Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε?σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ οσο για μενα αλλα και τον μπαμπα!να στε καλα βρε κοριτσια,παντα πιανουν τοπο οι ευχεσ σασ!!!!!!!!

Tώρα εσύ ορθογραφικό έκανες ή μας βλέπεις τεράστιες σαν καρότσες; :twisted:

α εμενα ειδικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καροτσαρα!!!:tongue::tongue::tongue:

χριστινα bono mama να χαιρεσαι φαδερ και γιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κερασμα που ειναι ομωσ??????????????????????????????????????????:tongue:

Κατερίνα τέτοια ακριβώς περίπτωση είναι κ αυτή....δεν πληρώνει ποτέ τίποτα κ κάνει κ την καμπόση...τις προάλες στη πεθερά μπροστά μου έλεγε μήπως να σας πάω σε κάνα σχήμα στη γιορτή μου...της λέω 450 ευρώ το λιγότερο θες για 12 άτομα...ε σιγά μου λέει....κ έρχεται χθες ο άντρας μου κ μου λέει τελικά κάπου στο γκάζι θα πάμε γιατί η κοπελιά δεν έχει λεφτά κ θα τα βάλει ο αδελφός μου...δηλαδή έλεος θέλει να βγάλει κόσμο έξω για τη γιορτή της κ θα τα πληρώσει ο άλλος????Καθόλου δεν θέλω να πάω....

πω ρε παιδι μου ,πωσ μου την σπανε τετοιου ειδουσ γυναικεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!και να πεισ οτι ο κουνιαδοσ ηταν κανενασ λεφτασ παει καλωσ.....αλλα με 800 ευρουλακια το κακομαρο που να την κανει κουμαντο???????????????????????????????????????????????????

Χριστίνα αυτός λέει θα τη στρώσει αλλά όπως λέει κ ο άντρας μου τον έχει στρώσει αυτή...

αυτο θα ελεγα τωρα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτη τον εχει στρωσει προσ το παρον και μαλιστα για τα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ με 800 που παιρνει μειον 450 τα μπουζουκια που θα τα πληρωσει αυτοσ , παει ο μηνασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::confused::confused:

Γι αυτο του εβαλες τοσα ονοματα? Για να γιορταζετε και να τρωτε γλυκακια συχνα? :tongue:

Ηθελα να΄ξερα, τον επομενο γιο που θα κανεις, πώς θα τον ονομασεις?:cool:

:confused::confused::confused::confused::confused:αυτο αναρρωτηθηκα κι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας μου εκανε κι εμενα προταση γαμου ο Κωτσος εστω και τωρα που λεει ο λογος, μονο για αρραβωνα ειχαμε πει κι εκει απλα μου το ανακοινωσε εξω απο το φροντιστηριο των ιταλικων...τι πεζος θεε μου, αντε να κανεις μαθημα μετα.

10 χρονια!μπραβο σασ!!!!!!!!!κι εμενα απο τοσο δα κοριτσακι με εχει και με ταλαιπωρει!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::oops::rolleyes:17 ημουν,τριτη λυκειου και τωρα 27...
κ ήταν κ ο κουνιάδος μου προβληματισμένος αλλά κάτι του έκανε στις διακοπές που πήγαν 2 εβδομάδες(ίσος όλο το κάμα σούτρα) κ έχει γυρίσει σαν βούτυρο όπου θέλει τον αλείφει!:shock::P

θα τον ξετιναξε προφανωσ στο καμα σουτρα και τα ΕΙΔΕ ΟΛΑ το παληκαρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:φανταζομαι και τισ διακοπεσ τησ ,εκεινοσ βεβαιωσ βεβαιωσ τησ πληρωσε ε??????????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ποια ειναι αυτα?Αν μπορεις πες μου γιατι της το παιρνω και κλαιει κιολας...

Αυτά που έχω είναι της Nubi.Τα έχω πάρει απο το Λητώ αλλά νομίζω σε όποιο κατάστημα και να πας με τέτοια είδη και τους πεις για μπιμπερό που δεν τρέχουν υπάρχουν πολλά στο εμπόριο.Αυτό που της πήρα χθες είναι της britax,αυτό με το καλαμάκι και αυτό δεν τρέχει επίσης αν το γυρίσει.

SI5Yp3.png

Α οκ, νομίζω καλά το σκέφτηκες. Και από δουλειά βρήκες τίποτα? Είναι ζόρι όμως για το μωρό ε?

Απο δουλειά τίποτα ακόμα και όπως το βλέπω θα αργήσω να βρώ.Δύσκολα τα πράγματα με τις δουλειές.

SI5Yp3.png

Χριστινα τι επες,χαζες????Οχι αγαπη μου, το παιζουν χαζες, δεν ειναι!!
Κι όμως, είναι κενές και ελαφρόμυαλες. Αλλο το πονηρές κι άλλο το χαζές. Επειδή έχω εμβαθύνει στο θέμα, μπορώ να αναλύσω αρκετά τον τύπο της χαζογκόμενας, που όμως κερδίζει ότι θέλει (συνήθως είναι υλικά). Σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρώ ότι φταίνε κι οι άντρες που τους δίνουν κι αξία.

WN6Op3.png

Κι όμως, είναι κενές και ελαφρόμυαλες. Αλλο το πονηρές κι άλλο το χαζές. Επειδή έχω εμβαθύνει στο θέμα, μπορώ να αναλύσω αρκετά τον τύπο της χαζογκόμενας, που όμως κερδίζει ότι θέλει (συνήθως είναι υλικά). Σε τέτοιες περιπτώσεις, θεωρώ ότι φταίνε κι οι άντρες που τους δίνουν κι αξία.

kai εδω κολαει το "ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ"

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

kai εδω κολαει το "ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ"
Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να είμαι "γκομενίτσα"; Πολλές φορές λέω ότι δεν θα είχα καμιά σκοτούρα στο κεφάλι μου... Από την άλλη ρε γμτ... Δεν θα μπορούσα να με αντέξω!

WN6Op3.png

Όντως η συγκεκριμένη είναι χαζή αλλά πονηρή! Κ ξέρετε ποια είναι η πλάκα? Έχετε ακούσει το η νύφη της πεθεράς θα μοιάσει??? Ε είναι ίδιες κ η πεθερά μου όπως λέει ο άντρας μου νομίζει ότι είναι από μεγάλο τζάκι κ δεν υπολογίζει τα λεφτά γι'αυτό κ αυτή έβγαζε κ κάρτες κ δάνεια κ έχει χρεώσει τον πεθερό μου δεν ξέρω κ γω πόσα λεφτά κ θα πληρώνουν ακόμα για χρόνια....να δούμε τώρα αν τα λουστεί ο γιος της από τη νύφη της πως θα της φανεί! ;)

Η γυναίκα πρέπει να είναι σφίγγα για να προοδεύσει ένα σπίτι κ όχι να τα χαλάει...όταν δε έρχονται κ τα παιδιά πρέπει να γίνει οικονομολόγος για να βρει τις άκρες ώστε να τα βγάζει πέρα!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να είμαι "γκομενίτσα"; Πολλές φορές λέω ότι δεν θα είχα καμιά σκοτούρα στο κεφάλι μου... Από την άλλη ρε γμτ... Δεν θα μπορούσα να με αντέξω!

Ναι κ εγώ αλλά ή το χεις από τη φύση σου ή όχι.... εγώ ευχαριστιέμαι να αγωνίζομαι για κάτι κ όχι να μυξοκλαίω για να μου το προσφέρουν οι άλλοι...κ εγώ αν ήθελα θα μπορούσα να χω κ γκούτσι κ πράντα κ όλα τα σκατά γιατί ο άντρας μου ότι του ζητήσω βρίσκει τρόπο να μου το παρέχει αλλά να τον αναγκάσω να κάνει κ δεύτερη δουλειά κ να μην τον βλέπω για να κυκλοφορώ που?μέσα στο σπίτι με τα πράντα? :tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω την cash καρτα της εθνικης και σαν πιστωτικη?για πληρωμη μεσω ιντερνετ θελω αλλα δεν εχω πιστωτικες

Νομίζω πως όχι...άλλο χρεωστική και άλλο πιστωτική. Αυτή πρέπει να είναι μόνο για το ΑΤΜ

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ρε κοριτσια ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω την cash καρτα της εθνικης και σαν πιστωτικη?για πληρωμη μεσω ιντερνετ θελω αλλα δεν εχω πιστωτικες
Οχι. Μόνο πχ στο σούπερ μάρκετ μπορείς (που δέχεται) και σου ζητάνε να πληκτρολογήσεις το πιν σου (είναι σα να τους πληρώνεις μετρητά)

WN6Op3.png

Αρχικά τσίμπησα λίγο με την Κατερίνα (μούτζα). Κι έχω κι ένσταση. Μα μόλις 3 μέρες για να πας ληξιαρχείο; Και μετά πρόστιμα για να τσιμπάνε ψιλά;

Χίος τελεία σε θαυμάζω γιατί δεν έχεις φάει όλα σου τα νύχια με όλα αυτά τα μαζεμένα που πρόκειται να σας συμβούν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου. Γιατί για σένα το έχουμε σιγουράκι. Τώρα για το αν θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις έστω και τουαλέτα μετά από τον ερχομό της ουρσουλίνας... αυτό παίζεται ;)

Credo ξέχασα κι εγώ να σου ευχηθώ για το παιδί. Και όσες/οι γιορτάζουν σήμερα!

Ποια με ρώτησε για τα τρία-σιδηρόδρομος-ονόματα του ισπανού γιου μου; Αλέξανδρος-Νικήτας-Ιωάννης (το μεσαίο γιορτάζει αύριο :lol:)

Κας, γι'αυτό που λες, θεωρώ ότι είναι και το πως μεγαλώνει ως παιδί ο μελλοντικός πατέρας... Πολλές φορές νιώθω ότι δεν με πονάει ρε παιδί μου σε καθημερινά θέματα. Ξέρει πχ ότι έχω θέμα με τη μέση από πριν τη βάφτιση, πόνο στη φτέρνα και από χτες είμαι σκατά με περίοδο (πάντα την πέρναγα βαριά) και σέρνομαι. ΟΚ, χτες ήμουν όοοοολη μέρα με παιδί, το πηγαινόφερα στο μολ για κάτι αλλαγές δώρων (ήρθα και λάλησα τελείως) και ο άντρας μου γύρισε χμμμμ 11μιση το βράδυ, γιατί έψαχνε στο πατρικό του ένα χαρτί.... Και μου λέει γυρνώντας: "αύριο έχουμε πορεία προς τον ΔΟΛ, θα έρθεις;"

Ναι, ως διά μαγείας δεν είμαι πια κουτσή, δεν πονά η μέση, το παιδί θα το καταπιώ και θα πάω να περπατήσω από το Μέγαρο Μουσικής ως τον ΔΟΛ ωσάν παιδούλα! Εννοείται ότι θέλω να συμπαρασταθώ. Αλλά κι αυτός δεν σκέφτηκε καν τα παραπάνω; Και μου έρχεται και μαύρα μεσάνυχτα. Τι βοήθεια να μου προσφέρει τότε... Σήμερα πάλι λέω: θα αργήσεις τ'απόγευμα; Απάντηση: "Γιατί, τι θες;". Δηλαδή δεν έχει καμιά υποχρέωση προς το μωρό (χέσε την κουτσή), αλλά εξαρτάται η επιστροφή του από το τι θέλω; Δε νιώθουν ρε παιδί μου. Ή κάνουν πως δε νιώθουν, γιατί βολεύει περισσότερο!

Το έχω νιώσει κι εγώ και το λέω... Μικρή που ήμουν, ένιωθα μερικές φορές την ανάγκη της μαμάς μου για λίγη βοήθεια στο νοικοκυριό αλλά έκανα ότι δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Οπότε, ένοχη κι εγώ! Τώρα την καταλαβαίνω όμως... Λογοδιάρροια μ'έπιασε!

Μαριλού τα καμάρια τα είδες; Φωτογραφίες στο γκρουπ, άντε να δεις

Φυσικα και ειναι για να τσιμπανε ψιλα γιατι οι περισσοτεροι την πατανε και χανουν το τριημερο.

Για να μη φωναζουν ομως, ειναι χαμηλο το προστιμο, πχ 10 ευρω.

Φυσικα και εχει να κανει με το πως μεγαλωσε ο καθενας.

Εγω στο σπιτι της μανας μου δεν εκανα τιποτα γιατι δεν με αφηνε εκεινη.

Επειδη ομως εμεινα μονη, αναγκαστηκα να μαθω τα παντα, οποτε δε μου κακοφανηκαν οι δουλειες ως παντρεμενη.

Αλλη φιλη μου που εφυγε απο το σπιτι της 30 χρονων, επαθε πλακα οταν παντρευτηκε και καταλαβε οτι επρεπε πια να μαγειρευει, σιδερωνει κλπ.

Επειδη μαλιστα δεν ειχε δουλεψει και ποτε, αρχισε και η σχετικη γκρινια για το εισοδημα του συζυγου.

Και σας μιλαω για πολυ καλη κοπελα, που απλα δεν ειχε μαθει αλλιως.

Κι εγω στο σπιτι εβλεπα τον πατερα μου να γυρναει κατακοπος απο τις δυο δουλειες που εκανε και ετρεχα να του φερω τις παντοφλες και να του βαλουμε να φαει.

Δεν πεταγε ομως το βρακι του οπου εβρισκε και εμεις "οι γυναικες" να του το μαζευουμε.

Ειμαι σιγουρη οτι αν ο αντρας μου δεν ηταν ο νοικοκυρης που ειναι, δεν υπηρχε περιπτωση να τον παντρευτω.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εχουμε οικογενειακές εξελίξεις....ευχάριστες??? Θα δείξει....Τη πρωτοχρονιά κανονίζουν να πάνε Βρυξέλλες στη θεία του άντρα μου ο κουνιάδος μου με τη μέλλουσα συννυφάδα μου κ από κει το βράδυ τη πρωτοχρονιάς θα πάνε Παρίσι στο πύργο του αίφελ με ένα μπουκάλι σαμπάνιας κ 2 ποτήρια όπου μέσα στο ένα θα υπάρχει δαχτυλίδι...ναι ναι καλά διαβάσατε θα της κάνει πρόταση γάμου! Ο άντρας μου του έλεγε ξανασκέψου το ο κουνιάδος μου στο κόσμο του....η αλήθεια είναι ότι ένας ερωτευμένος άντρας δεν βλέπει μπροστά του αλλά εμείς ξέροντας πως είναι να ανοιγεις σπίτι βλέπουμε τα προβλήματα που θα προκύψουν....η κοπελιά χρωστάει σε κάρτες κ όλος ο μισθός της πάει εκεί...μόλις κατεβαίνουν λίγο της ξαναγεμίζει(σας έχω πει το ψώνιο που έχει με τις φίρμες)...από κει κ πέρα με 800 που παίρνει ο κουνιάδος μου πως θα ζήσουν????:| Αλλά τι να του πεις???Κινδυνεύεις κ να παρεξηγηθείς έτσι όπως είναι τρελαμένος....αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι πριν γνωρίσει την εν λόγω κοπέλα έλεγε θέλω να βρω γυναίκα για να παντρευτώ...είχε κολήσει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παντρευτει με τη πρώτη που βρέθηκε μπροστά του...εξάλλου κ η κοπελιά λέει(δεν ξέρω αν το εννοεί κιόλας) ότι δεν είναι έτοιμη να μπει στη διαδικασία να κάνει οικογένεια....θα ήθελε απλά να συζήσουν...:?

Κοπελια διαζυγιο μου μυριζεται:(

Απο την πολυχρονη εμπειρρια μου εχω να σου πω οτι και αυτη θα τον μουρλανει με τη γκρινια γιατι δε θα μπορει να ξοδευει οσα ονειρευεται και θα πρεπει να συνεισφερει και το μισθο της στο σπιτι και αυτος θα τα παρει κρανιο γιατι ολα αυτα τωρα του φαινονται γοητευτικα, αλλα μολις φτασει στα αδιεξοδα, θα τα παρει κρανιο.

Ελπιζω ολα τα παραπανω να προλαβουν να συμβουν πριν ερθει κανενα παιδι στο σκηνικο τους.

Μάσσιμο! Από το Μασσιμιλιάνο (Μαξιμιλιανός). Αλλά αν είναι κόρη, θα είναι Κλειώ-Ουρανία και θα την φωνάζουμε Κιάρα. Αλλά επειδή τίποτα από τα δύο δεν θα κάνω, άσε τον ιταλό γιο μου να έχει ισπανική ταυτότητα και να είναι όλοι χαρούμενοι χαχαχα

Άννα τι να την στρώσει ρε, όπως είπες, αυτή τον στρώνει. Πάντως τέτοιου στυλ γυναίκες περνάνε καλά, εμείς που κάνουμε τις υποχωρήσεις τι καταλαβαίνουμε;

Κάτι τέτοιες (που στην πλειονότητά τους είναι και χαζές γαμώτο) βγάζουν κακό όνομα στο φύλο μας...

Φιλεναδα αυτες καλα κανουν και οποιοι τις διαλεγουν καλα να παθουν.

Μια μερα μου ειπε η μαμα μου "μην κοιτας μου λεει, εσυ εισαι τυχερη, βρηκες καλον ανθρωπο και παντρευτηκες":rolleyes:

Δηλαδη βρε μανα της λεω, τι τον βρηκα? στα γαριδακια???

Τον διαλεξα. Δεν διαλεξα καποιον αλλον παρανοικο και απαραδεκτο που ειχε πολλα φραγκα παραπανω απο τον δικο μου, γιατι μετρησα τον χαρακτηρα.

Ας βαλουμε λοιπον αλλες προτεραιοτητες και ας σκεφτουμε αλλες αξιες στη ζωη.

Η εποχη ενδεικνυται αλλωστε:D

Ρε συ εχεις διαλεξει τα δυο μου πιο αγαπημενα ονοματα.

Μαξιμο ηθελα να βγαλω τον γιο και Κιαρα την κορη. Ειδικα με το Κιαρα ο παραδοσιακος Ελληνας συζυγος μου επαθε εγκεφαλικο:P

Αν εχει την ενδειξη βιζα επανω, μπορεις.

Το οτι λεει βιζα δε σημαινει οτι ειναι πιστωτικη, πχ ελεκτρον βιζα λεγεται η κασ της αλφα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Το οτι ειμαι ΕΞΑΛΛΗ με το αφεντικο-κουμπαρο μου σας το ειπα?

Σας το ειπα.

Πολυ θρασσος ο κοσμος, να σου χρωσταει συνεχεια εναν τορβα λεφτα και να το παιζει και μαγκας απο πανω.

Εχω ερθει με σκοπο να παραιτηθω σημερα και το εχει παρει ειδηση και με αποφευγει και οταν του ειπα θελω να μιλησουμε, μου ειπε αυριο:evil:

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...