Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Kασσιανη μην το τρελανεις το παιδι κι εσυ!

Παντως νωρις δεν ειναι ακομα για αγγλικα?Εμεις ξεκινουσαμε β' δημοτικου.Να μαθουν πρωτα λιγα ελληνικα τα παιδιακια μας. Για την Παναγιωτα εχω κι εγω μεγαλεπιβολα σχεδια, κολυμβητηριο ή ρυθμικη και οπωσδηποτε μουσικη (τοσα οργανα εχουμε σπιτι και κοιμουνται στη ντουλαπα γιατι η μαμα δεν προλαβαινει πια να παιξει)Ειδικα η μουσικη της αρεσει πολυ, πρωι πρωι μετα το γαλα της παταει τα πληκτρα απο 2 πιανακια που της εχω παρει και χορευει!Επισης ειδα σε διαφημιση σε περιοδικο για τμηματα απο 1 ετους σε γνωστο ωδειο και ειπα στον Κωστα να την παμε αλλα μονο που δε μ'εβρισε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιανή μήπως να μη την φορτώσεις πολύ! Άποψη μου βέβαια!

Και πότε θα προλαβαίνεις να την πηγαινοφέρνεις σε όλα αυτά?:confused:

Όπως λες διάλεξε ένα από όλα και βλέπεις!

n8m8p2.png

X9drp2.png

μια φορά κράτησα ένα βαζάκι,το έπλυνα κι έβαλα μέσα δικό μου φαγητό,αλεσμένο κανονικά κι ήταν ίδιο με αυτό που βγάζω από το βαζάκι..το βγάλαμε από το ντουλάπι (γιατί η δικιά μου πρέπει να τα επιβλέπει όλα!!),το ζεστάναμε και τελικά πάλι το κατάλαβε και δεν έφαγε!!
E η πονήρω! Κι ετοιμαζόμουν να σου προτείνω ακριβώς αυτό! Ανακάτευε σταδιακά βαζάκι και δικό σου και βάζε τα μέσα στο βαζάκι

Ρε Αννα, δεν έχεις τηλ της γκαστρούς με την ουρσουλίνα; Πάρτην ένα τηλ να δούμε τι κάνει!

Σας έβαλα φώτο Μπραντ-Γοργονίτσας στο γκρουπ. Πάμε ψώνια, επανερχόμαστε δριμύτεροι!

WN6Op3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε ειρηνουλα εγκυουλα ολο εσενα σκεφτομαι...εχθες το βραδυ δεν μπηκα στο ιντερνετ και το βραδυ που ξαπλωσα σε σκεφτομουν και ελεγα "λες να γεννησε?"

και μια αγωνια που εχω ουτε οταν ηταν να γεννησω δεν ημουν ετσι...

Ειρήνη που είσαι? τι κάνεις?

η ειρήνη πού είναι??όλα καλά?

Μαράκι μου,το δοκιμάσαμε κι αυτό και τελικά τα έφαγε όλα..το πάτωμα!!Αλλά μπορεί να ξαναδοκιμάσω σήμερα...καταλαβαίνει τα πάντα....μια φορά κράτησα ένα βαζάκι,το έπλυνα κι έβαλα μέσα δικό μου φαγητό,αλεσμένο κανονικά κι ήταν ίδιο με αυτό που βγάζω από το βαζάκι..το βγάλαμε από το ντουλάπι (γιατί η δικιά μου πρέπει να τα επιβλέπει όλα!!),το ζεστάναμε και τελικά πάλι το κατάλαβε και δεν έφαγε!!

Αλήθεια η Ειρηνούλα πού χάθηκε????

κοριτσια εδω ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χιλια συγνωμη σασ ανησυχησα....δεν μπηκα χτεσ....μπηκα δηλαδη και οποτε πηγαινα να απαντησω ολο και κατι γινοταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν γεννησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ οι πονοι ηταν ακομα πιο εντονοι και ειχα και χτυπηματακια σαν τησ περιοδου....αλλα προφανωσ ειναι προπαρασκευαστικα...τι να πω?!!!και το ντοκτορι μου ειπε να παω αν δυναμωσουν οι πονοι στην κοιλια...

μπιζελακι κι εγω αυτο ηθελα να σου πω...αλλα βλεπω οτι η <πολυμηχανη>μανα ολα τα σκευτεται....;):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αρα υπομονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαριαννα πολυχρονη για χτεσ και παντα ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι εγω το κατω αριστερα θα ηθελα....:tongue::tongue:

DnfMp3.pngqTarp3.png

Εγω δεν εχω σκοπο να την τρελανω, αλλα το θεμα ειναι οτι τα ζηταει μονη της ολα αυτα και πολυ επιμονα μαλιστα.

Καθε πρωι με ρωταει "σημερα θα παω μπαλετο? Οχι. Θα παω μουσικη? Οχι. Θα παω για κολυμπι? Οχι. Θα μαθω αγγλικα σαν τη Ντορα? Οχι." Και μετα γινεται χαμος....:rolleyes:

Ελεγα λοιπον να την πηγαινω σε ενα μαθημα την ημερα, το οποιο δεν ειναι και πολυ και απο το να βλεπει dvd ειναι και προτιμοτερο.

Ερχεται απο το σχολειο 4.30 ξεκουραστη γιατι μολις εχει ξυπνησει.

Να την πηγαινω λοιπον καθε μερα καπου 5-6μμ και στις 6.30 να παιζουμε μεχρι τις 8.30 και μετα μπανιο και υπνο.

Ουτως η αλλως απο τις 4.30 μεχρι τις 8.30 ειναι πολλες ωρες για παιχνιδι και βαριεται κι αυτη και βλεπει παιδικα.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

To koyzina ειναι πολυ ωραιο, η Πωλινα νομιζω εχει παει προσφατα.

Μαριαννα πες στον κουμπαρο σου να μην ξανοιγεται τοσο με τις συστασεις, γιατι θεωρουνται προηγουμενες παραβασεις.

Απλα δεν μπαινει ακομα προστιμο

yey2p2.png BN4cp2.png

Ορίστε λυσάξατε με την Ειρήνη μπήκε η κοπέλα....θα ενημερωθούμε βρε αν γεννήσει...θα καλέσει τα κανάλια για να μας ειδοποιήσει! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε μου προτείνεται κ εμένα κάτι για τα γενέθλιά μου???Οχι για φαγητό αλλά κάτι πρωτότυπο... ;) Μήπως να πάω με τον άντρα μου σε ξενοδοχείο??? :P:p:p:p:p:twisted::twisted::twisted::twisted:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Δε μου προτείνεται κ εμένα κάτι για τα γενέθλιά μου???Οχι για φαγητό αλλά κάτι πρωτότυπο... ;) Μήπως να πάω με τον άντρα μου σε ξενοδοχείο??? :P:p:p:p:p:twisted::twisted::twisted::twisted:

Why not? Super θα περάσετε! Διάλεξε κανένα καλό μπροστά σε θάλασσα, αν είναι δυνατόν και περάστε εκεί ένα ρομαντικό βράδυ! Βέβαια θα κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά ''λέει''!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Ορίστε λυσάξατε με την Ειρήνη μπήκε η κοπέλα....θα ενημερωθούμε βρε αν γεννήσει...θα καλέσει τα κανάλια για να μας ειδοποιήσει! :tongue::tongue::tongue::tongue:

To καλύτερο!!!!!Εγω παλι ουτε μια τουρτα δε μου εφεραν κλαψ...ουτε περυσι ουτε φετος

Μηπως να φυγετε ολο το σκ καλυτερα????Να ειναι τριημερη η πανηγυρις............

Διαφημίσεις

To καλύτερο!!!!!Εγω παλι ουτε μια τουρτα δε μου εφεραν κλαψ...ουτε περυσι ουτε φετος

Μηπως να φυγετε ολο το σκ καλυτερα????Να ειναι τριημερη η πανηγυρις............

Ξεχνάτε ότι έχω ένα παιδί που δεν έχω που να το αφήσω????:tongue::tongue::tongue:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Γειά σας κορίτσια:D

Ερωτήσεις όπως πάντα άσχετης μαμάς:

να αγοράσω πλαστικά μπιμπερό για γάλα? ο πιτσιποπάκος πίνει πάνω από 240 ml και πρέπει να σταματάμε και να συνεχίζουμε με άλλο, πράγμα που είναι σπαστικό;)

Γιατί δεν του αρέσουν οι καινούργιες πιπίλες? κατευθείαν τις φτύνει...πήρα νέες για λόγου υγειηνής.

Του αγόρασα αθλητικά παπούτσια, τα φοράμε με ή χωρίς κάλτσες αυτήν την εποχή?

ΆΣΧΕΤΟ...Έχετε πάει ποτέ στο kuzina στο Θησείο?

Ναι, 4-5 φορές!!! Μου αρέσει αρκετά!!! Να περάσετε σούπερ!!!:):) Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, αλλά είναι πολύ όμορφα στην ταράτσα...με τέλεια θέα!!! Εγώ πάλι θέλω να πάω Αλταμίρα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...