Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιιά!!!Και καλό κουράγιο στις μανούλες!!!

credo,να σας ζήσει η Μαρίνα!!Όταν είπες ότι κάνατε τεστ για αυγό νόμιζα ότι θα ξεκινούσε η μικρή και μετά διάβασα ότι τρως εσύ...τα είχες κόψει όλα επειδή πείραζε την μικρή ή προληπτικά???Γιατί κι εμείς που έχουμε αλλεργία εγώ τουλάχιστον έτρωγα κανονικά τα πάντα....

Μαριάννα,σ'ευχαριστώ που μου απάντησες για το γάλα...μάλλον δεν θα ξαναβγάλω και βλέπουμε....Χτες μου ήρθε για 2η φορά περίοδος οπότε περιμένω να τελειώσει και να πάω γυναικολόγο να με δει...οπότε θα με ψηλαφήσει και θα μου πει...

Τελικά η μικρή κοιμάται κατά τις 2 αλλά τουλάχιστον δεν ξυπνάει πιά....προχτές ξύπνησε κατά τις 8,30,χτες στις 9 και σήμερα στις 10,30 που την σήκωσα κιόλας...απλά χτες σκέφτηκα ότι ίσως να την πιάνει υπερένταση γιατί νυστάζει κατά τις 9 και αφού δεν κοιμάται της περνάει μετά η νύστα και την πιάνει υπερένταση από την αυπνία...θα στρώσει,που θα πάει..τουλάχιστον καθιερώσαμε πιά τον μεσημεριανό υπνάκο 2-4 περίπου...σιγά σιγά θα στρώσει και στον βραδυνό ύπνο...άμα κοιμάται έτσι συνεχόμενα για καμιά βδομάδα ακόμα σκέφτομαι να την μεταφέρω πιά στο δικό της δωμάτιο και στο κρεβατάκι της....

Το απόγευμα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο Ηπατίτιδας...θα ξεκινήσουμε και το αυγό επιτέλους...θα το φάει άραγε??

Αυτά απο'μας....φιλιά!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιατί κι εμείς που έχουμε αλλεργία εγώ τουλάχιστον έτρωγα κανονικά τα πάντα....QUOTE]

Τι ειπες τωρα?????6 μηνες χωρις γαλα, τυρι, κοκκινιστα, οσπρια και ξηρους καρπους σου λεει κατι????Οδηγιες απο το παιδων αυτες!

Καλα με το αυγο πιστευω θα ξετρελαθειτε, θα δεις!

Φατσακι μπραβο σας που περασατε καλα και να τα εκατοστησετε, γρηγορα και με το δευτερο φατσακι!

Αληθεια κοριτσια, εσεις πως τα πατε με το εταιρον ημισι τωρα με τα παιδια?Εγω για να πω την αληθεια τσακωνομαι καθε μερα, μου βγαινει η κουραση ετσι, με τσαντιζει η μικρη και τα πληρωνει αυτος, δεν ξερω παντως πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε που γεννησα...

Επίσης...Credo μου να σας ζήσει η Μαρίνα η συνονόματη!!!

Κατερίνα όλα καλά με το σύζυγο, γιατί εσείς έχετε νευράκια? Προσπάθησε να είσαι κι εσύ πιο ήπια και θα δεις, όλα καλά θα πάνε.Οι άντρες είναι κι αυτοί σαν μωρά σε πολλά πράγματα, οπότε φέρεσαι ανάλογα;). Συμφωνώ ότι το παιδί είναι μεγάλη αλλάγή στη ζωή μας, αλλά πρέπει με κάποια θέματα να συμβιβαζόμαστε, όταν είναι για καλό!!!;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ασε με ρε Μαρια, οταν τον βλεπω να κανει φασαρια λες και θελει να ξυπνησει το μωρο, να ξαπλωνει στον καναπε η να διαβαζει αθλητικα στον η/υ απο την ωρα που ερχεται σπιτι μεχρι να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι...μου κουβαλαει και τη μανα του μια φορα το μηνα για κανα δυο βδομαδες να μενει σπιτι τι να κανω...

Μη τα ''παίρνεις'', συζήτηση θέλει το θέμα. Κι εμένα μη νομίζεις τα ίδια κάνει με τα αθλητικά. Κάποιες φορές δεν του λέω τίποτα, γιατί καταλαβαίνω ότι θέλει κι αυτός το χρόνο του να τον περάσει όπως νομίζει! Άλλες φορές απλά του λέω ότι θέλω βοήθεια. Ε αν δεν σηκωθεί κι έτσι...του αφήνεις το μωρό στα πόδια του και εσύ συνεχίζεις τη δουλειά σου. Ε τι θα κάνει?;)

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα..

να ρωτήσω όποια ξέρει:rolleyes: να μου πεί.όπως έχω ξανααναφέρει στην εταιρεία που εργάζομαι (πλήρη απασχόληση)οι ώρες είναι πολλές(+ Σβκ πολλές φορές).με το παιδί είναι δύσκολο γιατί η μητέρα μου δουλεύει και η πεθερά και γιαγια μου που το κρατάνε είναι μεγάλες σε ηλικία.σκέφτομαι να ζητήσω 4ωρο αλλά τι γίνετε;;πόσο είναι η πληρωμή;τα ένσημα;αν ξαναμείνω έγκυος θα δικαιούμε το 6μηνο;;:roll:

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

Kαλησπέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά για όλα τα παιδάκια!!!:D:D

Χριστινάκι, Δήμητρα και Κας πολλά περαστικά στα μικρούλια σας!!

Credo να σας ζήσει το κοριτσάκι σας...:D:D

Μαράκι, ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε σας άρεσαν τα φαγητά εεε???? Κρίμα, θα περνούσατε πολύ καλύτερα αν ήταν όλα όπως τα θέλατε!!!!

Κας να σε ρωτήσω κάτι please...μια ενοικιάστρια μου χρωστάει το ενοίκιο του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου βέβαια - αρκετά χρήματα - και εξαιτίας αυτού δεν έχω πληρώσει δάνειο, πιστωτικές και γενικα χρωστάω παντού (κάτι που σιχαίνομαι). Εχω μείνει κυριολεκτικά με 10 ευρώ στην τράπεζα. Μπορώ να κάνω κάτι (όχι έξωση) πατώντας πάνω σ' αυτό???? Σ' ευχαριστώ πολύ. Φυσικά δεν θέλω να φύγει, γιατί όπως καταλαβαίνεις θα δυσκολευτώ απίστευτα να βρω άλλον και θα πληρώνω και ένα σωρό κοινόχρηστα επιπλέον...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Πωλινάκι φυσικά και ''δεν με πήρες στο λαιμό σου''!!!Το τραπέζι το είχα κλείσει πολύ πριν μου πεις ότι έχεις πάει κι εσύ! Δεν μας πείραξε που το φαγητό ήταν μούφα, είχαμε πολύ καλή διάθεση και το διασκεδάσαμε!:D

Επίσης πήγαμε για λίγο ρομαντζάδα, όχι τόσο για να φάμε ;)

Για την ενοικιάστρια, χωρίς να είμαι ειδικός, θα έλεγα να την πάρεις με το καλό, χωρίς αγριάδες στην αρχή. Να της πεις πως ξέρεις ότι είναι δύσκολοι καιροί και ότι έχεις όλη την καλή διάθεση να τα βρείτε χρηματικά! Νομίζω ότι έτσι κάτι θα κάνεις. Αν αρχίσεις απειλές μάλλον το αντίθετο θα καταφέρεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Μόλις γυρίσαμε απο τον παιδίατρο.Είχαμε ραντεβού το απόγευμα αλλά τον πήρα μήπως μπορούσε να τη δεί τώρα το πρωί μιας και την κράτησα σπίτι και αφού μπορούσε πήγαμε.Την εξέτασε και τη βρήκε πολύ καλά.Η ιωσούλα που είχε πέρασε και τώρα μόνο που και που βήχει και ακούω τα φλεματάκια που έχει στο λαιμό και μου είπε να της δώσω σιροπάκι mucothiol ενα κουταλάκι πρωί-βράδυ για λίγες μέρες και θα καθαρίσει.Το μόνο που με ανυσήχησε λίγο είναι οτι όπως την ακροάστηκε μου είπε οτι έχει ενα ελαφρύ φύσημα αλλά γι'αυτό δεν θα κάνουμε τίποτα προς το παρόν και θα το ξαναδούμε την επόμενη φορά που έχουμε ραντεβού,τον Δεκέμβρη δηλαδή που θα είναι 18 μηνών.Οταν λέει φύσημα βρε κορίτσια εννοεί στην καρδιά?Γιατί κι'εγώ ξέχασα να τον ρωτήσω εκείνη την ώρα πάνω στον πανικό.Τέλος πάντων αφού τον είδα καθυσηχαστικό όλα καλά.Κάναμε και τα εμβολιάκια μας και δεν κλάψαμε σχεδόν καθόλου.Απο ύψος πήραμε 4 πόντους σε 3 μήνες.Ηταν 73,5 και τώρα είναι 77,5 και απο κιλά ήταν 9140 και τώρα είναι 9960.Μου είπε οτι γύρω στους 18 μήνες τα παιδιά αρχίζουν και ξυπνάνε τη νύχτα και ζητάνε γάλα και οτι θα πρέπει τότε να της δίνω και το βράδυ φαγητό πριν το γάλα.Αυτό μπορεί να το κάνει λίγο πριν τους 18 μήνες ή λίγο μετά.Τώρα τι θα κάνω εγώ που εμένα κοιμάται απο τις 8 τώρα που πηγαίνει παιδικό θα δώ.Οταν το κάνει θα πρέπει να δω πότε θα της βάλω το βραδυνό.Αυτά τα νέα μας απο το γιατρό σήμερα.

SI5Yp3.png

Μαρία μου εννοείται χωρίς αγριάδες, αλλά το θέμα είναι ότι γίνεται επανειλημμένα αυτό (μου χρωστάει ήδη 11.000 από προηγούμενα μισθώματα και μου έχει δώσει επιταγές υποτίθεται...). Το θέμα είναι ότι εγώ δεν καταφέρνω πολλά, μόνο όταν ακούσει δικηγόρο "φοβάται"...:mrgreen::mrgreen:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Α οκ κατάλαβα...αν γίνεται συνέχεια καλά κάνεις και ρωτάς δικηγόρο. Είναι και πολλά τα χρήματα! Και οι επιταγές είναι ακάλυπτες που έχεις πάρει ή είναι μεταχρονολογημένες και δεν ξέρεις ακόμα? Κακό μπλέξιμο!:rolleyes:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Οι επιταγές είναι για τέλος Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου...Είδωμεν!!! Το θέμα είναι ότι στην αρχή ήταν άψογη στις πληρωμές της, αλλά τον τελευταίο καιρό τα έχει κάνει μαντάρα!!!! Και η δικηγόρος μου που ασχολείται, είναι στο νοσοκομείο η κακομοίρα και εγώ δεν έχω να πάρω τα σχολικά του παιδιού μου :(:(

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Τελικά η μικρή κοιμάται κατά τις 2 αλλά τουλάχιστον δεν ξυπνάει πιά....προχτές ξύπνησε κατά τις 8,30,χτες στις 9 και σήμερα στις 10,30 που την σήκωσα κιόλας...απλά χτες σκέφτηκα ότι ίσως να την πιάνει υπερένταση γιατί νυστάζει κατά τις 9 και αφού δεν κοιμάται της περνάει μετά η νύστα και την πιάνει υπερένταση από την αυπνία...θα στρώσει,που θα πάει..τουλάχιστον καθιερώσαμε πιά τον μεσημεριανό υπνάκο 2-4 περίπου...σιγά σιγά θα στρώσει και στον βραδυνό ύπνο...άμα κοιμάται έτσι συνεχόμενα για καμιά βδομάδα ακόμα σκέφτομαι να την μεταφέρω πιά στο δικό της δωμάτιο και στο κρεβατάκι της....

Να σου πω, αφού νυστάζει κατά τις 9, γιατί δεν πάτε σιγά σιγά στο κρεββάτι με πολύ απαλό φωτάκι και να την ξαπλώσεις να μιλάτε, να λέτε τραγουδάκια και χαδάκια, μήπως κοιμηθεί νωρίτερα; Κι αυτό πάντως υπομονή θέλει, από μισή εώς 2 ώρες μπορεί να πάρει!
Αληθεια κοριτσια, εσεις πως τα πατε με το εταιρον ημισι τωρα με τα παιδια?Εγω για να πω την αληθεια τσακωνομαι καθε μερα, μου βγαινει η κουραση ετσι, με τσαντιζει η μικρη και τα πληρωνει αυτος, δεν ξερω παντως πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε που γεννησα...
Σε μας έχει αλλάξει το εξής: όσο ήμασταν οι δυο μας, παρέβλεπα ακαταστασίες, καθυστερήσεις και διάφορα άλλα. Τώρα που πρέπει να υπάρχει πρόγραμμα λόγω παιδιού, χτυπιέμαι να το ακολουθώ εγώ ενώ ο άντρας μου τις περισσότερες φορές συμπεριφέρεται όπως πριν το παιδί με αποτέλεσμα να μπουρλοτιάζω εγώ και να γκρινιάζω. Οπότε έχουμε τσακωμούς. Αλλά πλέον όχι συχνούς. Βοήθησε και λίγο η ψυχολόγα, τουλάχιστον από τη δική μου πλευρά. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι κι όλα ρόδινα!
κορίτσια καλημέρα..

να ρωτήσω όποια ξέρει:rolleyes: να μου πεί.όπως έχω ξανααναφέρει στην εταιρεία που εργάζομαι (πλήρη απασχόληση)οι ώρες είναι πολλές(+ Σβκ πολλές φορές).με το παιδί είναι δύσκολο γιατί η μητέρα μου δουλεύει και η πεθερά και γιαγια μου που το κρατάνε είναι μεγάλες σε ηλικία.σκέφτομαι να ζητήσω 4ωρο αλλά τι γίνετε;;πόσο είναι η πληρωμή;τα ένσημα;αν ξαναμείνω έγκυος θα δικαιούμε το 6μηνο;;:roll:

Λογικά το δικαιούσαι, η πληρωμή γίνεται κανονικά. Να σου απαντήσουν καλύτερα οι πιο εξειδικευμένες αλλά θα έπρεπε ήδη να φεύγεις νωρίτερα εδώ και καιρό!
Το μόνο που με ανυσήχησε λίγο είναι οτι όπως την ακροάστηκε μου είπε οτι έχει ενα ελαφρύ φύσημα αλλά γι'αυτό δεν θα κάνουμε τίποτα προς το παρόν και θα το ξαναδούμε την επόμενη φορά που έχουμε ραντεβού,τον Δεκέμβρη δηλαδή που θα είναι 18 μηνών.Οταν λέει φύσημα βρε κορίτσια εννοεί στην καρδιά?Γιατί κι'εγώ ξέχασα να τον ρωτήσω εκείνη την ώρα πάνω στον πανικό
Ναι, στην καρδιά είναι το φύσημα. Για να σου φύγει η ανησυχία, γιατί δεν πάτε να κάνετε ένα καρδιογράφημα, να την δει κι ο καρδιολόγος να σου φύγει το άγχος;

WN6Op3.png

Xριστίνα τον εμπιστεύομαι πολύ τον παιδίατρο της μικρής και επειδή ξέρω πως αν το έβλεπε για σοβαρό θα μας παρέπεμπτε απο μόνος του γι'αυτό δεν πάω.Αφού μου είπε οτι προς το παρόν δεν κάνουμε τίποτα αυτό θα κάνω.Θα περιμένω την επόμενη φορά.

SI5Yp3.png

Λοιπόν η μικρή μου από προχθές πονάνε τα αυτάκια της(να σας θυμίσω ότι κάναμε το mmr που περιέχει κ τον ιό της παρωτίτιδας) πυρετό δεν έχει αλλά κλείνει με τα χεράκια της κ τα 2 της αυτάκια κυρίως το βράδυ που τη βάζω για ύπνο κ έχει κ θέμα με τη πιπίλα ενώ τη νανουρίζει ξαφνικά την πετάει κ πιάνει τα αυτιά της! Θα φρικάρω....κάπου διάβασα ότι μπορεί να νοσήσουν ελαφρά από το εμβόλιο...ότι μπορεί να επιφέρει παροδική κώφωση κ άλλα τέτοια όμορφα....θα πάρω κ τη γιατρό αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο! :roll::roll::roll:

Αννα, ο Αντωνης ο οποιος εχει κανει μονο την πρωτη δοση του εμβολιου, δεν ειχε παρενεργειες. Περιμενουμε νεα απο τον γιατρο σου και περαστικα.

Το παρακατω, απευθυνεται στους γιατρους που εξακολουθουν να μιλανε για τυχαια περιστατικα...

http://www.cbsnews.com/8301-31727_162-20015982-10391695.html

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...