Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Αννα ολα αυτα ε ενταξει οχι ολα αλλα τα περισσοτερα την αφηνω εγω να τα κανει τη δικια μου ενω ο πατερας της αραχτος ειναι της αποψης βαλτη στο παρκο κι ας κλαιει και τιμωρια να μαθει να μην πειραζει τα τιποτα.Και παρολ'αυτα μολις τον βλεπει πεφτει σαν τρελη πανω του...γκρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε μαντινοπακι πωσ με εψαχνεσ χτεσ το βραδυ?αφου το πρωι χτεσ μπηκα....κ παρολο που δεν ειχα χρονο!!!!...αλλα απο το να βαζω τελειεσ καθομαι και σασ λεω και τα νεα μου...χε χε!!!

κουριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....και ναι την αλλη τριτη ή το αργοτερο πεμπτη ΓΕΝΝΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πηρα χτεσ το ντοντορι και θελει να με δει....γιατι το ραντεβου μου αν καθησω κ περιμενω θα ειναι την δευτερα και δεν λεει!!!!θα παω λοιπον σημερα να κανονησουμε!!!!!!!!!!!!!!!απο το τηλεφωνο μου ειπε μολισ κλεισω 38 ή 38+1..αρα μαλλον την τριτη!!!!αχ κοριτσια ακομα δεν το εχω πιστεψει...κοντευει να διπλασιαστει η ευτυχια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι ομωσ και λιγο εωσ πολυ νταουν ..διοτι σημερα εκανε εισαγωγη ο φαδερ μου!!!!!ισωσ θυμαστε απο παλια (σασ το ειχα ξαναπει παλαιοτερα...).

που ο πατερασ μου περσυ τον δεκεμβριο εκανε εγχειρηση ανοικτησ καρδιασ(αν θυ,μαστε, ηταν σε ιδιωτικη κλινικη κ με ακριβοπληρωμενουσ γιατρουσ...)!!!!να σασ τα ξαναθυμησω λιγο.....κατα τον γεναρη-φλεβαρη αρχισε στην περιοχη του στομαχιου να του βγενει κατι σαν μπαλονι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηταν κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οι <γιατροι> εκει δεν τον εραψαν καλα ,δεν θα εβαλαν προφανωσ και τιποτα σαν δυχτι να συγκρατησει και ανοιξε η εσωτερικη τομη!!!!!τωρα μπηκε νοσοκομειο κ αυριο θα ξαναχειρουργηθει ωστε να τον ραψουν σωστα να μαζεψουν και την κοιλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ τωρα πρεπει να παρακαλαω ,να μην με πιασουν οι πονοι νωριτερα γιατι εχω και μια αγγελικη.....ποιοσ θα μου την εχει????μακαρι να πανε ολα καλα εωσ την τριτη και να εχει βγει τοτε ο πατερασ μου να αναλαβει η μαμα μου εμασ....

α!!!!!!!!!!!!!!!!κι επειτα την αλλη παρασκευη(που λογικα εγω θα βρισκομαι ακομα κλινικη)οι γονεισ μου πρεπει να πανε αθηνα και δεν αναβαλλεται... !!!!!!!!!!...θα αναλαβουν νονεσ κ η αδελφη μου το αγγελικιδιον ....αλλιωσ θα παρω μου φαινεται το παρκοκρεβατο μεσα στο δωματιο τησ κλινικησ και θα εχω και τισ δυο κορεσ μου!!!!!!!:tongue::wink::-P

αχ βρε αννακι απελπισια οι πονοκεφαλοι...κουραγιο και ευχομαι περαστικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντωσ ενα θεμα το εχουν ολοι οι πατεραδεσ με τισ κορεσ ε??????????????κι εμενα μια απο τα ιδια!αλοιφη τον κανει τον πατερα τησ...βλεπονται ομωσ λιγεσ ωρεσ το βραδυ και ετσι δεν πολυλεω....

μπιζελακι μου ,αν επιανεσ με πολυ ηρεμο και καλο τροπο και του τα εξηγουσεσ του αντρα σου?να καθησετε να συζητησετε κ πιστευω οτι θα σε καταλαβει..

κρεντο να σασ ζησει η νεοφωτιστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λιζακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αννα να ευχηθω και σε σενα για τον πεθερο????????????χε χε!!!!να τον χαιρεσαι!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ναι,βρε Αννούλα,έτσι κι ο δικός μου...ότι θέλει το παιδί....αλλά,όταν η ώρα είναι 1 το βράδυ,είμαστε στην κρεβατοκάμαρα και εγώ λέω "Τέρμα το παιχνίδι,τωρα είναι ώρα για ύπνο,θα παίξουμε πάλι αύριο όλη μέρα" κι ο άντρας μου λέει "Αφού δεν κοιμάται το παιδί πάμε μέσα να παίξουμε μέχρι να κουραστεί" πώς θα καταλάβει το παιδί πότε τελιεώνει κάτι και αρχίζει κάτι άλλο??Πώς θα καταλάβει ότι παίζουμε την ημέρα και κοιμόμαστε το βράδυ??Γι'αυτό τρελαίνομαι....εγώ βάζω όρια και κανόνες και λέω "Θα καθίσουμε εδώ μέχρι να καταλάβει ότι τώρα είναι ώρα για ύπνο,κι ας κλαίει,ας χτυπιέται,μιά δυό τρεις θα το πιάσει το νόημα" και ο Κώστας τα αναιρεί και μου λέει "Κάτσε εσύ να την ακούς να κλαίει,εγώ πάω μέσα"..το παιδί φυσικά θα ζητάει να πάει μέσα μαζί του γιατί ο μπαμπάς πάει στο σαλόνι με τα παιχνίδια και άρα τώρα είναι ώρα για παιχνίδι....και να το πρόβλημα!

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι μέσα στην ημέρα δεν έχω πρόβλημα,ας κάνουν ότι θέλουν,ας κρεμαστούν κι απ'το ταβάνι ανάποδα αλλά σε σοβαρά ζητήματα όπως ο ύπνος,το φαγητό και το πρόγραμμα του παιδιού είμαι κάθετη....Είχαμε ένα πρόγραμμα μιά χαρά και μόλις πήρε άδεια γκρεμίστηκαν όλα...Θεωρώ ότι αφού εγώ είμαι σπίτι και την μεγαλώνω εγώ θα φτιάξω το πρόγραμμα της μικρής και ο άντρας μου πρέπει να το σεβαστεί και να το τηρεί...εντάξει,καμιά φορά θα ξεφύγουμε λίγο αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που φτιάξαμε με την μικρή και μας βολεύει και είμαστε όλοι χαρούμενοι και δεν μαλώνουμε γιατί να το χαλάσουμε επειδή έτσι βολεύει τον μπαμπά μας να κοιμηθεί μισή ώρα παραπάνω το μεσημέρι??Πιστεύω να καταλαβαίνετε τί θέλω να πω,ο γραπτός λόγος είναι λίγο δύσκολος και παρεξηγείται ή παρερμηνεύεται εύκολα...Έχω άδικο??

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου!Ειμαι καταχαρουμενη που επιτελους ανοιξαν τα σχολεια.Ο Μαριος μια χαρα προσαρμοστηκε στο προνηπιο .Σημερα με το που ανοιξε η πορτα και με ειδε απεξω φωναξε με παραπονο ενα μαμα....παραλιγο να κλαψω ,αλλα μου ειπε η νηπιαγωγος οτι γενικα τα πηγαν μια χαρα...!Χρονια πολλα κι απο εμενα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες.Το ρουλακι αληθεια ειναι χαμενο ε;

Καλημέρα κόρες. Ξύπνησα με τα χίλια ζόρια, βαριά αυτή η περίοδος. Δεν μπορώ να κουνηθώ, ο δόλιος Αλεκούδας παίζει μόνος του, βλέπει κάνα παιδικό στην τιβι και γελάει, δεν με ενοχλεί. Σας είπα πόσο ερωτευμένη είμαι; Είναι ζουληχταράκι, είναι για φιλάκια όλη μέρα, είναι ένας πανέξυπνος κουκλάκος! Κου-κου-κου-βααααααααααααααααααααααααααααα

Σας είπα επίσης ότι ο παπάς στην εκκλησία πείστηκε να τον πει ΤΡΙΑ ονόματα; :D Χαχαχαχα του την έπεσε ο άντρας μου πως επειδή είναι καθολικός, θέλει αφού κάνουμε ορθόδοξο το παιδί, να ακούσει το όνομα του μπαμπά του. Εγώ του είπα θέλω να ακούσει κι ο μπαμπάς μου (γνωρίζονται γιατί ο μπαμπάς μου ψέλνει στην εκκλησία εκεί) και τελικά τον είπε 3 ονόματα αλλά συμφωνήσαμε να γραφτεί μόνο το Αλέξανδρος :lol:

Αμάν, ξέχασα το ληξιαρχείο! Μέσω ΚΕΠ γίνεται; Πόσο καιρό μετά τη βάφτιση πρέπει να πας;;;

90 μερες νομιζω ειναι η προθεσμια.

Αννα κι εγω απο παρασκευη μεχρι εχθες το βραδυ ημουν με πονοκεφαλους.Επαιρνα Ντεπον αλλα τιποτα.Εχθες τελικα ειπα στην πεθερα μου να με ξεματιασει και τι να πω...περδικι ειμαι.Γενικα δεν το πολυπιστευω το ματι αλλα απο εχθες αρχισα να αλλαζω νοοτροπια.

Ειρηνακι μου αντε με το καλο βρε.Να σου πανε ολα καλα .Θα μου λειψεις οταν θα εισαι στο νοσοσκομειο,Και περαστικα στον πατερουλη σου!

Το μενου σημερα εχει φακες καθοτι νηστεια.

Επισης η Κας που χαθηκε?

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ειρηνάκι άντε φτάνει η ώρα!!! Με το καλό κ με ένα γερό μωρό! Την Αγγελικούλα στείλτην με τους γονείς εδώ να στη κρατήσω θα περάσουμε σούπερ κ εσύ κάτσε να χαρείς τις πρώτες σου μέρες με τη πριγκίπισα νο2! ;)

Μπιζελάκι αμα θέλει να χαλάει το πρόγραμμα του ύπνου να κάθεται κ να τη κοιμίζει μετά μόνος του!!! Ο άντρας μου κάνει απόλυτη ησυχία(δεν ξέρω αν αναπνέει κιόλας) όταν κοιμίζω τη μικρή γιατί 1-2-3 έκανε φασαρία μου ξαγρύπναγε τη μικρή που ακούει το παραμικρό βγήκα από τη κρεβατοκάμαρα κ του είπα παρ την κ κοίμισε την τώρα κ δεν ξανάκανε φασαρία! 8:30 κάνουμε μπάνιο-9 τρώμε κ αφού κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας δεν κουνιέται φύλλο μέχρι να κοιμηθεί η μικρή κ να τη πάω στο δωμάτιό της γιατί αν ακούει θόρυβο ξεσηκώνεται κ δεν κοιμάται....μετά κ τη τηλεόραση που βάζουμε δεν ξυπνάει!

Εγώ γίγαντες θα κάνω κ ήθελα να ρωτήσω....να δωσω κ στη μικρή???'Η πολύ βαρύ?

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εμένα πάντως τους γίγαντες τους τσακίζει κανονικότατα!!!!! Βέβαια το δικό μου παιδί είναι περίπτωση γιατί όλα τα τσακίζει κανονικότατα!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Kαλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλα τα παιδάκια!!!:D:D

Χριστινάκι, Δήμητρα και Κας πολλά περαστικά στα μικρούλια σας!!

Credo να σας ζήσει το κοριτσάκι σας...:D:D

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε σας άρεσαν τα φαγητά εεε???? Κρίμα, θα περνούσατε πολύ καλύτερα αν ήταν όλα όπως τα θέλατε!!!!

Κας να σε ρωτήσω κάτι please...μια ενοικιάστρια μου χρωστάει το ενοίκιο του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου βέβαια - αρκετά χρήματα - και εξαιτίας αυτού δεν έχω πληρώσει δάνειο, πιστωτικές και γενικα χρωστάω παντού (κάτι που σιχαίνομαι). Εχω μείνει κυριολεκτικά με 10 ευρώ στην τράπεζα. Μπορώ να κάνω κάτι (όχι έξωση) πατώντας πάνω σ' αυτό???? Σ' ευχαριστώ πολύ. Φυσικά δεν θέλω να φύγει, γιατί όπως καταλαβαίνεις θα δυσκολευτώ απίστευτα να βρω άλλον και θα πληρώνω και ένα σωρό κοινόχρηστα επιπλέον...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πωλινα μου με το καλο και δικηγορος δεν γινεται:P

Η θα την παρεις με το καλο και θα της ζητησεις να σου πληρωσει εστω και εναντι κατι ή πρεπει να της στελεις αξωδικο οπου θα της θετεις ενα μηνα προθεσμια να εξοφλησει διαφορετικα την απειλεις με εξωση.

Με τις καρτες τις δικες σου δεν γινεται τιποτα.

Εαν καθυστερησεις 3 μηνες μπαινεις τειρεσια, απο τον οποιον δεν βγαινεις ποτε κι ας λενε οτι δηθεν διαγραφεσαι.

Χριστινα εντος 3 ημερων πρεπει να πας ληξιαρχειο διαφορετικα πληρωνεις καποιο πολυ μικρο προστιμο.

Εχω μεγαλο προβλημα εδω με το γραφειο στο οποιο ειμαι και τα κεφια μου δεν ειναι καθολου καλα.

Προσπαθω να κανω υπομονη γιατι σκεφτομαι τις υποχρεωσεις δυο μικρων παιδιων, αλλα και τα δανεια - καρτες που δυστυχως κι εμεις εχουμε, αλλα δεν ξερω ποσο ακομα.

Πες μου με πμ Πωλινα ποια ειναι η δικηγορος σου, γιατι σημερα εμαθα οτι μια φιλη συναδελφος μπηκε νοσοκομειο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Ax βρε Μπιζέλι, δύσκολα είναι όταν οι σύζυγοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους! Θέλει συζήτηση το θέμα. Το παιδί θα μπλεχτεί πιστεύω. Ο ένας θα είναι ο καλός και ο άλλος ο κακός...δεν πάει έτσι όμως, δυστυχώς!!!

Ειρήνη με το καλό, μπήκες στην τελική ευθεία ε? Επίσης περαστικά στον μπαμπά σου, εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και πάνω από όλα καλά!

Κας ελπίζω να είναι κάτι περαστικό στη δουλειά σου και να πάνε όλα καλά.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Παντως δυστυχως βλεπω οτι οι περισσοτεροι συζυγοι δεν συνεννουνται ευκολα.

Η γενια μας ειναι και λιγο καλομαθημενη και δυσκολα αναλαμβανουμε τις υποχρεωσεις μας.

Δεν ειναι και τα πραγματ ξεκαθαρα οπως παλια.

Ηταν μεν η γυναικα η μονη υπευθυνη για τα παιδια, το νοικοκυριο, αλλα δεν δουλευε, οποτε ηταν και λογικο να ερχεται ο συζυγος το βραδυ απο τη δουλεια και να μην ασχολειται με τιποτα.

Ειδικα ομως οταν δουλευεις, εχεις την απαιτηση να μοιραστουν και οι υποχρεωσεις του σπιτιου και των παιδιων.

Γιατι αμα θελει ο κυριος να ερθει και να δει αθλητικα, τοτε θελω κι εγω να δω το τουρκικο και τα παιδια να τα κοιταει ο φουφουτος...

Αλλα και να μη δουλευεις, οταν εισαι ολη μερα σπιτι με το παιδι και τις δουλειες, θελεις να ερθει και ο αλλος και να συμμετεχει σε κατι.

yey2p2.png BN4cp2.png

Αρχικά τσίμπησα λίγο με την Κατερίνα (μούτζα). Κι έχω κι ένσταση. Μα μόλις 3 μέρες για να πας ληξιαρχείο; Και μετά πρόστιμα για να τσιμπάνε ψιλά;

Χίος τελεία σε θαυμάζω γιατί δεν έχεις φάει όλα σου τα νύχια με όλα αυτά τα μαζεμένα που πρόκειται να σας συμβούν! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου. Γιατί για σένα το έχουμε σιγουράκι. Τώρα για το αν θα προλαβαίνεις να πηγαίνεις έστω και τουαλέτα μετά από τον ερχομό της ουρσουλίνας... αυτό παίζεται ;)

Credo ξέχασα κι εγώ να σου ευχηθώ για το παιδί. Και όσες/οι γιορτάζουν σήμερα!

Ποια με ρώτησε για τα τρία-σιδηρόδρομος-ονόματα του ισπανού γιου μου; Αλέξανδρος-Νικήτας-Ιωάννης (το μεσαίο γιορτάζει αύριο :lol:)

Κας, γι'αυτό που λες, θεωρώ ότι είναι και το πως μεγαλώνει ως παιδί ο μελλοντικός πατέρας... Πολλές φορές νιώθω ότι δεν με πονάει ρε παιδί μου σε καθημερινά θέματα. Ξέρει πχ ότι έχω θέμα με τη μέση από πριν τη βάφτιση, πόνο στη φτέρνα και από χτες είμαι σκατά με περίοδο (πάντα την πέρναγα βαριά) και σέρνομαι. ΟΚ, χτες ήμουν όοοοολη μέρα με παιδί, το πηγαινόφερα στο μολ για κάτι αλλαγές δώρων (ήρθα και λάλησα τελείως) και ο άντρας μου γύρισε χμμμμ 11μιση το βράδυ, γιατί έψαχνε στο πατρικό του ένα χαρτί.... Και μου λέει γυρνώντας: "αύριο έχουμε πορεία προς τον ΔΟΛ, θα έρθεις;"

Ναι, ως διά μαγείας δεν είμαι πια κουτσή, δεν πονά η μέση, το παιδί θα το καταπιώ και θα πάω να περπατήσω από το Μέγαρο Μουσικής ως τον ΔΟΛ ωσάν παιδούλα! Εννοείται ότι θέλω να συμπαρασταθώ. Αλλά κι αυτός δεν σκέφτηκε καν τα παραπάνω; Και μου έρχεται και μαύρα μεσάνυχτα. Τι βοήθεια να μου προσφέρει τότε... Σήμερα πάλι λέω: θα αργήσεις τ'απόγευμα; Απάντηση: "Γιατί, τι θες;". Δηλαδή δεν έχει καμιά υποχρέωση προς το μωρό (χέσε την κουτσή), αλλά εξαρτάται η επιστροφή του από το τι θέλω; Δε νιώθουν ρε παιδί μου. Ή κάνουν πως δε νιώθουν, γιατί βολεύει περισσότερο!

Το έχω νιώσει κι εγώ και το λέω... Μικρή που ήμουν, ένιωθα μερικές φορές την ανάγκη της μαμάς μου για λίγη βοήθεια στο νοικοκυριό αλλά έκανα ότι δεν το έπαιρνα χαμπάρι. Οπότε, ένοχη κι εγώ! Τώρα την καταλαβαίνω όμως... Λογοδιάρροια μ'έπιασε!

Μαριλού τα καμάρια τα είδες; Φωτογραφίες στο γκρουπ, άντε να δεις

WN6Op3.png

Γειά σας κορίτσια:D

Μόλις ξύπνησα...στην δουλειά έχω τρελαθεί...με χρεώνουν κάτι στοίβες τεράστιες και οι προθεσμίες είναι πολύ σφιχτές:confused: βλέπω συνέχεια μπροστά μου μελέτες...:rolleyes:

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά....χτες το βράδυ με δάγκωσε:rolleyes:...τέρμα πια η σκέψη να του πάρω κουτάβι...θα το φάει:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...