Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Χριστίνα ωραίες οι φωτό από τη βάφτιση σας! Και πάλι να ζήσει! Που χάθηκες?

Α....να κανονίσουμε από βδομάδα και με Κατερίνα και με όποια άλλη θέλει για κανένα παιδότοπο που λέγαμε.

Ναι ναι!!!Αντε γιατι παμε καθε μερα στην παιδικη χαρα αλλα ολα ειναι μεγαλυτερα απο την Παναγιωτα και ουτε παιχνιδια της δινουν...τρωει και καμια...Η καημενη τα παιχνιδια της τα δινει στα αλλα...εχω καλο παιδι,να κανει παρεα με τα δικα σας????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία είμαι μόνη με το μικρό σπίτι οπότε δεν προλαβαίνω να γράψω και πολλά, μόνο όταν κοιμάται. Το πρωί τον πάω μια βόλτα και τρώει φρούτο έξω όσο ψωνίζω ή στην πλατεία, το μεσημέρι νάνι και μετά πάλι φαί και βόλτα. Χτες δεν ήξερα τι να κάνω (ήμουν στο τσακ να πάω στον παιδότοπο που σας έλεγα στην Δεκελείας) και τελικά βρεθήκαμε στο Καρφούρ να χαζεύουμε, ενώ μετά τον πήγα σε ένα γνωστό μου πετ σοπ και χάζευε τα ζωάκια (με ιδιαίτερο ενθουσιασμό μπροστά στο κλουβί του φιδιού, μπλιαχ!!!). Κι έτσι περνάνε οι μέρες μας... Σήμερα είχα ένα ιδιαίτερο και ήρθε η πεθ από Φάληρο η κακομοίρα, οπότε κανόνισα κι ένα ραντεβού σε λίγο με έναν συνεργάτη (γιατί έχω ξεχάσει να δουλεύω!). Εννοείται ότι κανονίζουμε βόλτα με τα μικρά!

Την Κυριακή, αν είναι καλός ο καιρός έλεγα μήπως τον πηγαίναμε στο Αττικό Πάρκο. Μιας και λατρεύει τα ζώα, εκεί θα ενθουσιαστεί!

Κατερίνα, κι εγώ καλό το νόμιζα το δικό μου αλλά δεν συμπεριφέρθηκε πολύ κόσμια με την γοργονίτσα :-(

Ελπίζω να καλυτερέψει μέχρι να βρεθούμε (οκ δεν την σάπισε στο ξύλο, αλλά το χαστούκι της το έφαγε η δόλια, ενώ αυτή προσπαθούσε να τον κάνει μάκια!).

Ειρήνη, πλησιάζει η μέρα!!!

WN6Op3.png

Καταλαβαίνω Χριστίνα μου, όλες κάπως έτσι είμαστε.

Κανονίζουμε άμα είναι κάποιο απόγευμα μέσα στη βδομάδα! Ωραία θα είναι! Εγώ πάντως δε λέω τίποτα για το φατσόνι, γιατί μια είναι καλή και γλυκιά και μια δεν θέλει να βλέπει κανέναν, ανάλογα με τις ορέξεις της:tongue:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια που είστε?

Εγώ εδώ περιμένω να πάει 3 να φύγω! Από δουλειά σήμερα λίγα πράγματα. Σήμερα έχω και την έξοδο που σας έλεγα και δεν κρατιέμαι :D

Εσείς έχετε κανονίσει τίποτα για ΣΚ?

Εγώ ΣΚ περιμένω κάποιες φίλες να έρθουν επίσκεψη που δεν μπορούσαν να έρθουν στη βαφτίση και θα έρθουν για καφεδάκι. Ωραία και έχω και καιρό να τις δω!:D Και οι δύο έχουν παιδάκια, οπότε και το φατσόνι θα παίζει και δεν θα μας ενοχλεί:tongue:

Αύριο το πρωί περιμένω την πεθερά μου να μου κρατήσει λίγο τη μικρή να κάνω καμιά δουλειά, γιατί έχουμε βρωμίσει!!! Να'ναι καλά! Είναι γεγονός ότι πλέον οι δουλειές του σπιτιού γίνονται μόνο ΣΚ. Με τη μικρή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θέλει συνέχεια να πάιζουμε! Και είναι ωραίες στιγμές αυτές του παιχνιδιού! Που να μεγαλώσει κιόλας...θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει απωθυμένο και οι δικοί μου δεν μπορούσαν να μου πάρουν!:mrgreen: Ευτυχώς που είναι κοριτσάκι!

Κι εγω με αυτο το απωθημενο γεμισα το σπιτι ρουχα, κοκαλακια, βραχιολακια και σκατακια και ποσα κουκλοσπιτα κλπ και μαλλον εγω παιζω:tongue:

Ναι ναι!!!Αντε γιατι παμε καθε μερα στην παιδικη χαρα αλλα ολα ειναι μεγαλυτερα απο την Παναγιωτα και ουτε παιχνιδια της δινουν...τρωει και καμια...Η καημενη τα παιχνιδια της τα δινει στα αλλα...εχω καλο παιδι,να κανει παρεα με τα δικα σας????

Ειναι πολυ μικρα ακομα για να παιζουν μαζι με αλλα.

Και οι σφαλιαρες ειναι και μεσα στο προγραμμα Χριστινα!!!

Καλε οι φωτο απο τη βαφτιση δεν δειχνουν τη μητερα ομως...

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Την Κυριακή, αν είναι καλός ο καιρός έλεγα μήπως τον πηγαίναμε στο Αττικό Πάρκο. Μιας και λατρεύει τα ζώα, εκεί θα ενθουσιαστεί!

Κι εμεις, αν δεν παμε θαλασσα, θα παμε στο αττικο παρκο, γιατι θελουμε να επισκεφθουμε το δελφιναριο.

mU1gcXQ862Y

age.png age.png

Ναι το ακουσα κι εγω για το δελφιναριο, καλα για σκ μην κανετε πολλα σχεδια ακουσα οτι ερχετε βροχη''''''''''''''''''.

Δεν ξερω ρε Μαρια τι της εχω κανει.Μαλλον της αρεσει που τσιριζω άου άου....τι να πω!

Α!Εγω εχω προβλημα με την αλλαγη πανας, δεν ξαπλωνει με τιποτα, κλαιει, γυριζει γυρω γυρω μπρουμυτα πανω στο κρεβατι κι εγω την κυνηγαω...τρεμει η ψυχη μου οταν πρεπει να την αλλαξω, εννοειται οτι ντυνομαστε ορθιες...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...

ελπιζω να εισαστε ολες καλα...

τις προηγουμενες μερες δεν ειχα σχεδον καθολου να συνδεθω μιας και τα δικα μου τρεχαματα ειναι εις ... τετραπλουν!!!

εγγραφες φροντιστηριων αγγλικα-μαθηματικα, αθλητισμο... λυκεια, γυμνασια κλπ κλπ...

σημερα συγκινηθηκα αρκετα που πηγα να υπογραψω την καρτελα του γιου μου που θα παει 1η Λυκειου!!!!!!

σαν ψεμα μου φαινοταν!!!

ημουν στο γραφειο του λυκειρχη και ειχα ενα κομπο στο στομαχι, σα να ημουν εγω η μαθητρια του λυκειου!!!! :rolleyes:

κατα τ΄αλλα οπως τα ξερετε...

με 4 αντρες εδω μεσα... βαστατε ποδαρακια μου!!!!!!!!

7hWqp3.png

λιζακι καλη σχολικη χρονια κ σε εσασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια στο καφε των γκαστρουλιτσων γινεται χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε μια η οποια γεννησε (ηταν μολισ 36+2...δηλ,λιγοτερο απο μενα αλλα ειχε διαφορα ψιλοπροβληματακια κ μπηκε τωρα...)ευτυχωσ ολα καλα!!!!

επισησ αλλη μια 40 νταν που ειναι με προκληση και ακομα περιμενουμε...

και αλλη μια 35+ που ειναι καθοδον για μαιευτηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τρελη συγκινηση!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

helloooooo!!! τι κανετε κοριτσακια?εγω πηζω!περιμενω τη δευτερα πως και πως να ανοιξουν τα σχολεια...

Ορίστε λυσάξατε με την Ειρήνη μπήκε η κοπέλα....θα ενημερωθούμε βρε αν γεννήσει...θα καλέσει τα κανάλια για να μας ειδοποιήσει! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε μου προτείνεται κ εμένα κάτι για τα γενέθλιά μου???Οχι για φαγητό αλλά κάτι πρωτότυπο... ;) Μήπως να πάω με τον άντρα μου σε ξενοδοχείο??? :P:p:p:p:p:twisted::twisted::twisted::twisted:

καλοοοοοο.;)
Ξεχνάτε ότι έχω ένα παιδί που δεν έχω που να το αφήσω????:tongue::tongue::tongue:
λεπτομερειες :tongue:
ok ευχαριστώ!:D

Εσύ όλα καλά με το νέο σποράκι? Και με τα παλιά? Τι είπανε που θα έχουν κι άλλο αδερφάκι? Ο Βαγγέλης δηλαδή γιατί η μικρή δεν μπορει να εκφραστεί ακόμα!:mrgreen:

η μικρη θα εκφραστει οταν γεννη8ει το μικρο.τωρα με ποιον τροπο...αγνωστο :tongue:
Γμτ και δεν μπορώ να μπω από τη δουλειά, το έχουν μπλοκάρει το φατσοβιβλίο!:evil:
καπου διαβαζα οτι 8α το μπλοκαρουν παντου γτ εχει πεσει η αποδοτικοτητα...
Αει καλά... η τελεία εννοούσες μουχαχαχαχα

Βάλε και κάνα τόνο να συνεννοούμαστε ντε!

κατσε να βαλει το ς πρωτα στις καταληξεις ...8ες και τονους...:tongue::tongue::tongue::tongue:
Καλύτερα, για επίδειξη είμαστε; :cool:
ελα λεμε δεν 8ελω αηδιες...ειμαστε θεες......;)

1v0n7ypa5y9lur77.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...