Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τι είναι τέλειο παιδί μου; (μ'αρέσει που στέλνεις τελείες, με άκουσες χαχαχα)

Αει καλά... η τελεία εννοούσες μουχαχαχαχα

Βάλε και κάνα τόνο να συνεννοούμαστε ντε!

WN6Op3.png

Μαριάννα ωραίο φαίνεται αυτό(η κάτω κάτω φωτό είναι ε??)....σίγουρα βέβαια αν είναι κ πάμε εκεί θα πρέπει να αφήσω τη μικρή λίγες ώρες(στη γλυκύτατη και καλόκαρδη Αναστασία ;) πεθερά μου)...

Χριστίνα είμαι είμαι προστυχο μυαλό γιαυτό κ φοβάμαι να σου αφήσω τη μικρή γιατί μου μοιάζει κ μπορεί να κάνει τίποτα ανεπανόρθωτο στον Μέγα! :P:p:p

Τι τέλεια τελεία ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Λοιπόν η μικρή έκανε το mmr εντέλει....ξέρετε τώρα περπατάω κ έχω το μαυρο συννεφάκι από πάνω μου....πρεπει να κάνουμε 4-5 φορές τη μέρα κομπρέσες με κρύο νερό κ μπορεί ακόμα κ μετά από μία εβδομάδα να κάνει πυρετο! Το χει κάνει κανα άλλο παιδάκι να μάθω πως πήγε????:?

Επίσης δοκίμασα στη μικρή με κομματάκια φαγητού κ ενώ φάνηκε να της αρέσει...έφαγε 5-6 κ τα υπόλοιπα τα έπαιρνε κ τα πέταγε στο πάτωμα....της τα πάτησα με πηρούνι κ πάλι έφαγε λίγο μετά άρχισε να τα φτήνει που φαγητό δεν είχε φτήσει ποτέ....θέλει υπομονή ε???? Δεν της τα πολτοποίησα κ θα ξαναπροσπαθήσω να τα φάει για απογευματινό που θα τη κόψει η πείνα καλά έκανα????:confused:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα είμαι είμαι προστυχο μυαλό γιαυτό κ φοβάμαι να σου αφήσω τη μικρή γιατί μου μοιάζει κ μπορεί να κάνει τίποτα ανεπανόρθωτο στον Μέγα! :P:p:p
Θυμήσου ότι είναι δικός μου γιος ;) Σου θυμίζω επίσης ότι χούφτωσε και χαστούκισε το γοργονίδιο!

Για τα φρούτα που λέτε, ο δικός μου βαρέθηκε το πολτοποιημένο. Έτσι τον βγάζω βόλτα και έχω μια μπανάνα μαζί μου την οποία τσακίζει, ή πεπόνι, ή σταφύλι. Και φυσικά επειδή είναι γουρουνόπουλο πλέον, δεν του φτάνει και θέλει κι ένα κρακεράκι και ένα μουστοκούλουρο :mrgreen:

Σήμερα έπεσε στην πλατεία κι έκανε βαβά το γόνατο. Βάζουμε ιώδιο ή απαγορεύεται; Δεν έβαλα τίποτα, το ξέπλυνα μόνο, αλλά σε μεγαλύτερο τραύμα τι κάνουμε;

WN6Op3.png

Μαριάννα ωραίο φαίνεται αυτό(η κάτω κάτω φωτό είναι ε??)....σίγουρα βέβαια αν είναι κ πάμε εκεί θα πρέπει να αφήσω τη μικρή λίγες ώρες(στη γλυκύτατη και καλόκαρδη Αναστασία ;) πεθερά μου)...

Ναι, καθως και η φωτο στην κορυφη. Βγαζουν και τραπεζια ακριβως διπλα στο νερο! Ειναι τελεια!

Λοιπόν η μικρή έκανε το mmr εντέλει....ξέρετε τώρα περπατάω κ έχω το μαυρο συννεφάκι από πάνω μου....πρεπει να κάνουμε 4-5 φορές τη μέρα κομπρέσες με κρύο νερό κ μπορεί ακόμα κ μετά από μία εβδομάδα να κάνει πυρετο! Το χει κάνει κανα άλλο παιδάκι να μάθω πως πήγε????:?

Ο Σταυρος της Λιζας.

Επίσης δοκίμασα στη μικρή με κομματάκια φαγητού κ ενώ φάνηκε να της αρέσει...έφαγε 5-6 κ τα υπόλοιπα τα έπαιρνε κ τα πέταγε στο πάτωμα....της τα πάτησα με πηρούνι κ πάλι έφαγε λίγο μετά άρχισε να τα φτήνει που φαγητό δεν είχε φτήσει ποτέ....θέλει υπομονή ε???? Δεν της τα πολτοποίησα κ θα ξαναπροσπαθήσω να τα φάει για απογευματινό που θα τη κόψει η πείνα καλά έκανα????:confused:

Σαφως θελει επιμονη και υπομονη και θα μαθει σιγα σιγα.

Σήμερα έπεσε στην πλατεία κι έκανε βαβά το γόνατο. Βάζουμε ιώδιο ή απαγορεύεται; Δεν έβαλα τίποτα, το ξέπλυνα μόνο, αλλά σε μεγαλύτερο τραύμα τι κάνουμε;

Εγω εχω στο φαρμακειο ιωδιο για τον Αντωνη αλλα οξυζενε για τη Μαριαλενα λογω του θυρεοειδους. Εσυ μπορεις να χρησιμοποιεις οτι θελεις. Μεγαλυτερο τραυμα δεν εχει προκυψει προς το παρον, αλλα γενικα ακολουθεις την ιδια διαδικασια, καθαρισμο δηλαδη και αν χρειαστει γαζουλα απο πανω. Μπορει να σου πει και ο φαρμακοποιος.

age.png age.png

Οκ αφού την έκοψε πείνα τη κόρη μου τσάκισε το κοτόπουλο με το τραχανά....

μασάει υπέροχα το κατσικάκι μου....και έφαγε κ 2 κολοκυθοκεφτέδες κ λίγο τζατζίκι....αχταρμας ευτυχώς δεν μου τα έβγαλε στη μούρη!:P:p:p:p

Χριστίνα τι να σχολιάσω για τον μπήχτη το γιο σου???!!! :P

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μαντινόπη πλαστικά του έχω πλέον εγώ. Και τα κλειστά αθλητικά του τα φοράω με καλτσάκι γιατί ιδρώνει το πόδι. Εκτός αυτού, έμαθε η ποδάρα όλο το καλοκαίρι στ' ανοιχτά, θα είναι ευαισθητούλι στο κλειστό και μπορεί να το χτυπήσει. Βάλε σοσονάκι.

Τι σοσονάκι καλέ? εμείς είμαστε αγοράκια....το ξέχασες?:rolleyes::tongue::mrgreen::oops:

Κορίτσια εγώ μπιμπερό έχω μόνο γυάλινα της κικο και είναι χωρητικότητας 240ml. Έλεγα να πάρω πλαστικά αν είναι μεγαλύτερα...γυάλινα υπάρχουν μεγαλύτερα?

Οι νέες πιπίλες είναι για 12+ μηνών και του κάνει μάλλον διαφορά γι' αυτό τις φτύνει:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...