Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

ε πήρε το μονόπετρο κ μου έκανε πρόταση μέσα στο αμάξι κ προσπαθούσε να γονατίσει 1,85 άνθρωπος και 100κιλά ανάμεσα στο τιμόνι κ στο κάθισμα! :lol::lol::lol::lol::lol:QUOTE]

χαχαχαχα....γιατι δε βγαινατε απο το αμαξι καλε?Οχι, εμεις ειμασταν μαζι 5 χρονια περιπου, στη γιορτη μου φετος κλεινουμε 10 χρονια σχεσης.Κοριτσακι με πηρε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γι αυτο του εβαλες τοσα ονοματα? Για να γιορταζετε και να τρωτε γλυκακια συχνα? :tongue:

Ηθελα να΄ξερα, τον επομενο γιο που θα κανεις, πώς θα τον ονομασεις?:cool:

Μάσσιμο! Από το Μασσιμιλιάνο (Μαξιμιλιανός). Αλλά αν είναι κόρη, θα είναι Κλειώ-Ουρανία και θα την φωνάζουμε Κιάρα. Αλλά επειδή τίποτα από τα δύο δεν θα κάνω, άσε τον ιταλό γιο μου να έχει ισπανική ταυτότητα και να είναι όλοι χαρούμενοι χαχαχα

Άννα τι να την στρώσει ρε, όπως είπες, αυτή τον στρώνει. Πάντως τέτοιου στυλ γυναίκες περνάνε καλά, εμείς που κάνουμε τις υποχωρήσεις τι καταλαβαίνουμε;

Κάτι τέτοιες (που στην πλειονότητά τους είναι και χαζές γαμώτο) βγάζουν κακό όνομα στο φύλο μας...

WN6Op3.png

Αχ εχθές πήγα κομμωτήριο και ανανεώθηκα.Βαφή και κούρεμα μη φανταστείτε...δεν είμαι των μεγάλων αλλαγών εγώ!Ήθελα μετά να πάω και μαγαζιά αλλά δεν πρόλαβα. Να δω πότε θα πάω, από ρούχα κυκλοφορώ σαν λέτσος :tongue::oops:

Μόλις τώρα έκλεισα ραντεβού για την Αλεξάνδρα για το εξωγκωματάκι που έχει στην πλατούλα της. Για να δούμε τι είναι πάλι κι αυτό. Πριν 6 μήνες μας είχαν πει για δισπλασία των μυών. Μακάρι να είναι μόνο αυτό!:( Επίσης και το αιμαγγείωμα στο κεφαλάκι δεν μας έχει φύγει ακόμα. Δεν φαίνεται βέβαια, είναι στο πίσω μέρος του κεφαλιού, μέσα στα μαλλάκια, αλλά πότε θα φύγει ρε γμτ?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χριστινα τι επες,χαζες????Οχι αγαπη μου, το παιζουν χαζες, δεν ειναι!!

Ξεχασα να προσθεσω οτι εχω προβλημα με το γαλα και το φαι μεχρι να μπει στο στομα το μπιμπερο η το κουταλι,μετα το τρωμε, το περισσοτερο τουλαχιστον.αυτη την κατασταση με το γαλα την αντιμετωπιζω 4 μηνες τωρα, μονο στις διακοπες ειχε ορεξη.

Μαρια και η Παναγιωτα εχει αιμαγγειωμα στο κεφαλακι και ακομα δεν εχει φυγει, ελπιζω η πλατουλα της Αλεξανδρας να μην εχει τιποτα.Κι εγω κουρευτηκα αρκετα την Παρασκευη, δε μπορουσα να χτενιστω πια..

Ωχ, εχω να στειλω ενα mail στην Κινα σ'ενα προμηθευτη και βαριεμαι απιστευτα...

Φατσάκι εγώ πουθενά δεν ανακατεύομαι άσχετα αν τον νοιώθω σαν πραγματικό αδελφό μου δεν μου πέφτει κανένας λόγος....αν με ρώταγε θα του έλεγα τη γνώμη μου!;) Ο άντρας μου πάλι του τα λέει καιρό κ ήταν κ ο κουνιάδος μου προβληματισμένος αλλά κάτι του έκανε στις διακοπές που πήγαν 2 εβδομάδες(ίσος όλο το κάμα σούτρα) κ έχει γυρίσει σαν βούτυρο όπου θέλει τον αλείφει!:shock::P

Και καλά κάνεις! Το άλλο δεν το σχολιάζω!

Αυγοκομμένα τα δίνεται τα γιουβαρλάκια??? Εγώ το φοβάμαι το αυγό έτσι....:confused:

Γιατί καλέ?

Αυγοκομμενα τα εφαγε η Παναγιωτα την περασμενη Παρασκευη, τι φοβασαι..

Επισης την Κυριακη της εδωσα λεμονατο μοσχαρι με πουρε (σπιτικο και με λαδι, οχι βουτυρο-για να πω την αληθεια ειχε ληξει το βιταμ..χιχι) και σημερα θα της δωσει η μητερα μου μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο.Εμ, πως να πιει το γαλα της μετα...θα ζηταει μπιφτεκι και το βραδυ

Κατι αλλο:μπισκοτακια δινετε?Πηρα μιραντα αλλα ειναι πολυ γλυκα.

Της δίνω μιράντα (έλα μωρέ μην είμαστε τόσο υπερβολικές με τη ζάχαρη, σιγά!)και nutricia που δεν είναι σχεδόν καθόλου γλυκά!

Μαρια και η Παναγιωτα εχει αιμαγγειωμα στο κεφαλακι και ακομα δεν εχει φυγει, ελπιζω η πλατουλα της Αλεξανδρας να μην εχει τιποτα.Κι εγω κουρευτηκα αρκετα την Παρασκευη, δε μπορουσα να χτενιστω πια..

Ωχ, εχω να στειλω ενα mail στην Κινα σ'ενα προμηθευτη και βαριεμαι απιστευτα...

Ούτε εσάς έχει φύγει ε? Με καθησύχασες λίγο! Πότε θα πάμε βολτούλα?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα το πρώί έδωσα το γαλατάκι της μικρής στις 6 και το έπινε καθιστή και με κλειστά τα ματάκια.Λέω που πάω η άπονη μάνα το παιδάκι απ'το άγριο χάραμα πρωί-πρωί?Ερχεται 6:30 το σχολικό και την παίρνει.Τουλαχιστον να έβρισκα μια δουλίτσα να πω εντάξει.Αλλά να κάθομαι εγώ σπίτι και η μικρούλα μου να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία.....

Εχθές της πήρα ενα ποτηράκι με καλαμάκι για το γάλα μιας και το είπα στο γιατρό και ήταν και αυτός σύμφωνος στο να κόψουμε το μπιμπερό σιγά-σιγά αλλά μου είπε απο την άλλη οτι τα παιδιά που τους κόβεις το μπιμπερό,κόβουν και το γάλα.Εμένα πίνει και απο καλαμάκι αλλά εχθές το βράδυ που της έδωσα δεν το ήπιε όλο,το έπινε με διακοπές και στο τέλος δεν το ήπιε και όλο.Φαντάζομαι έχουν συνηθίσει και την κίνηση αυτή που κάνουν να το σηκώνουν ψηλά το μπιμπερό και να πίνουν.Θα της το συνεχίσω όμως σιγά-σιγά θα της δίνω κάθε βράδυ με το καλαμάκι μήπως και το καταφέρω.Εσείς τι κάνετε με το θέμα αυτό?

Χριστίνα να χαίρεσαι το αγοράκι σου που γιόρταζε.Ψραία ονόματα και τα 3.

SI5Yp3.png

Ναι τι λες για Σάββατο απόγευμα?

Το Σαββατο θα λειπω, εχουμε ενα γαμο στην Τριπολη και θα παμε αυθημερον.Να πουμε για Κυριακη αν θες.

Demykou εγω αν δωσω στην Παναγιωτα καλαμακι αρχιζει να το τρωει, το μπιμπερο ουτε να το κραταει αυτη δεν της το δινω ουτε για νερο γιατι το γυρναει αναποδα και το χυνει στα ποδια της...

Διαφημίσεις

Εγώ συνεχίζω με μπιμπερό! Γιατί να το κόψουμε από τώρα?

Αλήθεια, αφού δεν δουλεύεις γιατί το στέλνεις παιδικό? Ερώτηση περιέργειας...μην παρεξηγηθώ!

Καμμία παρεξήγηση.Λοιπόν fatsaki την στέλνω παιδικό για να μπορέσω εγώ να βρώ μια δουλειά.Και είπαμε να ξεκινήσει απο αρχές μαζί με τα άλλα παιδάκια για να μπει στο κλιμα και να έχει το χρόνο να προσαρμοστεί,γιατί αν έβρισκα μια δουλειά θα την πήγαινα κατευθείαν και δεν θα είχα κι'εγώ το χρόνο να δω πως τα πάει και να περιμένω να προσαρμοστεί.Ενώ τώρα απο αυτή την άποψη είναι καλύτερα.Τώρα που διανύουμε τη 2η βδομάδα που πηγαίνει βλέπω μεγάλη διαφορά.Τώρα μπαίνει στο σχολικό το πρωί και δεν κλαίει ενω την πρώτη βδομάδα είχαμε κλάματα.

SI5Yp3.png

Το Σαββατο θα λειπω, εχουμε ενα γαμο στην Τριπολη και θα παμε αυθημερον.Να πουμε για Κυριακη αν θες.

Demykou εγω αν δωσω στην Παναγιωτα καλαμακι αρχιζει να το τρωει, το μπιμπερο ουτε να το κραταει αυτη δεν της το δινω ουτε για νερο γιατι το γυρναει αναποδα και το χυνει στα ποδια της...

Εγώ της είχα πάρει τα μπιμπερό αυτά που τα γυρνάς και δεν τρέχουν και το πίνει μόνη της το γάλα καθώς και για το νερό της πάλι της έχω πάρει τέοιο μπιμπερό που και να το γυρίζει ανάποδα δεν τρέχει,είναι αυτό με τη δοκιμαστική πιπίλα.Αλλά και εμενα επειδή τα ίδια έκανε σωθήκαμε με αυτά.

SI5Yp3.png

Εγώ της είχα πάρει τα μπιμπερό αυτά που τα γυρνάς και δεν τρέχουν και το πίνει μόνη της το γάλα καθώς και για το νερό της πάλι της έχω πάρει τέοιο μπιμπερό που και να το γυρίζει ανάποδα δεν τρέχει,είναι αυτό με τη δοκιμαστική πιπίλα.Αλλά και εμενα επειδή τα ίδια έκανε σωθήκαμε με αυτά.

Ποια ειναι αυτα?Αν μπορεις πες μου γιατι της το παιρνω και κλαιει κιολας...

Καμμία παρεξήγηση.Λοιπόν fatsaki την στέλνω παιδικό για να μπορέσω εγώ να βρώ μια δουλειά.Και είπαμε να ξεκινήσει απο αρχές μαζί με τα άλλα παιδάκια για να μπει στο κλιμα και να έχει το χρόνο να προσαρμοστεί,γιατί αν έβρισκα μια δουλειά θα την πήγαινα κατευθείαν και δεν θα είχα κι'εγώ το χρόνο να δω πως τα πάει και να περιμένω να προσαρμοστεί.Ενώ τώρα απο αυτή την άποψη είναι καλύτερα.Τώρα που διανύουμε τη 2η βδομάδα που πηγαίνει βλέπω μεγάλη διαφορά.Τώρα μπαίνει στο σχολικό το πρωί και δεν κλαίει ενω την πρώτη βδομάδα είχαμε κλάματα.

Α οκ, νομίζω καλά το σκέφτηκες. Και από δουλειά βρήκες τίποτα? Είναι ζόρι όμως για το μωρό ε?

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...