Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλο αλλα πανακριβο για την τσεπη μου!!!

αυτο ανηκει στον ιδιο ομιλο δε ξερω και γω τι με τo Μεγαλη Βρετανια που δουλευει και το εκλεισε με 50 ευρω το δωματιο χεχε εχουν και τα τυχερα τους παρολι την κουραση της εδω δουλειας τους!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο ανηκει στον ιδιο ομιλο δε ξερω και γω τι με τo Μεγαλη Βρετανια που δουλευει και το εκλεισε με 50 ευρω το δωματιο χεχε εχουν και τα τυχερα τους παρολι την κουραση της εδω δουλειας τους!!!!!!!!!!

τυχερηηηηηηη.θελω να κανω το ταξιδι δωρο για τα γενεθλια του αντρα μου.περιεργο μου φαινεται που παω να τα κανονισω ολα μονη μου...

τυχερηηηηηηη.θελω να κανω το ταξιδι δωρο για τα γενεθλια του αντρα μου.περιεργο μου φαινεται που παω να τα κανονισω ολα μονη μου...

Κατερινα αυτο ειναι το φορτε μου τρελενομαι να κανονιζω ταξιδια και να ψαχνω για ξενοδοχεια!!!!!!!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κατερινα αυτο ειναι το φορτε μου τρελενομαι να κανονιζω ταξιδια και να ψαχνω για ξενοδοχεια!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγω!!!εχω βρει εισητηρια και κοιταω τα ξενοδοχεια.Επισης, επειδη δεν εχω πιστωτικη πηρα τηλ τον αδερφο του αντρα μου να μου ανοιξει λογαριασμο και να μου βγαλει χρεωστικη στην τραπεζα που δουλευει!!!και θα το κανει μαλλον σημερα!

ειμαι σιγουρη οτι μεσω ιντερνετ θα βρεις πολυ καλες τιμες

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο δώρο Κατερίνα! Κι εγώ θέλω ένα αντίστοιχο!!! :rolleyes:

Ειρήνη δεν πειράζει ασ'τη έτσι για αρχή και τι έγινε που θα λερωθεί? Έχουν πολύ πλάκα :D

Κατερίνα εγώ από το μπιφτέκι της δίνω το μέσα που είναι μαλακό και το ξεροψημένο, το απ'έξω δηλαδή, το τρώω εγώ!:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Λοιπον εχει παει καμια κωνσταντινουπολη να προτεινει κανενα καλο hotel??
Η πεθερά μου είναι από την Πόλη. Κάθε χρονιά που πηγαίνει για να εισπράξει τη σύνταξη, μένει σ'ένα συγκεκριμένο, νομίζω λέγεται Londra. Να την ρωτήσω και να σου πω λεπτομέρειες;

Βλέπω καλά πάμε όλες με τις δουλειές μας... Εγώ πάλι βαράω μύγες. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχα και που να αφήσω το παιδί, αφού έλειπαν οι γονείς, και έμενα σπίτι, με ότι αυτό συνεπάγεται. Νιώθω να φεύγει ο χρόνος από τα χέρια μου κι εγώ να μη μπορώ να κάνω τίποτα. Από λογαριασμούς που πρέπει να πάω να πληρώσω μέχρι να κυνηγήσω τη δουλειά μου, όλα θέλουν να σηκωθείς νωρίς, να μπορείς να κινηθείς χωρίς παιδί και το άγχος του φαγητού, του ύπνου και της ταλαιπωρίας του... Κι εσείς που δεν πληρώνεστε τα χίλια δίκια έχετε...

Να πω τον πόνο μου; Εκτός που μένω μέσα λόγω παιδιού.. Είναι κολλημένος πάνω μου. Παθολογικά! Για να κοιμηθεί πρέπει να με ακουμπάει (δηλαδή να με κρατάει και να έχει περασμένα και τα πόδια του πάνω μου). Για να απεγκλωβιστώ πρέπει να έχει πέσει σε βαθύ ύπνο. Αν τυχόν δεν έχει κοιμηθεί βαθιά, τσαντίζεται που πάω να φύγω και κλαίει και χτυπιέται! Πετάει την πιπίλα του κι ότι άλλο βρει μπροστά του με μανία και χτυπιέται το σώμα του, δεν ηρεμεί... Και θέλει να νιώθει παρουσία δίπλα του. Χτες αποκοιμήθηκε ενώ ήμασταν κι οι τρεις στο κρεββάτι. Ο άντρας μου έμεινε και κοιμήθηκε μαζί του. Μέχρι τη 1 το πρωί όλα καλά. Μετά πετάχτηκε 3 φορές με κλάμμα (είναι καθιστός και κλαίει) και με ψάχνει..

Στον ίδιο χώρο να είμαστε, να μαγειρεύω εγώ και να τον κρατάει ο άντρας μου, κλαίει, θέλει να τον έχω εγώ αγκαλιά.

Στον παιδότοπο τον πήγαμε, από το χέρι με είχε και πηγαίναμε μαζί. Ούτε να κατουρήσω δεν προλαβαίνω πια. Ούτε τα δόντια μου δεν προλαβαίνω το πρωί να πλύνω! Σηκώνομαι όταν ξυπνάει και μέχρι να του κάνω το γάλα, σπαράζει επειδή έχω φύγει από δίπλα του. Ούτε λόγος πια να κοιμάται στο κρεββάτι του. Συνήθως τον πάμε κοιμισμένο. Μέχρι και το καλοκαίρι ξύπναγε κανονικά το πρωί, κοιμόταν σερί. Τώρα, μετά από λίγη ώρα με ψάχνει. ΠΝΙΓΟΜΑΙ!

Επίσης, όταν τον μαλώνουμε, αρχίζει τα ψευτοκλάμματα. Αν δε επιμένουμε, πέφτει κάτω ανάσκελα και χτυπιέται. Μου το έκανε δυο φορές ως τώρα, στο ταχυδρομείο και στο δρόμο :?

Δεν αντέχω άλλο... ο άντρας μου "ζηλεύει" το δέσιμο, εγώ κουράστηκα, δεν μπορώ άλλο!!!!

WN6Op3.png

Χριστινάκι ακριβώς τα ίδια πέρασα κι εγώ, αλλά στις διακοπές. Θα το ξεπεράσει σιγά σιγά! Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως, όντως νιώθεις να πνίγεσαι! Τώρα να σου πω εμένα το ξεπέρασε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω πως! Πάντως όλα γίνανε μετά τη βάφτιση και μετά στις διακοπές που βγήκε από το ρυθμό της και είδε τόσα άγνωστα άτομα...συγγενείς και φίλους!

Αισθάνεται ασφάλεια μόνο μαζί σου προφανώς!

Όταν γυρίσουν οι δικοί σου πιστεύω θα το ξεπεράσει όπως κι η δικιά μου!Το εύχομαι τουλάχιστον!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινα σε λιγα χρονια θα παρακαλας για ενα φιλακι στη μαμα που θα γυρναει με τις τσουπρες ο αλητακος!!!Και να ναι και καμια σαν τη συνυφαδα της Αννας φανταζεσαι?

Το ξενοδοχειο που λες θα ψαξω να το βρω στο booking απο εκει κλεινω παντα για εξωτερικο.

Οσο για τα νευρα της Παναγιωτας, πεταει κι αυτη συνεχεια πραγματα, προχθες εκλαιγα γιατι απο τοτε που τη γεννησα δεν μπορω να την κουμανταρω με τιποτα.Ουτε να τη ντυσω ουτε να την ταισω πια...Α!Κι αυτη εδω και 2-3 βραδια σηκωνεται ορθια και σπαραζει στο κλαμα...ονειρα βλεπουν?

Χριστινάκι ακριβώς τα ίδια πέρασα κι εγώ, αλλά στις διακοπές. Θα το ξεπεράσει σιγά σιγά! Σε καταλαβαίνω απόλυτα πάντως, όντως νιώθεις να πνίγεσαι! Τώρα να σου πω εμένα το ξεπέρασε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω πως! Πάντως όλα γίνανε μετά τη βάφτιση και μετά στις διακοπές που βγήκε από το ρυθμό της και είδε τόσα άγνωστα άτομα...συγγενείς και φίλους!

Αισθάνεται ασφάλεια μόνο μαζί σου προφανώς!

Όταν γυρίσουν οι δικοί σου πιστεύω θα το ξεπεράσει όπως κι η δικιά μου!Το εύχομαι τουλάχιστον!

Μα γύρισαν εδώ και δυο μέρες. ΟΚ μέχρι να βρουν τους ρυθμούς τους δεν τον έχω αφήσει παρά ελάχιστα (μια ωρίτσα για να μαζέψω το σπίτι ή να κάνω ένα μπάνιο, ή να τον πάνε μια βολτίτσα με το τρίκυκλο). Το θέμα είναι πως τώρα που περπατάει και τρέχει, είναι επίφοβος κι οι δικοί μου δεν έχουν αντανακλαστικά να τον προλαβαίνουν πάντα. Και να πω και την αλήθεια μου (μπορεί να κάνω και λάθος), δεν τους βλέπω τρομερά ορεξάτους, φαίνονται κουρασμένοι κι οι δύο (είναι και καρδιακοί).... Και διστάζω να τον αφήσω πολλή ώρα... Που να δούλευα και 8ωρο δηλαδή!

Κι εμένα πάντως, μετά τη βάφτιση άρχισαν σιγά σιγά οι παραξενιές του να εντείνονται. Και πριν ήταν μαμάκιας, αλλά μετά παράγινε. Περίεργο ε;

Κατερίνα, εμένα ένα βράδυ να κοιμηθεί σερί και ήσυχος δεν θυμάμαι να έχει περάσει από τότε που γεννήθηκε!

WN6Op3.png

Καλο το ξενοδοχειο Χριστινα,αν μπορεις ρωτα τη πως κανει κρατηση μεσω ιντερνετ?και τι δωματιο ζηταει.εχει κατι στανταρ, κατι ac ξερω γω τι ειναι αυτα.και αν ειναι στο κεντρο κοντα.thanks!

Ε να πω κ εγώ το πόνο μου....δεν μπορώ άλλο να τη ταίζω! Ναι ναι καλά ακούσατε...δεν ανοίγει με τίποτα το στόμα της κ θέλουμε πάνω από 45 λεπτά για να πούμε ότι έφαγε 200 κ κάτι γραμμάρια...όταν της βάζω μπουκίτσες τρώει λίγα κ τα υπόλοιπα τα τρώει το πάτωμα,πρέπει συνἐχεια να βρίσκω κάτι να απασχολεί τα χέρια τις...τις τελευταίες μέρες παίζει με ένα στυλό κ ζωγραφίζει το τραπεζάκι της κ τα χέρια της....για να φάμε γιαούρτι πρέπει να έχει ένα μπισκότο στο χέρι κ να το βουτάει μέσα στο γιαούρτι κ εγω με γρήγορες κινήσεις μπουκώνω μετά το πετάει στο πάτωμα κ άντε πάλι άλλο μπισκότο αν το θέλει ή αλλιώς πρέπει να σκαρφιστώ κάτι καινούργιο!Κ όσο πάει γίνεται κ χειρότερο αυτό το σκηνικό...σκέφτομαι να τη μεταφέρω σαλόνι μπας κ βλέπει τηελεόραση κ ξεχνιέται αλλά κ αυτό δεν είναι λύση νομίζω....:oops: Βλέπω άλλα παιδάκια ανοίγουν διάπλατα το στόμα κ τα χαίρομαι....η δικιά μου άμα την αφήσεις να γυρνάει με κανα κομμάτι ψωμί το τρώει μια χαρά άμα κάθεται στο τραπεζάκι της το ράβει το στόμα της!Τα σουκου που με βλάπει ο άντρας μου δε λέει μπαράβο Ζωούλα που τρως το φαί σου...μπράβο γυναίκα με τις ιδέες σου λέει!:shock:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...