Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα

Τρεχω και δεν φτανω περι γαμοβαπτισης....

Αννα και ο δικος μου εκανε Mmr αλλα πυρετο δεν εκανε

Αναστασια εγω εχω τα πλαστικα της chicco αυτα που γέρνουν και χωρανε παραπανω νομιζω 300 Ml και τα βολευεται πολυ ο μικρος

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μάλλον άλλα πρέπει να φοβάμαι κ όχι το εμβόλιο:rolleyes:...Χθες κυνηγιόμασταν οικογενειακώς με τη μικρή κ σε κάποια φάση όπως πήγε να τρέξει κοίταγε κ πίσω να δει που ήμαστε κ μπαμ φιλήθηκε με το τοίχο....ναααα ένα καρούμπαλο....κ μετά από λίγο αποφάσισε να σπρώξει πάλι τη σήτα μετά από πολύ καιρό(αφού φοβόταν από όταν την είχε φάει στο κεφάλι κ τρέχαμε στα νοσοκομεία) κ μπαμ σηκώνεται πάλι η σήτα κ την έφαγε στο σαγόνι....Ελεόοοοος

Τη Κυριακή έχουμε τραπέζωμα στη πεθερά(μπλιαχ λέμε) γιατί τη τρίτη γιορτάζει ο πεθερός μου...σίγουρα θα έχω να σας λέω από Δευτέρα:P:p:p

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Λοιπόν η μικρή έκανε το mmr εντέλει....ξέρετε τώρα περπατάω κ έχω το μαυρο συννεφάκι από πάνω μου....πρεπει να κάνουμε 4-5 φορές τη μέρα κομπρέσες με κρύο νερό κ μπορεί ακόμα κ μετά από μία εβδομάδα να κάνει πυρετο! Το χει κάνει κανα άλλο παιδάκι να μάθω πως πήγε????:?

Οταν το ειχε κανει η δεσποινα δεν ειχαμε απολυτως κανενα συμπτωμα.

Ουτε κομπρεσες βαζαμε.

Σήμερα έπεσε στην πλατεία κι έκανε βαβά το γόνατο. Βάζουμε ιώδιο ή απαγορεύεται; Δεν έβαλα τίποτα, το ξέπλυνα μόνο, αλλά σε μεγαλύτερο τραύμα τι κάνουμε;

Το ξεπλενεις με νερο τρεχουμενο, το καθαριζεις με οξυζενε και αν θελεις βαζεις και ιωδιο. Αναλογα μπορεις να το κλεισεις και με γαζα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

μαρεσει η σημερινη μερα μυριζει χειμώνας!!!

Αννα δε τις προλαβαινεις τις μικρες τωρα....ασε...

Καλα κουραγια με την πεθερα....

Εχω για σιδερωμα 3 πλυντηρια και ενα για απλωμα... αλλα το κοβω για στεγνωτηριο αυτο... εχω μαγειρεμα και μαζεμα.. και εχω και απονευρωση το βραδυ.... τον τριτο γυρω.. δηλαδη...

Απ την δουλεια μαμακιες

πηγα και δε ηταν αυτος εκει.. τα ειπα του ρουφ να του τα πει,.. και αποτελεσμα./..

δε ξερει λεει αν θα με απολυση η παραιτηση γιατι ειμαι απο τοκετο.. περιμενει το λογιστη...

επισης της ειπα οτι θελω τα λεφτα και δε υπογραφω παραιτηση η απολυση αν δε τα παρω εστω με επιταγη και μου ειπε που να τη βρει.. δε ξερω εχω απελπιστη... μηπως να στειλω κανα δικηγορο να τελειωνουμε?

Αυτος δε με πειρε ενα τηλ... εγω πρεπει να τον παρω? αυτος χρωσταει...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

4u4cp3.png aMppp3.png

Διαφημίσεις

2887682jbifpf4zbl.gif

Aννα εβαλες βουτυρο στο καρουμπαλο του παιδιου ε?;)

Συμπεθερα δεν εχεις παρει αδεια απο τη δουλεια?

Μαριαννα δε σου πα χρονια πολλα νομιζω... να σε χαιρεται η πανεμορφη οικογενεια σου!

4u4cp3.png aMppp3.png

Κασσιανή το ίδιο μου είπε κ η κουμπάρα μου .... δεν ξέρω γιατί μας είπαν για κομπρέσες δεν δείχνει πρησμένο ή κάπως το εμβόλιο....πυρετό μέχρι στιγμής δεν έχουμε .... 2 σπιθουράκια έχει βγάλει ένα στον καρπό κ ένα στο μάγουλο αλλά μπορεί να ναι κάνα κουνούπι δεν με ανησυχούν ακόμα....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Κασσιανή το ίδιο μου είπε κ η κουμπάρα μου .... δεν ξέρω γιατί μας είπαν για κομπρέσες δεν δείχνει πρησμένο ή κάπως το εμβόλιο....πυρετό μέχρι στιγμής δεν έχουμε .... 2 σπιθουράκια έχει βγάλει ένα στον καρπό κ ένα στο μάγουλο αλλά μπορεί να ναι κάνα κουνούπι δεν με ανησυχούν ακόμα....:rolleyes:

Αννα μιλαμε για το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκκου? το neisvac-c? Αυτο θα κανουμε την δευτερα

4u4cp3.png aMppp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

μαρεσει η σημερινη μερα μυριζει χειμώνας!!!

Εχετε αλλο καιρο στον Πειραια? Γιατι στην Παιανια εχει ζεεεεεεεεεστη!!!

Αυτος θα χρωσταει σε ολο τον κοσμο Ειρηνακι! Γι αυτο και εξαφανιζεται! Εσυ πρεπει να τον κυνηγησεις...

Ευχαριστω για τις ευχες!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

2887682jbifpf4zbl.gif

;)

Συμπεθερα δεν εχεις παρει αδεια απο τη δουλεια?

οχι θα παρω τη Δευτερα που ερχεται γιατι εχουμε τον Αγιασμο στο προνηπιο μετα θα παρω τη Παρασκευη και παλι Δευτερα μετα τη γαμοβαπτιση , ολοκληρη εβδομαδα δεν δικαιουμαι αφου εχω παντρευτει με πολιτικο , εχω βεβαια κατι υπολοιπο να παρω αλλα τη κραταω για να παω Μυτιληνη στον Αγιο Ραφαηλ μαλλον μεσα στον Οκτωβριο:rolleyes:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

Απ την δουλεια μαμακιες

πηγα και δε ηταν αυτος εκει.. τα ειπα του ρουφ να του τα πει,.. και αποτελεσμα./..

δε ξερει λεει αν θα με απολυση η παραιτηση γιατι ειμαι απο τοκετο.. περιμενει το λογιστη...

επισης της ειπα οτι θελω τα λεφτα και δε υπογραφω παραιτηση η απολυση αν δε τα παρω εστω με επιταγη και μου ειπε που να τη βρει.. δε ξερω εχω απελπιστη... μηπως να στειλω κανα δικηγορο να τελειωνουμε?

Στειλε κανενα φιλο σου πολυ φουσκωτο να του πει καλημερα απο εσενα:tongue::tongue:

tt4a345.aspx

tta5663.aspx

εχω βεβαια κατι υπολοιπο να παρω αλλα τη κραταω για να παω Μυτιληνη στον Αγιο Ραφαηλ μαλλον μεσα στον Οκτωβριο:rolleyes:

Οικογενειακως θα πατε? Με το καλο! Αν εξαιρεσεις την εμποροπανηγυρη εξω απο το μοναστηρι, ειναι απο τα πιο "δυνατα" μερη που εχω βρεθει. Να πατε και στον Ταξιαρχη, δεν ειναι μακρια.

age.png age.png

Αννα μιλαμε για το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκκου? το neisvac-c? Αυτο θα κανουμε την δευτερα

Οχι για το mmr ιλαράς...

Η αλήθεια είναι ότι έχει δροσιά εδώ στο Πειραιά σήμερα....το πρωί κρύωνα κιόλας :shock:

Ειρήνη αν σου κάνει παραίτηση χάνεις το δικαίωμα της αποζημίωσης...σου λέει @@ιες ότι θα ρωτήσει κ καλά το λογιστή...δεν έχει να κάνει αν είσαι από τοκετό κανονικά εργαζόμενη θεωρείσαι...εγώ μια φορά στα είπα τι πρέπει να κάνεις αν θες άκουσέ με για να μη βαράς το κεφάλι σου! Sorry για τις εκφράσεις αλλά επειδή τα ξέρω πολύ καλά αυτά τα ζητήματα κ έχω δει κόσμο να πέφτει θύμα τέτοιων ζώων προσπαθώ να σε ταρακουνήσω!;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...