Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009

m4ril0u

Recommended Posts

Καλημέρα...

Χτες το καμάρι μου κοιμήθηκε πάλι στις 3...τουλάχιστον δεν ξύπνησε καθόλου μέχρι τις 8 που μάλλον την ξύπνησε το ξυπνητήρι του πατέρα της....της έδωσα νερό και μετά από καμιά ώρα ξανακοιμήθηκε....τώρα που το σκέφτομαι,χαζομάρα..έπρεπε να την σηκώσω εκείνη την ώρα...θα την ξυπνήσω σε λίγο για να βάλουμε σε εφαρμογή το καινούριο μας σχέδιο....θα της το αλλάξω σιγά σιγά για να προσαρμοστεί εύκολα..

Όσο για την μαμακίαση..εμένα ήταν πάντα κολλημένη μαζί μου,λόγω θηλασμού,λόγω του ότι είμαστε όλη μέρα μαζί....λόγω πολλών...όταν ήταν να κοιμηθεί,κι εμείς,όπως λέει κι η Χριστίνα,ξαπλώναμε όλοι μαζί στο κρεβάτι μας και αφού στρυφογυρνούσε καμιά ώρα σκαρφάλωνε πάνω μου,έβαζε το χέρι της στο στήθος μου (απαραίτητο για τον ύπνο!!) και κοιμόταν τελικά....τώρα τελευταία,μάλλον επειδή της βάζω τις φωνές το βράδυ για να κοιμηθεί (δεν έχω καθόλου υπομονή,εξαντλήθηκε) προτιμάει τον πατέρα της αλλά θέλει να με βλέπει κι εμένα στο ίδιο δωμάτιο..

Επίσης,η Χριστίνα το κατάλαβε σωστά...την κοιμίζω τόσο αργά γιατί αν την κοιμίσω από τις 10 θα ξυπνήσει στις 11 ή 12 και θα έχει όρεξη για παιχνίδι μέχρι τις 4 το πρωί!οπότε πάει για πιό αργά ο ύπνος για να είναι συνεχόμενος....

Εμείς σταματήσαμε να τρώμε φρουτόκρεμα,δεν την θέλει με τίποτα οπότε για πρωινό τρώει κρεμούλα που φτιάχνω με γάλα,μετά φαγητό,μετά πάλι κρεμούλα και το βράδυ πάλι φαγητό...τα φρούτα ούτε να τα φτύσει...το σπιτικό φαγητό επίσης..μαγείρευα χτες πόση ώρα και τελικά το πέταξα..μόλις άνοιξα το βαζάκι,το μύρισε καλά καλά,χαμογέλασε πλατιά πλατιά και το τσάκισε σε 5'...Υπομονή...Τα πρώτα 20 χρόνια είναι δύσκολα!!!!

MRIip3.png

xnmwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• katerina26

3392

• anna_ath

2130

• fatsaki

1775

• Smouts

1513

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνει 9 το πρωι μπορει και δεκα αν ειμαι τυχερη.κοιμαται κατα τις 3 το μεσημερι αλλα μπορει κα για τρεις ωρες σερι και κσανακοιμαται 12 -1 παλι.....και ερωτω....ειναι αυτο ωραριο βρεφους 14 μηνων

[/color]

Α εγω απο τις διακοπες το βραδυ που φτασαμε Κρητη δηλαδη που ειδα οτι κοιμηθηκε 10-7 σταματησα να τη βαζω 11:00-11:30 που την εβαζα.Μη γινει σαν εμενα που απο ενος ετους σταματησα το μεσημεριανο υπνο (και δεν αφηνα και τους αλλους να κοιμηθουν...) και αν δεν εβλεπα τις ειδησεις των 12 δεν κοιμομουν...μωρα ειναι, να δουμε κι εμεις λιγη tv, λεμε τωρα, εγω 11 εχω ξεραθει βεβαια...

Καλημέρα...

Χτες το καμάρι μου κοιμήθηκε πάλι στις 3...τουλάχιστον δεν ξύπνησε καθόλου μέχρι τις 8 που μάλλον την ξύπνησε το ξυπνητήρι του πατέρα της....της έδωσα νερό και μετά από καμιά ώρα ξανακοιμήθηκε....τώρα που το σκέφτομαι,χαζομάρα..έπρεπε να την σηκώσω εκείνη την ώρα...θα την ξυπνήσω σε λίγο για να βάλουμε σε εφαρμογή το καινούριο μας σχέδιο....θα της το αλλάξω σιγά σιγά για να προσαρμοστεί εύκολα..

Όσο για την μαμακίαση..εμένα ήταν πάντα κολλημένη μαζί μου,λόγω θηλασμού,λόγω του ότι είμαστε όλη μέρα μαζί....λόγω πολλών...όταν ήταν να κοιμηθεί,κι εμείς,όπως λέει κι η Χριστίνα,ξαπλώναμε όλοι μαζί στο κρεβάτι μας και αφού στρυφογυρνούσε καμιά ώρα σκαρφάλωνε πάνω μου,έβαζε το χέρι της στο στήθος μου (απαραίτητο για τον ύπνο!!) και κοιμόταν τελικά....τώρα τελευταία,μάλλον επειδή της βάζω τις φωνές το βράδυ για να κοιμηθεί (δεν έχω καθόλου υπομονή,εξαντλήθηκε) προτιμάει τον πατέρα της αλλά θέλει να με βλέπει κι εμένα στο ίδιο δωμάτιο..

Επίσης,η Χριστίνα το κατάλαβε σωστά...την κοιμίζω τόσο αργά γιατί αν την κοιμίσω από τις 10 θα ξυπνήσει στις 11 ή 12 και θα έχει όρεξη για παιχνίδι μέχρι τις 4 το πρωί!οπότε πάει για πιό αργά ο ύπνος για να είναι συνεχόμενος....

Εμείς σταματήσαμε να τρώμε φρουτόκρεμα,δεν την θέλει με τίποτα οπότε για πρωινό τρώει κρεμούλα που φτιάχνω με γάλα,μετά φαγητό,μετά πάλι κρεμούλα και το βράδυ πάλι φαγητό...τα φρούτα ούτε να τα φτύσει...το σπιτικό φαγητό επίσης..μαγείρευα χτες πόση ώρα και τελικά το πέταξα..μόλις άνοιξα το βαζάκι,το μύρισε καλά καλά,χαμογέλασε πλατιά πλατιά και το τσάκισε σε 5'...Υπομονή...Τα πρώτα 20 χρόνια είναι δύσκολα!!!!

Α ρε μπιζελι πως τα καταφερες ετσι με τα βαζακια????Μην της ξαναδωσεις και οταν πεινασει θα το φαει το φαι της, τι θα κανει? Εγω παλι την παιρνω αγκαλια (στις διακοπες κοιμοταν μονη της στο παρκο αγκαλια με ενα κουκλακι) βαζει το κεφαλι της στον ωμο μου, κλεινει τα ματια,τη ριχνω στο κρεβατι της και κοιμαται!Και κατι αλλο, τα περισσοτερα μωρα συνδυαζουν τον βραδυνο υπνο με το μπανιο, το γαλα κλπ.Αν της εδινες γαλα το βραδυ μηπως κοιμοταν καλυτερα???Τα ηρεμει κιολας!

Τα βαζάκια τα καλόμαθε από τις διακοπές που δεν είχα την δυνατότητα να μαγειρεύω οπότε αναγκαστικά της τα δίναμε γαι να μην είναι νηστική...χτες σε πληροφορώ ότι είχε να φάει από τις 1,30 και μέχρι της 7 δεν έτρωγε με τίποτα φαγητό που μαγείρεψα..χτυπιόταν κι έκλαιγε μέχρι που άνοιξα βαζάκι....δεν μπορούσα να την αφήσω να λιμοκτονήσει....από το να μην τρώει τίποτα προτιμώ να τρώει τουλάχιστον αυτά..

Όσο για το γάλα,έχω ξαναπεί ότι δεν το πίνει με τίποτα..οπότε το βράδυ πριν κοιμηθεί τρώει ή κρέμα ή φαγητό....το γάλα το βάζουμε μόνο στην κρέμα το πρωί....

MRIip3.png

xnmwp3.png

Τα βαζάκια τα καλόμαθε από τις διακοπές που δεν είχα την δυνατότητα να μαγειρεύω οπότε αναγκαστικά της τα δίναμε γαι να μην είναι νηστική...χτες σε πληροφορώ ότι είχε να φάει από τις 1,30 και μέχρι της 7 δεν έτρωγε με τίποτα φαγητό που μαγείρεψα..χτυπιόταν κι έκλαιγε μέχρι που άνοιξα βαζάκι....δεν μπορούσα να την αφήσω να λιμοκτονήσει....από το να μην τρώει τίποτα προτιμώ να τρώει τουλάχιστον αυτά..

Όσο για το γάλα,έχω ξαναπεί ότι δεν το πίνει με τίποτα..οπότε το βράδυ πριν κοιμηθεί τρώει ή κρέμα ή φαγητό....το γάλα το βάζουμε μόνο στην κρέμα το πρωί....

Πωπω δυσκολη περιπτωση η μικρη σου...υπομονη!

Διαφημίσεις

Μπιζέλι να ρωτήσω κάτι? Αν το φαγητό της το βάλεις σε πιατάκι κομματάκια και να της το δίνεις και να την αφήνεις κι αυτή λίγο να το πιάνει? Ξέρεις για να το δει σαν παιχνίδι! Θα γίνεται χάλια βέβαια, αλλά η μπανιέρα δεν είναι μακριά :mrgreen:

n8m8p2.png

X9drp2.png

Νατασσσα κατα τη γνωμη μου πρεπει να βρεις αλλο σταθμο και οχι να τον αφησεις στη μαμα σου. Και τα νευρα σου θα σπασουν και εκεινη θα κουραστει και θα εχεις και γκρινια απο πανω.

Μην ειστε και απολυτως σιγουρες οτι με τη γιαγια τα παιδια ειναι καλυτερα.

Μια γνωστη μου που τα αφηνει στη μαμα της, το μονο που εκαναν ολη μερα τα παιδια ηταν να βλεπουν τηλεοραση (οχι παιδικα - μενεγακη και κουτσομπολια) και να τρωνε ο,τι αηδια ζητουσαν, γιατι φυσικα ηταν πιο ευκολο για τη γιαγια να μην τους χαλαει χατιρι.

Αλλη περιπτωση που ειδα ηταν να προσκολληθει τοσο πολυ η γιαγια στο εγγονι, λες και ηταν παιδι της, με αποτελεσμα το παιδι να ακουει μονο τη γιαγια, να μην υπολογιζει καθολου τους γονεις και η γιαγια να εχει επιβαλει σε ολα το δικο της.

Και βεβαια υπαρχει και το μειονεκτημα οτι οταν σου κραταει το παιδι για να δουλεψεις, συνηθως δεν μπορει να στο κρατησει για να βγεις ενα βραδυ, αφου κι αυτη συνηθως δεν αντεχει αλλο.

Τωρα για το σταθμο, να εμπιστευτεις το ενστικτο σου, λεω εγω.

Η αληθεια ειναι οτι νωρις το πρωι μεχρι να μαζευτουν και να χωριστουν στις ταξεις και αργα το μεσημερι παλι, τα παιδια ανακατευονται μεταξυ τους.

Αυτο επρεπε να στο πουνε.

Το οτι δεν εχεις γνωρισει καν τη δασκαλα του παιδιου σου ομως, μου φαινεται πολυ "κακο".

Μαριαννα σε τι τμημα μπηκε ο Αντωνης τοσο μικρος?

yey2p2.png BN4cp2.png

Ευτυχώς στη δουλειά καπνίζω...είμαι σε σημείο που κ να μπει κάποιος μέχρι να φτάσει εδώ έχω αερίσει κιόλας...αλλιώς με απαγόρευση καπνίσματος σπίτι κ σε καφέ αν δεν κάπνιζα κ εδώ θα μου την έδινε πραγματικά! :tongue: Συστάσεις θα γίνονται αλλά θα κρατάνε κ ηλεκτρονικό αρχείο κάπου διάβασα κ στη 3η σύσταση θα είναι τσουχτερά τα πρόστιμα ! ;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Μπιζελακι απο γαλα εσυ τι δινεις τωρα???Δε θυμαμαι αν αλλαξατε κατι με το θεμα της αλλεργιας εννοω.Παντως εμεις το φρεσκο το πινουμε πολυ καλυτερα..

Διαφημίσεις

Μπιζέλι να ρωτήσω κάτι? Αν το φαγητό της το βάλεις σε πιατάκι κομματάκια και να της το δίνεις και να την αφήνεις κι αυτή λίγο να το πιάνει? Ξέρεις για να το δει σαν παιχνίδι! Θα γίνεται χάλια βέβαια, αλλά η μπανιέρα δεν είναι μακριά :mrgreen:

Μαράκι μου,το δοκιμάσαμε κι αυτό και τελικά τα έφαγε όλα..το πάτωμα!!Αλλά μπορεί να ξαναδοκιμάσω σήμερα...καταλαβαίνει τα πάντα....μια φορά κράτησα ένα βαζάκι,το έπλυνα κι έβαλα μέσα δικό μου φαγητό,αλεσμένο κανονικά κι ήταν ίδιο με αυτό που βγάζω από το βαζάκι..το βγάλαμε από το ντουλάπι (γιατί η δικιά μου πρέπει να τα επιβλέπει όλα!!),το ζεστάναμε και τελικά πάλι το κατάλαβε και δεν έφαγε!!

Είναι όντως πολύ δύσκολο παιδί η μικρή μου....έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα όπως κι εγώ και είναι πολύ πεισματάρα και επίμονη...είναι ικανή να κλαίει και να χτυπιέται με τις ώρες μέχρι να καταφέρει το δικό της...Άλλες φορές τα καταφέρνει κι άλλες όχι αλλά τα νεύρα μου γίνονται κρόσια.....

Και μετά με ρωτάνε όλοι πότε θα κάνουμε δεύτερο!!!!:confused::rolleyes::evil::evil:

Αλήθεια η Ειρηνούλα πού χάθηκε????

MRIip3.png

xnmwp3.png

Μπιζελακι απο γαλα εσυ τι δινεις τωρα???Δε θυμαμαι αν αλλαξατε κατι με το θεμα της αλλεργιας εννοω.Παντως εμεις το φρεσκο το πινουμε πολυ καλυτερα..

Ξεκινήσατε φρέσκο??Μπράβο σας!!!!!

Εμείς παίρνουμε το althera...και κρέμα sinlac...της βάζω 3 μεζούρες στην κρέμα το πρωί και έχω δοκιμάσει να της το δώσω με διάφορους τρόπους αλλά δεν...ακόμα και πολύ αραιωμένο (150ml νερό και 1 μεζούρα) και δεν το πίνει με τίποτα....θα ξανακάνουμε εξετάσεις τώρα σύντομα να δούμε πως πάμε...

MRIip3.png

xnmwp3.png

Λοιπον πηρα τωρα για κολυμβητηριο - αγγλικα - μουσικη - μπαλετο για τη δεσποινα, καθως το οργιο που εχω για παιδι μου τα ζηταει ολα αυτα κι εγω κοιμαμαι...

Μπαλετο θα την παρουν αφου τη δοκιμασουν και ειναι 3 φορες την εβδομαδα:shock:

Ειναι δυνατον ρε παιδια τοσες πολλες φορες μικρα παιδια???

Κολυμβητηριο επισης 3 φορες εβδομαδιαιως:rolleyes:

Γι αυτο ψοφανε τα παιδακια...

Στην ευρωγνωση στη γειτονια μας πηρα και δεν τα παιρνουν λεει πριν πανε 1η δημοτικου.

Και στο ωδειο μου ειπαν να την παω τον Ιανουαριο που θα κλεισει τα 4 για να μην εχει πολυ διαφορα με τα αλλα και ευτυχως ειναι μονο 1 φορα την εβδομαδα και με τη συμμετοχη του γονιου.

Γενικα ακουγεται ωραιο.

Θα περιμενω λοιπον να δω αν μας παρουν στο μπαλετο και αν μας παρουν θα την παω κολυμβητηριο μονο 1 μερα την εβδομαδα.

Αν δεν μας παρουν την παω για κολυμπι 3 φορες και βαζω αλλη μια τη μουσικη τον Ιανουαριο.

yey2p2.png BN4cp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...