Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ΤΑΡΑ τι σημαινει το 29???

Τα 29 χρονια της Χριστινας...!!!:tongue:

Στα δερματολογικα θεματα δε με πιανει καμια.Εχω περασει τις πιο σπανιες αλλεργιες της δερματολογικης..

Μια απο τις κουνιαδες μου εχει αλλεργια στο νερο! Υποφερει τρελα οταν κανει ντους! Χθες ο αντρας μου βγηκε απο τη μπανιερα με τρελη φαγουρα. Νομισε οτι εφταιγε το αφρολουτρο, αλλα σημερα που χρησιμοποιησε το βιολογικο των παιδιων, παλι τα ιδια... Να απεκτησε κι αυτος ξαφνικα αλλεργια στο νερο?:shock:

ναι τι να σου πω του λεω να δω πως θα παμε στην εκκλησια ετσι και μου λεει θα σε παω εγω με το τρακτερ:confused::confused:

:lol::lol::lol:

πηγε σε μια δερματολογο στην αγ.παρασκευη που της συστησα (στο ΙΚΑ παρακαλω) και μεσα σε λιγους μηνες ειχαν εξαφανισθει ολα

Πως τη λενε?

παω τωρα ν΄αγορασω ενα οικογενεικο προφιτερολ...

αφου εχουμε επετειο 9 χρονων σημερα... ας υπαρχει τουλαχιστον ενα γλυκακι μεσα στο σπιτι....

αφορμη ψαχνω... :tongue::rolleyes:

Μου΄χουν περισσεψει ταινιες για το μηχανακι...μηπως τις θελεις?:tongue:

ασχετο...

η φιλη μου τελικα στη γερμανια εχει καρκινο!!!!

απ΄οτι φαινετε η κατασταση ειναι χαλια...

θα ξεκινησουν χημειοθεραπειες οταν παρει λιγο τα πανω της... αλλα οι γιατροι δεν λενε τιποτα... ουτε θετικο ουτε αρνητικο!! :(

Κριμα, πολυ κριμα...

το απογευμα τι δινετε?ειναι λιγο αν της δωσω μια πατατα(πουρε) με καροτο?

Ψωμακι με ταχινι και μελι?

Nα με συγχωρεί η χάρη σου, εμένα κοκκινίζουν (αυτή την περίοδο ξανθαίνουν) :tongue:

:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Χαζευω στο διαδικτυο μεχρι να νυσταξω! Πώς ηταν ο κουκλος σημερα?

Τρελό κουκλοθέατρο!!! Αύριο θα σου στείλω φωτό να τον δεις!!!

Τα δικά σου βλασταράκια;

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημέρα κορίτσια!τί κάνετε? εμείς σε κακό χάλι, όπως πάντα. κόλλησε ο μικρούλης από τον παιδικό μια ίωση, που πειράζει το στομάχι και έκανε συνέχεια εμετούς. ταλαιπωρείται εδώ και μέρες. δεν τρώει τώρα και τίποτα και έχει εξαντληθεί. προσπαθώ να κάνω λίγο ησυχία μήπως και κοιμηθεί λίγο παραπάνω το πουλάκι μου.η κακούργα, φαγώθηκα με τον παιδικό και τώρα....

HZBPp3.png

Μπήκα να σας πω για τη πεθερά γιατί θα ΣΚΑΣΩ!!!!!

Ε ναι λοιπόν με πήρε πριν λίγο κ μου είπε ότι ούτε αυτή ούτε την άλλη εβδομάδα μπορεί να μου κρατήσει τη μικρή....αυτή την εβδομάδα είχα σκοπό να κάνω γενική σπίτι,κ την άλλη έχουμε τη γιορτή της συνυφάδας....οι λόγοι είναι για αυτή την εβδομάδα ειναι ότι επειδή αρρώστησε ο άντρας της αδελφής της(πνευμονία) κ μπήκε νοσοκομείο πρέπει να πάει να της σταθεί(κ δηλαδή άμα λείψει 4-5 ώρες να κρατήσει τη μικρή κάτι έγινε) και την άλλη εβδομάδα θα έρθει ένα ξάδελφός της από το χωριό ο οποίος η κόρη του μένει εδώ αλλά θα πάνε να μείνουν στη πεθερά μου κ επειδή το παιδί έχει τρέξιμο δεν θα μπορεί να τους φιλοξενήσει σωστά....κ συγνώμη ε Αννα μου???Καταλαβαίνεις ε??? και της είπα ότι εντάξει οι δουλειές μπορούν να μείνουν πίσω κ περαστικά στον θείο ε για την άλλη εβδομάδα βλέπουμε το πολύ πολύ να μην πάμε εμείς στη γιορτή της συνυφάδας! Κ ξέρετε ε???? δεν θα αγγαρέψω τη μάνα μου να τη κρατήσει για να πάω στη γιορτή αλλά αν τελειώσουμε νωρίς από τη γαμοβάπτιση που έχουμε θα πω της μάνας μου να τη κρατήσει να έρθω στον καφέ να ξελαμπικάρω!!!!!!!

Ο άντρας μου λέει να μη στεναχωριέμαι για βλακείες κ θα πάρει αυτός τη μικρή αυτό το Σάββατο να κάνω τις δουλειές μου....κ για το άλλο βλέπουμε! Αλλά είναι το γαμώτο ρε φούστη μου αυτή η γυναίκα ήθελε να δώσω κ το όνομά της στο παιδί???Με ποια λογική ρε??? Ούτε τη κρατάει να δουλέψω,ούτε για να με βοηθήσει να κάνω τις δουλειές μου ούτε της έχει προσφέρει κάτι άλλο! Να τιμήσω αυτόν που καίγεται για μένα ναι αλλά γι'αυτόν που δεν του καίγεται καρφάκι ΠΟΤΕ! Και άλλο κορίτσι να κάνω καλύτερα να μου πάρουν τη ψυχή το όνομά της δεν θα το δώσω....θα δώσω του πεθερού μου γιατι του έχει αδυναμία ο άντρας μου κ δεν είναι τόσο σκατάς όσο αυτή! Την έχω καταλάβει πάντως που το πάει...επειδή ξέρει ότι εγώ μιλάω κ δεν τα κρατάω μέσα μου μάλλον θέλει να με 'ερεθίσει' πολύ κ να κάνω καναν καυγά κ να βγει από πάνω του τύπου έκανες παιδί κράτα το μόνη σου(άσχετα αν ο άντρας μου μεγάλωσε με τη πεθερά της) αλλά αμ δε το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει κανα 3μηνο να δει το εγγόνι της!;)

ΟΥΦ! Ξέρω σας έπρηξα πάλι!:(:(:(:(

εμένα τώρα όλα αυτά γιατί μου θυμίζουν κάτι?μήπως επειδή τα ζω?άσε κορίτσι και έρχεται και η σειρά μου. την Κυριακή έχω μια βάφτιση στην Δράμα και θα έρθουν και οι γονείς μου. θέλω πολύ να πάω, η ξαδέρφη μου που βαφτίζει είναι και φίλη, στον γάμο μου ήρθε εννιά μηνών έγκυος. ο μικρούλης προτιμώ να μην έρθει για να μην ταλαιπωρηθεί. είπα στον άντρα μου να της ζητήσει να τον κρατήσει. για να δούμε........

HZBPp3.png

2887681xiuoy4ppb8.gif

Περαστικα Νατασσουλα. Kαταλαβαινω οτι εχεις τυψεις τωρα, αλλα και τι αλλο να εκανες? Δεν πηρες ελαφρα τη καρδια αυτη την αποφαση, ειδες και εζησες τις εναλλακτικες που ειχες, και διαπιστωσες οτι ο παιδικος ειναι η καλυτερη επιλογη για ολους. Υπομονη και καλη δυναμη!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Λιζάκι να ζήσετε ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά σας γεράματα!!!

Μαριάννα για τι κόστος μιλάμε ανα ώρα??? Για 6-7 ώρες Σάββατο! Ο άντρας μου πάντως χθες που του ανέφερα για γυναίκα είναι πολύ διστακτικός! :rolleyes:

Νατασσα περαστικά! Κ καλή τύχη με τη πεθερά! :tongue:

Εγώ πάντως στη γαμοβάπτιση που έχω θα τη πάρω μαζί είναι 2 ώρες σχεδόν μυστήρια αλλά τι να κάνω?! Φτάνει πια κ το χώσιμο στη μάνα μου....την έχω χώσει τώρα και Δευτέρα-Τριτη να έρθει από τις 7 να πάω να κοιταχτώ σε καναν γιατρό μη πεθάνω νέα ! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα για τι κόστος μιλάμε ανα ώρα??? Για 6-7 ώρες Σάββατο! Ο άντρας μου πάντως χθες που του ανέφερα για γυναίκα είναι πολύ διστακτικός! :rolleyes:

Θα τον ρωτησω και θα σου πω. Για μεθαυριο το πρωι ε?

Τον εχω και σε φωτογραφια!

http://www.facebook.com/profile.php?id=1158585875&v=wall&story_fbid=1576249723676#!/photo.php?pid=699523&id=1501108459&ref=fbx_album

age.png age.png

Μαριάννα όχι για την επόμενη εβδομάδα Σάββατο 9-2 γιατί έχουμε τον γάμο στις 5 κ θα τη βάλω νωρίς για νάνι το μεσημέρι.... αύριο θα την κράταγε η πεθερά μου αλλά τελικά θα την πάει βόλτα ο μπαμπάς της!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαριάννα όχι για την επόμενη εβδομάδα Σάββατο 9-2 γιατί έχουμε τον γάμο στις 5 κ θα τη βάλω νωρίς για νάνι το μεσημέρι.... αύριο θα την κράταγε η πεθερά μου αλλά τελικά θα την πάει βόλτα ο μπαμπάς της!;)

ΟΚ! Καλυτερα στειλε μου με π.μ. το τηλεφωνο σου, να του το δωσω να συνεννοηθειτε οι δυο σας.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...