Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλες!!!

περαστικα στα αρρωστουλια μας και γρηγορα!

Χριστινα, πηγατε τελικα στο παιδων ??? τι εγινε ?

ααααχ!!! τερμα τα ψεματα...

απο αυριο μεσα τα κεφαλια!!! λυκεια, γυμνασια, φροντηστηρια, αθλητισμοι και μια μαμα να τρεχει πανικοβλητη πισω απο τον καθενα για να τα προλαβει ολα!!

τελικα, τον μικρο θα τον παω απο Ιανουαριου παιδικο σταθμο!

δε γινεται να καθομαι αλλο σπιτι ρε κοριτσια!!! ΕΧΩ ΦΡΡΡΡΙΚΑΡΕΙ ΛΕΜΕΕΕ!!!!

7hWqp3.png

Oχι Λίζα, πήρα τον παιδίατρο κι είπε να μην τον πάμε. Μου είπε να πάρουμε αέριους σιρόπι, να ρίχνω σταγόνες οτριβίν και ορό και να ξαναμιλήσουμε.

Τον πήγα στον υπαίθριο παιδότοπο που έχουμε εδώ κοντά. Ως παιδότοπος μια χαρά είναι. Ο δικός μου όμως δεν κάθεται μακριά μου ώρα. Και επί της ουσίας έτρεχε πέρα δώθε στον τάπητα, δεν έπαιζε στα φουσκωτά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Και λίγο που τον κράτησαν οι κοπελίτσες που επιβλέπουν, μου επέτρεψε να πιω δυο γουλιές καφέ μετρημένες. Μετά με έψαχνε πάλι. Στο μεταξύ ψώνισε με το κούτελο κάθε τετραγωνικό μέτρο του τάπητα, όλο έπεφτε, απ'την λαχτάρα του να τρέξει. Μπλαβί το μέτωπο. Αλλά ξέδωσε, μιάμιση ώρα με έτρεχε! Προς το παρόν πάντως δεν είναι για να τον αμολήσω και να πω ότι θα πιω μισή ώρα ήσυχη τον καφέ μου... Μαμάκιααααααααας!

WN6Op3.png

καλησπερα! χαιρομαι πολυ που ειστε ολες εδω!

πολα διαβασα τα νεα σου και χαρηκα παρα πολυ! πως το αποφασισατε?

ειρηνακι κοντευεις!

εμεις ειμαστε καλα.βαφτισαμε το μαρινακι μας στις 7 αυγουστου.εμεις,οι κουμπαροι και οι γονεις.ηταν πολυ ωραια.η μαρινα ηταν πολυ ησυχη αλλα μολις την πηρε ο παπας αρχισε να κλαει και δεν σταματουσε με τιποτα! ηθελε να την παρω αγκαλια αλλα δε γινοταν,δε με αφηνε ο παπας.στεναχωρηθηκα!στη φωτογραφιση ομως ηταν ολο χαμογελα!οι φωτο θα ειναι ετοιμες σε 2 μηνες.

την τριτη πηγαμε στην αλλεργιολογο και το τεστ εδειξε οτι δεν εχει αλλεργια στο αυγο.ξεκινησα να τρωω και βλεπουμε.επισης τρωω και τυροκομικα.ΤΡΩΩ!σημερα εφαγα ενα κομματι πιτσας μετα απο 1 χρονο!:D

αλατι της βαζω στο φαγητο και τρωει κ απ'το δικο μας.δεν της δινω γλυκα,ουτε μπισκοτα.το πρωι τη θηλαζω και κατα τις 9 τρωει κουακερ.υπνος απο 10.30 μεχρι 12.μετα τρωει μπανανα η ροδακινο και το μεσημερι φαγητο.παιρνει ενα κουταλακι και τρωει:) εχει πολυ πλακα! βαζουμε και τις κουκλες μας και τις ταιζουμε.μετα η μαρινα κουναει τα κεφαλια τους και λεει μμμμμμ(νοστιμο).

στη δουλει θα παω τον οκτωβριο αφου ολο το σεπτεμβριο καθομαστε.σας φιλωωωωω!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Τελικά σήμερα δεν την έστειλα παιδικό,την κράτησα προληπτικά και σήμερα μιας και το απόγευμα έχουμε παιδίατρο(επιτέλους μετά απο 3 μήνες)και εμβόλιο και να δούμε αν θα το κάνει γιατί λόγω του οτι έκανε το Σάββατο το 38,2 και επειδή τρέχει και λίγο η μυτούλα της μήπως δεν το κάνουμε.Θα δούμε το απόγευμα.Θα ρωτήσω και το γιατρό και αν μου πει οτι είναι εντάξει θα τη στείλω αύριο.

Χριστίνα εσένα πως είναι ο μικρούλης σου?

SI5Yp3.png

2211541ayo392n3f1.gif

απο αυριο μεσα τα κεφαλια!!! λυκεια, γυμνασια, φροντηστηρια, αθλητισμοι και μια μαμα να τρεχει πανικοβλητη πισω απο τον καθενα για να τα προλαβει ολα!!

Καλη αρχη! Καλη σχολικη χρονια στα παλικαρια σου!

Τον πήγα στον υπαίθριο παιδότοπο που έχουμε εδώ κοντά. Ως παιδότοπος μια χαρά είναι. Ο δικός μου όμως δεν κάθεται μακριά μου ώρα. Και επί της ουσίας έτρεχε πέρα δώθε στον τάπητα, δεν έπαιζε στα φουσκωτά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Και λίγο που τον κράτησαν οι κοπελίτσες που επιβλέπουν, μου επέτρεψε να πιω δυο γουλιές καφέ μετρημένες. Μετά με έψαχνε πάλι. Στο μεταξύ ψώνισε με το κούτελο κάθε τετραγωνικό μέτρο του τάπητα, όλο έπεφτε, απ'την λαχτάρα του να τρέξει. Μπλαβί το μέτωπο. Αλλά ξέδωσε, μιάμιση ώρα με έτρεχε! Προς το παρόν πάντως δεν είναι για να τον αμολήσω και να πω ότι θα πιω μισή ώρα ήσυχη τον καφέ μου... Μαμάκιααααααααας!

Εσυ περιμενες οτι θα επινες καφε με μωρο στον παιδοτοπο?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεις ειμαστε καλα.βαφτισαμε το μαρινακι μας στις 7 αυγουστου.εμεις,οι κουμπαροι και οι γονεις.ηταν πολυ ωραια.

Να σας ζησει!

Αντε καλέ ξυπνήστε! Καλημέραααα

Μπα? Πρωινη πρωινη?:tongue:

age.png age.png

Καλημέρα.Τελικά σήμερα δεν την έστειλα παιδικό,την κράτησα προληπτικά και σήμερα μιας και το απόγευμα έχουμε παιδίατρο(επιτέλους μετά απο 3 μήνες)και εμβόλιο και να δούμε αν θα το κάνει γιατί λόγω του οτι έκανε το Σάββατο το 38,2 και επειδή τρέχει και λίγο η μυτούλα της μήπως δεν το κάνουμε.Θα δούμε το απόγευμα.Θα ρωτήσω και το γιατρό και αν μου πει οτι είναι εντάξει θα τη στείλω αύριο.

Χριστίνα εσένα πως είναι ο μικρούλης σου?

Καλύτερα Δήμητρα, κοιμήθηκε σερί (αφού ξύπνησε γύρω στις 5 φορές, μια για πιπίλα, μια από ιδρώτα κλπ), ροχαλίζοντας σα γουρουνάκι. Τα ξημερώματα κλασσικά έκανε τα καθιερωμένα νιάου και τον φέραμε κρεββάτι μας...
Εσυ περιμενες οτι θα επινες καφε με μωρο στον παιδοτοπο?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι ντε και σώνει, αλλά είδα τις κοπελίτσες μπαίνοντας κι αναθάρρησα. Λέω δε μπορεί, κάπως θα τον απασχολήσουν!

Μπα? Πρωινη πρωινη?:tongue:

Τι πρωινή, αργήσαμε να σηκωθούμε κι όλας! Απλώς είχε την ευγενή καλοσύνη ο μπαμπουϊνάκος να πιει μόνος του το γάλα βλέποντας παιδικά και να αφήσει μανούλα να χυθεί στον καναπέ μέχρι να το πάρει απόφαση να πάνε για δουλίτσες :mrgreen:

WN6Op3.png

Καλημέρα μανούλες,καλή εβδομάδα και καλή σχολική χρονιά!:D

Λοιπόν η μικρή μου από προχθές πονάνε τα αυτάκια της(να σας θυμίσω ότι κάναμε το mmr που περιέχει κ τον ιό της παρωτίτιδας) πυρετό δεν έχει αλλά κλείνει με τα χεράκια της κ τα 2 της αυτάκια κυρίως το βράδυ που τη βάζω για ύπνο κ έχει κ θέμα με τη πιπίλα ενώ τη νανουρίζει ξαφνικά την πετάει κ πιάνει τα αυτιά της! Θα φρικάρω....κάπου διάβασα ότι μπορεί να νοσήσουν ελαφρά από το εμβόλιο...ότι μπορεί να επιφέρει παροδική κώφωση κ άλλα τέτοια όμορφα....θα πάρω κ τη γιατρό αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο! :roll::roll::roll:

Υγ. Στη πεθερά όλα πήγαν ανέλπιστα καλά μάλλον επειδή ήταν κ η υποψήφια νύφη κ όλοι ήταν σεμνοί κ συγκρατημένοι!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Θα φρικάρω....κάπου διάβασα ότι μπορεί να νοσήσουν ελαφρά από το εμβόλιο...ότι μπορεί να επιφέρει παροδική κώφωση κ άλλα τέτοια όμορφα....θα πάρω κ τη γιατρό αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο! :roll::roll::roll:
Κοίτα εγώ επειδή φρικάρω χειρότερα, θα έπαιρνα τον γιατρό αμέσως. Και που πήρα τον γιατρό και δεν πήγα αμέσως παίδων για το παιδί, "φταίει" η Μαριάννα που μου είπε ότι μπορεί να κολλήσει καμιά ίωση-κι είχε δίκιο-κι ο γιατρός. Πάρε και πες μας (το mmr δεν το έχει κάνει ακόμα)!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Καλη εβδομαδα και καλη αρχη στα παιδακια που αρχιζουν σχολειο!

Χριστινα και Demykou περαστικα σας!τι επαθαν τα μωρουλινια μας???Να γινετε γρηγορα καλα. Χριστινα κι εγω Μεγαλο Σαββατο εψαχνα να βρω παιδιατρο να δει τη μικρη (να ακουσει μαλλον) στο Κιλκις που ημασταν για Πασχα.Ετσι εβραζε κι αυτη αλλα τελικα τσαμπα την ετρεχα.Οι μυξουλες που κατεβαινουν ειναι.

Εμεις ξυπνησαμε απο τις 5 και σημερα λογω...σκουπιδιαρη!Θα κανω καταγγελια σημερα,ειναι απελπιστικη η κατασταση, ολοι πετανε τα σκουπιδια τους εξω απο τον καδο και ολοι οι γυρω ειναι αδειοι..Αντε να βρω τηλεφωνα του υγειονομικου παλι..

Καλημέρα

Πολλά τα νέα σας και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω:confused:

Περαστικά στα αρρωστούλικα μωρά μας και γρήγορα καλά! Είναι μεγάλο ζόρι...το πέρασα πριν μια εβδομάδα και σας καταλαβαίνω. Κυκλοφορούν πολλές ιώσεις! Άννα πως πάει η μικρή? Πάρε γιατρό σύντομα!!!

Εμείς περάσαμε πάρα πολύ όμορφα την Παρασκευή που βγήκαμε τα δυο μας με τον άντρα μου. Δεν το περίμενε ότι είχα κανονίσει να βγούμε :mrgreen: Πήγαμε Θησείο στα παλιά μας στέκια, προς απογοήτευση μας όμως μιας και το καφε-bar που συχνάζαμε κάποτε, έκλεισε:(:twisted: Πήγαμε για καφεδάκι και μετά στο kuzina που σας είχα πει. Υπέροχη πραγματικά θέα, πολύ ρομαντικό μέρος, αλλά ως εκεί. Το φαγητό δεν μας άρεσε καθόλου. Ας είναι καλά το κρασάκι που μας κράτησε καλή παρέα και ξελιγοθήκαμε στα γέλια με κάθε πιάτο που παραγγέλναμε!:tongue::mrgreen: Ήταν όμορφα πάντως και αυτό μετράει. Είπαμε ότι τουλάχιστον μια φορά το μήνα η μικρή θα παρκάρει στη μαμα μου κι εμείς θα βγαίνουμε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προετοιμαζεσαι ψυχολογικα?:D;)

:tongue::tongue::tongue::tongue:

εν τω μεταξυ ταρονι....σουπερ sexy νυφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mana bono συμφωνεισ?????????????

Ειρήνη πονάκια έχεις?

αχ βρε μαντινοπακι !!!!!οχι πονακια αλλα πονουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα καθε βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καθε βραδυ λεω παει γενναω!!!!!!!στο αγγελικιδιον δεν ειχα τετοιουσ πονουσ!!!!χτεσ τουσ ενιωθα τοσο δυνατουσ(και χτυπουσαν ακριβωσ κατω στισ τομεσ...)που απο τον πονο ειμασταν δεκα λεπτα μεσα στο αυτοκινητο (ειχαμε παει βολτα..)και δεν μπορουσα να κουνησω να βγω εξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

λιζακι καλη σχολικη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εν τω μεταξυ μαρεσει που εχετε ολα τα επιπεδα σχολειου!!!!!!!!!ξεκινατε απο παιδικο και καταληγετε λυκειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν η μικρή μου από προχθές πονάνε τα αυτάκια της(να σας θυμίσω ότι κάναμε το mmr που περιέχει κ τον ιό της παρωτίτιδας) πυρετό δεν έχει αλλά κλείνει με τα χεράκια της κ τα 2 της αυτάκια κυρίως το βράδυ που τη βάζω για ύπνο κ έχει κ θέμα με τη πιπίλα ενώ τη νανουρίζει ξαφνικά την πετάει κ πιάνει τα αυτιά της! Θα φρικάρω....κάπου διάβασα ότι μπορεί να νοσήσουν ελαφρά από το εμβόλιο...ότι μπορεί να επιφέρει παροδική κώφωση κ άλλα τέτοια όμορφα....θα πάρω κ τη γιατρό αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο! :roll::roll::roll:

ωχ περαστικα σασ αννουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παρε ντοκτορι και πεσ μασ!!!!!!!!!!!!!!!εν τω μεταξυ εμεισ το εχουμε 28 σεπτεμβριου..και λογικα θα ειναι οτι θα εχω γυρισει απο την κλινικη με το μωρο.....ε ρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υγ. Στη πεθερά όλα πήγαν ανέλπιστα καλά μάλλον επειδή ήταν κ η υποψήφια νύφη κ όλοι ήταν σεμνοί κ συγκρατημένοι!

α τοτε ειναι που εμενα μου σπανε ολοκληρωτικα τα νευρα!!!!!!!!!!...οταν βρισκετε και η υποψιφια!!!!βλεπεισ ειναι τιγκα στο γλυψιμο και καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!:?:???::?

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα και απο εμενα.

Κι εμεις απο τοτε που ξεκινησαμε στο σταθμο ολο μυξες ειμαστε και μπουκωμα.

Χτες ομως μου εκανε και πυρετο ο μικρος.

Βεβαια δεν πηγε πανω απο 38 και ετριβε και τα δονται του, οποτε ισως βγαζει καποιο δοντι, αλλα καλου κακου τα κρατησα σπιτι.

Η δεσποινα ειχε κανει λιγο πυρετο την παρασκευη.

Σημερα ξυπνησε με νευρα η κυρια και κατι μουτρα μεχρι κατω.

Εκλαιγε χωρις λογο με αποτελεσμα να κλαιει και ο μικρος και ενω καθε μερα μπαινει με χαρα στο σχολικο, σημερα ειχε γαντζωθει επανω μου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Ωχ το είχα ξεχάσει...σχολεία σήμερα ε? Καλή αρχή!!!

Πωπωπω δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διάθεση...κάθε φορά που ξεκινούσε η χρονιά ήμουν στα μαυρα πανιά:( Ένιωθα εγκλωβισμένη :roll:

Αλλάζω θέμα......

Πρέπει να κλείσω σήμερα ραντεβού για ...γυναικολόγο (pap), παιδίατρο για εμβόλια μικρής, υπέρηχο μικρής (έχει ένα εξογκωματάκι στην πλάτη που παρακολουθούμε) και κομμωτήριο. Αυτά...Άντε να τα βάλω σε σειρά τώρα.:confused: Πως τα βαριέμαι αυτά, δε λέγεται!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...