Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

κατσε να βαλει το ς πρωτα στις καταληξεις ...8ες και τονους...:tongue::tongue::tongue::tongue:

αη μαρη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:αφου μου κατσε εξ αρχησ να βαζω το <σ>παει ...τελειωσε τωρα....μου κολλησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

λοιπον γεννησε και η δευτερη μασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(αυτη με την προκληση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(4 κιλα+53εκ...κοριτσαροσ θεογκομεναρα λεμε...:tongue::tongue:)

τωρα περιμενουμε κ αγωνιουμε για την τριτη που ηταν καθοδον....ηταν μολισ 35 και κατι και να πω την αληθεια μου φανηκε πολυ νωρισ (ειναι και πρωτοτοκη...)αλλα εβαλε και 2 φορεσ χερακι η γιατροσ κ προφανωσ τα αναστατωσε εκει κατω...:rolleyes:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε μαρη πολυτεκνη.....αφου ουτε εσυ βαζεισ τονουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα λεσ για μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι κοντευεισ τισ 9 κιολασ εβδομαδεσ ε???????????????θα περασει ο καιροσ σαν νερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα?

DnfMp3.pngqTarp3.png

βρε μαρη πολυτεκνη.....αφου ουτε εσυ βαζεισ τονουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τωρα το ειδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα λεσ για μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολινακι κοντευεισ τισ 9 κιολασ εβδομαδεσ ε???????????????θα περασει ο καιροσ σαν νερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα?

χαχαχαχαα!βαριέμαι να βάζω.κοριτσακι οπως γουσταρεις γραψε ετσι κι αλλιως σε μαθαμε ετσι αμα το αλλαξεις θα ανησυχησουμε!!!!!φιλια γκαστρουλα!!!!!

1v0n7ypa5y9lur77.png

Ειρηνούλα μου καλή, αύριο μπαίνω στην 9η εβδομάδα, αν και είναι λίγο πλασματικός ο χρόνος, αφού, αν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω αρκετά πιο νωρίς από την ΠΗΤ μου...;););) Εσύ πως πας??? :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

μια χαρα πολινακι μου!!!!!!!!!η κοιλουμπιτσα εχει φουσκωσει τσιτα!!!!!!!!ετοιμη να εκραγει!!εχει χαμηλωσει και πολυ...

ποτε εχεισ πιθανη ημερομηνια???με καισαρικη δεν πασ κ εσυ?αχ με το καλο ματια μου και ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να δεισ ποσο γρηγορα θα περασει ο καιροσ!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να σασ ρωτησω...θυμαμαι που η πολα και η μαριαννα αντλουσαν με θηλαστρο!!!!κι επισησ θυμαμαι (μου φαινεται η μαριαννα )που ειχε το medalla...

ποιο ακριβωσ ειχατε ?αν αντλουσε και καμια αλλη ασ μου πει αν θελει!!!!!

λοιπον ειμαι αναμεσσα στο mini electric και στο swing!!!!!και σημερα σκευτομαι και το mini electric το διπλο!!!!!

γνωριζετε?εχετε καποια γνωμη για πιο να προτιμησω?

φαινονται ιδια τα 2 πρωτα και εχουν μια διαφορα 60-70 ευρω...

δεν ειχα σκοπο να παρω τωρα θηλαστρο αφου αν χρειαζομουν θα χρησιμοποιουσα το χειροκινητο τησ chicco που εχω εν ωρα αναγκησ....

αλλα σκευτομαι οτι ο θηλασμοσ με την αγγελικη μαζι θα ειναι πολυ δυσκολοσ!!!!!!!!!!!!!!δεν ειναι και σε ηλικια που θα τησ εξηγησω κ θα καταλαβει οτι

<το νινι κανει μαμ....>...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρηνάκι εγώ είχα της ameda to lactaline (διπλό, αλλά δεν το χρησιμοποίησα ποτέ έτσι). Δεν είναι τόσο γνωστό στην ελλάδα, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Έβγαζα γάλα πολύ εύκολα, μέχρι και 8,5 μήνες μετά (έπινε μόνο δικό μου). Βέβαια, είχα και πάρα πολύ, αλλά έπαιξε ρόλο και το θήλαστρο πιστεύω. ΠΗΤ έχω 16 Απριλίου (ίδια μέρα με τα γενέθλια του μπαμπάκα μου), αλλά μάλλον για τέλος Μαρτίου με βλέπω :):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Ειρηνακι, βαλε με κι εμενα στις θηλαζουσες μεσω θηλαστρου. Ειχα το ιδιο με της Πωλας, αλλα εγω το χρησιμοποιουσα διπλο. Κι εγω το συνιστω ανεπιφυλακτα. Κι εγω ειχα πολυ γαλα, και νομιζω οτι βοηθησε και το θηλαστρο παρα τα οσα λενε για το αντιθετο.

4Rnfp3.png

Κοριτσια ολα καλα? Το κοριτσακι μου εδειχνε καλυτερα σημερα. Ξυπνησε με κεφια, και στο σταθμο μου ειπαν οτι ηταν η παλια καλη Ιλιανα. Γεγαλε, τραγουδουσε, χορευε, επαιζε με τα παιδακια.

Βεβαια περιττο να σας πω οτι το παιδι εμεινε εκτος σταθμου 1,5 μηνα και δεν ετρεξε ρουθουνι ουτε μια μερα, και τωρα Δευτερα ξεκινησε σταθμο, Τεταρτη ξεκινησε μυξες. Αμαν πια. ΑΜΑΝ. Βαρεθηκα με τις μυξες

4Rnfp3.png

Τί κάνεις Γιωτάκι??? Μα τι θα γίνει μ' αυτές τις μύξες πια??? Μακάρι βέβαια να είναι μόνο μύξες και να μη το γυρίσει σε ωτίτιδα - μακριά από εμάς - . Για πες μας, όλα οκ με την ανακαίνιση??? Τί αλλάξατε στο σπίτι???

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι Πολακι, μακαρι. Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Βεβαια λαμβανω κι εγω τα μετρα μου, της βαζω κατι σταγονες στη μυτη (ενα σκευασμα που μου το δινει ο παιδιατρος) και τη βοηθανε πολυ, ξεπηζουν και γινονται σαν νερακι οποτε ναι μεν εχει, αλλα ειναι ανοιχτη η μυτη της.

Στο σπιτι, αλλαξαμε σαλονι τραπεζαρια. Αλλα οταν λεω αλλαξαμε, εννοω αλλαξαμε. Γκρεμισαμε το τζακι και αλλαξαμε μερια το σαλονι. Τα γυρισαμε τουμπα. Αρα, γκρεμισαμε, βαλαμε γυψοσανιδες, παραγγείλαμε καινουργια επιπλα, καναμε βιβλιοθηκες, γενικα του αλλαξαμε τα φωτα. Αλλα εχει γινει τοσο ωραιο... Στο σπιτι αυτο μενουμε 5 χρονια, ειναι η πρωτη φορα που μου αρεσει το σπιτι μου. Αν και το αγορασαμε καινουργιο, ειμασταν οι πρωτοι που μπηκαμε, το ειχαμε βρει σε προχωρημενο σταδιο και δεν ειχαμε τη δυνατοτητα να κανουμε αλλαγες, συν δεν ειχαμε χρηματα ουτε και χρονο. Και τωρα ηρθε η ωρα.

4Rnfp3.png

Aχ τέλεια, μπράβο!!! :D:D:D Πολύ δουλειά, αλλά αφού σας δικαίωσε το αποτέλεσμα, χαλάλι στον κόπο σας...εμείς λέμε να το κάνουμε αυτό μετά από 10 χρόνια, να είμαστε καλά!! Πήρατε κάποιον εξειδικεύμενο επαγγελματία που ασχολείται με ανακαινίσεις η μόνοι σας?? Θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω το πατρικό μου - όχι όμως με τόσες αλλαγές - αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

πηραμε μια διακοσμητρια. Μολις καταληξαμε με τα σχεδια, αυτη συντονισε τα παντα. Συνεργεια, προγραμματισμο τα παντα. Καθοταν στο σπιτι με τα συνεργεια και τα επιτηρουσε, καναμε αλλαγες τις τελευταιας στιγμης, ειχε το γενικο συντονισμο. Εμεις μονο λεφτα διναμε. Ηρθε μαζι μου για να διαλεξουμε κουρτινες. Μας προτεινε επιπλα που ταιριαζανε με το χωρο. Και οντως το αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο. Και δεν ξεφυγαμε ουτε μια μερα απο το χρονοδιαγραμμα που ειχαμε βαλει. Σημερα φτανει να σου πω οτι μπηκανε 7 διαφορετικοι μαστορες στο σπιτι. Αλλα τελειωσαμε (σχεδον γιατι ολο και κατι στραβωνει τελευταια στιγμη). Ενα καλο καθαρισμα θελει αυριο και τακτοποιηση / διακοσμηση.

4Rnfp3.png

Σούπερ μου ακούγονται όλα αυτά, γιατί έχω πικρή πείρα από μαστόρους και συνεργεία..:(:( Πολύ πικρή όμως...θα σε ρωτήσω εάν χρειαστώ κάτι εεεεε???:):):) Α, καλά, θυμάσαι τον κο Σήφη??? Ακόμη δεν έχω φτιάξει το υπνοδωμάτιό μας...τώρα όμως πρέπει, δεν σηκώνει αναβολή...:tongue::tongue: Λεφτά δεν έχω βέβαια, οπότε δεν θα γίνει όπως το ονειρεύομαι, αλλά τουλάχιστον δε θα κοιμόμαστε στο παιδικό...:tongue::tongue:

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

μωρε καλα να στε, και οταν θα εχετε λεφτα, θα το φτιαξεις οπως θες.

Γιατι εμεις? Αν μας γυρισεις αναποδα αυτη τη στιγμη, θα πεσουν μερικα σεντς. Ξεφραγκιαστηκαμε. Αφου μετα απο πολλα χρονια, περιμενουμε να πληρωθουμε για να βγαλουμε το μηνα. Εχουμε και τα βαφτισια. Καλα που δεν ειχαμε κανονισει για τραπεζι μετα, να δω που θα τα βρισκαμε.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...