Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χθες κοιμήθηκα από τις 10:30 ο πονοκέφαλος δεν έφευγε και προστέθηκε κ στομαχόπονος....από τα ντεπόν? ίσος επειδή έπαιρνα κ τις κορτιζόνες μέχρι το σάββατο και με όλα αυτά τα παυσίπονα ήρθε κ έδεσε! Σήμερα δεν πονάω πουθενά προς το παρόν....

Εχουμε οικογενειακές εξελίξεις....ευχάριστες??? Θα δείξει....Τη πρωτοχρονιά κανονίζουν να πάνε Βρυξέλλες στη θεία του άντρα μου ο κουνιάδος μου με τη μέλλουσα συννυφάδα μου κ από κει το βράδυ τη πρωτοχρονιάς θα πάνε Παρίσι στο πύργο του αίφελ με ένα μπουκάλι σαμπάνιας κ 2 ποτήρια όπου μέσα στο ένα θα υπάρχει δαχτυλίδι...ναι ναι καλά διαβάσατε θα της κάνει πρόταση γάμου! Ο άντρας μου του έλεγε ξανασκέψου το ο κουνιάδος μου στο κόσμο του....η αλήθεια είναι ότι ένας ερωτευμένος άντρας δεν βλέπει μπροστά του αλλά εμείς ξέροντας πως είναι να ανοιγεις σπίτι βλέπουμε τα προβλήματα που θα προκύψουν....η κοπελιά χρωστάει σε κάρτες κ όλος ο μισθός της πάει εκεί...μόλις κατεβαίνουν λίγο της ξαναγεμίζει(σας έχω πει το ψώνιο που έχει με τις φίρμες)...από κει κ πέρα με 800 που παίρνει ο κουνιάδος μου πως θα ζήσουν????:| Αλλά τι να του πεις???Κινδυνεύεις κ να παρεξηγηθείς έτσι όπως είναι τρελαμένος....αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι πριν γνωρίσει την εν λόγω κοπέλα έλεγε θέλω να βρω γυναίκα για να παντρευτώ...είχε κολήσει ότι ήρθε η ώρα να παντρευτεί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παντρευτει με τη πρώτη που βρέθηκε μπροστά του...εξάλλου κ η κοπελιά λέει(δεν ξέρω αν το εννοεί κιόλας) ότι δεν είναι έτοιμη να μπει στη διαδικασία να κάνει οικογένεια....θα ήθελε απλά να συζήσουν...:?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!Σημερα κοιμηθηκα μια χαρα, ενα κ..κουνουπο κυνηγουσα το βραδυ βεβαια αλλα κολλησα στην Παναγιωτα ενα αυτοκολλητο σιτρονελας και επεσα ξερη.Τη νυχτα ξυπνησε γυρω στις 4?5?δεν ξερω ακριβως, εγω το ζωον δε σηκωθηκα και 7 το πρωι που μπηκα στο δωματιο της μου ηρθε μια μποχα απο σκατο...Πηρα και τα κυπελακια μας πρωι πρωι για να κανουμε αυριο μια μαγερ κοπρανων!

Βρε Αννα απο εγμωριτιδα μηπως ειναι ολο αυτο?Παντως εμεις εδω στη δουλεια καθε απογευμα φευγουμε με τρελο πονοκεφαλο και το boss λεει οτι φταιει μια αγνωστου ταυτοτητας κεραια στη διπλανη οικοδομη...Καλα για τον κουνιαδο σου ελπιζω απλα να μην τον καταστρεψει τον ανθρωπο, ξερω πολλες τετοιες πχ τη γυναικα του αδερφου μου που ειμασταν σε παραλια στην κρητη (τοτε απλα συζουσαν) και ερχοταν ο ανθρωπος να πληρωσουμε την ξαπλωστρα και φυσικα η κυρια δεν ανοιγε πορτοφολι, του ελεγε ξαναελα σε λιγο που θα ειναι εδω ο φιλος μου...ασε που τις mercedes τις αναγνωριζε απο χιλιομετρα μακρια...

Χριστινα thanks για τη μουτζα, ειχα κι ενα κριθαρακι!Χρονια πολλα στον Νικητα!

καλημερα!!!!! κοροτσαρες!!!!!

τι κανετε?

εμεις εδω ολα καλα!!!! ο Νικολακης ειναι μια τρελα!! καθε μερα μου κανει και κατι νεο!!!!!!!!!!

ειρηνακι εφτασε η ωρα!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο!!! να χεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρο κι εσυ να αναρρωσεις γρηγορα!!!

αννουλα τι να πεις????

ο ερωτας ειναι τυφλος.....

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

Καλημέρες!

Άννα γελάω γιατί θα γίνεται πάνικ πρωτοχρονιά στον πύργο του άιφελ και γύρω :cool:

Οσο για τα οικονομικά τους και τον γάμο, σκούρα τα κόβω κι εγώ τα πράγματα, λόγω της λόξας της με μάρκες. Αλλά που ξέρεις, μπορεί να αλλάξει όλο αυτό. Μπορεί να χωθεί ο κουνιάδος να κάνει και δεύτερη δουλειά για να φέρνει έξτρα εισόδημα :rolleyes:

Πάντως ήξερα κι εγώ ένα άτομο που ήθελε ντε και σώνει να παντρευτεί, επειδή πέρναγαν τα χρόνια κι όλοι οι φίλοι του είχαν οικογένειες. Τελικά το έκανε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευτυχισμένοι :shock:

WN6Op3.png

Χριστινα thanks για τη μουτζα, ειχα κι ενα κριθαρακι!Χρονια πολλα στον Νικητα!

Θα αιτηθώ να την κάνουμε emoticon, θα έχει επιτυχία :tongue:

Ευχαριστούμε για τις ευχές! Μπαμπάς μου και γιος, όλο και κάποιο γλυκάκι θα φάμε σήμερα :D

καλημερα!!!!! κοροτσαρες!!!!!

Tώρα εσύ ορθογραφικό έκανες ή μας βλέπεις τεράστιες σαν καρότσες; :twisted:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

544706nnuv6ty7k1.gif

κουριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....και ναι την αλλη τριτη ή το αργοτερο πεμπτη ΓΕΝΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mε το καλο Ειρηνακι!:D

ειμαι ομωσ και λιγο εωσ πολυ νταουν ..διοτι σημερα εκανε εισαγωγη ο φαδερ μου!!!!!ισωσ θυμαστε απο παλια (σασ το ειχα ξαναπει παλαιοτερα...).

που ο πατερασ μου περσυ τον δεκεμβριο εκανε εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ(αν θυ,μαστε, ηταν σε ιδιωτικη κλινικη κ με ακριβοπληρωμενουσ γιατρουσ...)!!!!να σασ τα ξαναθυμησω λιγο.....κατα τον γεναρη-φλεβαρη αρχισε στην περιοχη του στομαχιου να του βγενει κατι σαν μπαλονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι <γιατροι> εκει δεν τον εραψαν καλα ,δεν θα εβαλαν προφανωσ και τιποτα σαν δυχτι να συγκρατησει και ανοιξε η εσωτερικη τομη!!!!!τωρα μπηκε νοσοκομειο κ αυριο θα ξαναχειρουργηθει ωστε να τον ραψουν σωστα να μαζεψουν και την κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικα βρε παιδι μου, εχει ταλαιπωρηθει πολυ ο ανθρωπος.

Εμένα πάντως τους γίγαντες τους τσακίζει κανονικότατα!!!!! Βέβαια το δικό μου παιδί είναι περίπτωση γιατί όλα τα τσακίζει κανονικότατα!!!!!!

Μια απ΄τα ιδια η συνονοματη σου... Μονο το αυγο δεν τρωει και θα αρχισω να της το δινω ομελετα μου φαινεται!

Και ο Αντωνης ομως ετρωγε τα παντα, και τωρα εχει γινει πολυ παραξενος. Στην ηλικια περιπου των 2-3 αρχιζουν οι επιλογες. Τρωνε λιγα πραγματα μετρημενα, και δε θελουν να δοκιμασουν τιποτε αλλο!:evil:

Ο άντρας μου του έλεγε ξανασκέψου το ο κουνιάδος μου στο κόσμο του....

Οτι και να του πειτε Αννα, μονο αντιδραση θα πετυχετε. Αφηστε τον και μη του λετε τιποτα. Μονος του θα πρεπει να δει καποια πραγματα, και στην τελικη, οπως ειπες, ας συζησουν λιγο καιρο πρωτα.

age.png age.png

Κατερίνα τέτοια ακριβώς περίπτωση είναι κ αυτή....δεν πληρώνει ποτέ τίποτα κ κάνει κ την καμπόση...τις προάλες στη πεθερά μπροστά μου έλεγε μήπως να σας πάω σε κάνα σχήμα στη γιορτή μου...της λέω 450 ευρώ το λιγότερο θες για 12 άτομα...ε σιγά μου λέει....κ έρχεται χθες ο άντρας μου κ μου λέει τελικά κάπου στο γκάζι θα πάμε γιατί η κοπελιά δεν έχει λεφτά κ θα τα βάλει ο αδελφός μου...δηλαδή έλεος θέλει να βγάλει κόσμο έξω για τη γιορτή της κ θα τα πληρώσει ο άλλος????Καθόλου δεν θέλω να πάω....

Χριστίνα αυτός λέει θα τη στρώσει αλλά όπως λέει κ ο άντρας μου τον έχει στρώσει αυτή...έρχονται μια μέρα σπίτι κ του λέει ο άντρας μου ρε τι βλακεία ξεβαμμένη βερμούδα είναι αυτή???Κ του λέει ρε μλκ μπεμπερι είναι!!!!!! :shock:ΕΛΕΟΣ! Μάλλον αυτόν βλέπω με δεύτερη δουλειά για να πληρώνει φίρμες...αλλά πόσο θα αντέξει? Ελπίζω τουλάχιστον να μείνουν μαζί κάποιο διάστημα πριν προχωρήσουν στο γάμο ώστε να βγουν τα προβλήματα στην επιφάνεια μήπως κ το μετανοιώσει ο κουνιάδος μου ή μήπως κ στρώσει αυτή(αν κ τέτοιες περιπτώσεις είναι ανίατες)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Ευχαριστούμε για τις ευχές! Μπαμπάς μου και γιος, όλο και κάποιο γλυκάκι θα φάμε σήμερα :D

Γι αυτο του εβαλες τοσα ονοματα? Για να γιορταζετε και να τρωτε γλυκακια συχνα? :tongue:

Ηθελα να΄ξερα, τον επομενο γιο που θα κανεις, πώς θα τον ονομασεις?:cool:

Χρονια του Πολλα και καλα πανω απ΄ολα!!!:D

age.png age.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Χριστίνα χρόνια πολλά για το μεσαίο όνομα του γιοκα σου! Να τον χαίρεσαι και τον μπαμπά σου μαζί! Εγώ ρώτησα για το σιδηρόδρομο...

Άννα εσύ κρατάς στάση ουδέτερη. Ο άντρας σου έχει το λόγο εδώ αν και δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα!

Μαριάννα κι εμένα δεν τρώει αυγό, αναγουλιάζει μιλάμε! Ομελέτα ε, καλό? Εγώ της το βάζω σε όσα φαγητά παίρνουν π.χ. γιουβαρλάκια!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Ας μου εκανε κι εμενα προταση γαμου ο Κωτσος εστω και τωρα που λεει ο λογος, μονο για αρραβωνα ειχαμε πει κι εκει απλα μου το ανακοινωσε εξω απο το φροντιστηριο των ιταλικων...τι πεζος θεε μου, αντε να κανεις μαθημα μετα.

Με το αβγο εμεις δεν εχουμε προβλημα και τωρα το τρωμε και ολοκληρο εχουμε με οοοολα τα αλλα.Το μεσημεριανο τρωει μονο με ορεξη και οχι παντα, τις κρεμες, φρουτοκρεμες και γαλα τις φτυνει πανω μου και λυνεται να φυγει απο το καρεκλακι.Τι θα κανω ρε παιδια ειδικα με το γαλα,βρειτε μου ενα λογο που με το που βλεπει το μπουκαλι το βραδυ, κλαιει να φυγει απο πανω μουθ και ξαπλωνει να κοιμηθει

Κατερίνα εμένα από 11 μηνών που σταμάτησε να θηλάζει, το έκοψε μαχαίρι το γάλα το βράδυ και το πρωί μόνο με κορν φλέικς πίνει αλλιώς καθόλου. Τρώει όμως τόσο πολύ γιαούρτι και τυρί που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οπότε μην την πιέζεις να πιεί γάλα σώνει και καλά:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Χριστίνα να τον χαίρεσαι τον σιδηρόδρομο....ε τον γιο σου ήθελα να πω και τον πατέρα βεβαίως βεβαίως!Γεροί κ ευτυχισμένοι! Που είναι τα γλυκά?! :P

Φατσάκι εγώ πουθενά δεν ανακατεύομαι άσχετα αν τον νοιώθω σαν πραγματικό αδελφό μου δεν μου πέφτει κανένας λόγος....αν με ρώταγε θα του έλεγα τη γνώμη μου!;) Ο άντρας μου πάλι του τα λέει καιρό κ ήταν κ ο κουνιάδος μου προβληματισμένος αλλά κάτι του έκανε στις διακοπές που πήγαν 2 εβδομάδες(ίσος όλο το κάμα σούτρα) κ έχει γυρίσει σαν βούτυρο όπου θέλει τον αλείφει!:shock::P

Αυγοκομμένα τα δίνεται τα γιουβαρλάκια??? Εγώ το φοβάμαι το αυγό έτσι....:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμένα στον πρώτο μήνα σχέσης είχαμε πάει στο νόστος κ μου λέει τα Χριστούγεννα έχουμε αρραβώνες....ποιος καλέ του λέω....εγώ κ εσύ μου λέει! :P Μετά από 2 χρόνια αρραβώνα λοιπόν κ αφού πλησίαζε ο γάμος του είπα ότι αφού δεν μου έχει κάνει επίσημη πρόταση μπορεί κ να μην πάω στην εκκλησία ... ε πήρε το μονόπετρο κ μου έκανε πρόταση μέσα στο αμάξι κ προσπαθούσε να γονατίσει 1,85 άνθρωπος και 100κιλά ανάμεσα στο τιμόνι κ στο κάθισμα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Με το γάλα μην επιμένεις θα αρχίσει σιγά σιγά να τρώει πάλι...η δικιά μου 6 μήνες δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου γάλα!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Αυγοκομμενα τα εφαγε η Παναγιωτα την περασμενη Παρασκευη, τι φοβασαι..

Επισης την Κυριακη της εδωσα λεμονατο μοσχαρι με πουρε (σπιτικο και με λαδι, οχι βουτυρο-για να πω την αληθεια ειχε ληξει το βιταμ..χιχι) και σημερα θα της δωσει η μητερα μου μπιφτεκακια με πατατες στο φουρνο.Εμ, πως να πιει το γαλα της μετα...θα ζηταει μπιφτεκι και το βραδυ

Κατι αλλο:μπισκοτακια δινετε?Πηρα μιραντα αλλα ειναι πολυ γλυκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...