Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι αυτο το εχω περασει 2 φορες.αλλα αυτος ειναι ιος.κανει τον κυκλο του 40-60 μερες και φευγει

ασε μιλαμε ειχα φρικαρει!!!!

ειχα γινει παρδαλη!!!!

αφου ντρεπομουν να κυκλοφορησω ...

ασχετο...

η φιλη μου τελικα στη γερμανια εχει καρκινο!!!!

απ΄οτι φαινετε η κατασταση ειναι χαλια...

θα ξεκινησουν χημειοθεραπειες οταν παρει λιγο τα πανω της... αλλα οι γιατροι δεν λενε τιποτα... ουτε θετικο ουτε αρνητικο!! :(

7hWqp3.png

Είναι και μου αρέσει πολύ :) Απλά είναι η φύση της δουλειάς τέτοια που θεωρώ ότι δεν ταιριάζει πια με τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει. Και αν όχι τώρα, αλλά σίγουρα όταν κάνω και το δεύτερο τότε θα πρέπει να αλλάξω. Πολλή πίεση, πολύ άγχος και πάρα πάρα πάρα πολλές ώρες!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Πόλα ξέρεις τι χαζεύω μεσημεριάτικα και είμαι έτοιμη και για shopping?

http://www.streetsensation.co.uk/stjames/jer_sth2.htm ειδικά τα πουκάμισα από το Hawes & Curtis είναι τα αγαπημένα μου χρόνια τώρα....πάντα από εκεί αγοράζω:D

Διαφημίσεις

γεια σε ολους!!!!!!!! κοριτσια μπαινω τοσο σπανια που δε μπορω να σας παρακολουθησω!

μαριλου χαλαρωσε!αχ αυτο το αγχος!και ποιος μας λεει μπραβο,ευχαριστω?!μην αγχωνεσαι!

εγω κοριτσια δεν της κανω φρουτοκρεμα εδω και καιρο.δεν την ετρωγε με τιποτα!της δινω κομματακια στο χερι και τρωει μια χαρα! τη μπανανα την κραταει ολοκληρη και την τρωει! φαγητο τρωει μονη της.καθομαι μαζι της φυσικα και χωνω και κανα κουταλι.το απογευμα τι δινετε?ειναι λιγο αν της δωσω μια πατατα(πουρε) με καροτο?

μολις ξυπαναει λεει μαμααα και χαμογελαει.με φιλαει και μ'αγκαλιαζει κ εγω λιωωωωωωωνωωωωωωωωωω!:D

σημερα κουβαληθηκα στη καβαλα για να μου γραψουν το εμβολιο και δε μου το εγραψαν.δε γινεται λεει ο γιατρος.και ολες τις προηγουμενες φορες πως μου το εγραφαν λεω?-α,κακως! τι του λες?μαλωνεις,φωναζεις?

μπιζελακι θυμαμαι που μου ειπες για την αλλεργια της μικρης.φαινεται δεν την πειραζε τοσο.εγω επρεπε να κανω διαιτα αλλα οχι τοσο αυστηρη!ο γαστρεντερολογος μου τα απαγορευσε ολα και βαζαμε σιγα σιγα.κακως συνεχιζαμε σ'αυτον.η αλλεργιολογος μου ειπε να αποφευγω μονο γαλα.οποτε αρχισα να τρωω!εχασα ομως βαρος!κ ειμαι αναποδος ανθρωπος,χανω ευκολα και βαζω πολυ δυσκολα!

φιλακια!!!!!!!!!!

Και τα thomas pink μου αρέσουν ;);) Πάντως, αν καταφέρω να βάλω σε μια τάξη τα οικονομικά μου μέχρι το Νοέμβριο (λέω τώρα :tongue::tongue:), θα προσπαθήσω να πεταχτώ λίγες μερούλες!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Bre κοριτσια η μικρη απο χθες αρχισε μια απιστευτη καταροη απ την μυτη μυξουλες που ομως δε συνοδευονται απο βηχα η πυρετο αλλα μονο απο απιστευτη γκρινια και ολονυχτια!!!!!!!!!!!!τι ειναι παλι τουτο?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Αρχικά....

Credo δεν γράφονται όλα τα εμβόλια από το ίκα...κάποια είναι υποχρεωτικά να γίνουν εκεί!

Ειρήνη Πειραιώτισα κυκλοφορούν πολλές ιώσεις....η κουμπάρα μου είναι μια εβδομάδα με αμυγδαλές,ο γιος της με πυρετό κ καταρροή και η κόρη της με διάροιες....εγώ παρόλο που δεν έχουμε έρθει σε επαφή εδώ κ λίγες ώρες με πονάνε οι αμυγδαλές!:rolleyes: Τι άλλο θα με βρει?!

Λίζα λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου....ελπίζω να το ξεπεράσει κ να φύγει κ να μην την ξαναχτυπήσει! Παρεπιπτόντως πριν λίγο καιρό ανακάλυψα έναν φάκελο στο γραφείο που είχε εξετάσεις κ γνωματεύσεις για την αφεντικίνα μου η οποία δυστυχώς από τα 40(τώρα είναι 50 αλλά δείχνει ακόμα 40) της έκανε αφαίρεση μήτρας λόγω καρκίνου!:cry:

Μπήκα να σας πω για τη πεθερά γιατί θα ΣΚΑΣΩ!!!!!

Ε ναι λοιπόν με πήρε πριν λίγο κ μου είπε ότι ούτε αυτή ούτε την άλλη εβδομάδα μπορεί να μου κρατήσει τη μικρή....αυτή την εβδομάδα είχα σκοπό να κάνω γενική σπίτι,κ την άλλη έχουμε τη γιορτή της συνυφάδας....οι λόγοι είναι για αυτή την εβδομάδα ειναι ότι επειδή αρρώστησε ο άντρας της αδελφής της(πνευμονία) κ μπήκε νοσοκομείο πρέπει να πάει να της σταθεί(κ δηλαδή άμα λείψει 4-5 ώρες να κρατήσει τη μικρή κάτι έγινε) και την άλλη εβδομάδα θα έρθει ένα ξάδελφός της από το χωριό ο οποίος η κόρη του μένει εδώ αλλά θα πάνε να μείνουν στη πεθερά μου κ επειδή το παιδί έχει τρέξιμο δεν θα μπορεί να τους φιλοξενήσει σωστά....κ συγνώμη ε Αννα μου???Καταλαβαίνεις ε??? και της είπα ότι εντάξει οι δουλειές μπορούν να μείνουν πίσω κ περαστικά στον θείο ε για την άλλη εβδομάδα βλέπουμε το πολύ πολύ να μην πάμε εμείς στη γιορτή της συνυφάδας! Κ ξέρετε ε???? δεν θα αγγαρέψω τη μάνα μου να τη κρατήσει για να πάω στη γιορτή αλλά αν τελειώσουμε νωρίς από τη γαμοβάπτιση που έχουμε θα πω της μάνας μου να τη κρατήσει να έρθω στον καφέ να ξελαμπικάρω!!!!!!!

Ο άντρας μου λέει να μη στεναχωριέμαι για βλακείες κ θα πάρει αυτός τη μικρή αυτό το Σάββατο να κάνω τις δουλειές μου....κ για το άλλο βλέπουμε! Αλλά είναι το γαμώτο ρε φούστη μου αυτή η γυναίκα ήθελε να δώσω κ το όνομά της στο παιδί???Με ποια λογική ρε??? Ούτε τη κρατάει να δουλέψω,ούτε για να με βοηθήσει να κάνω τις δουλειές μου ούτε της έχει προσφέρει κάτι άλλο! Να τιμήσω αυτόν που καίγεται για μένα ναι αλλά γι'αυτόν που δεν του καίγεται καρφάκι ΠΟΤΕ! Και άλλο κορίτσι να κάνω καλύτερα να μου πάρουν τη ψυχή το όνομά της δεν θα το δώσω....θα δώσω του πεθερού μου γιατι του έχει αδυναμία ο άντρας μου κ δεν είναι τόσο σκατάς όσο αυτή! Την έχω καταλάβει πάντως που το πάει...επειδή ξέρει ότι εγώ μιλάω κ δεν τα κρατάω μέσα μου μάλλον θέλει να με 'ερεθίσει' πολύ κ να κάνω καναν καυγά κ να βγει από πάνω του τύπου έκανες παιδί κράτα το μόνη σου(άσχετα αν ο άντρας μου μεγάλωσε με τη πεθερά της) αλλά αμ δε το μόνο που θα καταφέρει είναι να κάνει κανα 3μηνο να δει το εγγόνι της!;)

ΟΥΦ! Ξέρω σας έπρηξα πάλι!:(:(:(:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Μαριλένα περαστικά...ελπίζω να δέχεται θεραπεία....εγώ και η lady gia gia νομίζω έχουμε το ακριβώς αντίθετο από εσένα:rolleyes: εκτός από τα μαλλιά και τα δικά μας ασπρίζουν:shock:
Nα με συγχωρεί η χάρη σου, εμένα κοκκινίζουν (αυτή την περίοδο ξανθαίνουν) :tongue:
Πόλα ξέρεις τι χαζεύω μεσημεριάτικα και είμαι έτοιμη και για shopping?

http://www.streetsensation.co.uk/stjames/jer_sth2.htm ειδικά τα πουκάμισα από το Hawes & Curtis είναι τα αγαπημένα μου χρόνια τώρα....πάντα από εκεί αγοράζω:D

Ναι φτιάχτη κι εσύ, γκάστρω με 10 ευρώ να τρέχει στα λονδίνα, να μένει μέσα στο χίθροου και να ζητιανεύει για μια κέτσαπ!
το απογευμα τι δινετε?ειναι λιγο αν της δωσω μια πατατα(πουρε) με καροτο?
Ψωμί κάνει; Κάνα κουλουράκι; Έτσι για συνοδευτικό δηλαδή. Υποθέτω τυρί τζιζ ε; Ρυζογκοφρέτα;
Bre κοριτσια η μικρη απο χθες αρχισε μια απιστευτη καταροη απ την μυτη μυξουλες που ομως δε συνοδευονται απο βηχα η πυρετο αλλα μονο απο απιστευτη γκρινια και ολονυχτια!!!!!!!!!!!!τι ειναι παλι τουτο?
Εμείς μην πούμε να συναντηθούμε μια φορά, θα αρρωστήσουν όλοι, θα πέσουν αεροπλάνα, θα κλείσει η εθνική και θα κάνει κατακλυσμό :rolleyes:

Για δόντια το κόβω. Ίσως όμως και ιωσούλα, εμένα ακόμα έχει το χρου χρου και δεν έχει ούτε καταρροή ούτε βήχα. Πάντως με το σιρόπι μειώθηκε. Αλλά σήμερα όλο σάλια και γκρινίτσα, βγάζει δόντι πάλι

δεν θα αγγαρέψω τη μάνα μου να τη κρατήσει για να πάω στη γιορτή αλλά αν τελειώσουμε νωρίς από τη γαμοβάπτιση που έχουμε θα πω της μάνας μου να τη κρατήσει να έρθω στον καφέ να ξελαμπικάρω!!!!!!!
Εννοείται ρε!

Μη στεναχωριέσαι πάντως για την πεθ. Αν την αποκλείσεις γενικώς ως βοήθεια, τουλάχιστον θα το έχεις πάρει απόφαση και θα κοιτάς να τα βολεύεις αλλιώς. Όπως λέει κι μαντινόπη, δεν ξέρεις καμιά κοπέλα να στην κρατάει περιστασιακά;

Λίζα μου τα πέρασα με φίλη...επίσης στο εξωτερικό :cry:

WN6Op3.png

καλησπερα κοριτσια. Απο σημερα relaxing (λεμε τωρα, αυριο εχω του κοσμου τις δουλειες). Πηγα τωρα το απογευμα και πηρα τις μπομπονιερες. Οχι που ειναι δικες μας, αλλα ειναι φανταστικες. Και πολυ ωραια παρουσιασμενες.

Ευτυχως με βοηθησε και η κολλητη μου με τις παιδικες - τι με βοηθησε δηλαδη, μονη της τις εφτιαξε. Εγω ουτε που ασχοληθηκα. Να ναι καλα.

Κανουμε κατι τελευταιες ετοιμασιες στο σπιτι (διακοσμητικες περισσοτερο) και ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ. Πριν 3 εβδομαδες αν μου το ελεγες αυτο, θα ελεγα σιγα μην προλαβουμε τη βαπτιση, αλλα τα προλαβαμε.

Θα εχει και καλο καιρο το σαββατο ευτυχως, νομιζω οτι θα περασουμε πολυ ωραια.

Αχ το κοριτσακι μου, ποτε γεννηθηκε, ποτε καναμε τα γενεθλια της, ποτε τη βαφτιζουμε... πότε θα την παντρεψουμε και θα αναπολω τα ιδια... σνιφ σνιφ συγκινηθηκα

4Rnfp3.png

Μακάρι να μπορούσα να την αποκλείσω τελείως τη πεθερά αλλά που να βρω κοπέλα για 1-2 Σάββατα το μήνα?Κ με εμπειρία? Χριστίνα προσφέρεσε να βγάλεις χαρτζιλίκι?:P:p:p Δεν ξέρω θα το ψάξω πλάκα πλάκα μπας κ ησυχάσει το κεφάλι μου....:(

Σμουτς με το καλο η βάπτισή σας...άσε το γάμο εεεεχεις χρόνια να το σκεφτείς θα υπάρξουν κ άλλες μεγάλες συγκινήσεις ως τότε! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μακάρι να μπορούσα να την αποκλείσω τελείως τη πεθερά αλλά που να βρω κοπέλα για 1-2 Σάββατα το μήνα?Κ με εμπειρία?

Ο ανιψιος μου! Θελει να ασχοληθει με baby sitting, αλλα οχι σε καθημερινη βαση γιατι ειναι φοιτητης. Ειναι απιστευτος με τα παιδια, και εχει εμπειρια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...