μάλιστα έγκυο. Εχω μια γνωστή που είναι εγκυος και εργάζεται στη ΔΕΗ (έχουμε το ίδιο ταμείο και τον ίδιο γιατρό)Θα τη ρωτήσω...

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Mαράκι δύσκολο να χάσω τη θέση μου...δεν απολύουν εύκολα στην τράπεζα και μάλιστα έγκυο. Εχω μια γνωστή που είναι εγκυος και εργάζεται στη ΔΕΗ (έχουμε το ίδιο ταμείο και τον ίδιο γιατρό)Θα τη ρωτήσω...

Α μπράβο ρώτα. Τουλάχιστον να πληρώνεσαι! Κρίμα είναι να το χάσεις.;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Πρεπει να παρω μια αποφαση και θέλω τη γνωμη σας...τελος σεπτεμβριου ληγει η ανευ αποδοχων αδεια μου και εχω 2 επιλογες:

1. Nα την ανανεωσω ή

2. Να "γυρίσω" θεωρητικά, αλλά να μην παω γραφείο - να παρω αδεια για επαπειλούμενη εγκυμοσυνη και να κατσω σπιτι μου.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν εχουν αλλαξει τα πραγματα στο ταμειο μας και θελουν υπερηχο κλπ κλπ και απο την αλλη δε μου αρεσει να "κοροιδευω"... Εχω κυριολεκτικα μπερδευτει απιστευτα...:confused::confused::confused:

Tην περίπτωση να γυρίσεις, να βάλεις για λίγο παιδικό το Καρόλι και μετά να δεις για επαπιλούμενη και άνευ την σκέφτεσαι;
Καλε Χριστινα ρωτησες την πεθερα σου για το ξενοδοχειο???
Σου στέλνω πμ, την βρήκα σήμερα

WN6Op3.png

Χριστινάκι αυτό θέλω να αποφύγω...τον βρεφικό...:( Ασε που αν γυρίσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξαναδώσουν ανευ (αν και τη δικαιούμαι) και δε με συμφέρει κιόλας. Δύσκολα τα πράγματα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

969655voosav3ffl.gif

Ευχαριστώ για τις ευχές, χρόνια πολλά επίσης σε όσες έχουν κάποιο στην οικογένεια που εορτάζει.

Εμείς από αυτή την εβδομάδα έχουμε μια κοπέλα τα πρωινά στο σπίτι για πέντε ώρες που κρατάει τον μικρό, προετοιμάζω την επιστροφή μου στη δουλειά. Απ' ότι φαίνεται τα πάνε πολύ καλά, δόξα τω Θεώ.

Το θέμα είναι να βρίσκω λίγο χρόνο με ησυχία το απογευματάκι για να διαβάζω τη Σοφία. Χθές προσπάθησα όταν έβαλα τον μπέμπη για ύπνο αλλά δυστυχώς μέσα σε μισή ώρα ξύπνησε και ήρθε γκρινιάζοντας... Χρειάζεται μια ώρα τουλάχιστον ησυχία για το διάβασμα, ελπίζω να τα καταφέρνουμε όταν κοιμάται ο μικρός.

994464lddvg62m3r.gifttb249f.aspx727545ds9fqyqice.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο.

Ξέρετε που πουλλάνε αυτό το gel για τις κατσαρίδες? Είδε η μάνα μου σήμερα το πρωί στο σπίτι της και έχει φρικάρει. Σπιτι καινούριο φανταστείτε, αλλά δίπλα της υπάρχει ένα πανάρχαιο και μάλλον από εκεί κάνανε είσοδο οι σιχαμένες! Δεν έχουν μπέσα αυτές, είναι και ιπτάμενες!ΜΠΛΙΑΧ......

Kάπου στην Αθήνα, μου το έλεγε τις προάλλες ένας γνωστός, θα ρωτήσω και θα σου πω.
Χριστινάκι αυτό θέλω να αποφύγω...τον βρεφικό...:( Ασε που αν γυρίσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξαναδώσουν ανευ (αν και τη δικαιούμαι) και δε με συμφέρει κιόλας. Δύσκολα τα πράγματα!!!
Οπότε πρέπει να μιλήσεις με γιατρό, να βρείτε κάτι για επαπειλούμενη και να μάθεις από ταμείο αν χρειάζονται αποδείξεις (κατ'εμέ λογικά θα χρειάζονται)....

WN6Op3.png

Ελένη να χαίρεσαι τη Σοφούλα σου!!!:D:D:D

Χριστίνα μέχρι και την Κάρολ, τους αρκούσε το χαρτί του γιατρού. Τώρα δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα :(:(

Η εγκυούλα μας πού είναι??????????????

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΟΚ! Καλυτερα στειλε μου με π.μ. το τηλεφωνο σου, να του το δωσω να συνεννοηθειτε οι δυο σας.

Προς το παρόν το αφήνουμε...η μάνα μου έγινε έξαλλη όταν της το είπα κ λέει δεν θα κρατάει ένας ξένος το παιδί ενώ έχει 2 γιαγιάδες....θα τη κρατάω εγώ όποτε θέλετε...για να δούμε γιατί την κρατάει κ μετά μου μουρμουράει γιατί κουράζεται:rolleyes:....κ ο άντρας μου που του τι ανέφερα από το τηλ δεν θέλει άντρα! :confused:

Μαρια εμεναν εδω μεχρι που γεννησα οποτε και μετακομισαν βορεια ελλαδα σπιτι τους.Απο τοτε (βασικα τους πρωτους 6 μηνες που ηταν δυσκολα τα πραγματα δεν ηρθαν να βοηθησουν...) ερχεται μια φορα το μηνα για 10 μερες και μενει σπιτι μας.Θα μου χαλασει και τον καναπε που κοιμαται ολο εκει αλλα ο γιος της θα πληρωνει ταπετσερη!!Μενει και ο αλλος της γιος εδω αλλα δεν τη βολευει να κοιμαται εκει και να ερχεται το πρωι οπως κανει η μητερα μου...

Παντως πηραν τα παντα για το μωρο. επιπλα, προικα και ακομα φερνουν...γενικα ειναι ανθρωποι που πιστευουν οτι με τα λεφτα δειχνουν την αγαπη τους!Ο πεθερος μου ειναι συνταξιουχος και κυνηγαει και την αντιδημαρχια τωρα στο χωριο του και εχει να δει τη μικρη 3 μηνες...και τωρα για μια μερα θα ερθει!

Για πιο δήμο βάζει???? Αν κατέβουν οι γονείς μου να τους βάλω να τον ψηφίσουν να έχουμε κανα μέσο!;););););)(θέλουμε να γκρεμίσουμε το μισογκερεμισμένο ήδη πατρικό του πατέρα μου για να αδειάσει το οικόπεδο κ να ξεκινήσουμε να χτίσουμε τίποτα κ θέλει ο δήμος ένα σκασμό λεφτά μόνο για να ρθει η μπουλντόζα να το ρίξει) :P:p:p:p:p

Ελένη να χαίρεσαι τη κορούλα σου! Ευχαριστώ κ για τα στοιχεία του συζύγου...δεν έχω κάτι επείγον θα κλείσω ραντεβού για όταν γυρίσει να με δει! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...