Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Εγω φοβαμαι μην ισχυριστει οτι δε πηγα στην δουλεια μετα την αδεια.!!!

Εαν δεν εχεις παει στη δουλεια χωρις νομιμο λογο, φυσικα και αυτο θα ισχυριστει.

Οτι εφυγες απο μονη σου.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω φοβαμαι μην ισχυριστει οτι δε πηγα στην δουλεια μετα την αδεια.!!!

Να κρατήσεις αρχείο με την επικοινωνία σας....πχ εξερχόμενες κλείσεις που φαίνονται σε λογαριασμό για να αποδείξεις ότι επικοινώνησες ;)

ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ! :mad:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Εαν δεν εχεις παει στη δουλεια χωρις νομιμο λογο, φυσικα και αυτο θα ισχυριστει.

Οτι εφυγες απο μονη σου.

Έχει το δικαίωμα να μη πάει για δουλειά λόγω μη πληρωμής μισθών κ επίσχεσης εργασίας! Άμα το αφήσει ακόμα λίγο όμως γιατί ήδη έχει μια εβδομάδα που έπρεπε να χει πάει θα χάσει κ αυτό το δικαίωμα.....

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε τα πρωτα γεννητουρια στο αλλο καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι ακου κασ κ αννα που τα ξερουν καλα και εννοειται να μην παραιτηθεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι μονο χαρη θα του κανεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Φυσικα και εχεις το δικαιωμα αν δεν σε πληρωνει να πας στη δουλεια κανοντας επισχεση, αλλα αυτο πρεπει να αποδεικνυεται εγγραφως και οχι με τηλ επικοινωνιες κλπ.

Κανονικα πρεπει να στειλεις εξωδικο και να το δηλωσεις οτι κανεις επισχεση λογω μη πληρωμης.

Δεν αποδεικνυεται διαφορετικα η επισχεση.

yey2p2.png BN4cp2.png

Φυσικα και εχεις το δικαιωμα αν δεν σε πληρωνει να πας στη δουλεια κανοντας επισχεση, αλλα αυτο πρεπει να αποδεικνυεται εγγραφως και οχι με τηλ επικοινωνιες κλπ.

Κανονικα πρεπει να στειλεις εξωδικο και να το δηλωσεις οτι κανεις επισχεση λογω μη πληρωμης.

Ήταν να γυρίσει στη δουλειά τη Παρασκευή ζήτησε να πληρωθεί κ της αρνήθηκε....κακώς άφησε κ πέρασε μια εβδομάδα...τις τηλ.επικοινωνίες τις ανέφερα γιατί μπορεί να ισχυριστούν ότι εξαφανίστηκε κ έτσι της κάνανε οικειοθελή εν αγνοία της....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα εχουμε τα πρωτα γεννητουρια στο αλλο καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειρηνακι ακου κασ κ αννα που τα ξερουν καλα και εννοειται να μην παραιτηθεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ετσι μονο χαρη θα του κανεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε να ζήσει το πρώτο φθινοπωρινό μωρό!!! Με το καλό κ εσύ περίμενε τη σειρά σου!:-P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Συμφωνω, επρεπε ή να παει κανονικα στη δουλεια την παρασκευη και να κανει και καταγγελια για τα δεδουλευμενα ή αν δεν πηγαινε, να εστελνε εξωδικο ότι κανει επισχεση εργασιας.

Σε καθε περιπτωση η διαφορα ειναι στο θεμα της απολυσης-αποζημιωσης-ταμειο ανεργιας.

Τα δεδουλευμενα και παραιτηση να θεωρηθει, κανονικα τα διεκδικει ειτε μεσω αγωγης ειτε μεσω επιθεωρησης, που του κανει μηνυση.

Ολα αυτα πολυ χοντρικα βεβαια, γιατι δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες που μερικες φορες κανουν μεγαλη διαφορα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Κοριτσάκια που είστε?

Εγώ εδώ περιμένω να πάει 3 να φύγω! Από δουλειά σήμερα λίγα πράγματα. Σήμερα έχω και την έξοδο που σας έλεγα και δεν κρατιέμαι :D

Εσείς έχετε κανονίσει τίποτα για ΣΚ?

Εγώ ΣΚ περιμένω κάποιες φίλες να έρθουν επίσκεψη που δεν μπορούσαν να έρθουν στη βαφτίση και θα έρθουν για καφεδάκι. Ωραία και έχω και καιρό να τις δω!:D Και οι δύο έχουν παιδάκια, οπότε και το φατσόνι θα παίζει και δεν θα μας ενοχλεί:tongue:

Αύριο το πρωί περιμένω την πεθερά μου να μου κρατήσει λίγο τη μικρή να κάνω καμιά δουλειά, γιατί έχουμε βρωμίσει!!! Να'ναι καλά! Είναι γεγονός ότι πλέον οι δουλειές του σπιτιού γίνονται μόνο ΣΚ. Με τη μικρή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θέλει συνέχεια να πάιζουμε! Και είναι ωραίες στιγμές αυτές του παιχνιδιού! Που να μεγαλώσει κιόλας...θα πάρουμε όλα τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει απωθυμένο και οι δικοί μου δεν μπορούσαν να μου πάρουν!:mrgreen: Ευτυχώς που είναι κοριτσάκι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Aσε Φατσακι η μητερα μου καθε μερα φερνει και μια καινουργια (απο τις δικες μου δλδ) κουκλα αλλα της ειπα να τα κραταει για αργοτερα.Θα τις βαζω και σε κουτι να φαινονται καινουργες!!!!χιχιχι...κι εγω απο δουλεια τιποτα και περιμενω να παει 4 να φυγω,εχω κομμωτηριο μετα.Το σκ θα δουμε αν παμε σε καμια παιδικη χαρα παλι γιατι τη μικρη θα την αφησω στη μανα μου κυριακη πρωι να παω στο βαφτιστηρι λιγο που γιορταζει τεταρτη. Ασε απο δουλειες, να 'ναι καλα η μανα μου...

Συμφωνω, επρεπε ή να παει κανονικα στη δουλεια την παρασκευη και να κανει και καταγγελια για τα δεδουλευμενα ή αν δεν πηγαινε, να εστελνε εξωδικο ότι κανει επισχεση εργασιας.

Σε καθε περιπτωση η διαφορα ειναι στο θεμα της απολυσης-αποζημιωσης-ταμειο ανεργιας.

Τα δεδουλευμενα και παραιτηση να θεωρηθει, κανονικα τα διεκδικει ειτε μεσω αγωγης ειτε μεσω επιθεωρησης, που του κανει μηνυση.

Ολα αυτα πολυ χοντρικα βεβαια, γιατι δεν μπορω να γνωριζω λεπτομερειες που μερικες φορες κανουν μεγαλη διαφορα.

Πάντως κάπως πρέπει να κινηθεί άμμεσα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο γιατί ήδη είναι μείον της που το χει αφήσει έτσι....:rolleyes:

Φατσάκι εγώ κάθε βδομάδα ψάχνω να δω ποιος θα με εξυπηρετήσει για να κάνω δουλειές...μεγάλη πίκρα....τις εβδομάδες που δεν έχω Σάββατο τη γυναίκα προσπαθώ τις Παρασκευές το δίωρο που κοιμάται η μικρή να κάνω σκουπισμα-σφουγγαρισμα-ξεσκόνισμα-μπαλκόνι τρέχοντας κ σουκου να έχω σίδερο μόνο....:|

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Τρεχω και δεν φτανω περι γαμοβαπτισης....
Έτυχε να διαβάσει ο άντρας μου μια μέρα που είχα αφήσει ανοιχτό το φόρουμ, που έλεγες για τον Μάριο που σου έλεγε να μην παντρευτείς τον πατέρα του! Από τότε κάθε μέρα με ρωτάει τι νέο έχουμε από Μάριο χαχαχαχαχα

Σας παρακαλώ, ζορίστε την λίγο, έχει βουλιάξει στην απελπισία της και δεν κάνει τίποτα η φιλενάδα Ειρήνη και θα βγει χαμένη στο τέλος! Άκου τις ρε Ειρηνάκι, κουνήσου σε παρακαλώ!

WN6Op3.png

Όλες τα ίδια κάνουμε τελικά. Κι εγώ ότι προλαβαίνω τρέχοντας και με διαλείμματα να παίζω με το μωρό και μετά είμαι ''τέζα''! Αυτή τη βδομάδα τα παράτησα όμως...δεν μπορώ. Αύριο θα τα κάνω όλα, σκασίλα μου ;) Ε δε γίνεται...τα έχω παίξει, δουλειά, παιδί, δουλειές!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Χριστίνα ωραίες οι φωτό από τη βάφτιση σας! Και πάλι να ζήσει! Που χάθηκες?

Α....να κανονίσουμε από βδομάδα και με Κατερίνα και με όποια άλλη θέλει για κανένα παιδότοπο που λέγαμε.

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...