Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα !!  Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ενώ υπάρχει πολύποδας δεν φαινόταν με τον υπέρηχο 😮 πάντως και σε εμένα αν βρεθεί κάτι δεν θα τ κάνω χωρίς μέθη 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ελεος!!!!

εεελεεοοοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι χαλι μαυρο ειναι αυτο σημερα ????????

απο το πρωι δεν ειχα συνδεση (πριν απο λιγο ηρθε), ο αντρας μου λειπει ταξιδι Θεσσαλονικη... τα μεσανυχτα θα επιστρεψει (εχασα και τη συναντηση)... ο μπεμπης ηταν οοοολη μερα μεσα στη γκρινια... κοντεψα να φαω τις σαρκες μου εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

Αννα... με το καλο η βαπτιση, τελειο το ονομα, να σας ζησει... και φροντισε σε παρακαλω να κανεις κανα ευχελαιο στο σπιτι με την πρωτη ευκαιρια!!!!

Ειρηνη... κουκλιτσα η ζουζουνα!!!!!!!! ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!

Ξανθη μου, χτυπα κανα τηλεφωνο να τα πουμε :-))

6wWep2.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπήκα για να μας ξεματιάσετε όσες ξέρετε! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι όπως γύρναγα με το ταξί από την κομμώτρια μας τρακάρανε έξω από την εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση κ μας τρακάρανε κ πολύ πίσω από τη μεριά που καθόμουν κ δεν φόραγα ζώνη αλλά για κάποιο λόγο πέρα από το ότι τραντάχτηκε πολύ ο αυχένας μου κ έχω πονοκέφαλο δεν έπαθα ούτε γρατζουνια!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

αμάν βρε παιδί μου!!!!!τι μάτι...έλεος πια..μην δουν κάτι καλό..

Καλησπερα κοριτσια. Anna_ath ευχομαι αυτο να ηταν το τελευταιο ασχημο που σου ετυχε. Κοιτα να περασετε σημερα τελεια και αυριο να μας πεις τα καλυτερα.

Mantinop ποια ειναι η κρεμα για τα μαγουλα γιατι και του δικου μου ειναι σαγρε και αυτη που μας εχει δωσει παιδιατρος εχει κορτιζονη;

εμάς μας έδωσε της Avene,trixera έτσι λέγεται και είναι ιδανική από βρέφη μέχρι και ενήλικες..έστρωσε πολύ..έχει βελούδινο δερματάκι τώρα και μπάνιο μέρα παρά μέρα γιατί είχαμε ξηροδερμία και στο καρμάκι μας

Ειρήνη κούκλα η Αγγελική!!!!

nAcmp3.png

uZRep2.png

Kαλησπέρα κορίτσια!!Αννούλα με το καλό να πάρετε το όμορφο ονοματά κι σας!!Δεν ξεχωρίζω πια ποιος γράφει τι!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

QRMEp2.pngA3Tbp2.png?ufZzb0Ne

Καλησπέρα μανούλες.... Όπως καταλάβατε είχαμε αλλαγή πλάνων και δεν κατάφερα να έρθω στη συνάντηση. Θα σας έρθω την άλλη φορά Χριστουγεννιάτικο δώρο:) Μωρέ αυτή τη βδομάδα ήταν η πρώτη βδομάδα του καλού μου σε νέα δουλειά και γύρναγε κάθε μέρα στις 22:00. Έτσι με παρακάλεσε επειδή του είχαμε λείψει μάνα και κόρη, να περάσουμε όλο το Σάββατο μαζί κι επειδή του έχω και αδυναμία δεν μπόρεσα να του χαλάσω χατήρι!!! Ελπίζω να με συγχωρήσετε για την απουσία και να ήπιατε και μια μπυρίτσα για μένα.

Καλημέρα κι από μένα κοριτσάκια!

Κι εγώ θέλω να πάω για ψώνια, αλλά δεν έχω και πολύ όρεξη να μπαίνω στα μαγαζιά και να μην μου κάνει τίποτα απ'όσα μ'αρέσουν!!!! :(

Αχ συμπεθέρα αυτό ξαναπές το.... Μεγάλος καημός......

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο, ο πιτσιποπάκος είναι 7320γρ και 68εκ, έκανε και τα δύο εμβόλια και ευτυχώς μέχρι ώρας δεν έχει ούτε πυρετό ούτε γκρίνια. Μας έγραψε και μία κρέμα για τα μαγουλάκια μας γιατί είναι ξηρό το δέρμα και μας σύστησε και μία ενυδατική της Avene για τον πισινούλη μας.

Εγώ της βάζω της Aven την Pedtriatil και το δερματάκι της είναι τέλειο.....

Μπήκα για να μας ξεματιάσετε όσες ξέρετε! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι όπως γύρναγα με το ταξί από την κομμώτρια μας τρακάρανε έξω από την εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση κ μας τρακάρανε κ πολύ πίσω από τη μεριά που καθόμουν κ δεν φόραγα ζώνη αλλά για κάποιο λόγο πέρα από το ότι τραντάχτηκε πολύ ο αυχένας μου κ έχω πονοκέφαλο δεν έπαθα ούτε γρατζουνια!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Αμάν ρε Αννούλα μου τι κακό είναι αυτό?!?!?!? Φτου Φτου Φτου!!!! Ελπίζω να ήταν το τελευταί & η βάφτισή σας να πήγε τέλεια!!! Καταπληκτικό το όνομά σας να έχει ζωή χρυσή και ονειρεμένφ η μπουκίτσα σας!!!!

ελεος!!!!

εεελεεοοοςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι χαλι μαυρο ειναι αυτο σημερα ????????

απο το πρωι δεν ειχα συνδεση (πριν απο λιγο ηρθε), ο αντρας μου λειπει ταξιδι Θεσσαλονικη... τα μεσανυχτα θα επιστρεψει (εχασα και τη συναντηση)... ο μπεμπης ηταν οοοολη μερα μεσα στη γκρινια... κοντεψα να φαω τις σαρκες μου εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

Αννα... με το καλο η βαπτιση, τελειο το ονομα, να σας ζησει... και φροντισε σε παρακαλω να κανεις κανα ευχελαιο στο σπιτι με την πρωτη ευκαιρια!!!!

Αχ βρε Λιζάκι όλα μαζί?!?!?! Υπομονή....... Ηρέμησε ο μικρός τουλάχιστον τώρα?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Να μαι κ εγώ!!!! Πάει κ η βαπτισή μας παρόλα τα στραβα κ τα ανάποδα....εκτός του πρωινού τρακαρίσματατος,ξεχάσαμε τη λαμπάδα σπίτι κ ευτυχώς ήμαστε κοντά κ δεν άργησε πολύ να ξεκινήσει το μυστήριο....το κορυφαίο?Έσπασε το κουμπωμα του σταυρού κ δεν μπορέσαμε να της τον περάσουμε αλλά τον κρατάγαμε με το χέρι....με αυτά κ με αυτά όμως η μπουκίτσα μου βαπτίστικε επίσημα Χριστιανή κ να πάνε κ να μην ξαναρθουν κ αυτοί που μας ματιάζουν να τους βγουν κ τα 2 τα μάτια!!!!

Υγ1: Η πεθερά μου είχε κατεβασμένη μουρη κ γενικά πέταγε διάφορες κοτσάνες!

Υγ2: Κορίτσια ελπίζω να περάσατε κ πάλι σουπερ στη συνάντηση!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι κ εγώ!!!! Πάει κ η βαπτισή μας παρόλα τα στραβα κ τα ανάποδα....εκτός του πρωινού τρακαρίσματατος,ξεχάσαμε τη λαμπάδα σπίτι κ ευτυχώς ήμαστε κοντά κ δεν άργησε πολύ να ξεκινήσει το μυστήριο....το κορυφαίο?Έσπασε το κουμπωμα του σταυρού κ δεν μπορέσαμε να της τον περάσουμε αλλά τον κρατάγαμε με το χέρι....με αυτά κ με αυτά όμως η μπουκίτσα μου βαπτίστικε επίσημα Χριστιανή κ να πάνε κ να μην ξαναρθουν κ αυτοί που μας ματιάζουν να τους βγουν κ τα 2 τα μάτια!!!!

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!Το σίγουρο είναι πως θα σου μείνει αξέχαστη αυτή η μέρα!!άσε την πεθερούλα σου να λέει το μωράκι να είναι καλά και όπως το είπες....να ξεματιαστούν όσοι λένε κακό λόγο!!!Άντε και στα δικά μας!!!

Επεξεργάστηκαν by ΕλισάβετΖ

yrOKp2.png

Aννα καλοφώτιστη η κορούλα σου. Νωρίς το διαλύσατε ή δεν είχε δεξίωση μετά;

Σας έχω ψιλοχάσει κορίτσια. Δεν προλαβαίνω να μπαίνω τόσο συχνά, ή διαβάζω λίγο αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω. Ο Μπραντης όσο μεγαλώνει αρχίζει να απαιτεί, η δουλειά αρχίζει σιγά σιγά να επανέρχεται και ενώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κοιμάμαι, πρέπει να ζοριστώ σιγά σιγά γιατί είμαι τελείως ντεφορμέ!

Στη συνάντηση καλά περάσαμε, σας περιμένουμε στην επόμενη (είχαμε διαρροές σήμερα,δεν είχαμε διαβάσει Μαριλού και την περιμέναμε, επίσης δεν είδαμε Φατσάκι και Ευη!). Σας φιλώ σταυρωτά, με πότισαν πάλι αυτές οι παλιοπαρέες κι υποφέρω από στομάχι :(

WN6Op3.png

καλημερα μανουλεσ!!!!!!

ειρηνη τι κουκλιτσα ειναι αυτη?!!!!!! απο την βαφτιση η φωτο?

σε ευχαριστουμε credo!!!!!!κι εσεισ ομωσ σκετεσ κουκλιτσεσ ειστε φτου φτου!!

ναι η φωτο ειναι απο την βαπτιση

ελεος!!!!

σε ευχαριστουμε πολυ λιζακι!!!!!!

αμάν βρε παιδί μου!!!!!τι μάτι...έλεος πια..μην δουν κάτι καλό..

εμάς μας έδωσε της Avene,trixera έτσι λέγεται και είναι ιδανική από βρέφη μέχρι και ενήλικες..έστρωσε πολύ..έχει βελούδινο δερματάκι τώρα και μπάνιο μέρα παρά μέρα γιατί είχαμε ξηροδερμία και στο καρμάκι μας

Ειρήνη κούκλα η Αγγελική!!!!

σταχυ μου κ σε σενα ευχαριστουμε!!θα την εχω υποψην μου την κρεμουλα σασ,αφου λεσ οτι ειναι καλη!!

λοιπον!!!!!!!!το Υγ1 το ειχαμε κι εμεισ και μαλιστα σε ακομα πιο χειροτερη κατασταση....σε συναγωνιζομαι αν θεσ!!!!!

και το αποκορυφωμα?????????????????ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!οχι εμεισ δηλαδη αλλα η νονα μασ....με την διαφορα οτι εμεισ βαπτιστηκαμε σε ενα μοναστηρι (ΝΕΑ ΜΟΝΗ )αν εχετε ακουστα κ ηταν ενα μισαωρο να κατεβει καποιοσ να την παρει κ ενα μισαωρο να γυρισει!!!τι να πω ρε αννουλα μα σε ολα ιδιεσ...χι χι!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Αννούλα να σου ζήσει η νεοφώτιστη και να είναι πάντα υγειής και ευτυχισμένη!!!

Άντε να δούμε πότε θα καταφέρω να έρθω κι εγώ σε κάποια συνάντηση! :(

Χτες πήγαμε και πήραμε καρεκλάκι φαγητού. Πήραμε της Fisher Price, επίσης πήραμε και παιχνιδάκι με βεντούζα και άλλο ένα μουσικό παιχνιδάκι το οποίο πιο πολύ το έπαιζε ο Γιάννης παρά ο μπέμπης! Μου έσπασε τα νεύρα, ήθελα να βγάλω τις μπαταρίες!!! Γκρρρρρρ... Δύο μωρά έχω τώρα :P

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Καλησπέρα,

Αννούλα να σου ζήσει η Ζωούλα σου και να έχει Χρυσή ζωή!

Κοριτσάκια περάσατε καλά...όσες πήγατε για καφέ?Εγώ γιοκ, μετά τη γενική στο σπίτι ακόμα κουρασμένη νοιώθω!

Μόλις φάγαμε την κρεμούλα μας και η μπέμπα έχει όραξη για κουβεντούλες.Πάω....

Πολλά φιλιά και καλό βράδυ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!!

Μπορώ να πω κ ότι τώρα ξύπνησα καθώς από το πρωί ξυπνάω περνω depon-ponstan κ κοιμάμαι!!! Τρελός πονοκέφαλος αλλά τώρα ηρέμησα λίγο....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες!!!

Μπορώ να πω κ ότι τώρα ξύπνησα καθώς από το πρωί ξυπνάω περνω depon-ponstan κ κοιμάμαι!!! Τρελός πονοκέφαλος αλλά τώρα ηρέμησα λίγο....

Περαστικά σου!!!Και η ταλαιπωρία σου συνεχίζεται και ποιος να πει οτι αυτός δεν είναι πεθερικός δάκτυλος!!!!!

yrOKp2.png

αννουλα να σας ζησει η κορουλα σας!!!!!

χριστινα σε σκεφτομουν.που χαθηκε λεω? εμας τα κακα μας εγιναν μουσταρδι.μακαρι να βελτιωθει και η nayer να βγει αρνητικη! κοιμηθηκε η ζουζουνα μου.εδω και 2 μερες νυσταζω απο τις 8.χτες πηγα για υπνο στις 10 και στη 1 που ξηπνησε η μικρη δεν την ακουσα.με ξυπνησε ο αντρας μου.

κοριτσια να ρωτησω...τα παιδακια σας τα βαζετε στην περπατουρα? τα μωρακια που ειναι 5 μηνων τα βαζετε κανονικα να καθησουν? αντε καληνυχτααααααα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...