Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Και εγώ με 10 ευρώ στην τράπεζα είμαι...και δεν έχω και μισθό να περιμένω...:tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα!!! Χρωστάω κάρτες, δάνεια, τα πάντα...ήθελα και διακοπές πανάθεμά με...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Οσο για το τραπέζι που λες, δεν είναι εποχές για τέτοια...εκτός και αν σου περισσεύουν τρελλά!!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια.τί κάνετε? εγώ ξέχασα κατά λάθος το ξυπνητήρι και σηκώθηκα από το χάραμα!

πήγα στον παιδικό σταθμό και κάθισα μια ώρα και τα λέγαμε, δεν ξέρω αν σας είπα. να δούμε και αυτή την εβδομάδα.

ανακαινίσεις ακούω. πόσα χρήματα περίπου πήρε η διακοσμήτρια? αν και εγώ έχω τον άνδρα μου. επέλεξε τα χρώματα για τους τοίχους και ένα θα σας πω. έβαλε 21 χρώματα. να δω τώρα πως θα διαλέξω έτσι έπιπλα και κουρτίνες!και θέλει και διχρωμίες το καμάρι μου, να γίνουμε τσίρκο.

το πιο σημαντικό πάντως από όλα είναι οι μαστόροι και οι τεχνικοί στο σπίτι. ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί το νούμερο ένα. εμάς στο σπίτι μπήκαν τρεις υδραυλικοί και ακόμη δεν βγάλαμε άκρη. ο πρώτος ήταν πολύ απατεώνας. τσέπωσε τα λεφτά και έκανε μόνο προχειροδουλειά και ζημιές. θέλει πολύ προσοχή..

εγκυούλες σας ζηλεύω τρελά. περιμένω να αδιαθετήσω αυτές τις μέρες και πάει η δίαιτα. έχω αδειάσει το ψυγείο.τουλάχιστον όταν ήμουν έγκυος το άδειαζα και δεν είχα τύψεις μετά....

HZBPp3.png

χα, ξύπνησε ο μικρός τον ακούω. αλλά φωνάζει <<μπαμπά>> και ο σύζυγος κάνει τον ψόφιο κοριό!χε!χε!χε!

α, πίνουμε πλέον φρέσκο γάλα, σας είπα? <<ολυμπος>> βιολογικό. καλέ αυτό είναι πολύ νόστιμο, δοκίμασα και εγώ!ο μικρός φαίνεται κατευχαριστημένος. παω να σώσω την κατάσταση............

HZBPp3.png

[quote=IRINI83;554063

δεν ειχα σκοπο να παρω τωρα θηλαστρο αφου αν χρειαζομουν θα χρησιμοποιουσα το χειροκινητο τησ chicco που εχω εν ωρα αναγκησ....

...>...[/QUOT

καλημερα!!!!!!!!!!

Ειρηνακι γιατι δεν χρησιμ. το χειροκινητο θηλαστρο? δεν σε βολεψε?

ηθελε να το παρω κι εγω αυτο

αλλα τελικα πηρα ενα της medela δηλ ο αντρας μου το πηρε αλλα κανει πολυ θορυβο

as1cEZlx03-1110MjQyZHwwMDA2NDk1ZHxvIG5pa29sYXMgbW91ISEhISE.gif

το αγορακι μου!!!!! ο ερωτας μου!!!

απο προχθες ο μικρος μου εχει πεσει 3 φορες μπροστα στο κομοδινο στην κρεββατοκαμαρα

ταχτοποιουσα τα ρουχα στην ντουλαπα και η "ουρα" ηταν διπλα μου

ξαφνικα πεφτει ουτε καταλαβα πως και χτυπαει στο κομοδινο

κατω απο το φρυδι νααα το αιμα

τον επλυνα και προσπαθουσα να του βαλω μπεταντιν κι ενε χανζαπλαστ αλλλα που να καθισει....

μετα βλεπω να κι ενα καρουμπαλακι στο μετωπο.....

λεω τωρα?!?!? να βαλω βιταμ? η δεν το πεολαβαινω?

του βαλα και μεσα σε μια ωρα το καρουμπαλακι και η μελανια στο μετωπο ειχαν εξαφανιστει...επαθα πλακα με το βιταμ!!!

στο ματακι εχει μια μελανια κι μια γρατζουνια που υποχωρουν

εχθες αλλες δυο φορες επεσε μπροστα στο κομοδινο

την μια δαγκωσε το χειλη του και την αλλη ματωσε τα δοντια...

δεν ξερω τι να πω?!?!?!? καταραμενο το κομοδινι μου!!!

Διαφημίσεις

σημερα εχουμε γαμο...

απο το μπατσελορ που ειχα παει την προηγουμενη παρασκευη?

εχθες πηγαμε στο σπιτι της νυφης που ειχαν γλεντι

μολις φτασαμε ο μικρος εριξε ενα χορο με τα χερια ψηλα

μετα ηπιε το γαλα και κοιμηθηκε στο καροτσι.....διπλα στα νταουλια!!!

βγαλαμε κι αλλο δοντακι!!!!

βαριεμαι...

κοιμαται ο μικρος και δεν θελω να κανω καμια δουλεια μην τον ξυπνησω...

με βολευει κι ολας!!

δυο βραδια τωρα δεν μπορω να κοιμηθω..δεν ξερω τι εχω παθει?

παει 3 για να με παρει ο υπνος...και 8 στο ποδι!!!

θα κανω παρεα με την Ιωαννα του μπιζελιου!!

771179ud7attxhw2.jpg

Καλημερα!

Ειρηνη εγω ειχα το symphony της medella και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενη. Παντως, οτι και αν διαλεξεις, να ξερεις οτι ειναι δυσκολο να χρησιμοποιησεις διπλη αντληση και θα σε κουρασει.

Πωλινα, διακοσμητη εχουμε κι εμεις αν ποτε θελησεις να παρεις προσφορα.

Ο αντρας μου δουλευει και αυριο, οποτε θα περασουμε το σκ κλεισμενοι στο σπιτι.:evil:

Δεσποινα, και τι δε θα΄δινα τωρα για καφε στο δασος στο κολυμβητηριο...

age.png age.png

Μαριαννα αντε ελα!!!! να σε κερασω καφεδακι στις παπιες!!!!!!!!

ξερει αρκετα απο σερρες? ε?!?!?!

Βρε εχω γεννηθει στις Σερρες! Ηταν οι γονεις μου με μεταθεση εκει. Ημουν 10 ετων οταν επιστρεψαμε Αθηνα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα χτεσ ειχαμε 3 γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[quote=IRINI83;554063

δεν ειχα σκοπο να παρω τωρα θηλαστρο αφου αν χρειαζομουν θα χρησιμοποιουσα το χειροκινητο τησ chicco που εχω εν ωρα αναγκησ....

...>...[/QUOT

καλημερα!!!!!!!!!!

Ειρηνακι γιατι δεν χρησιμ. το χειροκινητο θηλαστρο? δεν σε βολεψε?

ηθελε να το παρω κι εγω αυτο

αλλα τελικα πηρα ενα της medela δηλ ο αντρας μου το πηρε αλλα κανει πολυ θορυβο

βατραχακι δεν με βολεψε!!!!!...κ αυτο κανει θορυβο αλλα το θεμα δεν ειναι ο θορυβοσ αλλα ,αν θεσ να βγαζεισ ολοκληρο γευμα και συστηματικα δεν ενδεικνυται...

τησ medela ειχεσ χειροκινητο????

οσο για το βιταμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω εμεινα χτεσ με το στομα ανοικτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτυπησε η μικρη κατω απο το ματακι τησ ,σε μια καρεκλα που ειχαμε βγει για φαγητο....τησ εβαλα λιγο και απο εκει που ηταν κατακοκκινο και πρισμενο πηρε πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα εχει σημαδι αλλα αν δεν εβαζα βιταμ θα ηταν τελειωσ διαφορετικο...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέρα!!!

Εγώ θήλαστρο πήρα το medela swing και είμαι πολύ ευχαριστημένη...όταν γέμιζα πολύ έβγαζα γάλα σε δευτερόλεπτα....και τώρα που αποθηλάσαμε έκανε καλή δουλειά....Να ρωτήσω,την προηγούμενη Πέμπτη που έβγαλα είχα περίπου 50ml και από τα δύο στήθη και προχτές που ξανάβγαλα (1 βδομάδα μετά δλδ) είχα 5ml!!!Να ξαναβγάλω λέτε ή όχι???Φοβάμαι μην μου μείνει γάλα στο στήθος και έχω πρόβλημα..πείτε μου λίγο εσείς που ξέρετε....

Κατερίνα,κι εμείς για να αλλάξουμε πάνα κυνηγιόμαστε..δεν θέλει το βρωμιάρικο..οπότε της δίνω κάτι στα χέρια να απασχολείται ή της τραγουδάω...τώρα τελευταία της αρέσει το "Ήταν ένα μικρό καράβι" και τραγουδάει κι αυτό μαζί μου!!Ντύσιμο εννοείται μόνο όρθια,αλλιώς θα κάνουμε καμιά ώρα...

Ετοιμάζομαι σιγά σιγά,έβαψα νύχι,πάω να βαφτώ και να σιδερώσω ένα πουκάμισο και μετά θα ξυπνήσω το νυχτοπούλι μου (2 η ώρα κοιμήθηκε χτες αφού την είχε πάρει ο ύπνος στο καρότσι όταν βγήκαμε βόλτα κατά τις 9!!) και θα πάμε gymboree για το μάθημα μουσικής....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!

Μα ένα σουκού εγώ δεν παίζει να κοιμηθώ στάνταρ η μικρή ξυπνάει πρωί πρωί...σήμερα από τις 6:30 :shock::shock::shock::shock:

Ειρήνη με το καλό να γεννηθούν όλα τα μωράκια του γκρουπ σας αλλά εμείς βασικά το δικό σου περιμένουμε!:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ο πιτσιποπάκος είναι μια χαρά και εγώ κάνω από το πρωί δουλειές. Το απόγευμα θα πάω να δω την θεία μου που γύρισε από την Αθήνα και με πήρε τηλέφωνο και έκλαιγε. Η κατάσταση του ξαδελφού μου είναι πολύ κρίσιμη:cry:

Ειρήνη τι κάνεις? που χάθηκες? τελείες έστω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...