Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Παρασκευη σημερα για τις εργαζομενες!!!!Αυριο εχω ενα γαμο Τριπολη και ο αντρας μου επιμενει να παμε αλλα βαριεμαιιιιι, αυθημερον κιολας, ποιος γυρναει μες στη νυχτα!

Σημερα πηρα τις εξετσεις μας, εγω μια χαρα ειμαι, η Παναγιωτα ομως ειχε μια "ασθενώς θετικη" δλδ με ιχνη αιματος μαγερ κοπρανων.Ο γιατρος μας ειπε να ξανακανουμε σε μια βδομαδα μαγερ και μεχρι τοτε συνεχιζουμε φρεσκο γαλα.Εγω παντως αφου τα εκανε το πρωι πηγα αλλο ενα δειγμα και σημερα.Γενικα μας καθησυχασε ο γιατρος, μπορει λεει να ειναι ψευδως θετικη η μαγερ αλλα εμεις δεν το περιμεναμε.Επεσα απ'τα συννεφα, πιστευα οτι ολα θα ειναι καλα και στενοχωρηθηκα.

Ελενη χρονια πολλα για τη Σοφια σου!

Αννα η πεθερα σου δεν παιζεται,τοση αδιαφορια???κι εγω που εδωσα το ονομα της πεθερας το εχω σκυλομετανιωσει, εχε χαρη που ειναι το ονομα της Παναγιας αλλα και τη μανα μου τη λενε Στεργιουλα....

Με το γαλα δεν τα παμε καθολου καλα..45 λεπτα καναμε χθες το βραδυ να το πιει.Ηταν με μιση κρεμα απο τις 6.Μεχρι και φρυγανια βουτηξα στο γαλα της για να μην κοιμηθει νηστικια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανένα ξάδερφο προς θεσσαλονίκη μεριά έχουμε?

θα δω και εγώ για Κυριακή τι θα κάνω. δεν την έχω εμπιστοσύνη την πεθερά, τον ταίζει τον γιαννάκη οτι της έρθει χωρίς να ρωτάει. αμάν κάναμε να συνέλθει από την ίωση, αυτή μπορεί να του δώσει και καμιά πίτσα ξέρω εγώ?

HZBPp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ σε οσους γιορταζουν!!!

Ελενη να χαιρεσε την κορη σου... πολυχρονη!!!!

Μαριαννα.... τη δερματολογο που πηγαινα στην Αγ. Παρασκευη αν θυμαμαι καλα τη λενε Πανου Ασπασια... θα το επιβεβαιωσω αργοτερα απο τη σφραγιδα της στο βιβλιαριο!

Οσο για τις ταινιες που λες... εχω και εγω τις δικες μου ακομα!!!:tongue::tongue:

Αννα... παρτο αποφαση! Βοηθεια απο την πεθερα δεν προκειτε να δεις... Οποτε μην της δινεις σημασια και μην της δινεις καν αξια και τη ρωτας αν μπορει να κρατησει τη μικρη!

Νατασσα... περαστικα στον μικρουλη|!! Δυστυχως ο πρωτος χρονος στον παιδικο συνηθως ετσι παει... απο τη μια ιωση στην αλλη!!

Εχθες απο την κουραση, η μερα ηταν μεσα στην ενταση και στη γκρινια!!!!

Τσακωθηκα με τα παιδια, αρπαχτηκα το βραδυ με το Χαρη...ευτυχως που δεν ειχα αγορασει το προφιτερολ γιατι θα του το ειχα φορεσει καπελο... και δεν εφταιγε και ο ερμος!!!!

Μαλλον οι ορμονες φταινε καθως περιμενω περιοδο σημερα αυριο!!!!:mad:

α ναι! να θυμηθω να παρω τον πατερα μου να του ευχηθω!! οχι, δεν το λενε Σοφια... απλα εχει γενεθλια...

7hWqp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Λιζάκι είναι τόσο καλή αυτή η δερματολόγος? Μου φαίνεται θα πω στη μαμά μου να πάει. Δεν έχει να χάσει και τίποτα ας πάρει και μια 3η γνώμη! Βέβαια είναι σε προχωρημένο στάδιο :-(

Και σου είπα ρε Κατερίνα...κάτσε εδώ να πάμε κανα παιδότοπο, τι τους θες τους γάμους???:tongue: Για τη μικρή μη το παίρνεις κατάκαρδα, τίποτα δεν θα είναι. Η 2η εξέταση θα είναι οκ...θα δεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Αστα Μαρια θα φυγουμε απο εδω μεσημερι και απο Τριπολη γυρω στις 12-1 τη νυχτα.Ευτυχως θα μεινει η μαμα μου σπιτι οποτε δε θα πρεπει να ξυπνησω απο τις 7, εκτος αν βαλει τις φωνες η Παναγιωτα..

Το αλλο Σαββατο συναντηση ε?Ωραια!Μαρια θα ερθεις?Επισης εχω να πω οτι Εξαρχεια και σαββατο βραδυ ειναι λιγο παρακινδυνευμενο.Την προηγουμενη φορα χ...πανω μου που περπατησα απο την Ομονοια μεχρι εκει.Τουλαχιστον την επομενη φορα κανονιστε το καπου αλλου...

Διαφημίσεις

Τώρα που λέτε για πεθερές...η δικια μου η καημένη μου λέει προχθές που πήγαμε επίσκεψη! ''Θα έρθω ένα Σάββατο να την πάρω όλη μέρα για να μάθει να κάθεται κι εδώ''. Μετά χαράς...δεν το συζητώ της λέω! ;)

Η μικρή έχει μάθει να είναι με τη μάνα μου κάθε μέρα και η αλήθεια είναι ότι με την πεθερά μου δεν πολυκάθεται. Κι αυτή η καημένη έχει λυσσάξει. Τι παλιόπαιδο που είναι!

Το άλλο άκρο πεθεράς....

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μη μιλατε για πεθερες...την αλλη βδομαδα θα ερθει η δικια μου να μου κατσικωθει παλι καμια 10ρια μερες σπιτι και καλα για να κραταει αυτη τη μικρη.Αφου δε μπορει ρε γμτ...ειναι χαλια με τη μεση της, χαπακωνεται καθε φορα,γιατι ερχεται και σπαει και τα νευρα του παιδιου γιατι το βαζει στο παρκο, στο καροτσι,την αλλη φορα την ειχε στο ποδηλατακι με το ζορι κι αυτο εκλαιγε να φυγει.Αφηστε που της λεω 1 ωρα υπνο το πρωι, 2 το μεσημερι για να κοιμαται τη νυχτα κι αυτη για να ξεκουραζεται την αφηνει με τις ωρες...Οκ καλη θεληση να την κρατησει υπαρχει αλλα ΔΕΝ μπορει!

Α! η μητερα μου οσο κραταει τη μικρη με βοηθαει και στις δουλειες, η αλλη αλλαζει θεση στα διακοσμητικα χωρις να ρωτησει και μαγειρευει αβγα τηγανητα...

Μη μιλατε για πεθερες...την αλλη βδομαδα θα ερθει η δικια μου να μου κατσικωθει παλι καμια 10ρια μερες σπιτι και καλα για να κραταει αυτη τη μικρη.Αφου δε μπορει ρε γμτ...ειναι χαλια με τη μεση της, χαπακωνεται καθε φορα,γιατι ερχεται και σπαει και τα νευρα του παιδιου γιατι το βαζει στο παρκο, στο καροτσι,την αλλη φορα την ειχε στο ποδηλατακι με το ζορι κι αυτο εκλαιγε να φυγει.Αφηστε που της λεω 1 ωρα υπνο το πρωι, 2 το μεσημερι για να κοιμαται τη νυχτα κι αυτη για να ξεκουραζεται την αφηνει με τις ωρες...Οκ καλη θεληση να την κρατησει υπαρχει αλλα ΔΕΝ μπορει!

Α! η μητερα μου οσο κραταει τη μικρη με βοηθαει και στις δουλειες, η αλλη αλλαζει θεση στα διακοσμητικα χωρις να ρωτησει και μαγειρευει αβγα τηγανητα...

:lol: :lol: :lol: sorry που γελάω αλλά τα λες ωραία! Συγνώμη Αθήνα δεν μένει? Γιατί έρχεται και μένει σπίτι σας και τόσες μέρες κιόλας? Οκ για ΣΚ το καταλαβαίνω, αλλά για 10 μέρες??:shock::shock::shock::shock: Αν μιλήσεις με τον άντρα σου να της πει να έρχεται λιγότερο θα υπάρξει θέμα, λες να παρεξηγηθεί?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μαρια εμεναν εδω μεχρι που γεννησα οποτε και μετακομισαν βορεια ελλαδα σπιτι τους.Απο τοτε (βασικα τους πρωτους 6 μηνες που ηταν δυσκολα τα πραγματα δεν ηρθαν να βοηθησουν...) ερχεται μια φορα το μηνα για 10 μερες και μενει σπιτι μας.Θα μου χαλασει και τον καναπε που κοιμαται ολο εκει αλλα ο γιος της θα πληρωνει ταπετσερη!!Μενει και ο αλλος της γιος εδω αλλα δεν τη βολευει να κοιμαται εκει και να ερχεται το πρωι οπως κανει η μητερα μου...

Παντως πηραν τα παντα για το μωρο. επιπλα, προικα και ακομα φερνουν...γενικα ειναι ανθρωποι που πιστευουν οτι με τα λεφτα δειχνουν την αγαπη τους!Ο πεθερος μου ειναι συνταξιουχος και κυνηγαει και την αντιδημαρχια τωρα στο χωριο του και εχει να δει τη μικρη 3 μηνες...και τωρα για μια μερα θα ερθει!

Διαφημίσεις

Απαντηση της πεθερας μου οταν της ειπα οτι ο γιος της δε με βοηθησε καθολου με το μωρο τους πρωτους μηνες, ουτε αγκαλια δεν το επαιρνε: Ε, το παιδι ειναι της μανας!Κι εγω μονη μου τα μεγαλωσα...

Ο ανιψιος μου! Θελει να ασχοληθει με baby sitting, αλλα οχι σε καθημερινη βαση γιατι ειναι φοιτητης. Ειναι απιστευτος με τα παιδια, και εχει εμπειρια.
Tον έχω γνωρίσει, πολύ συμπαθητικό παιδί Άννα. Κανόνισε να την κρατήσει μια μέρα για καμιά-δυο ώρες να γνωριστούν και βλέπεις πως τα πάνε βρε συ!
Hello!!! :tongue::tongue::tongue:
Βρε καλώς την μάνα κουράγιο! Τι κάνει το αστέρι;
Με το γαλα δεν τα παμε καθολου καλα..45 λεπτα καναμε χθες το βραδυ να το πιει.Ηταν με μιση κρεμα απο τις 6.Μεχρι και φρυγανια βουτηξα στο γαλα της για να μην κοιμηθει νηστικια.
Εμένα το πρωί μισοκοιμισμένος χτυπάει και 300αρι τελευταία. Αλλά το βράδυ είναι σπάνιο να πιει πάνω από 100μλ. Χτες ήπιε 50αρι. Ε τι να κάνω, του έδωσα λίγο τυράκι (κρατούσε μανιασμένα ένα παξιμάδι και δεν το άφηνε) να φάει λίγο να μην πεινάει το βράδυ..
κανένα ξάδερφο προς θεσσαλονίκη μεριά έχουμε?

θα δω και εγώ για Κυριακή τι θα κάνω. δεν την έχω εμπιστοσύνη την πεθερά, τον ταίζει τον γιαννάκη οτι της έρθει χωρίς να ρωτάει. αμάν κάναμε να συνέλθει από την ίωση, αυτή μπορεί να του δώσει και καμιά πίτσα ξέρω εγώ?

Τουλάχιστον να είναι χορτοφαγική η πίτσα, μην πέσει στα ζαμπόνια από τώρα το παιδί και το θερίσει :lol:

Δεν κοιτάς στις αγγελίες στο παρεντς μήπως βρεις κάποια να ψάχνει για μπέιμπι σίτιν;

Τώρα που λέτε για πεθερές...η δικια μου η καημένη μου λέει προχθές που πήγαμε επίσκεψη! ''Θα έρθω ένα Σάββατο να την πάρω όλη μέρα για να μάθει να κάθεται κι εδώ''. Μετά χαράς...δεν το συζητώ της λέω! ;)

Η μικρή έχει μάθει να είναι με τη μάνα μου κάθε μέρα και η αλήθεια είναι ότι με την πεθερά μου δεν πολυκάθεται. Κι αυτή η καημένη έχει λυσσάξει. Τι παλιόπαιδο που είναι!

Το άλλο άκρο πεθεράς....

Κι εμένα θέλει αλλά δεν τους έχει συνηθίσει τους "από κει" παππούδες και μόνος του δύσκολο να μείνει σπίτι τους. Επίσης έχει 3 γάτες μέσα στο σπίτι και είναι ΓΕΜΑΤΟ τρίχα. Βγάζω πάντα από τα ρούχα του παιδιού, ακόμα κι από το στόμα του και τα χέρια. Κι εγώ έχω, και γάτες και σκύλο, αλλά από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, μετακόμισαν στο μπαλκόνι...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...