Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!Ειμαι ξυπνια απο τις 5, η Πναγιωτα εκανε κακα...

Mantinop κι εγω της πηρα πιπιλα 12+ αλλα δεν την ηθελε και της ξαναπηρα 6+.Ετσι κι αλλιως εγω μονο στον υπνο της τη δινω για να μην πιπιλαει το δαχτυλο της... Σκεψου οτι το βαφτιστηρι μου στην ιδια ηλικια παιρνει ακομα 0+..

Εν τω μεταξυ οταν πηγα να παρω την καινουργια πιπιλα επαθα πλακα, πρωτη φορα ειδα μασιφ πιπιλα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από'μένα...

Τελικά χτες το βράδυ καταφέραμε και κοιμηθήκαμε στις 1.30!!Γελούσαμε από την χαρά μας με το Κώστα!!!

Την είχα ξυπνήσει το πρωί στις 11 (αφού κοιμήθηκε στις 3 το προηγούμενο βράδυ είπα να μην την ζορίσω πολύ) και την κράτησα ξύπνια μέχρι το μεσημέρι...μετά δώσαμε μια μάχη για το μεσημεριανό φαγητό το οποίο δεν ήθελε με τίποτα και τελικά αποκοιμήθηκε νηστική και κλαμμένη από τις 3 μέχρι τις 5...το απόγευμα πήγαμε gymboree,σκαρφάλωσε παντού και κουράστηκε και το βράδυ πιά της έδωσα να καταλάβει ότι δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια...έκρυψα οτοδήποτε της αποσπάει την προσοχή από τον ύπνο,της είπα ότι τώρα είναι ώρα για νάνι και θα παίξουμε πάλι αύριο και την κοίμισε ο πατέρας της.....Από'δω και πέρα θα την ξυπνάω κάθε πρωί από 10' νωρίτερα κάθε μέρα και θα μεταφέρουμε και το βραδυνό μπάνιο κατά 10' νωρίτερα κάθε μέρα...μήπως και στρώσει η κατάσταση...

Όοσ για το φαγητό,αφού είδα κι απόειδα χτες,αποφάσισα να μην το παλέψω άλλο προς το παρόν..ας τρώει βαζάκι,ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία στο κάτω κάτω,μέχρι να τα βαρεθεί..και κάποια στιγμή θα επανέλθω με τα σπιτικά φαγητά!!Ειλικρινά,τα νεύρα μου δεν αντέχουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα....τουλάχιστον έτσι είμαστε όλοι ήρεμοι και...χορτάτοι!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Οχι για το mmr ιλαράς...

Η αλήθεια είναι ότι έχει δροσιά εδώ στο Πειραιά σήμερα....το πρωί κρύωνα κιόλας :shock:

Ειρήνη αν σου κάνει παραίτηση χάνεις το δικαίωμα της αποζημίωσης...σου λέει @@ιες ότι θα ρωτήσει κ καλά το λογιστή...δεν έχει να κάνει αν είσαι από τοκετό κανονικά εργαζόμενη θεωρείσαι...εγώ μια φορά στα είπα τι πρέπει να κάνεις αν θες άκουσέ με για να μη βαράς το κεφάλι σου! Sorry για τις εκφράσεις αλλά επειδή τα ξέρω πολύ καλά αυτά τα ζητήματα κ έχω δει κόσμο να πέφτει θύμα τέτοιων ζώων προσπαθώ να σε ταρακουνήσω!;)

Λοιπον ακου όλο το story για να καταλαβεις...

εργαζομαι εκει απ το 2007 μενω εγκυος το 2008 και βγαινω σε κανα μηνα ποσο ηταν αδεια επαπηλουμενης το 2009 και μετα την κανονικη του τοκετου λοχειας... σε ολο το διαστημα της αδειας με ειχαν ξεχασει... (επρεπε να πληρωνομαι και απο αυτους ετσι λειτουργει το ταμειο μου) ερχεται η ωρα να γυρισω.. και τους παιρνω τηλ και ζηταω να μου δωσουν χρηματα και αντι να γυρισω να μου δωσει το μειωμενο σε ισοχρονη αδεια... μου αρνιουνται... και γυρναω εκει τον οκτωμβριο με χρεος καπου 6000 τα οποια εδωσε ανα διαστηματα και ταυτοχρονα αρχισε να χρωσταει μηνες σε ολους βεβαια... αρχισε της βλακειες και τα συγνωμη που δεν ηξερε πως λειτουργει το ταμειο και εφτασε σε τοσο χρεος....

σε καποια φαση το ιανουαριο φεβρουαριο ενω ειχαμε πατσισει το 6000 αρχισα να μπαινω μεσα αρκετους μηνες σε σχεση με τους αλους... και πηγα και του το πα... και η απαντηση ηταν εγω φευγω νωρις και δε του προσφερω τιποτα και πληρωνει αυτους που δουλευουν.. εκει ΚΑΚΩ΅Σ μουτζωστε με με πηραν τα κλαματα ... και μετα του ειπα οτι εγω ειχα ζητησει το μειωμενο και το αρνηθηκε μαζεμενο δε φταιω εγω για την ωρα αναχωρησης... και επισης οτι αν συνεχισει με αυτο το χρεος εγω δε εχω τι να κανω τοπαιδι μου γιατι πρεπει να το βαλω σταθμο για να ερχομαι... αλλιως δε μπορω...

Και τι θα δινεις ολο το μισθο σου σε σταθμους... λεω αυτο ειναι δικο μου θεμα,,,,

απαντηση ¨παρε αμα θες τωρα το υπολοιπο της αδειας και γυρνας μετα κανονικα και οχι με μειωμενο...

θα με πληρωνεται νορμαλ οσο θα λειπω με αδεια? ΝΑΙ

Φευγω λοιπον με 2 μηνες μειωμενου 1 κανονικη αδεια και 1 ανευ

και πρεπει να γυρισω τωρα.... στη δουλεια

αποτελεσμα

6000 παλι χρεος , ουτε ενα τηλ ολο το καλοκαιρι , για λεφτα...

και παω τωρα και δε εχουν να πληρωσουν οοποτε εγω δε εχω να βαλω σχολειο την μικρη αρα δε μπορω να παω δουλεια...

αρα παραιτησε γιατι εσυ εχεις προβλημα.... αλλα αν μπορουμε να σου κανουμε μια απολυση για να μπεις ταμειο/... ενοειται χωρις αποζημειωση....

και τα 6000?

οποτε μπορουν παλι?

Σας επρηξα?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Μπραβο Μπιζελακι, τουλαχιστον να στρωσετε με το θεμα του υπνου.Φαντασου να δουλευες και να ησουν ολη νυχτα ξυπνια...κομματια θα πηγαινες στη δουλεια, δεν το συζητω!

Εγω εχω παλι προβλημα με το γαλα, καλα το ηπιαμε τις πρωτες μερες το φρεσκο απο προχθες το βραδυ παλι μολις βλεπει το μπουκαλι του δινει μια, βαζει και το δαχτυλο στο στομα της και ξαπλωνει να κοιμηθει..Φυσικα δεν την αφηνω, το πινουμε ορθιες μπροστα στο ψυγειο να κοιταμε τα μαγνητακια, στο μπαλκονι κλπ...κομματια η μεση μου, μιση ωρα την ειχα αγκαλια χθες μεχρι να το πιει.

οχι λεω να παμε οι δυο μας γιατι θα ειναι ταλαιπωρια αφου δεν θα παμε για πολλες ημερες , ο Ταξιαρχης τι ειναι μοναστηρι ή τοποθεσία?

Μοναστηρι. Διαβασε εδω.

http://www.visitlesvos.gr/guide/gr/sightseeing/churches/detail.php?ID=1571

age.png age.png

Διαφημίσεις

Λοιπον ακου όλο το story για να καταλαβεις...

εργαζομαι εκει απ το 2007 μενω εγκυος το 2008 και βγαινω σε κανα μηνα ποσο ηταν αδεια επαπηλουμενης το 2009 και μετα την κανονικη του τοκετου λοχειας... σε ολο το διαστημα της αδειας με ειχαν ξεχασει... (επρεπε να πληρωνομαι και απο αυτους ετσι λειτουργει το ταμειο μου) ερχεται η ωρα να γυρισω.. και τους παιρνω τηλ και ζηταω να μου δωσουν χρηματα και αντι να γυρισω να μου δωσει το μειωμενο σε ισοχρονη αδεια... μου αρνιουνται... και γυρναω εκει τον οκτωμβριο με χρεος καπου 6000 τα οποια εδωσε ανα διαστηματα και ταυτοχρονα αρχισε να χρωσταει μηνες σε ολους βεβαια... αρχισε της βλακειες και τα συγνωμη που δεν ηξερε πως λειτουργει το ταμειο και εφτασε σε τοσο χρεος....

σε καποια φαση το ιανουαριο φεβρουαριο ενω ειχαμε πατσισει το 6000 αρχισα να μπαινω μεσα αρκετους μηνες σε σχεση με τους αλους... και πηγα και του το πα... και η απαντηση ηταν εγω φευγω νωρις και δε του προσφερω τιποτα και πληρωνει αυτους που δουλευουν.. εκει ΚΑΚΩ΅Σ μουτζωστε με με πηραν τα κλαματα ... και μετα του ειπα οτι εγω ειχα ζητησει το μειωμενο και το αρνηθηκε μαζεμενο δε φταιω εγω για την ωρα αναχωρησης... και επισης οτι αν συνεχισει με αυτο το χρεος εγω δε εχω τι να κανω τοπαιδι μου γιατι πρεπει να το βαλω σταθμο για να ερχομαι... αλλιως δε μπορω...

Και τι θα δινεις ολο το μισθο σου σε σταθμους... λεω αυτο ειναι δικο μου θεμα,,,,

απαντηση ¨παρε αμα θες τωρα το υπολοιπο της αδειας και γυρνας μετα κανονικα και οχι με μειωμενο...

θα με πληρωνεται νορμαλ οσο θα λειπω με αδεια? ΝΑΙ

Φευγω λοιπον με 2 μηνες μειωμενου 1 κανονικη αδεια και 1 ανευ

και πρεπει να γυρισω τωρα.... στη δουλεια

αποτελεσμα

6000 παλι χρεος , ουτε ενα τηλ ολο το καλοκαιρι , για λεφτα...

και παω τωρα και δε εχουν να πληρωσουν οοποτε εγω δε εχω να βαλω σχολειο την μικρη αρα δε μπορω να παω δουλεια...

αρα παραιτησε γιατι εσυ εχεις προβλημα.... αλλα αν μπορουμε να σου κανουμε μια απολυση για να μπεις ταμειο/... ενοειται χωρις αποζημειωση....

και τα 6000?

οποτε μπορουν παλι?

Σας επρηξα?

Πηγαινε ρε κοπελια στην επιθεωρηση εργασιας μπας και βγαλεις ακρη γιατι μ'αυτον που εμπλεξες...

Καλημέρα...

Ειρήνη έχεις μπλέξει άσχημα. Όντως έχει δίκιο η Κατερίνα. Πριν πας όμως ενημέρωσε τον ρουφ, ότι αν δε βρεις το αφεντικό μέχρι την Δευτέρα-Τρίτη, πας κατευθείαν επιθεώρηση εργασίας. Ε δε μπορεί θα ταρακουνηθεί! Αν όχι, βουρ για επιθεώρηση. Εσύ δεν έχεις να χάσεις τίποτα!;)

Ξανθή με το καλό και καλά κουράγια!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ειρήνη τι ταμείο έχεις???

(Αν σου έχει κανονικά πρόσληψη σαν υπάλληλο)Όχι δεν παραίτησε γιατί εσύ έχεις πρόβλημα....κάνεις επίσχεση εργασίας κ κάθεσαι σπίτι σου γιατί δεν σου πληρώνει τα δεδουλευμένα σου κ έχεις δικαίωμα να πιάσεις κ αλλού δουλειά αν βρεις....;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Οπως και να'χει Ειρηνη μην το αφησεις θα χασεις τα δεδουλευμενα σου και ειναι κριμα.Τουλαχιστον ενα τηλ στην επιθεωρηση να τους εξηγησεις την κατασταση να δουμε τι θα σου πουν να κανεις.Ετσι κι αλλιως για δουλεια εκει δε σε βλεπω να ξαναγυρνας οποτε..

Διαφημίσεις

Πηγαίνοντας στην επιθεώρηση θα τους καλέσουν σε συζήτηση ο εργοδότης θα πει θα τη πληρώσω πχ σε 3 μήνες θα πάρει αναβολή 3 μήνες η υπόθεση....δεν θα τη πληρώσει θα ξαναπάει για καταγγελία κ θα πρέπει να του κάνει αγωγή κ να διεκδικήσει τα λεφτά της....κοινώς του δίνει χρόνο....με το χαρτί επίσης της επίσχεσης μπαίνει κατευθείαν ταμείο ανεργίας ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Πηγαίνοντας στην επιθεώρηση θα τους καλέσουν σε συζήτηση ο εργοδότης θα πει θα τη πληρώσω πχ σε 3 μήνες θα πάρει αναβολή 3 μήνες η υπόθεση....δεν θα τη πληρώσει θα ξαναπάει για καταγγελία κ θα πρέπει να του κάνει αγωγή κ να διεκδικήσει τα λεφτά της....κοινώς του δίνει χρόνο....με το χαρτί επίσης της επίσχεσης μπαίνει κατευθείαν ταμείο ανεργίας ;)

Ok παω πάσο.Ψηφιζω επισχεση!

Εκτος απο τα παραπανω υπαρχει και κατι αλλο πολυ χρησιμο.

Πας στην επιθεωρηση, κανεις καταγγελια και αν προκειται για δεδουλευμενους μισθους (οχι δηλ επιδοματα, δωρα, υπερωριες), του γινεται μηνυση και παει κατηγορουμενος, οποτε λογικα τοτε πληρωνει.

yey2p2.png BN4cp2.png

Εγω φοβαμαι μην ισχυριστει οτι δε πηγα στην δουλεια μετα την αδεια.!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Κασσιανή η μήνυση γίνεται σε περίπτωση που αρνηθεί τη πληρωμή έτσι??? ....συνήθως όμως λένε θα πληρώσω αλλά δώστε μου 2-3 μήνες κ παίρνουν αναβολή....;)

Κατερίνα το έχω λουστεί με τον μπαμπά μου κ το έχω ψάξει σε μεγάλο βάθος κ με δικηγόρο κ μόνη μου γιαυτό επιμένω για επίσχεση.... το τι θα κάνει καθένας είναι δικό του θέμα απλά το δικαίωμα της επίσχεσης το ξέρουν ελάχιστοι κ γι'αυτό φροντίζω να την ενημερώσω....Εγώ πιστεύω ότι δεν θα φτάσει σε δίκη το θέμα της αφού με το που θα του κοινοποιηθεί η πρόθεση της για επίσχεση θα τη πληρώσει....Θα του το πει κ ο λογιστής του να τη πληρώσει για να μη μπλέξουν....;) Κασσιανή δε του κάνεις ένα τηλ του κυρίου??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...