Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα

Σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 6:30, είχα ραντεβού για pap. O άντρας μου έχει πάρει άδεια για να πάει την Αλεξάνδρα για τον υπέρηχο! Περιμένω νέα τους!

παιδιά δεν το πιστευω ήρθαν από εδώ.......

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Oλα καλά ευτυχώς! Είναι μια χαρά το κοριτσάκι μου :D Απλά χρειάζεται να το παρακολουθούμε.

Μαριαλένα μου εύχομαι να είναι περαστικά! Λεύκη έχει η μαμά μου. Εμφανίστηκε εδώ και 4 χρόνια. Δυστυχώς από ότι της είπαν 2 γιατροί που πήγε δεν γιατρεύεται. Και δεν το έχει ψάξει παραπέρα. Μακάρι εσύ να τα καταφέρεις και αν βρεις κάτι πες το και σε μένα σε παρακαλώ. Δεν μπορεί κάτι θα υπάρχει! Συγνώμη που τα λέω λίγο ''ωμα'', αλλά κι η μαμά μου έχει απογοητευτεί. Έχει εξαπλωθεί παντού πλέον, σώμα-πρόσωπο! :(

Ξανθή με το καλό!!!

Γιώτα περαστικά σας και γρήγορα:D

Εμείς πάλι από φαγητό, τρώμε μια χαρά! Μακάρι πάντα να είναι έτσι. Μερικές φορές θέλει να ταϊζει κι εμένα αλλά για να παίξει. όχι ότι δεν θέλει να φάει. Για τον ύπνο...:? δεν θα το σχολιάσω, έχω βαρεθεί!:|

Κατερίνα ...και πότε σχεδιάζετε να πάτε ταξιδάκι??? Ζηλεύωωωωωωωωω

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κατερίνα ...και πότε σχεδιάζετε να πάτε ταξιδάκι??? Ζηλεύωωωωωωωωω

Λεω -γιατι θα ειναι εκπληξη- 9-12 Οκτωβρη.Το θεμα ειναι οτι μετα μου μενει λιγη αδεια και τη θελω για τα χριστουγεννα να κατσω λιγο σπιτι με τη μικρη να παμε και καμια βολτιτσα..

Επισης μπαινω σημερα στο ξενοδοχειο που προτεινε η Χριστινα και τα δωματια εχουν ακριβινει 10 ευρω απο χθες...

Μουφα οι γιορτες φετος, χριστουγεννα και πρωτοχρονια σαββατο...

Μαριαλενάκι τι ήταν αυτό που έπαθες???? :(:( Πολλά περαστικά κοριτσάκι...Πάντως και εγώ θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις οποιαδήποτε θεραπεία, να πας στον άντρα της Ελένης - έχω ακούσει τα καλύτερα!!!

Mπράβο Μαράκι, πολύ καλά τα νέα σας!!!!:D:D

Κατερίνα είναι τέλεια η Κωνσταντινούπολη, έχει απίστευτη ατμόσφαιρα.

Εγώ πάλι τα έχω πάρει με την αδερφή μου...μου χρωστάει τα χρήματα του εισιτηρίου των u2, από τον Νοέμβριο που τα αγόρασα...δεν μου τα έδωσε την ημέρα της συναυλίας, και της είπα να μου τα αφήσει χθες στο γραμματοκιβώτιο γιατί τα χρειάζομαι...φυσικά δεν τα άφησε :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μου στέλνει sms πριν λίγο να περάσει σήμερα στις 10 να μου τα δώσει...ηλίθιος είναι ο κόσμος???? Μπορεί να τα χρειαζόμουν σήμερα το πρωι - της είπα εξάλλου ότι έχω μείνει με 10 ευρώ - αλλά στην καρακοσμάρα της :evil:

Sorry, σας έπρηξα, αλλά δεν μπορώ τις μακακίες!!!!:evil::evil:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Τα φτιάξαμε όταν ήμουν 16 και πήγαινα Αγγλικά μαζί με τη Χριστίνα που αν και μια χρονιά μικρότερη τα έπαιρνε και ήταν σε προχωρημένο τμήμα:P:p:p:p:p:p:p:p
Μπράβο, είσαι εκπαιδευμένη εσύ :cool:

Αν και για να σε διορθώσω, 2 χρονιές μικρότερη ήμουν, απλά ήμουν αστέρι στα αγγλικά και με πέρασαν ως παιδί -θαύμα σε επόμενες τάξεις :rolleyes:

Όσο για την λεύκη, δεν χάνεις να δοκιμάσεις ομοιοπαθητική όπως λέει η Βλαχοπούλου-Μαριάννα, πριν περάσεις σε πιο δραστικές λύσεις. Εύχομαι να βοηθήσει!

και μου λεει και απο πανω τωρα ειμαι πολυ κουκλος:tongue::tongue: ναι τι να σου πω του λεω να δω πως θα παμε στην εκκλησια ετσι και μου λεει θα σε παω εγω με το τρακτερ:confused::confused:
ΟΚ, έλυσες και το θέμα μετακίνησης της νύφης, τι άλλο θες; Θα σε πάει με τρακτέρ ο πρώην R.Smith νυν Βασιλάκης Καϊλας :tongue:

Μόλις επέστρεψα από ένα ραντεβού (το πρώτο μετά από 1μιση μήνα!) και έκατσα στο γραφείο να συμμαζέψω την τρελλή χαρτούρα. Ε κάθομαι μπροστά στην οθόνη και κουτουλάω, δεν έχω κουράγια για τίποτα!

WN6Op3.png

Γειά σας κια από μένα.

Γύρισα από την δουλειά πτώμα...έχω τόση υπερένταση που δεν θέλω να πέσω στο κρεβάτι...όλη η Ελλάδα θα βάλει ΑΠΕ?....έχω τρελαθεί στις μελέτες....γκρ...γκρ...

Ο πιτσιποπάκος κοιμάται σαν αγγελουδάκι...:D

Μαριλένα περαστικά...ελπίζω να δέχεται θεραπεία....εγώ και η lady gia gia νομίζω έχουμε το ακριβώς αντίθετο από εσένα:rolleyes: εκτός από τα μαλλιά και τα δικά μας ασπρίζουν:shock:

καλησπερα και απο μενα...

Μαριαλενα... μια πρωην συναδελφος λογιστρια μου επαθε λευκη σε περιοδο εντονου στρες (ισολογισμους)

ενω 2 γιατροι της ειχαν πει οτι εινα αυτανοσο νοσημα και οτι θα φυγει απο μονο του... η κατασταση δεν βελτιωθηκε!

πηγε σε μια δερματολογο στην αγ.παρασκευη που της συστησα (στο ΙΚΑ παρακαλω) και μεσα σε λιγους μηνες ειχαν εξαφανισθει ολα!!!! :D

πριν μερικα χρονια ειχα γεμισει σ΄ολο μου το σωμα ενα περιεργο εξανθημα και αφου για εβδομαδες ετρεχα απο δερματολογο σε δερματολογο ηταν η μονη που εκανε σωστη διαγνωση (ροδοχρους πυτιριαση) και μου εδωσε τη σωστη αγωγη!!!!

Ξανθη μου... ο Μαριος ως συνηθως ολα τα λεφτα!!!

Να σε ΄βλεπα να πηγαινεις με τρακτερ στην εκκλησια και τι στον κοσμο!!!! :D:D

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

πριν μερικα χρονια ειχα γεμισει σ΄ολο μου το σωμα ενα περιεργο εξανθημα και αφου για εβδομαδες ετρεχα απο δερματολογο σε δερματολογο ηταν η μονη που εκανε σωστη διαγνωση (ροδοχρους πυτιριαση) και μου εδωσε τη σωστη αγωγη!!!!

κι αυτο το εχω περασει 2 φορες.αλλα αυτος ειναι ιος.κανει τον κυκλο του 40-60 μερες και φευγει

Μα κι εμένα αυτό μου είπε ότι αν κάνω τη θεραπεία σε 2 μήνες αυτά θα φύγουν απλά δε μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δε θα ξαναβγάλω. Απλά σκεφτόμουν κι εγώ την ομοιοπαθητική και ναι είμαι πανχαζή και ενώ το έχουμε πει τόσες φορές ξέχασα τελείως τον άντρα της Ελένης!!!!!! Αλλά και πώς να ηρεμήσω, που πάλι έχω άγνωστη ώρα αναχώρησης από το γραφείο και Συνέδριο σε 15 μέρες!!!!!!!!!!!! Μέχρι τέλος Νοεμβρίου έτσι θα με πάει γαμώτο.... Από την άλλη βλέπω και κόσμο που δεν έχει δουλειά και λέω να μην είμαι εγωίστρια και να κάνω υπομονή... Ουφ!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...