Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

καλημερα μανουλεσ!!!!!

σημερα ειχαμε γιατρο..πηραμε 1 μονο κιλο σε 2 μηνεσ , αλλα μασ ειπε οτι γυρω στα 300-500 γρ.πλεον τον μηνα ειναι αρκετα!!!!ειμαστε 7 κιλα και 70 εκατοστα...μοντελεσ!!!!!!!μασ ειπε επισησ οτι ειμαστε πολυ ατακτεσ κ ζωηρεσ και να προσεχω να μην μου πεσει απο πουθενα....(λεσ κ δεν το ξερα...).φαγαμε κ 2 εμβολια...

Σιδερενιο το δοντακι.

Κι εμας πρησμενα ειναι τα ουλα μας και ολο δαγκωνουμε και γεμιζουμε σαλια.

Αν κρινω ομως απο τη δεσποινα που ξεκινησε ετσι τον 4ο μηνα και εβγαλε το πρωτο 8,5 μηνων ....

ωχ κασσιανη μου λεγε μου τετοια να παιρνω θαρροσ......η αγγελικουλα ταλαιπωρειται με δοντια απο 2,5 μηνων κ ειμαστε 6!!!!ακομα να βγουν....ολο πανε να ξεμυτισουν κ ολο παιρνουν παλι πισω...

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Μαριάννα πολύχρονη!!!Να σαι γερή και να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με όσους αγαπάς!

Demykoo σιδερένιο το δοντάκι σας!

Εφουλίνο με το καλό να ναι γερό το μωράκι κ πάντα άξια!!!

Ουφ μόλις έκατσα από το πρωί.....Ευτυχώς κατάφερα κ πήρα ούρα της μικρής με την τρίτη φορά κ αφού είχε ψιλοπαγώσει γιατί την τελευταία φορά την άφησα γυμνή από τη μέση και κάτω αφού με την πάνα έφευγε το σακουλάκι όπως χτυπιέται!Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα κ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα...ευτυχώς που είναι κ η βάπτιση κ ξεχνιέμαι λίγο! Χθες παραλάβαμε όλα τα βαπτιστικά κ το σαλόνι μου έχει γίνει κίτρινο!!! Δεν ξέρω αν θα προλάβω να βγάλω φώτο να σας βάλω γιατί έχω πολλές δουλειές ακόμα κ παίζει κ να το ξεχάσω!!!!

αννουλα μου γλυκια ηλθε επιτελουσ η μεγαλη μερα!!!!!!!σασ ευχομαι με το καλο!!!ολα να πανε τελεια!!!!!!πολλεσ πολλεσ ευχεσ απο μενα κ την αγγελικουλα και να γινει μια καλη χριστιανουλα!!!!!!!!!!

οσο για τισ φωτο....απλα τελεια τα βαπτιστικα σασ!!!ειναι υπεροχα!!!!!

δεν θα το πιστεψεισ ...οταν διαλεγα κ εγω φουστανι ημουν αναμεσα σε ενα που εμοιαζε παρα πολυ με το δικο σου κ σε αυτο που πηρεσ!!!!!ωσ κ εκει συμπτωση!

επισησ ευχομαι και καλα αποτελεσματα απο τισ αναλυσεισ τησ μπουκιτσασ!!!!!!

να περασετε υπεροχα!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννουλα υπεροχο το ονομα!!!!!!!!ευχομαι λοιπον να εχει μια χρυση ζωη!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι δεν αλλαζουν τα πραγματακια που πηρε?αν τησ το ελεγεσ κ τησ το εξηγουσεσ πολυ ωραια , δεν θα καταλαβει?

α και σημερα συμπληρωσαμε μισο ετοσ ζωησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πριν μισο χρονο τετοια ακριβωσ ωρα ζουσα σε ενα ονειρο που δοξα τω θεω συνεχιζει ακομα!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by IRINI83

DnfMp3.pngqTarp3.png

αννουλα υπεροχο το ονομα!!!!!!!!ευχομαι λοιπον να εχει μια χρυση ζωη!!!!!!!!!!!!!

ναντινακι δεν αλλαζουν τα πραγματακια που πηρε?αν τησ το ελεγεσ κ τησ το εξηγουσεσ πολυ ωραια , δεν θα καταλαβει?

α και σημερα συμπληρωσαμε μισο ετοσ ζωησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!6 μηνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πριν μισο χρονο τετοια ακριβωσ ωρα ζουσα σε ενα ονειρο που δοξα τω θεω συνεχιζει ακομα!!!!!!!!!!

Να τα 1000άσετε, κοριτσάκι μου.....!!!!

Συνεννοήθηκα με τη διακοσμήτρια, θα της φέρω νωρίτερα τη λαμπάδα και θα δει τί μπορεί να κάνει.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

αχχχχχχχχ,Σοφία μου μόνο στο παιχνίδι χαλάρωσα γιατί στον ύπνο και στην κρέμα μόνο από μένα τρώει..τώρα κοιμάται...

Άννα με το καλό σου εύχομαι..τέλειο το ονματάκι σας..εμείς Χριστίνα-Αγάπη θα την πούμε...

nAcmp3.png

uZRep2.png

Διαφημίσεις

Μπήκα για να μας ξεματιάσετε όσες ξέρετε! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι όπως γύρναγα με το ταξί από την κομμώτρια μας τρακάρανε έξω από την εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση κ μας τρακάρανε κ πολύ πίσω από τη μεριά που καθόμουν κ δεν φόραγα ζώνη αλλά για κάποιο λόγο πέρα από το ότι τραντάχτηκε πολύ ο αυχένας μου κ έχω πονοκέφαλο δεν έπαθα ούτε γρατζουνια!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά?

Χτες πήγαμε στον παιδίατρο, ο πιτσιποπάκος είναι 7320γρ και 68εκ, έκανε και τα δύο εμβόλια και ευτυχώς μέχρι ώρας δεν έχει ούτε πυρετό ούτε γκρίνια. Μας έγραψε και μία κρέμα για τα μαγουλάκια μας γιατί είναι ξηρό το δέρμα και μας σύστησε και μία ενυδατική της Avene για τον πισινούλη μας.

Καλησπερα κοριτσια. Anna_ath ευχομαι αυτο να ηταν το τελευταιο ασχημο που σου ετυχε. Κοιτα να περασετε σημερα τελεια και αυριο να μας πεις τα καλυτερα.

Mantinop ποια ειναι η κρεμα για τα μαγουλα γιατι και του δικου μου ειναι σαγρε και αυτη που μας εχει δωσει παιδιατρος εχει κορτιζονη;

Επεξεργάστηκαν by gogga

BdN1p3.png

Μπήκα για να μας ξεματιάσετε όσες ξέρετε! Το μόνο που θα σας πω είναι ότι όπως γύρναγα με το ταξί από την κομμώτρια μας τρακάρανε έξω από την εκκλησία που θα γίνει η βάπτιση κ μας τρακάρανε κ πολύ πίσω από τη μεριά που καθόμουν κ δεν φόραγα ζώνη αλλά για κάποιο λόγο πέρα από το ότι τραντάχτηκε πολύ ο αυχένας μου κ έχω πονοκέφαλο δεν έπαθα ούτε γρατζουνια!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

αμαν βρε κοριτσι μου! ευτυχως ολα καλα! εφτασε η μεγαλη μερα! ευχομαι οτι και τα κοριτσια.το κοριτσακι σου να εχει μια ζωη χρυση!

γεια σας κοριτσια!επιτελους εκατσα να σας γραψω!

credo και τι θα τρώς τώρα κορίτσι μου??? Ο_ο

Πάντως κι εγώ στο μαιευτήριο που δεν του έδωσα καθόλου ξένο γάλα (είχα ελπίδες πως θα θήλαζα :( ) δεν είχε πρόβλημα με ίκτερο...

σοφακι τρωω λαχανικα,οσπρια και απο φρουτα αχλαδια και μηλα.ομολογω οτι ειναι δυσκολο αλλα τι να κανω.αρχισα και συμπληρωματα σιδηρου και ασβεστιου.απο γλυκα τρωω σπιτικο νηστισιμο κεικ.

CREDO ο γιατρος μου ακουγεται πολυ ψαγμενος και μπραβο του. Τι θεμα ειχε το μωρο και πηγες?

ναι κασσιανη ειναι πολυ καλος ο γιατρος.ξερει πολλα για τον θηλασμο και δεν λεει τις γνωστες βλακειες! η μικρη ειχε αιμα στα κακα και βλεννες.ο παιδιατρος μας ειπε να παμε σε γαστρεντερολογο.

αχχχχχχχχ,Σοφία μου μόνο στο παιχνίδι χαλάρωσα γιατί στον ύπνο και στην κρέμα μόνο από μένα τρώει..τώρα κοιμάται...

Άννα με το καλό σου εύχομαι..τέλειο το ονματάκι σας..εμείς Χριστίνα-Αγάπη θα την πούμε...

Χριστίνα-Αγάπη! Τέλειο και το δικό σας!!!

Ρε συ Αννούλα τι ήταν πάλι αυτό? Φτού φτού κορίτσι μου όλα καλά να πάνε τώρα!

Ερημιά έπεσε.... Είστε όλες για καφεδάκι πουλάκια μου ε??????

eNortjK1UjKxNDQzVLIGXDASuwKh10.png

Θέλω ν'ακούγεται από παντού κιθάρα και τα ντράμς να προκαλούν αντάρα...

Διαφημίσεις

βρε αννουλα μου!!!!!τι παθατε παλι!!!!ευτυχωσ που δεν ειχατε και το μωρακι μαζι!!!τι να πω!!!!!φτου φτου κοπελα μου!!!!!!!ευχομαι να εχουν παει ολα τελεια και να ηταν μια υπεροχη βαπτισουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεγεια το τελειο ονοματακι σασ!!!

να σασ ζησει η ζωη χρυση κ να την καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Mantinop ποια ειναι η κρεμα για τα μαγουλα γιατι και του δικου μου ειναι σαγρε και αυτη που μας εχει δωσει παιδιατρος εχει κορτιζονη;

Μου έδωσε την LIPIKAR της LA ROCHE-POSAY για ενυδάτωση αλλά μου είπε αν χειροτερέψει δηλαδή αν βγάλει σπυράκια να του βάλω την ecolon cream που όμως έχει κορτιζόνη για 5 ημέρες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...