Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια:D

Ερωτήσεις όπως πάντα άσχετης μαμάς:

να αγοράσω πλαστικά μπιμπερό για γάλα? ο πιτσιποπάκος πίνει πάνω από 240 ml και πρέπει να σταματάμε και να συνεχίζουμε με άλλο, πράγμα που είναι σπαστικό;)

Γιατί δεν του αρέσουν οι καινούργιες πιπίλες? κατευθείαν τις φτύνει...πήρα νέες για λόγου υγειηνής.

Του αγόρασα αθλητικά παπούτσια, τα φοράμε με ή χωρίς κάλτσες αυτήν την εποχή?

Τα μπιμπερο χωρανε πανω απο 240, εγω βαζω 270 περιπου.

Οι καινουργιες πιπιλες εχουν διαφορα με τις παλιες??

Καλα αποψη μου τα αθλητικα παντα με καλτσα,θα βρωμισει και το παπουτσι αλλα θα ειναι και πιο ανετο το ποδι ετσι, αλλιως κολλαει οταν ιδρωνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ!

Και για πες...Από φαγητό λέει τίποτα ή μόνο θέα? Έχει parking εκεί κοντά?

Μαράκι δε γνωρίζω κάτι για parking...σίγουρα βέβαια εχει απέναντι - ψυρρή. Το φαγητό είναι καλό, "πειραγμένο" λίγο, αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσει...:):)

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Μαράκι δε γνωρίζω κάτι για parking...σίγουρα βέβαια εχει απέναντι - ψυρρή. Το φαγητό είναι καλό, "πειραγμένο" λίγο, αλλά πιστεύω ότι θα σου αρέσει...:):)

ok ευχαριστώ!:D

Εσύ όλα καλά με το νέο σποράκι? Και με τα παλιά? Τι είπανε που θα έχουν κι άλλο αδερφάκι? Ο Βαγγέλης δηλαδή γιατί η μικρή δεν μπορει να εκφραστεί ακόμα!:mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

να αγοράσω πλαστικά μπιμπερό για γάλα? ο πιτσιποπάκος πίνει πάνω από 240 ml και πρέπει να σταματάμε και να συνεχίζουμε με άλλο, πράγμα που είναι σπαστικό;)

Γιατί δεν του αρέσουν οι καινούργιες πιπίλες? κατευθείαν τις φτύνει...πήρα νέες για λόγου υγειηνής.

Του αγόρασα αθλητικά παπούτσια, τα φοράμε με ή χωρίς κάλτσες αυτήν την εποχή?

Να χρησιμοποιεις μονο γυαλινα.

Με τα αθλητικα παντα καλτσακι βαμβακερο.

Ναι, 4-5 φορές!!! Μου αρέσει αρκετά!!! Να περάσετε σούπερ!!!:):) Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, αλλά είναι πολύ όμορφα στην ταράτσα...με τέλεια θέα!!! Εγώ πάλι θέλω να πάω Αλταμίρα!!!

Ελα να παμε εδω στο κολωνακι μονο γυναικες.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Η προσκληση ειναι ανοιχτη προς ολες, αλλα πραγματι καλα ειναι να κρυωσει λιγο ακομα ο καιρος.

Θα συνεννοηθουμε και αν ειναι τον Οκτωβριο πχ θα ανοιξω μια εξτρα συναντηση για φαγητο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Μαριαννα σε τι τμημα μπηκε ο Αντωνης τοσο μικρος?

http://www.eurognosi.com/eurognosi/%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%A9%CE%93%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%97-Babies-Kids

Αν και ο Αντωνης ειναι 3,5, θα τον παρουν. Μιλησαν λιγο μαζι του, και ειπαν οτι δε θα εχει προβλημα να ακολουθησει τα υπολοιπα παιδακια που θα ειναι μεγαλυτερα.

Κολυμβητηριο επισης 3 φορες εβδομαδιαιως:rolleyes:

Εμεις θα πηγαινουμε 2 φορες την εβδομαδα κολυμβητηριο. Ειναι η μονη πισινα που βρηκα που καθαριζει με οζον. Ο συλλογος εχει εδρα στο ΟΑΚΑ και παραρτημα σε ιδιωτικο σχολειο της Παλληνης.

Kασσιανη μην το τρελανεις το παιδι κι εσυ!

Παντως νωρις δεν ειναι ακομα για αγγλικα?Εμεις ξεκινουσαμε β' δημοτικου.Να μαθουν πρωτα λιγα ελληνικα τα παιδιακια μας.

Ναι βρε! Κι εγω ξεκινησα Ε΄δημοτικου! Αποφασισα να τον γραψω γιατι δεν εχει αλλες ασχολιες, και ειναι πολυ εξυπνο και κοινωνικο παιδι. Το ποσο ειναι μηδαμινο, και ουσιαστικα παιζουν χρησιμοποιωντας την ξενη γλωσσα. Η ουσια ειναι οτι θα μαθαινει με ευχαριστο τροπο, οποτε αργοτερα δε θα του φαινεται αγγαρεια.

Μαριαννα πες στον κουμπαρο σου να μην ξανοιγεται τοσο με τις συστασεις, γιατι θεωρουνται προηγουμενες παραβασεις.

Απλα δεν μπαινει ακομα προστιμο

Θα του το πεις εσυ απο κοντα!

Δε μου προτείνεται κ εμένα κάτι για τα γενέθλιά μου???Οχι για φαγητό αλλά κάτι πρωτότυπο... ;) Μήπως να πάω με τον άντρα μου σε ξενοδοχείο??? :P:p:p:p:p:twisted::twisted::twisted::twisted:

http://www.divanis.com/apollon/foodanddrink-gr.htm

Ο μυθος της θαλασσας... Σου το προτεινω ανεπιφυλακτα!;)

Κι εμεις χρησιμοποιουμε γυαλινο μπιμπερο το οποιο το γεμιζω ως το στομιο. Πρεπει να ειναι περιπου 300ml.

age.png age.png

Μήπως να πάω με τον άντρα μου σε ξενοδοχείο??? :P:p:p:p:p:twisted::twisted::twisted::twisted:
Μ'αρέσεις γιατί είσαι προστυχάντζα χαχαχα

Φέρε τη μικρή να κοιμηθεί εδώ μωρέ, σιγά το θέμα! Πάτε βράδυ, τρώτε, γκουχου γκουχου, κοιμάστε και το πρωί την παίρνετε.

Χιώτισσα όταν δεν προλαβαίνεις να γράψεις, θα στέλνεις έστω μια τελεία, να ξέρουμε ότι ακόμα δεν γέννησες :mrgreen:

Μαντινόπη πλαστικά του έχω πλέον εγώ. Και τα κλειστά αθλητικά του τα φοράω με καλτσάκι γιατί ιδρώνει το πόδι. Εκτός αυτού, έμαθε η ποδάρα όλο το καλοκαίρι στ' ανοιχτά, θα είναι ευαισθητούλι στο κλειστό και μπορεί να το χτυπήσει. Βάλε σοσονάκι.

Πω ρε φίλε, τώρα συνειδητοποίησα την απαγόρευση του παφ πουφ. Και δεν είναι ότι με νοιάζει και πολύ, ούτως ή άλλως στο μπαλκόνι μου την βγάζω, σάμπως βγαίνω; Αλλά διάολε, μια φορά τον μήνα, κι αν, που θα βγούμε για κουτσομπολιό και χάχανα θα την βγάζουμε στο όρθιο έξω στην παγωνιά για μια τζούρα; Ντάμιτ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...