Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

13 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Πόσα ωάρια σου πήραν;

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια:D

Περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια και καλή αρχή στα παιδάκια που θα πάνε σχολείο:D

Εμείς είμαστε μια χαρούλα:D τρώμε, κοιμόμαστε και βολτάρουμε:D

Ειρήνη που είσαι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάρες!!!! Μετά από 7 εξαντλητικές μέρες στην Πύλο και 2 στη Θεσσαλονίκη επιτέλους γύρισα.... Είμαι ψόφια γιατί και τα δύο events που είχα είχαν πολλή ορθοστασία (στην Πύλο μέσος όρος 12 ώρες όρθια και ακίνητη σχεδόν την ημέρα) και εχθές μπήκα στο σπίτι 1 η ώρα τη νύχτα και τώρα είμαι ήδη γραφείο οπότε.....:confused::confused::confused: Anyway, τουλάχιστον πληρώνομαι extra για όλο αυτό οπότε.....

Κατά τα άλλα, η Λένα καταχάρηκε που με είδε και όλο φώναζε τώρα το πρωί μαμά μου και μαμά μου και με έκανε αγκαλιές κι εγώ ανυπομονώ να πάει 3 να φύγω από δω για να πάω σπίτι να τη ζουζουνίσω;):P;):P;):P

Περαστικά στα αρρωστάκια μας και καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια μας που ξεκίνησαν σχολείο. Εμείς θα ξεκινήσουμε κολυμβητήριο την άλλη βδομάδα στην Ηλιούπολη μαζί με την ξαδέρφη μας:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δεν έχω νεότερα από τη μικρή καθώς η παιδίατρος δεν απαντάει στο τηλ...την πήρα χθες 3 φορές κ δεν με πήρε πίσω...θα την πάρω ξανά σε λίγο...η μικρή χθες δεν έδειξε δείγματα να πονάει μέσα στη μέρα αλλά μόλις ξαπλώσαμε να κοιμηθεί πάλι έπιανε τα αυτάκια της....:confused:

Εντωμεταξύ Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Χθες κ σήμερα έχω πονοκέφαλο! Χθες ήμουν να πεθάνω μούδιαζε το κεφάλι μου κ έπεσα να ξαπλώσω κ γυρνάγανε τα πάντα γύρω μου...πρέπει να πάω να κοιταχτώ να δω είναι από το αυχενικό ή έχω κάτι άλλο κ πρέπει να δω τελικά νευρολόγο?! Ίσος να ναι κ ημικρανίες γιατί με πονάει μόνο η μία πλευρά...χθες πόναγα δεξιά σήμερα αριστερά!:mad::x:x

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημερα!!!!Δεν εχω νεα να σας πω, μονο οτι η Παναγιωτα μου εσπασε τα νευρα χθες, δεν ακινητοποιειται με τιποτα ουτε για φαγητο ουτε για αλλαγμα.Την κρεμα της το απογευμα την πεταξα απο τα νευρα μου και μετα της εδινα ψωμοτυρι το οποιο τσακισε...Ο γιατρος μας ειπε να μην της αλλαξουμε ακομα κρεμα να κανουμε τελος της βδομαδας εξετασεις και μετα αλλα εχω κατι δειγματα μπισκοτοκρεμες και δημητριακων σπιτι και λεω να της δωσω μια σημερα αφου τη Humana την εχει σκυλοβαρεθει...

Τη νυχτα σηκωθηκε ορθια 2 φορες με τα ματια κλειστα και ουρλιαζε, τι να επαθε το μωρο μου??Και το πρωι ηταν μπουκωμενη ουτε το γαλα της δε μπορουσε να πιει.

Αννα ωραια η γιατρος, ας ελπισουμε να ειχε καλη δικαιολογια που δεν απαντουσε στο τηλ.Τι γινεται μ'αυτο το κωλοεμβολιο ρε γμτ, εγω δεν ξερω τι να κανω, ειπα στο γιατρο μηπως να το καθυστερουσαμε και ηταν καθετος. Στο μεταξυ εμεις θα κανουμε και μια δοση απο το καινουργιο 13δύναμο prevenar.Καλα αυτο τωρα βγηκε θα το κανουμε κιολας??

Εντωμεταξύ Τρίτη,Πέμπτη,Παρασκευή,Χθες κ σήμερα έχω πονοκέφαλο! Χθες ήμουν να πεθάνω μούδιαζε το κεφάλι μου κ έπεσα να ξαπλώσω κ γυρνάγανε τα πάντα γύρω μου...πρέπει να πάω να κοιταχτώ να δω είναι από το αυχενικό ή έχω κάτι άλλο κ πρέπει να δω τελικά νευρολόγο?! Ίσος να ναι κ ημικρανίες γιατί με πονάει μόνο η μία πλευρά...χθες πόναγα δεξιά σήμερα αριστερά!:mad::x:x

Αχ θα μας πεθανουν....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες. Ξύπνησα με τα χίλια ζόρια, βαριά αυτή η περίοδος. Δεν μπορώ να κουνηθώ, ο δόλιος Αλεκούδας παίζει μόνος του, βλέπει κάνα παιδικό στην τιβι και γελάει, δεν με ενοχλεί. Σας είπα πόσο ερωτευμένη είμαι; Είναι ζουληχταράκι, είναι για φιλάκια όλη μέρα, είναι ένας πανέξυπνος κουκλάκος! Κου-κου-κου-βααααααααααααααααααααααααααααα

Σας είπα επίσης ότι ο παπάς στην εκκλησία πείστηκε να τον πει ΤΡΙΑ ονόματα; :D Χαχαχαχα του την έπεσε ο άντρας μου πως επειδή είναι καθολικός, θέλει αφού κάνουμε ορθόδοξο το παιδί, να ακούσει το όνομα του μπαμπά του. Εγώ του είπα θέλω να ακούσει κι ο μπαμπάς μου (γνωρίζονται γιατί ο μπαμπάς μου ψέλνει στην εκκλησία εκεί) και τελικά τον είπε 3 ονόματα αλλά συμφωνήσαμε να γραφτεί μόνο το Αλέξανδρος :lol:

Αμάν, ξέχασα το ληξιαρχείο! Μέσω ΚΕΠ γίνεται; Πόσο καιρό μετά τη βάφτιση πρέπει να πας;;;

WN6Op3.png

1365237rs752kuvr0.gif

Αννα περαστικα! Δε βγαζεις ευκολα ακρη με τους πονοκεφαλους. Ο αντρας μου την περασμενη βδομαδα, ειχε 5 μερες συνεχομενες, κατι που δεν ειχε ξανασυμβει. Αν επαναλειφθει, θα παμε σε γιατρο.

Κατερινα, 13δυναμο εμβολιο?:shock: Ειχα ακουσει περσι οτι θα εβγαινε.

Μαριαλενα, χαρα στο κουραγιο σου. Δεν την αντεχω την ορθοστασια με τιποτα.

age.png age.png

Αμάν, ξέχασα το ληξιαρχείο! Μέσω ΚΕΠ γίνεται; Πόσο καιρό μετά τη βάφτιση πρέπει να πας;;;

πωπω χριστινα νομιζω οτι αργησες και πρεπει να τον ξαναβαφτισεις!!!!

1365237rs752kuvr0.gif

Κατερινα, 13δυναμο εμβολιο?:shock: Ειχα ακουσει περσι οτι θα εβγαινε.

Μαριαλενα, χαρα στο κουραγιο σου. Δεν την αντεχω την ορθοστασια με τιποτα.[/color][/size][/font]

Εχει βγει μπηκα και στη σελιδα του prevenar,εχει παρει και εγκριση κυκλοφοριας αλλα το ειχα δει και στην tv,θα κανουμε μια δοση τωρα και μια 5 χρονων νομιζω μας ειπε.

Εγω με την ορθοστασια δεν τα παω καθοοοολου καλα, πρωτη φορα λιποθυμησα 10 χρονων σε συναυλια (πρωτη μουρη στη χορωδια ημουν..) και απο τοτε συνεχεια σε τρενα, λεωφορεια, μεχρι και στον Κιαμο λιποθυμησα (ειμασταν στο μπαρ) και δεν προλαβα να τον δω. Ορθοστατικη υποταση λεγεται...

Διαφημίσεις

πωπω χριστινα νομιζω οτι αργησες και πρεπει να τον ξαναβαφτισεις!!!!

:lol::lol::lol:

Εχει βγει μπηκα και στη σελιδα του prevenar,εχει παρει και εγκριση κυκλοφοριας αλλα το ειχα δει και στην tv,θα κανουμε μια δοση τωρα και μια 5 χρονων νομιζω μας ειπε.

Εχει δοκιμαστει κλινικα σε μαζικο πληθυσμο?

Εγω με την ορθοστασια δεν τα παω καθοοοολου καλα, πρωτη φορα λιποθυμησα 10 χρονων σε συναυλια (πρωτη μουρη στη χορωδια ημουν..) και απο τοτε συνεχεια σε τρενα, λεωφορεια, μεχρι και στον Κιαμο λιποθυμησα (ειμασταν στο μπαρ) και δεν προλαβα να τον δω. Ορθοστατικη υποταση λεγεται...

Κι εγω το ιδιο εχω! Εχω λιποθυμησει ουκ ολιγες φορες!

age.png age.png

Χρόνια πολλά στους εορταζόμενους!!!

Χριστίνα κι εγώ με το ζόρι σήμερα...δεν έχω καθόλου όρεξη! Γμτ τα κ#λ$λεφτά...δεν μπορώ να είμαι κλεισμένη άλλο σε ένα κ%λ$γραφείο! Μου την έχει δώσει σήμερα! :mad:

Και ποια είναι τα 3 ονόματα Χριστίνα?

Μαριλού καλως μας ήρθες και πάλι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Τα νεότερα από την παιδίατρο....οι παρενέργειες του mmr ξεκινάνε 5 ημέρες μετά το εμβόλιο κοινώς από σήμερα μπορεί να κάνουμε πυρετό που να κρατήσει 1-4 ημέρες κ ίσος κ άλλες....τα αυτιά μπορεί να είναι από τα δόντια γι'αυτό κ μασόντας τη πιπίλα την ενοχλεί ενώ την υπόλοιπη ημέρα δεν δείχνει συμπτώματα!

Μαριάννα εγώ έχω αυχενικό,ιγμορίτιδα και μυωπία κοινώς πρέπει στάνταρ να περάσω από ορθοπαιδικό, ωρλ και οφθαλμίατρο κ αν δεν είναι από αυτά να πάω σε παθολόγο κ μετά σε νευρολόγο?! Πάντως επειδή από τον οφθαλμίατρο πέρασα πριν κάτι μήνες μου είπε να πάω κατευθείαν σε νευρολόγο αφού πονάει μόνο η μία πλευρά!:confused: Αυτό που με ανησυχεί ιδιαίτερα είναι που μουδιάζει κ νοιώθω τσιμπηματάκια στο κεφάλι! Αυτό ίσος είναι το τελευταίο μήνυμα που σας γράφω! :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορταζόμενους!!!

Χριστίνα,το σκέφτηκα κι εγώ να την βάλω εκείνη την ώρα για ύπνο αλλά:

1) ο άντρας μου γυρνάει από την δουλειά κατά τις 9,30-10 το βράδυ και μετά κάνουμε μπάνιο την μικρή,να την κάνω μόνη μου λίγο δύσκολο...και θέλει να βλέπει και λίγο τον πατέρα της πριν κοιμηθεί...

2) αν την βάλω για ύπνο από τις 9 άντε 9,30 υπάρχει τεράστια πιθανότητα να ξυπνήσει κατά τις 11-12 και να μας πάρει η ώρα 3-4 μέχρι να ξανακοιμηθούμε....

Γενικά,το έχω αποδεχτεί πλέον ότι έχω πολύ δύσκολο παιδί...προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά πόσο ν'αντέξω η γυναίκα....

Όσο για την σχέση με τον σύζυγο.....από το κακό στο χειρότερο!!Μαλώνουμε 6 μέρες την εβδομάδα...οι πιό πολλές διαφωνίες έχουν να κάνουν με το παιδί και την συμπεριφορά μας απέναντί της και την ανατροφή της...εγώ προσπαθώ να της βάζω όρια και κανόνες και να της μαθαίνω 5-6 πράγματα και ο Κώστας την κακομαθαίνει πολύ και είναι του στυλ "ότι θέλει το παιδί",με αποτέλεσμα το παιδί να μπερδεύεται και φυσικά να προτιμάει τον πατέρα της που δεν της χαλάει χατήρι και ότι κάνω εγώ μέσα στην ημέρα πάει χαμένο...ειδικά τα βράδια που η μικρή μας βγάζει το λάδι γίνεται χαμός....Μάλιστα στις διακοπές έφτασε στο σημείο να μου πει 3 φορές ότι σκέφτομαι μόνο την πάρτη μου,ότι δεν έχω καταλάβει ότι έχω μωρό και ότι δεν με νοιάζει τίποτα!!!!Να σου τα πει κάποιος άγνωστος απλά δεν δίνεις σημασία γιατί δεν σε ξέρει δεν τον ξέρεις και απλά αδιαφορείς....να σου τα λέει όμως ο άντρας σου που ζει μαζί σου και ξέρει πως είναι η κατάσταση και τί έχεις κάνει γι'αυτό το παιδί είναι διαφορετικά....έκανα να του μιλήσω 2 βδομάδες...όταν του είπα ότι εγώ θυσίασα την ζωή μου (κοινωνικά,επαγγελματικά κλπ) για να μεγαλώσω ΕΓΩ το παιδί μας μου είπε "Αν δεν ήθελες να τα θυσιάσεις τότε γιατί την έκανες??"!!!!!!!Εγώ εννοούσα ότι ήθελα να το κάνω και δεν μετανιώνω και απλά ήθελα να του δείξω τί προσπαθώ να κάνω για να είμαι καλή μαμά κι αυτός μου το γύρισε μπούμερανγκ..τέλος πάντων..αυτά δεν τα ξεχνάω και μαζεύονται μέσα μου...ποιά μέρα θα κάνω μπαμ και θα τα τινάξω όλα στον αέρα δεν ξέρω...και το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο άντρας μου ποτέ δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος και φταίει σε κάτι....ΠΟΤΕ!!Πάντα φταίει κάποιος άλλος....πολύ εξοργιστικό....

Τέλος πάντων..σας έπρηξα πάλι....

Χτες είχαμε παιδίατρο,να αλλάξουμε θέμα,και κάναμε εμβόλιο ηπατίτιδας..πήραμε μόλις 200γρ. με τόσο μπούκωμα...μας είπε ότι πρέπει να τρώει περίπου 1000γρ...είμαστε τώρα 9900 κιλά και 82 ύψος...ξεκινάμε από σήμερα το αυγό και αν όλα πάνε καλά και το τρώει χωρίς αλλεργίες και προβλήματα θα κάνουμε τον άλλο μήνα το mmr....με καθησύχασε πολύ όταν το ξανασυζητήσαμε και αρχίζω να ηρεμώ λίγο....Αυτά....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελάκι η κόρη μου μόλις βλέπει τον πατέρα της αρχίζει κ τρεχει να φύγει από μένα....κ γιατί αυτό???Γιατί με μένα καταπιέζεται....ο μπαμπάς της την αφήνει να παίρνει τα γυαλιά μου(άχτι μιλάμε μέχρι να τα σπάσει),τα κινητά μας κ να τα πετάει κάτω να ανοίγουν στα 2, να βουτάει τα χέρια της σε καφέδες-νερά κ να πασαλείβει το τόπο όλο,τη σηκώνει ψηλά να κουνάει τα φωτιστικά κ άλλες τέτοιες βλακείες που τη κάνουν χαρούμενη αλλά μπορεί να προκαλέσουν κ ζημιές! Εγώ σκασίλα μου τη μέρα αφού πάντα εγώ είμαι μαζί της κ η γιαγιά της δεν επιτρέπονται αυτά...το βράδυ ας ξεσαλώνει λίγο καμμιά ώρα που είναι με το μπαμπά της...κάποια στιγμή θα αρχίσει να καταλαβαίνει κ να μη τα κάνει από μόνη της αυτά! :cool:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...