Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Ο μπράντυ δεν ξεκολάει? ο πιτσιπόπάκος τώρα έχει ανέβει στον σβέρκο μου αυτό δεν είναι παιδί μαϊμού είναι...αλλά αγαπιώμαστε με πάθος:shock::tongue::D

Κορίτσια ντρέπομαι για αυτό που συμβαίνει αλλά θα σας το γράψω:oops::oops::oops:

ο πιτσιποπάκος τρώει όλα τα φαγητά και δεν ταλαιπωρεί καθόλου την...μαμά μου:cool: κάθε μεσημέρι τον βρίσκω ταϊσμένο, αλλαγμένο και νυσταγμένο:D τα απογεύματα του δίνει και την κρέμα και το βράδυ τον ταϊζει ο μπαμπάς του...εγώ πουθενά:tongue::rolleyes:

Έχω να ταϊσω το παιδί μου 3 μέρες:cool: Θεέ μου καλόμαθα η γαϊδάρα μάνα:tongue:

Επίσης τα μεσημέρια που γυρνάω η μαμά μου έχει κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι μου και εγώ δεν κάνω τίποτα πια:shock::oops::oops:

Τι να κάνω? η μαμά μου με λυπάται που κουράζομαι στην δουλειά...να αλλάξω την κατάσταση? πάντως κάπως μου κάνει...δεν μου πολυαρέσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα, μη νομίζεις...:rolleyes::rolleyes: Ούτε εγώ την πιέζω, αλλά ευτυχώς μετά τις διακοπές, τρώει πολύ καλύτερα και 99% δικό μας φαγητό (στις διακοπές έτρωγε ελάχιστα :(:(:() Το κακό είναι ότι είναι πολύ τζανκού και γλυκατζού :tongue::tongue::tongue:
Ρε κοπελιά... κι εμένα είναι... ζηλιάρης και τζανκιάρης! Και γλυκατζής. Θα γίνει βαρελάκι! Αφού άρχισα να μην του δίνω σχεδόν τίποτα ενδιάμεσα στα γεύματα με τον φόβο μη γίνει γομαράκος. Αλλά έχει ανοίξει η ορεξούλα του, τι να τον κάνω; Μεγάλες ποσότητες φαγητού πάντως δεν τρώει.. Λίγο και ξανά μετά καμιά ώρα πάλι θέλει μασούλημα.
Εμενα δεν μου εκανε ποτε προταση γαμου. Μονο που ενα μηνα πριν απο το γαμο, κατεβηκε σ ενα φρεατιο στην κηφισιας, για να μου βγαλει το μονοπετρο που μου ειχε πεσει μεσα το προηγουμενο βραδυ. Τι κλαμα ειχα ριξει εκεινο το βραδυ...

Εγώ πάλι, είχα μια φοβερή περιπέτεια το 2007.... Βιάζομαι να φύγω πρωί για τον πρώτο μου πελάτη ως ελ.επαγγελματίας. Είναι στα Καλύβια (κοτζάμου ταξίδι) και έχω πολλά να κάνω. Να στήσω πισι, μηχανισμό, προγράμματα, σχεδιασμούς, εκπαίδευση κλπ. Φεύγω νωρίς για να προλάβω να μη με πάρει η νύχτα. Στη βιάση μου, μου πέφτει στο νιπτήρα η βέρα μου :evil:

Την αφήνω και κάνω νοερά σημείωση στον εαυτό μου να το πει στο άντρα για να προλάβει να την βγάλει πριν ρίξει νερό!

Μου ήρθαν όλα ανάποδα στον πελάτη. Ο οποίος ήταν κουλ γιατί ακόμα δεν είχε ξεκινήσει η εταιρία και δεν βιαζόταν. Κι επίσης δεν τον περίμενε η οικογένεια να γυρίσει γιατί ήταν διακοπές. Κι επειδή εγώ την μεθεπόμενη μέρα έφευγα διακοπές, τον παρακάλεσα να εξαντλήσουμε τα όριά μας από χρόνο για να τελειώσω (καλά... 3 το ξημέρωμα πέρναγα τα διόδια αττικής γυρνώντας...). Πέρναγε η ώρα, ξέχασα εγώ τη βέρα. Σε μια φάση πια, με παίρνει ο σύζυξ 11 το βράδυ ανησυχώντας. Και ευτυχώς θυμήθηκα την βέρα!!!

Κι εμεις φετος κλεινουμε 10 χρονια, και 6 παντρεμενοι. Κι εμενα με ξερει απο 20 χρονων και στα 21 μου τα φτιαξαμε. μαζι του εχω μεγαλωσει.

Κι εμείς τον Γενάρη 10 χρόνια και Μάη 6 παντρεμένοι :cool: Κι εμένα 20 χρονών με γνώρισε, τώρα είμαι 29 :rolleyes::cool::tongue:

Μερικες φορες λεω θα σκασει η φουσκα μου καμια ωρα. Και στο Νικο δεν παει καθολου.

Ούτε ο κάγκουρας ο Αλεκούδας πάει στον πατέρα του, τσιρίζει αν είναι για πάνω από 2 λεπτά!

Κορίτσια ντρέπομαι για αυτό που συμβαίνει αλλά θα σας το γράψω:oops::oops::oops:

ο πιτσιποπάκος τρώει όλα τα φαγητά και δεν ταλαιπωρεί καθόλου την...μαμά μου:cool: κάθε μεσημέρι τον βρίσκω ταϊσμένο, αλλαγμένο και νυσταγμένο:D τα απογεύματα του δίνει και την κρέμα και το βράδυ τον ταϊζει ο μπαμπάς του...εγώ πουθενά:tongue::rolleyes:

Έχω να ταϊσω το παιδί μου 3 μέρες:cool: Θεέ μου καλόμαθα η γαϊδάρα μάνα:tongue:

Επίσης τα μεσημέρια που γυρνάω η μαμά μου έχει κάνει όλες τις δουλειές στο σπίτι μου και εγώ δεν κάνω τίποτα πια:shock::oops::oops:

Τι να κάνω? η μαμά μου με λυπάται που κουράζομαι στην δουλειά...να αλλάξω την κατάσταση? πάντως κάπως μου κάνει...δεν μου πολυαρέσει...

Κοίταξε να δεις, θα στο πω κομψά... άει.... χάσου! Που δεν σου πολυαρέσει κι όλας! (μούτζα). Απόλαυσέ το ρε, πας καλά; Παρακαλάμε για τέτοια δώρα κι εσύ λες δεν σου πολυαρέσει; Αλλά ξέρω γιατί, επειδή εμείς κλαψουρίζουμε όλη μέρα κι εσύ δεν έχεις για τι να παραπονεθείς χαχαχα :tongue: Luv ya

WN6Op3.png

Καλημέρα παιδούλες!:tongue: Εχει υπονοούμενο μέσα!;)

Είπα να εκμεταλευτώ το νυχτερινό ρεύμα κ προγραμμάτισα το πλυντήριο να ξεκινήσει στις 6....ε ξύπνησε κ η μικρή!:tongue:

Εγώ τη βέρα μου την έχασα σε μια παραλία της Χαλκιδικής στην άμμο κ ενώ ψάχναμε μια ώρα περνάει η σερβιτόρα μας βλέπει κ λέει τι ψάχνετε?Μια βέρα...κάνει ένα βήμα πίσω να γονατίσει κ να ψάξει κ τσούπ νατη η βέρα!:D

Εμείςώ ήμαστε 6 χρόνια μαζί,5,5 αρραβωνιασμένοι,3,5 παντρεμένοι! Με το που με βρήκε όπως καταλαβαίνεται μου έβαλε βέρα μη με χάσει! :shock::-P

Αναστασία δεν ασχολούμαι εμφανώς με την υπόθεσή τους...ότι έρχεται κ μου συζητάει ο άντρας μου του λέω τη γνώμη μου...κ ξέρω ότι δεν μεταφέρει δικές μου γνώμες ή κ να τις μεταφέρει τις μεταφέρει ως δικές του! ;) Κ δεν είναι ο τύπος της γατούλας αυτή ίσα ίσα γκρινιάζει πολύ κ όταν θυμώνει έχει πολύ άσχημο ύφος κ το έδειξε κ τις προάλες στο τραπέζι,την έκοψε κ η μάνα μου κ μου το είπε χθες αλλά ξέχασα να τη ρωτήσω να μου πει τη φάση παίχτηκε κ την έχασα!:tongue: Όσο για τη μαμά σου μπράβο της που σε βοηθάει κ κάτσε κ απόλαυσέ το!

Χθες με πήρε η πεθερά μου γιατί έμαθε που είχα τόσες μέρες πονοκέφαλο κ επ ευκαιρία που με ρώτησε αν θα πάμε σουκού να φάμε εκεί της είπα ότι θέλω να κάνω γενική κ αν μπορεί κιόλας το Σάββατο να μου κρατήσει τη μικρή! :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Α για το αυγοκομμένο φαγητό που λέγαμε χθες....έχετε ρωτήσει παιδίατρο??? Το αυγό μπαίνει ωμό κ ψήνεται κάπως με τη θερμοκρασία του φαγητού αλλά φτάνει αυτό για να μην υπάρχει κίνδυνος σαλμονέλας? Εγώ πάντως γλυκά που φτιάχνω τα ψήνω αρκετή ώρα σε μπεν-μαρί για να είμαι σίγουρη....:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια :D

ευτυχως βρηκα λιγο χρονο και καταφερα να σας διαβασω:rolleyes:

ευχαριστω καταρχην για τις ευχες σας...

το σαββατο θα κανω τραπεζι για τη γιορτη του (μιας που ηταν νηστεια) και θα ερθει μονο ο νονος του και η νονα του. σ΄αυτη την ηλικια προτιμω να του κανω παρτυ γενεθλιων!!

Χριστινακι, πολυχρονος γιος και μπαμπας... να τους χαιρεσε!!!

Οσο για το "κολλημενος πανω σου" που λες... πολλα παιδακια αντιδρουν ετσι! σιγα σιγα, ειδικα μετα τα 2 χρονια του, θα το κοψει!!!

τι να πω εγω, που θελω να τους δωσω ενα φιλακι το πρωι που φευγουν για το σχολειο και με στραβοκοιτανε!!! μονο οταν τους τη βαρεσει... ερχονται απο μονοι τους και με αγκαλιαζουν και μου σκανε και κανα φιλι!!!

απολαυσε το !!!

Κασσιανη, εχεις απολυτο δικιο!!!

Αν εχεις τη δυνατοτητα ν΄ανοιξεις δικο σου γραφειο, τοτε ρισκαρε το!!!

Αν μη τι αλλο, ειναι αμαρτια να πλουτιζουν καποιοι, πατωντας πανω μας, χρησιμοποιωντας τις γνωσεις μας, τον επαγγελματισμο και το φιλοτιμο μας... πληρη εκμεταλλευση!

Αυτο ειδα και εγω στην προηγουμενη δουλεια που ημουν (οπου διευθυντρια ηταν η ... κουμπαρα μου) και τα παρατησα και τωρα εχουμε τη δικη μας δουλεια!!!

Αννα... αργα ή γρηγορα ο κουνιαδος σου, θα τα βρει μπροστα του!

Σ΄αυτες τις περιπτωσεις κραταμε συνηθως ουδετερη σταση... Καθενας κανει τις επιλογες τους και πρεπει να υποστει τις συνεπειες...

Κατα τ΄αλλα και εμεις εχουμε σημερα επετειο γνωριμιας :rolleyes:

Φυσικα εγω δεν μπορω να κανονισω ΤΙΠΟΤΑ... οχι ταξιδια αλλα ουτε μια βολτα για καφε!!! :?:-?

Ο μικρος ειναι μια χαρα αψογος!

Τρωει τα παντα, εχει αρχισει και λεει λεξουλες, κοιμαται σερι απο τις 9-10 το βραδυ μεχρι στις 10 το πρωι και μετα... αλωνιζει φυσικα!!!! :P

Οσο για μενα... βαστατε ποδαρακια μου!

7hWqp3.png

Ειρηνακι... με το καλο!!! Αντε, λιγες μερουλες ακομα... :D

Μαντι... εχεις δικιο!!! Πρεπει να αισθανεσε ασχημα που ΔΕΝ κανεις τιποτα!!!

Να το αλλαξεις αμεσως αυτο!!! Αρχισε παλι να ασχολεισε με τα παντα ... και στειλε τη μαμα σου σε μενα!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::D:D

7hWqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πήγα χθες στη δερματολόγο γιατί ξαφνικά είχα βγάλει κάτι άσπρα στα χέρια και τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε ένα βράδυ από τη βάση. Τελικά όπως το υποψιαζόμουν είναι λεύκη:(:(:(:(:(:( την οποία έβγαλα από το άγχος και την τσίτα με τη δουλειά. Είχα βγάλει και όταν έδινα Πανελλήνιες από το άγχος αλλά μόνο σε ένα σημείο ενώ τώρα είναι αρκετά....... Ευτυχώς δεν έχω βγάλει στο πρόσωπο και τα μαλλιά με μια βαφή τα κρύβεις. Το πρόβλημα είναι ότι μου είπε η δερματολόγος για να δούμε μήπως καταφέρουμε να φύγουν κι αυτά να κάνω ένα μήνα θεραπεία με μια αλοιφή που όμως είναι πολύ δυνατή και τίγκα στην κορτιζόνη και έχω προβληματιστεί.... Οπότε όπως καταλαβαίνετε το βασικό μου πρόβλημα είναι η δουλειά και κατά βάσει το ότι με την προϊσταμένη που έχω δε μπορείς ποτέ να ξέρεις πώς θα πάει η μέρα σου... Έχω αρχίσει να κοιτάζω γενικώς αλλά αν είναι θα αλλάξω και αντικείμενο μάλλον οπότε Κασσιανή μαζί με την Πόλα κάνω κι εγώ τη γραμματέα αν θέλεις :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τώρα για τη σχέση με το έτερον ήμισυ που λέτε, συμφωνώ απόλυτα με την Κασσιανή. Γενικώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και δε γίνεται να είμαστε ούτε εμείς αλλά ούτε κι εκείνοι καλομαθημένοι, χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Και όσο για τα χρόνια που λέτε, εμείς είμαστε μαζί 13 (εντάξει με 2 χρόνια διάλειμμα κάπου στη μέση) και παντρεμένοι 3. Τα φτιάξαμε όταν ήμουν 16 και πήγαινα Αγγλικά μαζί με τη Χριστίνα που αν και μια χρονιά μικρότερη τα έπαιρνε και ήταν σε προχωρημένο τμήμα:P:p:p:p:p:p:p:p

Ειρηνάκι εγγυούλα πώς πάμε?!?!!? Πού είναι οι σημερινές τελείες?!?!!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

1737405w1m22t0t6z.gif

Το πρόβλημα είναι ότι μου είπε η δερματολόγος για να δούμε μήπως καταφέρουμε να φύγουν κι αυτά να κάνω ένα μήνα θεραπεία με μια αλοιφή που όμως είναι πολύ δυνατή και τίγκα στην κορτιζόνη και έχω προβληματιστεί....

Mαριαλενα, η λευκη αντιμετωπιζεται με την ομοιοπαθητικη. Επισης, μπορει να σου πει μια γνωμη και ο αντρας της Ελενης που ειναι δερματολογος.

age.png age.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Mantinop μη νιωθεις ασχημα.Κι εμενα σπιτι ολα η μανα μου τα κανει γι'αυτο και μου ξεβαψε ολες τις ασπρες πετσετες, τις εκανε κοκκινες....τι το΄θελε να βαλει πλυντηριο???Εγω καμια φορα το ΣΚ κανα φαγητο γιατι ξερει οτι ο Κωστας δεν ασχολειται πολυ ωρα με το μωρο και δεν προλαβαινω το απογευμα να κανω τιποτα...

ΤΑΡΑ τι σημαινει το 29???

Επισης, σημερα πριν τη δουλεια πηγα τα κακα της Παναγιωτας στη μικροβιολογο για μαγερ κοπρανων.Θα ξερω το απογευμα τα αποτελεσματα και με την ευκαιρια εκανα κι εγω μια γενικη αιματος γιατι ειμαι σιγουρη οτι ο σιδηρος μου δεν παει καλα..

Βριστηκα και με μια χμμμ...οδηγο στο δρομο ή μαλλον στο πεζοδρομιο γιατι πηγε να με πατησει πανω σ'αυτο...

Ρε μαριλου τι επαθες???το ειχε περυσι και ενα παιδι που δουλευει διπλα μας και εκανε πολυ καιρο να του φυγει.βεβαια αυτος δε μπορουσε να βαψει το μαλλι. Κολυμβητηριο που ελεγες που θα το πας το γοργονιδιο?

Διαφημίσεις

Ουφ από χθες παιδεύομαι με μια καταγγελία για ένα ψυγείο που πήρε η αφεντικίνα κ τώρα ξεμπέρδεψα!

Κατερίνα αν θες να κάνεις καταγγελία για κάτι στείλε πρώτα online μέσω της φόρμας στο νέο ίνκα κ θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου άμεσα να σου πουν πως πρέπει να κινηθείς!;)

Ρε Μαριλου τι είναι τούτο που σε βρήκε??? Ηρέμησε ρε κορίτσι μου κ ρίχτο κ λίγο στη τρελή....μη σου πω πάρε κ καμιά αναρρωτική να ηρεμήσεις λίγο! :evil: Περαστικά εύχομαι.... κ εγώ θέλω μια γνώμη από τον άντρα της Ελένης γιατί έχω ακμή...ήπια πλέον αλλά την έχω αλλά θα ήθελα να απαλλαγώ μόνιμα γιατί η δερματολόγος που πάω κάθε 1,5 μήνα μου ρουφάει 90 ευρώ για καθαρισμό κ απλά δεν φουντώνω πολύ το πρόβλημα παραμένει...Ελένη στείλε μου τα στοιχεία αν μπορέσεις κάποια στιγμή!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Στα δερματολογικα θεματα δε με πιανει καμια.Εχω περασει τις πιο σπανιες αλλεργιες της δερματολογικης..Εβγαινα απο τη θαλασσα και γεμιζα σπυρια!στα 17-18 μου αυτο και επισης περπατουσα και μετα απο 5 λεπτα γεμιζα σπυρια ολοκληρη.Απο κεφαλι, λαιμο μεχρι πατουσα.Το δερμα μου κατεληγε σαγρε, στυλ πορτοκαλι κυριολεκτικα τουλαχιστον για 1 ωρα με τρελη φαγουρα.(εχω κρατησει και φωτο απο τα μπουτια μου!)Την πρωτη φορα που το επαθα εδινα πανελληνιες και πηρα αντιβιωση,γενικα μου βγαινει σε περιοδους της ζωης μου με μεγαλο αγχος οποτε η επομενη φορα ηταν μετα τον τοκετο και κρατησε 7 μηνες περιπου.Δε μπορουσα να βγω απο το σπιτι μου, θηλαζα και το μωρο και δε μπορουσα να κανω θεραπεια, πριν κανα 5μηνο περιπου που περασε το μεγαλο αγχος ηρεμησα χωρις θεραπεια!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε μαριλουκακι πολυ κριμα!!!!!!!περαστικουλια σου και ευχομαι συντομα να εξαφανιστει!!!!!!!!!!!!παντωσ για κοιταξε και την ομοιοπαθητικη που ειπε η ταρα...αν υπαρχει τροποσ να αποφυγεισ την κορτιζονη ...

σημερα εχω υπερηχο...και μετα μαζι με τισ αναλυσεισ παω ντοκτορι!!!για να δουμε!!!!

σμουτσακι περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαντινοπακι δεν στελνεισ κατα εδω την μανουλα???οχι τιποτε αλλο για να να μην αισθανεσαι ασχημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:;););)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χριστίνα,να χαίρεσαι τον γιόκα σου και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!

Αχ,βλέπω αρχίζουν να βγαίνουν τα εσώψυχά μας...τί να πω κι εγώ η ταλαίπωρη μάνα...κι η δικιά μου είναι κολλημένη πάνω μου...δεν μπορώ να κάνω και πολλά (στην τουαλέτα πολλές φορές αναγκαστικά την παίρνω μαζί μου!!) αλλά τουλάχιστον κάθεται και λίγο με τον άντρα μου και μπορώ να κάνω κανένα μπάνιο,να μαγειρέψω κλπ,αλλά να έιναι σε άλλο δωμάτιο γιατί αν είμαστε στο ίδιο κλαίει και χτυπιέται να την πάρω εγώ...για να κοιμηθεί επίσης πρέπει να είμαστε δίπλα και οι δύο και το πρωί που κοιμάται βαριά και μάλλον της αρέσει που απλώνεται στο διπλό κρεβάτι σηκώνομαι κατά τις 9,30-10 και προλαβαίνω να πλυθώ,να ψιλομακιγιαριστώ,να φάω το πρωινό μου,να κάνω και κανα δυό τσιγάρα πριν ξυπνήσει....Όσο για το φαγητό,μόνο το πρωί και το απόγευμα κάθεται και τρώει ήσυχα,το μεσημέρι και το βράδυ πρέπει να την απασχολούμε οπωσδήποτε με κάτι...όταν είναι κι ο Κώστας στο σπίτι παίζει μαζί της και εγώ μπουκώνω στα γρήγορα...

Χτες βάλαμε για πρώτη φορά αυγό στο φαγητό μας...στην αρχή,μας είπε η παιδίατρος,να βάλουμε πολύ λίγο κρόκο καλοβρασμένο μέσα στο φαγητό,μετά αυξάνουμε σιγά σιγά και μετά βάζουμε και το ασπράδι...χτες ήταν η πρώτη φορά οπότε σήμερα μάλλον θα φανεί αν την πειράζει ή όχι...

Κατά τ'άλλα,κάναμε μια κουβέντα με τον σύζυγο και αποφασίσαμε να την αφήσουμε προς το παρόν να κοιμάται και να ξυπνάει ότι ώρα θέλει μιας και το πρόγραμμα που πήγαμε να της φτιάξουμε απέτυχε παταγωδώς...θα σκεφτούμε αργότερα κάτι άλλο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Καλημερα girls

τρεχω και δεν φτανω για να τα προλαβω ολα περι γαμοβαπτισης, ευτυχως σημερα ερχεται η μαμα και θα βαλει ενα χερακι

Ο Μαριος ξεκινησε στο προνηπιο και ευτυχως το πηρε καλα

Επαθα ενα εγκεφαλικο προχτες ειχε ερθει η κοπελα για τα μαλλια και του λεω κατσε να σου κοψει τα μαλλια τα οποια ειχαν μακρυνει πολυ ηταν ολοιδιος ο robert smith των cure και για οσες δεν τον ξερουν το κεφαλι του ηταν σαν μανιταρι εβαζε και ζελε και τα σηκωνε ολα επανω:shock: οποτε ηταν ευκαρια αφου ηρθε η κοπελα να τον κουρεψει και της πεταει στη μουρη οχι δεν σε θελω εσυ εισαι για να κουρευεις γυναικες ,εγω θα παω στον Βασιλη τον κουρεα που πανε οι αντρες :cool::cool: .Την επομενη παιρνω το μωρο με τον Μαριο και παμε στον Βασιλη τον κουρεα τον ανεβαζει στη καρεκλα και τον ρωτα πως θα κοψουμε Μαριε και του λεει σαν τον θειο μου τον Κωστα δηλ.πολυ κοντα εκεινη την ωρα παει το μικρο προς στις σκαλες παω να τον πιασω και ακουω την μηχανη μεχρι να γυρισω να φωναξω βλεπω να τον κουρευει με την μηχανη του λεω οχι τοσο κοντα τουλαχιστον να παρουμε τα πανω με ψαλιδι. Τι να σας πω λες και βγηκε απο ορφανοτροφειο ειναι :oops::oops: και μου λεει και απο πανω τωρα ειμαι πολυ κουκλος:tongue::tongue: ναι τι να σου πω του λεω να δω πως θα παμε στην εκκλησια ετσι και μου λεει θα σε παω εγω με το τρακτερ:confused::confused:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...