Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Το οτι ειμαι ΕΞΑΛΛΗ με το αφεντικο-κουμπαρο μου σας το ειπα?

Σας το ειπα.

Πολυ θρασσος ο κοσμος, να σου χρωσταει συνεχεια εναν τορβα λεφτα και να το παιζει και μαγκας απο πανω.

Εχω ερθει με σκοπο να παραιτηθω σημερα και το εχει παρει ειδηση και με αποφευγει και οταν του ειπα θελω να μιλησουμε, μου ειπε αυριο:evil:

Ωχ καυγάδες μου μυρίζονται! Αλήθεια θα παραιτηθείς ή θα του το πετάξεις έτσι? Και είναι και κουμπάρος ε? Εγώ την έχω πατήσει πολύ άσχημα κάποτε που είχα μπλέξει σε δουλειά με συγγενείς. Κάναμε 10 χρόνια να μιλήσουμε και πάλι υπάρχει μια απέχθεια! Από τότε λέω μακριά...

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή δεν ήθελα να το πω αλλά κ εμένα διαζύγιο μου μυρίζεται γιατί ξέρω πως είναι ο γάμος! Μάντεψε όμως?! Η μαμά της είναι δικηγόρος κ καλά ξεμπερδέματα αν φτάσουν εκεί! ;)

Εσύ αλήθεια θα παραιτηθείς??? Σκέψου το καλά γιατί είναι δύσκολοι καιροί....καλύτερα να σου χρωστάνε παρά να μην έχεις να παίρνεις από πουθενά! :rolleyes: Να χέσω κουμπαριά!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Χριστέ μου, πως είναι έτσι το σπίτι;;; Σήμερα τον άφησα όλη μέρα να περπατάει στο σπίτι (και σκεφτείτε, μόνο σαλόνι-κουζίνα) και το έχει κάνει άνω κάτω! Ρούχα, μανταλάκια, χαρτιά, σακούλες, παιχνίδια, παπούτσια, δώρα, φαγητά, όοοοοολα στο πάτωμα....

WN6Op3.png

Χριστέ μου, πως είναι έτσι το σπίτι;;; Σήμερα τον άφησα όλη μέρα να περπατάει στο σπίτι (και σκεφτείτε, μόνο σαλόνι-κουζίνα) και το έχει κάνει άνω κάτω! Ρούχα, μανταλάκια, χαρτιά, σακούλες, παιχνίδια, παπούτσια, δώρα, φαγητά, όοοοοολα στο πάτωμα....

Μπουαχαχαχαχα το δικο μου περιγραφεις.Αφου αν σηκωθω τη νυχτα κινδυνευω να κλωτσησω κανενα σκυλο,γατουλα και να την ξυπνησω!

Διαφημίσεις

Ωχ καυγάδες μου μυρίζονται! Αλήθεια θα παραιτηθείς ή θα του το πετάξεις έτσι? Και είναι και κουμπάρος ε? Εγώ την έχω πατήσει πολύ άσχημα κάποτε που είχα μπλέξει σε δουλειά με συγγενείς. Κάναμε 10 χρόνια να μιλήσουμε και πάλι υπάρχει μια απέχθεια! Από τότε λέω μακριά...

συνεργατες ημασταν χρονια και φαγωθηκε να με παντρεψει για να δεσει τη συνεργασια, γιατι υποτιθεται οτι ειμαι πολυ καλη στη δουλεια μου και δεν ηθελε να με χασει.

Και τωρα που μου χρωσταει και ξερει οτι εκτος απο αυτα πρεπει να δωσει και πολυ καλη αυξηση, εχει αρχισει να λεει κατι κουλα οτι μαλλον δεν δουλευω και πολυ, αργω μερικες φορες το πρωι, δεν εχω πολυ ευχαριστη διαθεση:rolleyes:

Στην ερωτηση που του εκανε η παλιοτερη συναδελφος "της εχεις δωσει ποτε δουλεια και να μην στην κανει", φυσικα δεν τολμησε να πει ναι.

Δηλαδη ειμαι "ενοχη" γιατι δεν ειμαι ολο γελια και χαρες οπως ημουν.

Δηλαδη θα μου χρωστας ενα καρο λεφτα, εγω θα στερω απο την οικογενεια μου πραγματα εξαιτιας του χρεους σου, θα φεσωνομαι σε καρτες για να καλυψω αναγκες επειδη εσυ δεν με πληρωνεις και μετα απ' ολα αυτα,

θα μπαινω περιχαρης το πρωι:confused:

Κασσιανή δεν ήθελα να το πω αλλά κ εμένα διαζύγιο μου μυρίζεται γιατί ξέρω πως είναι ο γάμος! Μάντεψε όμως?! Η μαμά της είναι δικηγόρος κ καλά ξεμπερδέματα αν φτάσουν εκεί! ;)

Εσύ αλήθεια θα παραιτηθείς??? Σκέψου το καλά γιατί είναι δύσκολοι καιροί....καλύτερα να σου χρωστάνε παρά να μην έχεις να παίρνεις από πουθενά! :rolleyes: Να χέσω κουμπαριά!

Ειναι δυσκολοι καιροι αννα μου, αλλα αν ειναι να καθομαι εδω και να μην πληρωνομαι, τουλαχιστον να ανοιξω το γραφειο μου και να κοψω το λαιμο μου να βρω πελατες να δουλεψω και να βγαλω.

Στην τελικη εχει αποδειχθει οτι ειμαι καλη στη δουλεια μου.

Φοβαμαι μηπως τελικα χανω αντι να κερδιζω με το να καθομαι εδω.

Και στην τελικη δεν μπορωνα ειμαι και καθε μερα μες στα νευρα και να νιωθω δυστυχισμενη στη δουλεια μου.

Ουτε επειδη θελει να βρει κατι να πει, να ακουω οτι δηθεν δεν δουλευω.

Υπαρχει και μια αξιοπρεπεια ρε γμτ, δεν ειναι ολα για τα λεφτα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Στην τελικη εχει αποδειχθει οτι ειμαι καλη στη δουλεια μου.

Φοβαμαι μηπως τελικα χανω αντι να κερδιζω με το να καθομαι εδω.

Και στην τελικη δεν μπορωνα ειμαι και καθε μερα μες στα νευρα και να νιωθω δυστυχισμενη στη δουλεια μου.

Ουτε επειδη θελει να βρει κατι να πει, να ακουω οτι δηθεν δεν δουλευω.

Υπαρχει και μια αξιοπρεπεια ρε γμτ, δεν ειναι ολα για τα λεφτα.

Mε οσα ακουσα σημερα απ την δουλεια αυτο ειναι το μοτο που με αντιπροσωπευεει...

εμενα σημερα παρολο που τους αφησα και χωρις να τους παω επιθεωρηση... μου ειπε η ρουφ οτι δε με απολυει γιατι δε περασα τα 2 χρονια απ το τοκετο... και της λεω οκ τα λεφτα μου και παραιτηση...

να μιλησεις με το αφεντικο για λεφτα λεει

κοπελια της λεω τοσο καιρο μας ελεγενα απευθυνομαστε σε σενα τωρα σε αυτον.... ας με παρει αυτος τηλ εγω θελω τα λεφτα μεχρι τη παρασκευη....

επισης δε εκανε το κοπο να παρει τηλ να μου πει για το θεμα οτι θα ειναι παραιτηση περιμενε να παρω εγω.. επαιζε παιχνιδια ανα δευτερολεπτο στο facebook .....

αν μεχρι την παρασκευη δε με παρουν τηλ για να παω για λεφτα ... τελειωσε παμε επιθεωρηση η οπως αλιως πρεπει...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Λοιπον Κασσιανη, αν εχεις τη δυνατοτητα να ανοιξεις δικο σου γραφειο σαφως και ειναι οτι καλυτερο.Θα ερθω κι εγω ως πρωτη πελατισα για ποδαρικο!Απο το να υποβαλλεις τον εαυτο σου να κανει κατι που δεν του αρεσει και χωρις αντικρυσμα, εννοειται προχωρα!

Ειρηνη ακομα δεν εχεις βγαλει ακρη?Κανε κατι γρηγορα γιατι σε βλέπω να χανεις και τα δικαιωματα και τα λεφτα σου!

Αχ εχθές πήγα κομμωτήριο και ανανεώθηκα.Βαφή και κούρεμα μη φανταστείτε...δεν είμαι των μεγάλων αλλαγών εγώ!

θελω και εγω... ελππιζω να βρω χρονο να παω...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιανή μου τί να πω??? Μήπως πρέπει να πάρεις το ρίσκο?? (δυστυχώς από πολλές περιπτώσεις γνωστών μου, αλλά και του άντρα μου, μόνο έτσι ίσως καταφέρει κάποιος να κάνει πράγματα) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πάντως εγώ στο έχω ξαναπεί: θα είμαι η γραμματέας σου - και λεφτά να μη βγάζεις, τουλάχιστον θα περνάμε καλάαααα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Εμένα πάντως τους γίγαντες τους τσακίζει κανονικότατα!!!!! Βέβαια το δικό μου παιδί είναι περίπτωση γιατί όλα τα τσακίζει κανονικότατα!!!!!!

Λοιπον να αναφερθω λιγο σε αυτο το θεμα του φαγητου... η μικρη.. μεχρι τωρα τρωμε αλεσμενο.. ο λογος δε ειχαμε δοντια... τωρα αν και εχουμε 7 ειναι ατσαλα πχ δε εχει τα 4 μπροστινα ειναι ενας δρακουμελ/// λλοιπον ενω με το χερι της πιανει και τρωει... δε δεχεται να της πλησιασεις εσυ το δικο σου χερι στο στομα με τροφη... μονο το κουταλι... οχι πιρουνι επισης σημερα καναμε μπιφτεκι με πατατες δε δεχοταν το πιρουνι το εκοψα κοματακια και το εβαλα στο πιατο της.. δε το θελε το τουμπαρε πανω στο τραπεζακι της και καθεται και τρωει με τα χερια σαν γουρουνακι ολο υπερηφανεια!!!!!!!!!!!

4u4cp3.png aMppp3.png

Λοιπον εχει παει καμια κωνσταντινουπολη να προτεινει κανενα καλο hotel??

η ξαδερφη μου θα παει και εχει κλεισει στο SHERATON MASLAK

4u4cp3.png aMppp3.png

Ki εμεις μπιφτεκια με πατατες σημερα αλλα αποτι μου ειπε η μητερα μου αν και ξετρελαθηκε με το φαι, το μπιφτεκι δεν μπορουσε να το μασησει καλα και πνιγηκε και 2 φορες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...