Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

μια χαρα ειμαι μαντινοπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!η κοιλουμπιτσα κοντευει να φτασει στα γονατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..και καθε βραδυ λεω παει σημερα γενναω και καθε πρωι το ξεχνω!!!!!δεν μπορω να καταλαβω πωσ τοσοι πονοι το βραδυ???!!!!!!!!!!κ το πρωι ,αλλα πιο ηπιοι!!

δηλαδη ο ξαδελφουλησ σου ενω (θυμαμαι που ειχεσ πει)καλυτερεψε ,τωρα χειροτερεψε?δεν εχει φυγει ακομα ο κινδυνοσ?δωσε κουραγιο στην μαμα του!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ,να υπαρξει βελτιωση!!!!!!!!!!!!!!ασ βαλει η Παναγια το χερι τησ!!!!

εγω ακομα ψαχνομαι για θηλαστρο.....

ταρα τωρα που το ανεφερεσ το θυμηθηκα ,οτι νοικιαζεσ..(το symphony)...

παντωσ με κατατοπισατε οσον αφορα το διπλο...αρα βγαζω το ενα απο την λιστα και παραμενω αναμεσσα στο swing και στο mini electric...

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα παρα μονο 60-70 ευρωπουλα!!!!

αχ βρε αννακι απο το χειμωνα το θυμαμαι το σκηνικο με την ζωουλα!!!!!!!!!!!!καθε σ.κ απο τα χαραματα σε σηκωνε κ σε σηκωνει....αχτι σου εχει να μην κοιμηθεισ!!!!!!!!

εν τω μεταξυ χτεσ σκευτομουν οτι τι υπεροχα θα ηταν να πηγαιναμε τωρα για καφε αντι τοτε,πριν 1 μηνα!!!!...μετα που φυγατε ,μεσα στην επομενη εβδομαδα η αγγελικη οχι μονο περπατησε για τα καλα αλλα τρεχει αφταστη πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!...παει οτι καφε ηπια ηπια!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα η μικρούλα μου είναι άρρωστη.Απο χθες το βρ'αδυ την άκουγα λίγο να βήχει και γενικά ήταν λίγο ανήσυχη και δεν κοιμήθηκε καλά.Κατά τις 3 που τη μέτρησα δεν είχε πυρετό.Μόνο έτρεχε η μυτούλα της πολύ και της έβαλα ορό τη νύχτα για να μπορέσει να κοιμηθεί.Το πρωί μου έκανε κάτι δέκατα 37,5 και της έδωσα ντεπόν για να μην ανεβάσει πυρετό μιας και την έβλεπα οτι ήταν πολύ πεσμένη.Τώρα το μεσημέρι έκανε ενα 38,2,την έκανα μπανάκι την άλοιψα και με ένα φυτικό σαν vics που μου είχε δώσει ο γιατρός απο πέρσυ στην πλατούλα και μπροστά και της έβαλα και στη μυτούλα να ξεβουλώσει λίγο.Απο το πρωί βέβαια έχω βάλει πολλούς ορούς και είναι κάπως καλύτερα αλλά παρ'όλα αυτά δεν έφαγε ούτε σουπίτσα που της έφτιαξα,ούτε το γάλα της ήπιε το πρωί.Μια μπανάνα μόνο έφαγε πριν λίγο και αυτό οχι με πολλή όρεξη.Τώρα θα μου πεις τι όρεξη να έχει αφού είναι άρρωστη?Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν είανι επειδή την έλουσα χτες το βράδυ και δεν τις στέγνωσα τα μαλλιά ή είναι κάποια ίωση που έρχεται απο τον παιδικό.Και μόλις κλείσαμε 1 βδομ[αδα σχολείου.Επίσης την Δευτέρα έχουμε παιδίατρο και εμβόλιο και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να γίνει αν εξακολούθηση και είναι έτσι και αύριο.

SI5Yp3.png

αχ βρε αννακι απο το χειμωνα το θυμαμαι το σκηνικο με την ζωουλα!!!!!!!!!!!!καθε σ.κ απο τα χαραματα σε σηκωνε κ σε σηκωνει....αχτι σου εχει να μην κοιμηθεισ!!!!!!!!

Από όταν ήμουν έγκυος με ξύπναγε από τις 5-6 το χάραμα κ έπινα καφέ μέσα στη νύχτα στο μπαλκόνι...δεν θα ξεχάσω μια μέρα που με ξύπνησε στις 5 έπιασα κ ζύμωνα τσουρέκια!!!!:tongue::tongue::tongue:

εν τω μεταξυ χτεσ σκευτομουν οτι τι υπεροχα θα ηταν να πηγαιναμε τωρα για καφε αντι τοτε,πριν 1 μηνα!!!!...μετα που φυγατε ,μεσα στην επομενη εβδομαδα η αγγελικη οχι μονο περπατησε για τα καλα αλλα τρεχει αφταστη πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!...παει οτι καφε ηπια ηπια!!!!!

Ναι τι ωραία θα περνάγαμε θα τις κυνηγάγαμε κ τις 2 τις τσούπρες κ οι καφέδες θα μένανε στο τραπέζι!:PΚ η βαφλα μου μαζι;)

Αναστασία εύχομαι για ένα θαύμα!:-(

Demykoo περαστικά σας....

Κ εδώ καρέκλες έριξε κ βγήκα να πλύνω τις τέντες κ όπως βγήκα μπήκα γιατί φύσαγε τόσο πολύ που έγινα μούσκεμα....κ έτσι κοιμήθηκα :P Τώρα καθάρισε ο ουρανός κ θα πάμε μια βόλτα στη μαμά μου! :)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλησπέρα κορίτσια.

αναστασία μου, τα περαστικά μου στον ξάδερφο σου.ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί είναι πολύ νέος ρε να πάρει.

μόλις σήμερα αδιαθέτησα και έχω το χάλι μου. πονάει η κοιλίτσα, οι αστράγαλοι, το στήθος, όλα........

πάω να ξαπλώσω, δεν έχω νέα. σας φιλώ

HZBPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Χτες με την θεία μου πήγαμε στο κέντρο αποκατάστασης και είδα τον ξαδελφό μου, ξαναγυρίσαν Πάτρα και μπήκε πάλι εκεί. Καλύτερα να μην πήγαινα...ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ. Δεν θα σας γράψω λεπτομέριες αλλά η κατάστασή του είναι πολύ χειρότερα απ' ότι φανταζόμουν. Κρίμα...

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά. Φοράμε κάτι καινούργιες φόρμες μέσα στο σπίτι και τις καινούργιες μας παντόφλες και έχουμε γίνει ολόκληρο αντράκι :D

Δεν μιλάμε όμως παρά λέμε κάτι ακαταλαβίστικα συνέχεια...λογοδιάροια με μπεμπεκίστικα και έχει πολύ πλάκα:D

1642491zo10r9o0td.gif

Αναστασια, δεν ξερω τι να ευχηθω για τον ξαδελφο σου... Μακαρι να γινει ενα θαυμα και να τα καταφερει, αλλιως να παψει να ταλαιπωρειται ο ανθρωπος. Πολυ δυσκολες καταστασεις. Καλη δυναμη στην οικογενεια του.

Δημητρα περαστικα σας! Προφανως ιωση απο τον παιδικο θα ειναι.

Αντι για το δελφιναριο σημερα, ειμαστε κλεισμενοι στο σπιτι γιατι ο μπαμπας δουλευει... :evil: Ελπιζω να μη γυρισει βραδυ τουλαχιστον.

age.png age.png

Kαλημέρα μορφονιές. Ναστάζια στεναχωρήθηκα με το θέαμα που δεν περιέγραψες αλλά φαντάζομαι. Τι αδικία ρε γμτ!...

Εμείς λέμε να χτυπήσουμε ένα παίδων πεντέλης σήμερα. Ο μικρός έχει ένα χρου χρου 4η μέρα και δεν κατεβαίνουν ιδιαίτερες μύξες, παρά τους ορούς που ρίχνω. Φοβάμαι μην κάνει ακροαστικά, νιώθω το χρου χρου στο στηθάκι του. Δεν βήχει όμως, ούτε φταρνίζεται, ούτε και πυρετό έχει. Δεν είναι περίεργο;

Δήμητρα πως είναι το παιδάκι σου; Ελπίζω να καλυτέρευσε.

Χίος; Καμιά τελεία;

Μπιζέλι δεν ξέρω για το γάλα, λίγο μου φαίνεται αλλά καλύτερα να απαντήσει κάποια ποιο σχετική. Πάντως το "μικρό καράβι" είναι κόλλημα και του δικού μου. Όταν αρχίζει τα δικά του μπεμπεκίστικα, ένα α-α-α (α-α-α-ταξιδευτο) θα το πετάξει σίγουρα :cool:

WN6Op3.png

Να ρωτήσω,την προηγούμενη Πέμπτη που έβγαλα είχα περίπου 50ml και από τα δύο στήθη και προχτές που ξανάβγαλα (1 βδομάδα μετά δλδ) είχα 5ml!!!Να ξαναβγάλω λέτε ή όχι???Φοβάμαι μην μου μείνει γάλα στο στήθος και έχω πρόβλημα..πείτε μου λίγο εσείς που ξέρετε....

Νομιζω πως δε χρειαζεται να ξαναβγαλεις γαλα. Εγω τουλαχιστον οταν ειδα οτι ελαττωθηκε τοσο πολυ, δεν ξαναεκανα αντληση.

age.png age.png

Καλημέρα κορίτσια.Εμείς είμαστε καλύτερα απο χθες.Ολο το βράδυ ήταν απύρετη η μικρή και σήμερα δεν τρέει και η μυτούλα της ελάχιστα θα έλεγα.Τις έχω βάλει πάλι 2 ορούς απο το πρωί και κατέβασα και τον υγραντήρα που είχαμε πάρει απο τότε που γεννήθηκε αλλά τώρα τον χρησιμοποιώ πρώτη φορά.Ελπίζω να κάνει κι'αυτός λίγη δουλειά,έχω διαβάσει και απο άλλους που το χρησιμοποιούν οτι καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Αφού την κράτησα εχθές και σήμερα μέσα λέω αύριο να τη στείλω και στον παιδικό αφού είναι καλά.

Χριστίνα τα συμπτώματα αυτά που λες τα είχε περάσει και η μικρή μου πέρσυ και αυτό το χρου-χρού που άκουγα κι'εγώ έφυγε τελικά μόνο του μετά απο λίγες μέρες.Οπως και να χει μακάρι να μην έχει ακροαστικά το παιδάκι.

SI5Yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε ψιτ κοπελια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εδω ειναι η χιοσ...ακομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δημητρουλα καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σευχαριστω πολυ για την ευχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χριστινιω τρελοκοριτσο πολλα πολλα περαστικα στον mr bono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε ανασταζια μου πολυ στεναχωριεμαι με το θεμα του ξαδελφου σου!!!!!!!!!!!!!ειλικλρινα...σαν να το ηξερα το παληκαρι...ασ βαλει η Παναγια το χερι τησ!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Εμείς είμαστε καλύτερα απο χθες.Ολο το βράδυ ήταν απύρετη η μικρή και σήμερα δεν τρέει και η μυτούλα της ελάχιστα θα έλεγα.Τις έχω βάλει πάλι 2 ορούς απο το πρωί και κατέβασα και τον υγραντήρα που είχαμε πάρει απο τότε που γεννήθηκε αλλά τώρα τον χρησιμοποιώ πρώτη φορά.Ελπίζω να κάνει κι'αυτός λίγη δουλειά,έχω διαβάσει και απο άλλους που το χρησιμοποιούν οτι καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Αφού την κράτησα εχθές και σήμερα μέσα λέω αύριο να τη στείλω και στον παιδικό αφού είναι καλά.

Χριστίνα τα συμπτώματα αυτά που λες τα είχε περάσει και η μικρή μου πέρσυ και αυτό το χρου-χρού που άκουγα κι'εγώ έφυγε τελικά μόνο του μετά απο λίγες μέρες.Οπως και να χει μακάρι να μην έχει ακροαστικά το παιδάκι.

Δήμητρα, υγραντήρα είχα πάρει όταν ακόμα ήμουν έγκυος, γιατί ξύπναγα με πολύ ξερό λαιμό και μύτη. Το βάζαμε κάθε βράδυ αλλά δεν είδα διαφορά. Βασικά υγραίνει την ξηρή ατμόσφαιρα, δεν ξέρω να την καθαρίζει πάντως.

Μακάρι να είναι και του δικού μου όπως τα λες. Τώρα πήρα τον γιατρό του κι είπε να μην πάμε παίδων, μου είπε να πάρω σιρόπι αέριους, να ρίχνω οτριβίν στη μύτη και μπόλικο ορό.

Ειρήνη μπαίνω και σας παρακολουθώ λίγο στις μαμάδες οκτωβρίου, να βλέπω τι κάνετε κι εσύ κι η Ρένα αλλά και κάνα δυο άλλα κορίτσια γνωστά. Τα ψιλοπερνάω ξανά μαζί σας :D

WN6Op3.png

Δήμητρα, υγραντήρα είχα πάρει όταν ακόμα ήμουν έγκυος, γιατί ξύπναγα με πολύ ξερό λαιμό και μύτη. Το βάζαμε κάθε βράδυ αλλά δεν είδα διαφορά. Βασικά υγραίνει την ξηρή ατμόσφαιρα, δεν ξέρω να την καθαρίζει πάντως.

Ακριβως ετσι. Την υγραινει, αλλα χωρις θεαματικα αποτελεσματα. Ο ιονιστης καθαριζει την ατμοσφαιρα.

Ειρήνη μπαίνω και σας παρακολουθώ λίγο στις μαμάδες οκτωβρίου, να βλέπω τι κάνετε κι εσύ κι η Ρένα αλλά και κάνα δυο άλλα κορίτσια γνωστά. Τα ψιλοπερνάω ξανά μαζί σας :D

Προετοιμαζεσαι ψυχολογικα?:D;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...