Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Aννα μπορουμε αντι για καφε να κανονισουμε ταξιδι!!!

Kαλα η δικια μου εχει μεχρι και ραδιο στο τραπεζακι για να φαει ,2-3 τουβλακια, 1 κουταλι που ταιζει εμενα και καθε 2 δευτερολεπτα πεταει κατι απο αυτα κατω κι εγω σκυβω και μαζευω συνεχεια γιατι αν δεν τα παρω σκυβει και κοιταει το πατωμα να τα βρει, αντε να βρεις στομα να ταισεις μετα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Aυτην τη στιγμη εχει βγαλει απ το συρταρι ολες τις καλτσες του αδερφου της, και εχει παρει ενα γαλλικο κλειδι και το μαστορευει, εχει πεταξει την κουκλα που μολις εχθες επιασε σαν κοριτσακι(γιατι ποιο πριν τις αντιμετωπιζε σαν ποντικια) και την πεταξε βριζοντας την.... καιιιιιιιιιιιιιιι εχουμε μυξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλο το ξενοδοχειο Χριστινα,αν μπορεις ρωτα τη πως κανει κρατηση μεσω ιντερνετ?και τι δωματιο ζηταει.εχει κατι στανταρ, κατι ac ξερω γω τι ειναι αυτα.και αν ειναι στο κεντρο κοντα.thanks!
Την ξέρουν, πάει χρόνια, τους παίρνει τηλ και κλείνει. Για τα υπόλοιπα που λες θα την ρωτήσω και θα σου πω

WN6Op3.png

Ωρα είναι να πιάσει τις κούκλες της ο γαμπρός να ασχολείται κι η ξανθιά να παίζει τον μπομπ τον μάστορα Ειρήνη χαχαχαχα

Κατερίνα, να κοιτάς και τον χάρτη, που βρίσκεται, και τα σχόλια πελατών, βοηθάνε κι αυτά στην απόφασή σου. Μην κλείσεις όμως, περίμενε να μάθω για το Λόντρα, μπας και σου κάνουν και καμιά καλύτερη τιμή!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Aννα μπορουμε αντι για καφε να κανονισουμε ταξιδι!!!

Kαλα η δικια μου εχει μεχρι και ραδιο στο τραπεζακι για να φαει ,2-3 τουβλακια, 1 κουταλι που ταιζει εμενα και καθε 2 δευτερολεπτα πεταει κατι απο αυτα κατω κι εγω σκυβω και μαζευω συνεχεια γιατι αν δεν τα παρω σκυβει και κοιταει το πατωμα να τα βρει, αντε να βρεις στομα να ταισεις μετα

Εχω μια φρουτιέρα με 2 επίπεδα πάνω στο τραπέζι...είναι όλη γεμάτη σκατολοίδια που το καθένα το πιάνει για 1 λεπτό στα χέρια της μαξιμουμ κ μετά πέφτει στο πάτωμα....τα πετάμε όλα σε κάθε γεύμα κ μετά ψάχνω πάλι το κάτι διαφορετικό για να απασχολήθεί λίγο παραπάνω κ να φάει!:(

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Το 2ο...
Είναι πιο μακριά από το κέντρο, αφού θα πάνε λίγες μέρες μην τους φάει ο ποδαρόδρομος... Είχε πάει κι ο άντρας μου μια χρονιά με την πεθερά, κάτσε να γυρίσει να τον ρωτήσω κι αυτόν... Μωρέ μήπως να πάω κι εγώ Δεκέμβρη μαζί της; χμμμμ

Άννα, εμείς έχουμε δίχτυ-θήκη κάτω από το καρεκλάκι τίγκα στα παιχνίδια, κάθε φορά βγάζουμε διάφορα, τα πετάει, δίνω άλλα και μέχρι να φάει δεν έχει μείνει τίποτα μέσα... Από φρούτο σήμερα έφαγε 5 κουταλιές. Μεσημεριανό σκοτωθήκαμε, έφαγε 2 κουταλιές και μετά τράβηξε το κουτάλι με τέτοια δύναμη που εξφενδονίστηκε όλο το περιεχόμενο (ψάρι, μπλιαχ) παντού και βρώμισε ο τόπος. Μετά απ' αυτό πήγε νηστικός για ύπνο!

WN6Op3.png

Ευχαριστω πολυ Χριστινα!Ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο και δε θα το εβρισκα αφου δεν ειναι στο booking.Και οι τιμες καλες.Γυρω στα 280 ευρω 3 βραδια!Να εμενα και στο δωματιο orient express ή agatha cristie..χιχιχι...καλα απο ποδαροδρομο ειμαστε μια χαρα.Προπερσι πρωτοχρονιατικα οργωνα εγκυος την Πραγα με -7 βαθμους!Μας αρεσει,περπατωντας βλεπεις την πολη!Φιλια καλο απογευμα.σχολασα!

Λοιπόν να πω κι'εγώ τα δικά μας με το φαγητό.Εδώ και 3-4 μέρες δεν μου τρώει καθόλου.Εντάξει λέω το ΣΚ είχαμε την ίωση,ήταν ζαβλακωμένη δεν μπορούσε να φάει.Τώρα που είναι μια χαρά πάλι αυτές τις μέρες ενω γυρίζει απο τον παιδικό και τη βάζω να φάει μόλις δει το φαγητό αρχίζει το κλάμα.Δεν ξέρω αν τρώει και στον παιδικό και αν έχει στρώσει στο φαγητό αλλά μου είπε η δασκάλα της οτι θα μου στέλνει γράμμα αν θέλει να μου πει κάτι ιδιαίτερο και αν δεν τρώει.Πάντως δεν ξέρω αν τρώει εκεί καλά αλλά και να τρώει τα ταίζουν στις 12 οπότε στις 3:30 που έρχεται σπίτι φαντάζομαι θα πεινάει.Ενω πριν δεν είχα πρόβλημα τώρα τελευταία τα κάνει αυτά.Σήμερα την τάισα λίγο με το ζόρι.Εκλαιγε και της έδινα μπουκιές.Απο την άλλη δεν μου αρέσει να τρώει έτσι,δεν θέλω να την πιέζω.Αυτό μου το είχε ξανακάνει πέρσυ μια φορά και είχε να φάει 10 μέρες.Ούτε γάλα,τίποτα.Επειδή ανυσηχήσαμε την πήγα στο γιατρό και με το που τη βλέπει μου λέει θα φάει, δεν έχει τίποτα.Δόντια είναι.Πράγματι την άλλη μέρα άρχισε να τρώει κανονικά όλα τα γεύματα.Υποψιάζομαι πάλι μήπως βγάζει δοντάκια και είναι απο αυτό.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως δεν τον ζορίζω ιδιαίτερα. Πχ τώρα είχα αλεσμένο ψάρι με λαχανικά και λίγο κριθαράκι, το έφτυνε. Είδε το δικό μου πιάτο με ρύζι, λύσσαξε να φάει αυτό. Ε του το έδωσα. Τον πήγα στη μαμά μου τώρα και είπα αν μπορεί να τον ταίσει το ψάρι για απογευματινό. Μας έχουν πάρει τον αέρα λιγάκι πάντως. Για να είμαι πιο σωστή, ΜΟΥ έχει πάρει τον αέρα, εσάς σε γενικές γραμμές τα βρίσκω σε πρόγραμμα!

WN6Op3.png

Εγώ πάντως δεν τον ζορίζω ιδιαίτερα. Πχ τώρα είχα αλεσμένο ψάρι με λαχανικά και λίγο κριθαράκι, το έφτυνε. Είδε το δικό μου πιάτο με ρύζι, λύσσαξε να φάει αυτό. Ε του το έδωσα. Τον πήγα στη μαμά μου τώρα και είπα αν μπορεί να τον ταίσει το ψάρι για απογευματινό. Μας έχουν πάρει τον αέρα λιγάκι πάντως. Για να είμαι πιο σωστή, ΜΟΥ έχει πάρει τον αέρα, εσάς σε γενικές γραμμές τα βρίσκω σε πρόγραμμα!

Μπα, μη νομίζεις...:rolleyes::rolleyes: Ούτε εγώ την πιέζω, αλλά ευτυχώς μετά τις διακοπές, τρώει πολύ καλύτερα και 99% δικό μας φαγητό (στις διακοπές έτρωγε ελάχιστα :(:(:() Το κακό είναι ότι είναι πολύ τζανκού και γλυκατζού :tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου, τι κανετε?

Εμας πλησιαζουν οι μερες για τη βαφτιση. Η μικρη εχει μυξες και τη βλεπω να πιανει πολυ τ αυτια της και ανησυχω, εγω μολις αναρρωσα απο αρρωστια, ο νονος της το ιδιο και σημερα αρρωστησε η νονα της. Ειμαστε μια ευχαριστη ατμοσφραιρα νομιζω. Απο σημερα παντως δεν την εστειλα σταθμο ουτε αυριο και μεθαυριο, μην μου κολλησει τιποτα τελευταια στιγμη.

Κατερίνα εμένα από 11 μηνών που σταμάτησε να θηλάζει, το έκοψε μαχαίρι το γάλα το βράδυ και το πρωί μόνο με κορν φλέικς πίνει αλλιώς καθόλου. Τρώει όμως τόσο πολύ γιαούρτι και τυρί που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οπότε μην την πιέζεις να πιεί γάλα σώνει και καλά:)

Καλα, οταν ενα φεγγαρι μου εκοψε κι εμενα το γαλα, δοκιμασα αυτη τη λυση μαριαλενα την οποια την ειχα διαβασει απο σενα. Τι να σου πω, το που εβρισκα τα κορνφλεικς δεν λεγεται. Πληρης αποτυχια.

ε πήρε το μονόπετρο κ μου έκανε πρόταση μέσα στο αμάξι κ προσπαθούσε να γονατίσει 1,85 άνθρωπος και 100κιλά ανάμεσα στο τιμόνι κ στο κάθισμα! :lol::lol::lol::lol::lol:QUOTE]

Εμενα δεν μου εκανε ποτε προταση γαμου. Μονο που ενα μηνα πριν απο το γαμο, κατεβηκε σ ενα φρεατιο στην κηφισιας, για να μου βγαλει το μονοπετρο που μου ειχε πεσει μεσα το προηγουμενο βραδυ. Τι κλαμα ειχα ριξει εκεινο το βραδυ...

Κι εμεις φετος κλεινουμε 10 χρονια, και 6 παντρεμενοι. Κι εμενα με ξερει απο 20 χρονων και στα 21 μου τα φτιαξαμε. μαζι του εχω μεγαλωσει.

Επίσης και το αιμαγγείωμα στο κεφαλάκι δεν μας έχει φύγει ακόμα. Δεν φαίνεται βέβαια, είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μέσα στα μαλλάκια, αλλά πότε θα φύγει ρε γμτ?

Κι εμενα εχει ενα αιμαγγειωμα στην πλατη και δεν εχει φυγει ακομα.

Το έχουμε καταλάβει :tongue:

Ω ναι.....

Βλέπω καλά πάμε όλες με τις δουλειές μας... Εγώ πάλι βαράω μύγες. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα και που να αφήσω το παιδί, αφού έλειπαν οι γονείς, και έμενα σπίτι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Νιώθω να φεύγει ο χρόνος από τα χέρια μου κι εγώ να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Από λογαριασμούς που πρέπει να πάω να πληρώσω μέχρι να κυνηγήσω τη δουλειά μου, όλα θέλουν να σηκωθείς νωρίς, να μπορείς να κινηθείς χωρίς παιδί και το άγχος του φαγητού, του ύπνου και της ταλαιπωρίας του... Κι εσείς που δεν πληρώνεστε τα χίλια δίκια έχετε...

Να πω τον πόνο μου; Εκτός που μένω μέσα λόγω παιδιού.. Είναι κολλημένος πάνω μου. Παθολογικά! Για να κοιμηθεί πρέπει να με ακουμπάει (δηλαδή να με κρατάει και να έχει περασμένα και τα πόδια του πάνω μου). Για να απεγκλωβιστώ πρέπει να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο. Αν τυχόν δεν έχει κοιμηθεί βαθιά, τσαντίζεται που πάω να φύγω και κλαίει και χτυπιέται! Πετάει την πιπίλα του κι ότι άλλο βρει μπροστά του με μανία και χτυπιέται το σώμα του, δεν ηρεμεί... Και θέλει να νιώθει παρουσία δίπλα του. Χτες αποκοιμήθηκε ενώ ήμασταν κι οι τρεις στο κρεββάτι. Ο άντρας μου έμεινε και κοιμήθηκε μαζί του. Μέχρι τη 1 το πρωί όλα καλά. Μετά πετάχτηκε 3 φορές με κλάμμα (είναι καθιστός και κλαίει) και με ψάχνει..

Στον ίδιο χώρο να είμαστε, να μαγειρεύω εγώ και να τον κρατάει ο άντρας μου, κλαίει, θέλει να τον έχω εγώ αγκαλιά.

Στον παιδότοπο τον πήγαμε, από το χέρι με είχε και πηγαίναμε μαζί. Ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω πια. Ούτε τα δόντια μου δεν προλαβαίνω το πρωί να πλύνω! Σηκώνομαι όταν ξυπνάει και μέχρι να του κάνω το γάλα, σπαράζει επειδή έχω φύγει από δίπλα του. Ούτε λόγος πια να κοιμάται στο κρεββάτι του. Συνήθως τον πάμε κοιμισμένο. Μέχρι και το καλοκαίρι ξύπναγε κανονικά το πρωί, κοιμόταν σερί. Τώρα, μετά από λίγη ώρα με ψάχνει. ΠΝΙΓΟΜΑΙ!

Επίσης, όταν τον μαλώνουμε, αρχίζει τα ψευτοκλάμματα. Αν δε επιμένουμε, πέφτει κάτω ανάσκελα και χτυπιέται. Μου το έκανε δυο φορές ως τώρα, στο ταχυδρομείο και στο δρόμο :?

Δεν αντέχω άλλο... ο άντρας μου "ζηλεύει" το δέσιμο, εγώ κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο!!!!

Εγω παλι στη δουλεια ΠΗΖΩ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ. Ουτε να κατουρησω δεν προλαβαινω, αλλα το κακο ειναι οτι δεν προλαβαινω ουτε στο σπιτι να κατουρησω γιατι κι εμενα μετα τις διακοπες περναει τρελλη φαση μαμακιασης (μαλλον επειδη την αφησα στην πεθερα μου για 2 εβδομαδες μετα τις διακοπες και της ελειψα). Μερικες φορες λεω θα σκασει η φουσκα μου καμια ωρα. Και στο Νικο δεν παει καθολου.

Χριστινάκι ακριβώς τα ίδια πέρασα κι εγώ, αλλά στις διακοπές. Θα το ξεπεράσει σιγά σιγά! Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως, όντως νιώθεις να πνίγεσαι! Τώρα να σου πω εμένα το ξεπέρασε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω πως! Πάντως όλα γίνανε μετά τη βάφτιση και μετά στις διακοπές που βγήκε από το ρυθμό της και είδε τόσα άγνωστα άτομα...συγγενείς και φίλους!

Αισθάνεται ασφάλεια μόνο μαζί σου προφανώς!

Όταν γυρίσουν οι δικοί σου πιστεύω θα το ξεπεράσει όπως κι η δικιά μου!Το εύχομαι τουλάχιστον!

Ααα, μου δινεις τρελλο κουραγιο. Λες μετα τη βαφτιση το σαββατο να χειροτερεψουν τα πραγματα?

Εμενα ρε κοριτσια στο φαγητο παλι, καθεται παναγια. Και καλοφαγη ειναι και δεν θελει τιποτα για να φαει. Κοψαμε και το αλεσμα και τα φρουτα τα τρωει μονη της πια. Με το πηρουνι της παρακαλω. Μονο να τα καρφωσει τη βοηθαω.

Ειχα ακουσει την παιδιατρο μιας φιλης μου (πριν γεννησω εγω) που ελεγε. Η ωρα του φαγητου ειναι η ωρα του φαγητου. Ουτε παιχνιδια, ουτε τηλεοραση ουτε τιποτα. Θα κατσει να φαει και μετα θα κατεβει να παιξει. Ειμαι κι εγω αμειλικτη στο θεμα του φαγητου, εντελως ανεκφραστη σε οτι βλακει παει να κανει, δεν ειναι γενικοτερα και δυσκολη στο φαγητο, και ΕΥΤΥΧΩΣ (φτου φτου να μην το ματιασω), τρωει εξαιρετικα καλα, και χωρις κανενα προβλημα.

4Rnfp3.png

Γειά σας και από μένα:D

Μια ώρα διαβάζω τα νέα σας.

Χριστίνα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Ειρήνη με το καλό.

Η σημερινή εποχή είναι τραγικά δύσκολη για επαγγελματικά θέματα, Κασσιανή θα σου έγραφα πολλά για να κάνεις ένα δικό σου ανεξάρτητο ξεκίνημα αλλά φοβάμαι...ίσως έρθουν και ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Σκέψου το λίγο πιο ψύχραιμα και αποφάσισε όταν δεν θα είσαι τσαντισμένη. Το ελεύθερο επάγγελμα απαιτεί και άλλα ωράρια εκτός από το οικονομικό ρίσκο. Μπορείς να ανταπεξέλθεις με 2 μικρά παιδιά? και μεγάλα αποθέματα υπομονής, ψυχραιμίας, φυσικής κατάστασης κλπ.

Άννα μην ανακατευτείς καθόλου στο όλο σκηνικό με την νέα νύφη γιατί φοβάμαι ότι στο τέλος θα πουν ότι την ζηλεύεις:rolleyes:

Ο κουνιάδος σου πάει γυρεύοντας και θα βρει τον δάσκαλό του...

Πάντως "αυτές" περνάνε ζωή και κότα και εμάς μας φεύγει η ψυχή και είμαστε πάντα οι γκρινιάρες...

Δεν μπόρεσα ποτέ μου να το παίξω γατούλα...μάλλον την μέγαιρα έπαιζα:tongue::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...